Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΟΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΟΣ - ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια που ρωτησα καποιον γνωστο παιδοοδντιατρο μου ειπε πως ξεκιναμε βουρτσισμα μολις βγουν ταπρωτα δοντακια

εμεις λεμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα

εχω μια κορουλα 18 μηνων και ηδη εχουμε παει σε παιδοοδοντιατρο παρα πολυ καλος ,ηρεμος,και ενα ιατρειο γεματο κουκλακια και αυτοκολλητα.καταφερε να δει τα δοντακια μας και μας συνεστησε καθημερηνο βουρτσισμα.ξεκινησαμε και της αρεσει πολυ

SHjup3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

2 1/5 χρονων πηγαμε κι εμεις, καναμε ένα σφράγισμα (70 ευρώ) ευτυχως γλυτώσαμε την απονέυρωση (150 ευρω), διήρκησε γύρω στο τέταρτο κ την κρατούσα πάνω μου πολύ σφιχτά!!!

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Διαφημίσεις

Eμείς ξεκινήσαμε παιδοδοντίατρο για προληπτικά σφραγίσματα, (χωρίς τρόχισμα), το παιδί 4 χρονων ήταν απόλυτα ήρεμο και συνεργάσιμο. Ο γιατρός ΤΕΛΕΙΟΣ !!! της έβαλε να βλέπει το αγαπημένο της dvd της μιλούσε και δεν κατάλαβε για πότε τελείωσε. Πριν από ένα μήνα χρειάστηκε σφράγισμα λογω τερηδόνας, αλλά και πάλι δεν πήρε χαμπάρι. ΤΗς είπε οτι θα κοιμήσει το δοντάκι της έβαλε τοπικα αναισθητική κρέμα, μετά της έκανε ένεση μια δόση (χωρίς όμως να δει η μικρη τι κρατούσε στο χερι) μετά αλλη μια, της έδοσε καθρεφτάκι για να βλέπει ότι δεν φουσκώνει το μάγουλο αλλά έτσι το νιώθει επειδη κοιμαται το δόντι....κτλ Τελείωσε το σφράγισμα και δεν κατάλαβε ΤΙΠΟΤΑ! είναι θεος τι να λέμε....

σε ποια περιοχή βρίσκεται ο ο γιατρός σου??

Λάρισα. Αλλά παντού θα υπάρχουν. Αξίζει τον κόπο να ψάξει κανείς. Θέλε θα πάμε στον κ.Β..... και χαίρονται!

Εγώ θυμάμαι έκανα τα πρώτα μου σφραγίσματα χωρις αναισθησία, ακόμα τρέμω στον οδοντιατρο. Στα παιδια φυσικά δεν έχω πει κουβέντα.

Πω πω τι να πω!!!! Ο γιατρός μας, μας είπε για 2 εξαγωγές λόγω της τερηδόνας για να μην πάθουν ζημιά τα κανόνικά δόντια λόγω ότι η κόρη μου είναι 5.5 χρονών. Και κανένας δεν κάνει ούτε μέθη όυτε αναισθησία..... Ψάχνω αλλά πουθένά μόνο στο παίδων Πεντέλης με αναμονή ......από τον καινούργιο χρόνο.

Διαφημίσεις

2 1/5 χρονων πηγαμε κι εμεις, καναμε ένα σφράγισμα (70 ευρώ) ευτυχως γλυτώσαμε την απονέυρωση (150 ευρω), διήρκησε γύρω στο τέταρτο κ την κρατούσα πάνω μου πολύ σφιχτά!!!

Και εμείς τώρα κάναμε σφράγισμα και είμαστε 2 1/2 χρονών. Δεν είναι άδικο όμως να χαλάνε τα δοντάκια απο τόσο μικρά, εμείς δεν τρώμε και πολλά γλυκά, ειδικά καραμέλες καθόλου, αν θα τύχει μόνο. Ευτυχώς ήταν καλή η παιδοδοντίατρος και συνεργάστηκε άψογα η μικρή μου.

• 5 months later...

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι....

Σαν απλή πρώτη επίσκεψη χωρίς σφραγισματα κτλ τι χρεώνουν?

Μάλλον έχω βρει μία πολύ κλαή στη Γλυφάδα θα σας πω αφου πάω όμως.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι....

Σαν απλή πρώτη επίσκεψη χωρίς σφραγισματα κτλ τι χρεώνουν?

Μάλλον έχω βρει μία πολύ κλαή στη Γλυφάδα θα σας πω αφου πάω όμως.

50 ? μες στο νερο

Κατάλαβα .....πες 80 να'σαι μέσα!

Όχι ότι αυτό θα είναι λόγος να μην πάω ...σε καμία περίπτωση.

Άπλα προβληματίζομαι με το γεγονός ότι στην Ελλάδα ΟΛΑ είναι υπερεκτιμημένα εκτός από μισθούς και παροχές........

Διαφημίσεις

Κατάλαβα .....πες 80 να'σαι μέσα!

Όχι ότι αυτό θα είναι λόγος να μην πάω ...σε καμία περίπτωση.

Άπλα προβληματίζομαι με το γεγονός ότι στην Ελλάδα ΟΛΑ είναι υπερεκτιμημένα εκτός από μισθούς και παροχές........

ανάλογα τι ασφάλεια έχεις παίρνεις καποια χρήματα πισω. εγώ με αποδειξη 50? απο τον παιδοδοντιατρο και αιτηση στο ικα μετά από περιπου 6 μηνες πήρα πισω 20?. καλό ε? Αν σκεφτεις οτι πηγαινουμε καθε 6 μήνες περιπου δεν κανουμε αλλή δουλεια απο το να τρεχουμε στο ικα να ζητιανευουμε ψίχουλα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...