Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ

Recommended Posts

μιλησε εχθες με το συζηγο και του ειπε να συνεχισουμε με τον ιδιο ρυθμο 4 φορες τη μερα αερολιν και να τη παρω αυριο να της πω πως παει.σημερα νομιζω δεν εχει τοσες μυξουλες αλλα ακομα βηχει.αυτο αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να μας δωσει και κατι αλλο.σαφως μιλαω και με τη παιδιατρο αλλα απλα θελω να μαθω και απο αλλες μανουλες πως εξελισσεται σε πολλες περιπτωσεις!ευχαριστω παντως.

KLinp2.pngjvcQp2.png

• 9 months later...

Διαφημίσεις

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπερα εχω ενα μωρακι 50 ημερων κ εχε βρογχιολιτιδα..Νοσολευτηκε γα 3 ημερες κ χτες βγηκαμε..ο παιδιατρος δεν μας εδωσε φαρμακα κ το μωρο εχει ακομα βηχα κ λιγα φλεμματα..τρωει λιγο και μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο...τ συμπτωματα αρχισαν πριν μια εβδομαδα..ποτε θα τελειωσει αυτη η ταλαιπωρια?ποσο κρατανε ακομα τα συμπτωματα βηχας μπουκωμα κλπ????

• 1 month later...

Καλημέρα κι από εμένα!!!! Η μικρή μου (13ων μηνών τώρα) έχει κάνει τόσες εισπνοές που δεν έχει κάνει η μεγάλη που είναι 4,5. Όταν γεννήθηκε είχε υγρό στους πνεύμονες και λοίμωξη του αναπνευστηκού και ήταν με οξυγόνο 1 μήνα στη θερμοκοιτίδα. Γενικά κινδύνεψε. Μέχρει 6 μηνών δεν αρρώστησε. Μετά άρχισε τις βρογχιολίτιδες. Κάθε λίγο και λιγάκι μπουκώνει η μύτη της και αρχίζει ή βήχα ή ωτίτιδα. Παίρνει εισπνοές, κάποιες φορές και αντιβίωση. Τώρα το Πάσχα μπήκε στο Παίδον με δύσπνοια, έτσι ξαφνικά. 1μέρα της έδωσαν οξυγόνο και μετά βγήκς αλλά ακόμα παίρνουμε εισπνοές (10μέρες μετά) Και μόλις σταμάτησαν τα χρου χρου (ακροαστικά) και πήρα τηλ τη γιατρό και μου είπε να σταματήσουμε εισπνοές άρχισε το μπούκωμα πάλι και ο βήχας και φοβάμαι πολύ. Σήμερα θα την πάω σε ομοιοπαθητικό!!!!! Λέτε να βοηθήσει??? Τι να κάνω? Όλο με aerolin και flixotide θα είμαστε???

azHYp2.png

vwuep3.png