Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μάλλον σε λίγο καιρό θα ανήκουμε κ εμείς εδω...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η athoa ας μας εξηγήσει τι γίνεται στην περίπτωση που αποτύχει η αντισύληψη και παρόλα αυτά ο ένας θέλει το παιδί και ο άλλος όχι. Λάθη συμβαίνουν. Αυτό που λες είναι "αν κάνεις το λάθος την έβαψες (sic)".

Παραπιπτώντος γυναικολόγος λέγεται.

Η καλύτερη αντισύλληψη είναι αποχή ή η βαζεκτομή (για τον άντρα...επιμένω).

Τί έχει;;; το super - sperma; 3 φορές;;;

Και όπως είπες... ενήλικες είμαστε και ξέρουμε πως γίνονται τα παιδάκια.

Συγνωμη αλλα θελεις να παντρευτεις μονο επειδη θα εχεις ασφαλιση και γιατι θα φερνει χρηματα στο σπιτι?

Μου φαινεται τελειως παραλογο που λες οτι αν εργαζεσαι δεν εχεις αναγκη τον γαμο.

Δεν παντρευομαστε για να εχουμε εναν ανθρωπο να μας ταιζει.

Παντρευομαστε για να ειμαστε με τον ανθρωπο που αγαπαμε και να κανουμε οικογενεια.

Η καλύτερη αντισύλληψη είναι αποχή ή η βαζεκτομή (για τον άντρα...επιμένω).

Τί έχει;;; το super - sperma; 3 φορές;;;

Και όπως είπες... ενήλικες είμαστε και ξέρουμε πως γίνονται τα παιδάκια.

Μάλλον κατάλαβες λάθος. Το τρίτο δεν ήθελε να κρατήσουν. Όσο για την αντισύλληψη υπάρχει και η αντίστοιχη επέμβαση στη γυναίκα. Γιατί την αποκλείεις? Ασε μην απαντήσεις καλύτερα...

This is a man's world

Μάλλον κατάλαβες λάθος. Το τρίτο δεν ήθελε να κρατήσουν. Όσο για την αντισύλληψη υπάρχει και η αντίστοιχη επέμβαση στη γυναίκα. Γιατί την αποκλείεις? Ασε μην απαντήσεις καλύτερα...

αχαχαχαχαχ φτάνει που τα κατάλαβες εσύ όλα.

με έκανες και γέλασα.

Το τρίτο δεν ήθελε;;; Ενώ για τα άλλα δύο πετούσε τη σκούφια του;;;

Διάβασε το πρώτο ποστ της κοπέλας...

Συμφωνώ ότι υπάρχει η αντίστοιχη επέμβαση στη γυναίκα.

Στη προκειμένη περίπτωση αυτός δε θέλει παιδιά, όχι η κοπέλα!

Αν κάνεις κόρη λοιπόν... και έρθει και σου πει....

μπαμπά... έμεινα έγκυος και έχω κάνει ήδη 2 εκτρώσεις

από τον ίδιο και θέλει να κάνω και 3η, να είσαι άνετος,

χαλαρός και να τον φωνάξεις να τον κεράσεις και τσίπουρα.

Και πολύ ασχολήθηκα.

Την αγάπη μου... και καλά ξεμπερδέματα στη κοπέλα.

Φιλικά πάντα.

Διαφημίσεις

με έκανες και γέλασα.

Στη προκειμένη περίπτωση αυτός δε θέλει παιδιά, όχι αυτή!

από τον ίδιο να είσαι άνετος, χαλαρός και να τον φωνάξεις

να τον κεράσεις και τσίπουρα.

Φιλικά πάντα.

Θα συμφωνήσω...

rusputin να είσαι καλά...

η ζωή είναι δύσκολη

και το χιούμορ ευπρόσδεκτο !!!!!!!!!!!!!

Πάρα πολύ φιλικά πάντα.

με έκανες και γέλασα.

