Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι φταιει???τρωει και μετα εμετος!!!

#ΕΛΕΝΑ#

Recommended Posts

θελω την γνωμη σας...ο μικρουλης μου ειναι 9 μηνων εχουμε αρχισει τα γευματα του 6μηνων κανονικα τρωμε τα παντα (φρουτα και λαχανικα φτιαχνω σουπιτσες,,, και ολα καλα μεχρι τωρα δηλαδη εδω και 3 μερες εχω ενα προβλημα.... προχτες εφαγε 3 γευματα και τα 3 τα εβγαλε σχεδον αμεσως μετα απο λιγο(εμετο) δεν πιστευω οτι εφαγε παρα πολυ και γι αυτο και τα εβγαλε ολα... χτες παλι το πρωι εφαγε και παλι εμετος μετα τα αλλα 2 γευματα καλα δεν εκανε εμετο...(γιαουτακι και σουπιτσα) το πρωι ειχε φαει φαριν λακτε..!!! .σημερα εφαγε φαριν λακτε μια χαρα αλλα πριν λιγο εφαγε σουπιτσα με λαχανικα και τα εβγαλε πριν καν φαει τα μισα...τι μπορει να ειναι την παιδιατρο δεν την πηρα ακομα θελω να ειμαι σιγουρη οτι κατι δεν παει καλα...η πεθερα μου λεει οτι μαλλον το στομαχακι του δεν δεχεται καποια φαγητα του ειναι βαρια μαλλον και να συνεχισω μονο με θηλασμο σημερα και πολυ ελαφρια κρεμουλα το απογευμα τιποτα αλλο...( υ.γ το μωρο το θηλαζω κανονικα χωρις συμπληρωμα, και πριν μια εβδομαδα εκανε το εμβολιο κατα πνευμονιοκοκου) λετε να φταιει το εμβολιο..πυρετο και τετοια δεν ειχαμε και γενικα ειναι καλα παιζει και ειναι οπως παντα,,,,τι φταιει θελω την γνωμη σας, παρακαλω..

Διαφημίσεις

μηπως τον ζορισες και εφαγε παραπανω;η μεγαλη μου κορη ακομα και τωρα και μια μπουκια να φαει χωρις να την θελει μπορει να την κανει εμετο.επισης σκεφτομαι,αν και ο γιατρος ειναι βεβαια πιο αρμοδιος να απαντησει,μηπως εχει δικιο η πεθερα σου και του πεφτει κατι βαρυ;

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Δεν μου έχει τύχει, αλλά είναι πιθανό κατι από όλα τα υλικά να μην του αρέσει ή να τον πειράζει στο στομάχι. Πειραματίσου, αφαίρεσε κατι. Μήπως έχει καμια ιωσούλα και το στομάχι του δεν ειναι πολύ καλά;

Στη θέση σου θα τηλ. στην παιδιατρο, γιατι να το καθυστερείς;; Δε λέω ότι θα είναι κατι σοβαρό αλλά για να μην ανησυχείς.

κοριτσακι μου η καμμια ιωσουλα θαναι η μηπωσ το παιδακι ειχε παλλινδρομηση κ δεν το καταλαβεσ παντωσ οτι κ να υποθετοθμε ολοταχωσ στον παιδιατρο για αξιοπιστεσ πληροφοριεσ

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κι ο δικός μου κάποιο διάστημα έκανε εμετό σχεδόν μετά από κάθε γεύμα. Το είπα στην παιδίατρο και μου είπε για 1-2 μέρες να του δίνω μόνο γάλα μέχρι να φτιάξει πάλι το στομαχάκι του. Καλύτερα να το πεις στην παιδίατρο λοιπόν.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

κοριτσια ευχαριστω για την βοηθεια παλι καλα εδω και μερες ημαστε πολυ καλα τρωμε καλα και δεν βγαζει τιποτα πια μαλλον κατι θα τον πειραξε τοτε...παλι καλα δεν ηταν κατι σοβαρο...:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...