Στη προκειμένη περίπτωση αυτός δε θέλει παιδιά, όχι η κοπέλα!

από τον ίδιο και θέλει να κάνω και 3η, να είσαι άνετος,

χαλαρός και να τον φωνάξεις να τον κεράσεις και τσίπουρα.

Και πολύ ασχολήθηκα.

Την αγάπη μου... και καλά ξεμπερδέματα στη κοπέλα.

Φιλικά πάντα.

Συγνώμη, λέει κάπου πως έγιναν κατα λάθος 3 παιδιά και δεν ήθελε κανένα? Νομίζω λέει πως δεν ήθελε το ΤΡΙΤΟ. Μπορείς να μου κάνεις QUOTE που αναφέρει για τα άλλα 2?

Το τι θα πω εγώ στην κόρη μου δε σε αφορά και μη το κάνεις προσωπικό. Ασε που το παράδειγμα που φέρνεις δεν έχει καμία σχέση με το παρόν. Μιλάμε για συγκεκριμένο περιστατικό και εγώ είπα πως αν δεν το θέλει ο άλλος το παιδί μπορεί να είναι και ο λόγος που αντιδρά έτσι.

Τώρα που ειδες εσύ στα ποστ μου να υποστηρίζω κάποια πλευρά δεν ξέρω. Σε παρακαλώ να διαβάζεις περισσότερες φορές κάτι αν βλέπεις πως δε σου φτάνει η μια. Καμια φορά μπορεί να λείπει κάποιο σημείο στίξης ή κάτι άλλο και να καταλάβεις εσύ άλλο νόημα.

This is a man's world

:confused:Στα 2 χρόνια σχέσης με το σύντροφο μου έμεινα για ΤΡΙΤΗ φορά έγκυος κ αποφάσισα να το κρατήσω..line_m121_beg_16_time_1206417600_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Μάλλον κάτι κατάλαβες εσύ λάθος ράσπυ! Έμεινε 3 φορές έγκυος και απλώς κράτησε το τρίτο ΜΟΝΟ! Φαίνεται και απο το tickerάκι της άλλωστε! Ένα παιδί έχουν και σε όλη τη διάρκεια των post της για ένα παιδί μόνο μιλάει η κοπέλα...

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Μάλλον κάτι κατάλαβες εσύ λάθος ράσπυ! Έμεινε 3 φορές έγκυος και απλώς κράτησε το τρίτο ΜΟΝΟ! Φαίνεται και απο το tickerάκι της άλλωστε! Ένα παιδί έχουν και σε όλη τη διάρκεια των post της για ένα παιδί μόνο μιλάει η κοπέλα...

Ζητώ συγνώμη τότε.

Υ.Γ. Ολόκληρος Rasputin και το κάνατε ράσπυ!

This is a man's world

λοιπόν:

1. τις πρώτες 2 φορές πήγα για έκτρωση παρά τη θέλησή μου αλλά τα έμβρυα είχαν ήδη πεθάνει...

2. την τρίτη φορά το κράτησα παρά τις συμβουλές όλων γιατί ΗΘΕΛΑ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΜΑ...κ γιατί φοβήθηκα μήπως αχριστευτώ από τις αποξέσεις...

3.την τέταρτη κ την πέμπτη φορα (ναι ναι ναι ναι) περίμενα 2 ολόκληρους μήνες κάποια κίνηση από μέρους του αλλά τίποτα...τελικά τα έριξα κ τα δύο...

Δε θέλω να κάνω κ άλλο παιδί μαζί του χωρίς να ξέρω αν θα είμαστε μαζί για πάντα...

4. Γουστάρουμε τρελά κ οι δύο το ελεύθερο σεξ κ μετρούσαμε τις μέρες...βάζοντας προφυλακτικό μόνο στις γόνιμες...αλλά πέσαμε 4 φορές ΕΞΩ...την πρώτη φορά ήταν βλακεία κ το περιμέναμε...

5.Έχω σκεφτεί να βάλω κλιπς αλλά δεν είναι πολλές οι πιθανότητες επιτυχούς αντιστροφής της διαδικασίας...

6.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ RASPUTIN...respect

7. δε σας κρύβω ότι με ηρέμησε κάπως το ότι τα έβγαλα από μέσα μου κ είμαι πλέον ανοιχτή στο πως να μην διαλύσω την οικογένειά μου

8.Μου αρέσει να με φροντίζουν οι άλλοι κ να με προστατεύουν με όλα όσα έχουν:αγάπη, χρημα, κοινωνική ασφάλιση,γάμο κ.ό.κ. Όπως είπα κ σε άλλο μήνυμα :είμαι γυναικά κ τα θελω ΟΛΑ!

9. Θέλω να δουλέψω κ να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά γιατί αυτή τη στιγμή έρχομαι τέλευταία π.χ.:εκείνος μπορεί να επισκεφτεί όποιον θέλει κ όποτε θέλει...εγώ πρέπει να παρακαλέσω ή να του κάθομαι κάθε μέρα ή πολλά πολλά άλλα για να πάω κάπου ή να αγοράσω κάτι...

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ Κ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΕΧΤΕΙ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ελπίζω να σας κάλυψα επαρκώς ... αν όχι περιμένω κι άλλες απορίες

z4cac3032b708f.gif

Διαφημίσεις

κάποια φάση στην εκυμοσύνη έγινε χοντρος καυγάς γιατί ενώ δεν υπήρχαν χρήματα για γέννα σε κλινική αρνιόταν να παντρευτούμε κ έτσι θα έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο...

αυτό ήταν κάτι που θα έπρεπε να το ξέρω από την αρχή για να έχω ενα/μια γιατρό...

Σας πληροφορω ότι στον 8ο μήνα έφυγα από τη γυναικολόγο μου(η οποία δε μου τα έλεγε κ πολύ καλά) κ πήγα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ...

όπως ήταν φυσικό δε με ανέλαβε κανένας κ γέννησα με την ειδικευόμενη που είχε πρωινη βάρδια...

ήμουνα μόνη μου 12 ώρες με απαίσιους "λειτουργούς" κ χωρίς καμία επαφή!!!

κ αυτό για να πάει ο Δημήτρης κόντρα στους "κοινωνικούς καθωσπρεπισμούς"!!!

σερνόμουνα λεχώνα με τα στήθια φίσκα από το γάλα κ το μωρό στο καρότσι για να πάω στο ληξιαρχείο κ να δηλώσω το παιδί μόνη μου...

σερνομουνα λεχώνα με τα στήθια φίσκα από το γάλα κ το μωρό στην αγκαλιά μαζί του για να κάνουμε αναγνώριση παιδιού για να μπορέσει να το ασφαλίσει...

τι λέτε τώρα???

τι να με εγκατέλειπε τι όλα αυτά που πέρασα...

γιατί κάθεται ακόμα εδώ???

αυτή είναι μια ερώτηση που του την έχω κάνει κ εγώ κ χωρίς να το λέει ευθέως υποννοεί ότι μας αγαπάει κ μας λυπάται γι'αυτό κ δεν έχει φύγει ακόμα....

πως κάνεις παιδί με έναν άνθρωπο που σε έχει στείλει ήδη 2 φορές για έκτρωση???

ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ... ΟΡΣΕ ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΆΩ

δε λέω...όταν ήταν η Δήμητρα 1,5 χρονών πια μου ζήτησε συγνώμη αλλά guess what?εγώ δεν μπορούσα να του πω σε συγχωρώ...γιατί υπέφερα ήδη 2 χρόνια...

Έχω παγώσει κ έχω γίνει αδίστακτη κ αυτό είναι που με κάνει ακόμα πιο χάλια

z4cac3032b708f.gif

Το όλο θέμα μου θυμίζει μια εκπομπή της Θρασκιά...πως την έλεγαν..."κοιταω μπροστα"???Που έβγαζαν ένα σωρό τηλεφωνηματα με τύπους που περιέγραφαν καταστάσεις τόσο υπερβολικές (που παντα προκαλούσαν την αναστατωση και την αποδοκιμασια του "πάνελ") που στο τέλος υποπτευόσουν οτι ήταν τα ιδια και τα ίδια άτομα της παραγωγης που έπαιρναν τηλεφωνο και έλεγαν ιστορίες.

Και συνεχίζω στο θέμα μας...

Μονογονεικη οικογένεια είναι κάτι που προκαλει το θαυμασμο για το θαρρος της μάνας(συνηθως) να μεγαλώσει μόνη και σωστα το παιδί της.Με δικές της δυναμεις και περηφάνεια.Εδω δεν βλέπω κάτι τέτοιο,οπότε μαλλον το τόπικ έπρεπε να ειναι σε αλλο σημείο.

Οταν μιλάμε για γυναίκα που έρχετε σε σημείο να κάνει 4 (μετρησα καλά?) εκτρώσεις δεν μιλάμε πια για ατυχίες, μιλάμε δυστυχώς για επιλογή της έκτρωσης ώς μεθόδου αντισύλληψης.:mad:

Η γυναίκα (και μιλάω ώς τέτοια) έχει το 100% της ευθυνης του σώματος της.Η αντισύλληψη από την στιγμή που δεν θελει παιδί είναι δική της ευθύνη.Και εαν θέλει παιδί είναι δική της απόφαση (και πολύ σοβαρή) αν το κάνει παρα την θέληση του πατέρα και ξέρει οτι θα αναγκαστει να το μεγαλώσει μόνη.

Ο γάμος δεν είναι η οικονομική εξασφάλιση.Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον!

QqmLp3.png

Και εαν θέλει παιδί είναι δική της απόφαση (και πολύ σοβαρή) αν το κάνει παρα την θέληση του πατέρα και ξέρει οτι θα αναγκαστει να το μεγαλώσει μόνη.

και δεν είναι το μέσο για κοινωνική αποκατάσταση ή εξαναγκασμός σε γάμο... συμπληρώνω εγώ ως παιδί ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

(Λορέτα Ποντικίνα)

λοιπόν:

1. τις πρώτες 2 φορές πήγα για έκτρωση παρά τη θέλησή μου αλλά τα έμβρυα είχαν ήδη πεθάνει...

Ευτυχώς γι'αυτά

2. την τρίτη φορά το κράτησα παρά τις συμβουλές όλων γιατί ΗΘΕΛΑ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΜΑ...κ γιατί φοβήθηκα μήπως αχριστευτώ από τις αποξέσεις...

Αυτό είναι ένα πολύ κομβικό σημείο στο οποίο εκτός από την απόφαση να γίνεις μαμά παίρνεις ερήμην του συντρόφου σου την απόφαση να τον κάνεις μπαμπά παρά τη θέλησή του.

3.την τέταρτη κ την πέμπτη φορα (ναι ναι ναι ναι) περίμενα 2 ολόκληρους μήνες κάποια κίνηση από μέρους του αλλά τίποτα...τελικά τα έριξα κ τα δύο...

Να τον στείλεις σε τράπεζα σπέρματος είμαι σίγουρη ότι θα γίνει περιζήτητο τέτοιο σπέρμα! Όσο για το ότι άφησες να ξανασυμβεί και μάλιστα περίμενες και κίνηση το αφήνω ασχολίαστο (αρκετά έχει σχολιαστεί ήδη!)

Δε θέλω να κάνω κ άλλο παιδί μαζί του χωρίς να ξέρω αν θα είμαστε μαζί για πάντα...

Δεν σε βλέπω όμως να κάνεις κάτι γι' αυτό αφού έχουν ακολουθήσει ήδη δύο αποξέσεις και με βάση την παρακάτω δήλωσή σου (btw ο γάμος δεν σου διασφαλίζει το "για πάντα". Αν έχεις τέτοια ψευδαίσθηση ρίξε μια ματιά στις στατιστικές διαζυγίων με τέκνα):

4. Γουστάρουμε τρελά κ οι δύο το ελεύθερο σεξ κ μετρούσαμε τις μέρες...βάζοντας προφυλακτικό μόνο στις γόνιμες...αλλά πέσαμε 4 φορές ΕΞΩ...την πρώτη φορά ήταν βλακεία κ το περιμέναμε...

Νοσηλευτική είπαμε σπουδάζεις; Δεν μου κάνει εντύπωση που χρωστάς μαθήματα. Χρειάζεσαι υπερεντατικά άμεσα για τους ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ τρόπους αντισύλληψης!

5.Έχω σκεφτεί να βάλω κλιπς αλλά δεν είναι πολλές οι πιθανότητες επιτυχούς αντιστροφής της διαδικασίας...

Ισχύει το προηγούμενο σχόλιό μου για τα υπερεντατικά!

6.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ RASPUTIN...respect

ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!!

7. δε σας κρύβω ότι με ηρέμησε κάπως το ότι τα έβγαλα από μέσα μου κ είμαι πλέον ανοιχτή στο πως να μην διαλύσω την οικογένειά μου

Για ποιους λόγους όμως; Εκτός αν δεχτείς ότι στην οργή σου επάνω είπες λόγια βαριά σε εμάς εδώ που δεν τα εννοούσες και απλά τα είπες για να ξεσπάσεις κάπου οπότε πάσο. Την οικογένειά μας για να την κρατήσουμε υπάρχουν δύο απαραίτητες προϋποθέσεις: Σεβόμαστε ΟΛΑ της τα μέλη και τα αγαπάμε όπως είναι χωρίς να θέλουμε να τα αλλάξουμε.

8.Μου αρέσει να με φροντίζουν οι άλλοι κ να με προστατεύουν με όλα όσα έχουν:αγάπη, χρημα, κοινωνική ασφάλιση,γάμο κ.ό.κ. Όπως είπα κ σε άλλο μήνυμα :είμαι γυναικά κ τα θελω ΟΛΑ!

Ή υπήρξες πολύ κακομαθημένη ως κόρη ή πολύ τυχερή! Όλα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να τα έχει κανείς μας και αυτός είναι κανόνας χωρίς εξαιρέσεις σε αυτή τη ζωή!

9. Θέλω να δουλέψω κ να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά γιατί αυτή τη στιγμή έρχομαι τέλευταία π.χ.:εκείνος μπορεί να επισκεφτεί όποιον θέλει κ όποτε θέλει...εγώ πρέπει να παρακαλέσω ή να του κάθομαι κάθε μέρα ή πολλά πολλά άλλα για να πάω κάπου ή να αγοράσω κάτι...

Το να θες να σε προστατεύουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ έχει το τίμημά του όπως κάθε πράξη στη ζωή μας! Ή το ένα θα ισχύει ή το άλλο: ή θα είσαι ανεξάρτητη οικονομικά (κατ' επέκταση και ασφαλιστικά) ή θα εξαρτάσαι και θα κάαααααααααθεσαι να αποδέχεσαι τη διάθεση και τα κέφια του ευεργέτη σου.

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ Κ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΕΧΤΕΙ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ανέχεια δείχνουμε σε κάτι που δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε. Τα υπόλοιπα τα ονομάζουμε ΕΠΙΛΟΓΗ.

ελπίζω να σας κάλυψα επαρκώς ... αν όχι περιμένω κι άλλες απορίες

Εμένα πλήρως! Αποσαφήνισες πολλά που αρχικά τα είχα εκλάβει λάθος. Πρέπει να αποφασίσεις τί θέλεις και για ποιο λόγο.... και αν νομίζεις πως όσα σου έχουν γράψει και σου έχω γράψει είναι λίγο "σκληρά" σκέψου πόσο σκληρά έχεις φερθεί εσύ στον εαυτό σου και σ' αυτό που ονομάζεις οικογένεια (το γράφω έτσι γιατί οικογένεια δεν μας κάνει η "κοινοκτημοσύνη" του παιδιού ή των αντικειμένων ενός κοινού σπιτιού).

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

οκ πρέπει να πω ότι μου χρειαζότανε όλα αυτά...

ο λόγος που είμαι εδω μέσα είναι γιατί τα έχω κάνει σκατα!!!

το ότι ξεκίνησα με κατηγορίες είναι φυσικό στα χάλια που βρίσκομαι...

ζητάω απλά βοήθεια γιατί δεν έχω κανέναν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ κριτή σε αυτά που κάνω... αν περίμενα από συγγενής κ φίλους να με συμβουλέψουν θα το είχα κάνει...

δε σας κρύβω ότι μου έκανε εντύπωση το πόσα άτομα ενδιαφέρθηκαν για αυτό που μου συμβαινει αλλά κατέληξαν να μαλώνουν μεταξύ τους...

τελος πάντων...

Επαναλαμβάνω ότι είμαι εδώ γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζομαι βοήθεια...

δεν έχω πρόβλημα με την κριτική όταν είναι εποικοδομητική...

τι λέτε?δε θα μπορούσα να είχα αποκρύψει τα παραπάνω??

ασφαλώς κ ναι αλλά δε θα ήμουν σωστή τοτε

κ κάτι ελαφρό ...

στο γιατρό , στο δικηγόρο και στο forum τα λέμε ΟΛΑ...:-)

z4cac3032b708f.gif

Ξαναδιάβασε όσα έχεις γράψει (εγώ το έκανα) και δες πόσο έχεις αδικήσει εκτός από τον εαυτό σου και τον άνθρωπο με τον οποίο επέλεξες να κάνεις παιδί. Μπορεί να μην γουστάρει τα στερεότυπα αλλά κατα τ' άλλα εγώ δεν τον βρίσκω λάθος! Μου έχει κάνει δε, τρομερή εντύπωση το "βρες δουλειά και αν ακόμα θες να παντρευτούμε εδώ είμαι"! Για σκέψου το λίγο... για τον εαυτό του λες να το κάνει;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ελένη Μαργαρίτα,

Αυτά που περιγράφεις είναι σοκαριστικά. Πιστεύω πως μόνο εσύ φέρεις την ευθύνη για τον έλεγχο του σώματός σου -όπως κάθε γυναίκα-. Άρα δεν μπορείς να θες ελεύθερο σεξ από την μία και να χρησιμοποιείς την άμβλωση ως μέθοδο αντισύλληψης από την άλλη. Αλλά, νομίζω πως όσα έχεις περάσει σχετικά, θα πρέπει λογικά να έχουν αλλάξει την νοοτροπία σου πάνω σε αυτό το ζήτημα...

Κι έτσι όπως τα λες, φαίνεται πως χρησιμοποιείς το παιδί ως μέσο εκβιασμού απέναντί στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει ως σύντροφο. Διαλέγουμε τον σύντροφό μας βάσει του πόσο μας καλύπτει σαν άνθρωπος, ηθικά, ερωτικά, ως υποψήφιος πατέρας και όχι ως πορτοφόλι ή ως μέσο βιοπορισμού...

Εγραψες 2 φορές πως "είσαι γυναίκα και τα θέλεις ΌΛΑ...". Κάτσε λοιπόν και σκέψου και κάνε τον απολογισμό: τί ακριβώς παίρνεις από αυτή την σχέση και τί δίνεις ? Ποιά από τις 2 μεριές της ζυγαριάς υπερτερεί ? Τί σου λείπει? Επειδή εάν το μόνο που σου λείπει είναι η "εξασφάλιση", αυτή δυστυχώς δεν θα την βρεις μέσω ενός υποτιθέμενου γάμου...

Κι αυτό που έγραψες το "να του κάθομαι κάθε μέρα..." είναι τόσο μα τόσο λυπηρό να το ακούς από μια νέα κοπέλα... Στον άντρα μας (γιατί τέτοιος είναι - ο επίσημος τίτλος του λείπει) δεν του "καθόμαστε"... Αυτό λέγεται "αγγαρεία". Το "εκπόρνευση" κολλάει στο σεξ επί πληρωμής.... Και με τον σύντροφό μας κάνουμε έρωτα/σεξ και καμιά φορά που δεν είμαστε και στα μεγάλα μας κέφια μπορούμε να αρνηθούμε χωρίς να μας κόψει το κεφάλι...

Εχεις πολύ δρόμο μπροστά σου έτσι όπως τα λες. Πρέπει να αλλάξεις μυαλά και να σταθείς υπεύθυνα απέναντι σε αυτό το παιδί που εσύ επέλεξες να φέρεις στον κόσμο (και γι' αυτό μπράβο σου)...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Καλημέρα!

συγνώμη αλλά δε νομίζω να τον κατηγόρησα πουθενά για τις απανωτες εγκυμοσύνες! Τις ανέφερα γιατί ενώ τελικά μετά τη Δήμητρα μου είπε πως θα παντρευτούμε αν έμενα πάλι έγκυος τελίκα δεν το εννοούσε...Είμαι ευκολόπιστος άνθρωπος γενικά...

Αυτό που δεν μπορώ να του συγχωρήσω με τίποτα είναι το τι πέρασα στη γέννα...Ηθέλα να γεννήσω με τον άντρα μου δίπλα μου κ όχι σε δημόσιο νοσομείο...Το ξέρετε ότι τη Δήμητρα την πήρα αγκαλία μετά από 3 ώρες γιατί "είχαν περιστατικό" κ ελλείψει προσωπικού εξαφανίστηκαν όλοι!

Κ το πρώτο πράγμα που μου δείξαν οι μαίες ήταν πως να φτιάχνω γάλα στο παιδί κ όχι το πως να το θηλάσω...

Αν είχαμε παντρευτει θα είχα τη δυνατότητα να γεννήσω σε ιδιωτική κλινική κ να καλυθτούν μετά όλα τα έξοδα...με διαβεβαίωνε ότι είχαμε λεφτά αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά ότι θα πεινούσαμε μέχρι το καλοκαίρι έτσι κ δεν τα πέρναμε πισω....

στο κάτω κάτω τη δική του τσέπη σκέφτηκα κ δεν πήγα τελικά στην ιδιωτική κλινική...Αν ήμουν το άτομο που περιγράφετε κ περιγράφω ίσως θα τον πατούσα στο λαιμό κ θα τον στέγνωνα από ρευστό!

Τότε τον αγαπούσα ακόμα...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ...

ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ? ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΜΠΑΣ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΕΓΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...

ειναι πολυ κλειστος ανθρωπος κ πολυ δυσκολο να τον καταλαβεις...εγώ αδυνατώ ακόμα

κ όσον αφορά το αγγαρεία για μένα ετσι ειναι γιατι πολυ απλα εχω ορεξη μια φορα το μηνα κ οχι 24 ώρες το 24ωρο όπως αυτος.......νέα κοπέλα???

εγω αισθανομαι 40 χρονων με όλα αυτα που με απασχολουν κ με στεναχωρουν...

για το παιδί μου όυτε λόγος! αν είναι δυνατον να το χρησιμοποιω ως μεσω εκβιασμου? δε πέφτω απο το μπαλκονι καλυτερα!!

ξερετε τι προσπαθειες κανω για να εχουν επαφη οι δυο τους???καυαγδίζω καθε μέρα για να ασχοληθει μαζι της εστω κ μιση ωρα!!!

παντα ομως απανταει:"Α! Δηλαδη γυριζω απο τη δουλεια κ πρεπει να παω κ σε αλλη?"

συμπερασμα:για εκεινον το παιδι μας ειναι δουλεια, υποχρεωση, βραχνας κ όπως αλλιώς θέλετε πεστε το...

z4cac3032b708f.gif

Διάβασα όλο το θέμα κι έχω σοκαριστεί...Πραγματικά πιστεύω ότι χαϊδεύεσαι κοπέλα μου και το διασκεδάζεις και λίγο...

Τα θέλεις όλα σαν γυναίκα;;; ποια όλα; να ξεφτιλίζεσαι έτσι; για να μη δουλεύεις; για να σου δίνει τα χρήματά του; πού είναι ο σεβασμός σου στον εαυτό σου; τι θα μάθει αυτό το παιδί από εσένα;

Έχω μείνει άναυδη πραγματικά και ειδικά πώς βρίσκεις το κουράγιο και αστειεύεσαι κιόλας...Νομίζω πως αυτό το στυλ ζωής κάπου υποσυνείδητα σου πάει και σε εκφράζει ή είσαι τόσο ανώριμη που τη μια λες το ένα και τη μια το άλλο...

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι, αν και μεταξύ μας, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι...πιο πιθανό μου φαίνεται να μας ανακοινώσεις σύντομα ότι περιμένεις και άλλο παιδάκι και ότι έχεις δίλημμα τι να το κάνεις...

Φιλικά πάντα αλλά και σοκαρισμένη at the same time...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

οκ παρακαλώ να διαγραφεί το θέμα με κάποιο τρόπο....ξέρει κανείς???

δεν μπορώ να συνεχίσω....

ίσως τελικά να είμαι όντως ανώριμη κ πολύ κακώς το ξεκίνησα...

ζητώ συγνώμη αν σπατάλισα το χρόνο σας άδικα...

Ευχαριστώ όλους πολύ!

z4cac3032b708f.gif

κάποια φάση στην εκυμοσύνη έγινε χοντρος καυγάς γιατί ενώ δεν υπήρχαν χρήματα για γέννα σε κλινική αρνιόταν να παντρευτούμε κ έτσι θα έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο...

αυτό ήταν κάτι που θα έπρεπε να το ξέρω από την αρχή για να έχω ενα/μια γιατρό...

Σας πληροφορω ότι στον 8ο μήνα έφυγα από τη γυναικολόγο μου(η οποία δε μου τα έλεγε κ πολύ καλά) κ πήγα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ...

όπως ήταν φυσικό δε με ανέλαβε κανένας κ γέννησα με την ειδικευόμενη που είχε πρωινη βάρδια...

ήμουνα μόνη μου 12 ώρες με απαίσιους "λειτουργούς" κ χωρίς καμία επαφή!!!

κ αυτό για να πάει ο Δημήτρης κόντρα στους "κοινωνικούς καθωσπρεπισμούς"!!!

σερνόμουνα λεχώνα με τα στήθια φίσκα από το γάλα κ το μωρό στο καρότσι για να πάω στο ληξιαρχείο κ να δηλώσω το παιδί μόνη μου...

σερνομουνα λεχώνα με τα στήθια φίσκα από το γάλα κ το μωρό στην αγκαλιά μαζί του για να κάνουμε αναγνώριση παιδιού για να μπορέσει να το ασφαλίσει...

τι λέτε τώρα???

τι να με εγκατέλειπε τι όλα αυτά που πέρασα...

γιατί κάθεται ακόμα εδώ???

αυτή είναι μια ερώτηση που του την έχω κάνει κ εγώ κ χωρίς να το λέει ευθέως υποννοεί ότι μας αγαπάει κ μας λυπάται γι'αυτό κ δεν έχει φύγει ακόμα....

πως κάνεις παιδί με έναν άνθρωπο που σε έχει στείλει ήδη 2 φορές για έκτρωση???

ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ... ΟΡΣΕ ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΆΩ

δε λέω...όταν ήταν η Δήμητρα 1,5 χρονών πια μου ζήτησε συγνώμη αλλά guess what?εγώ δεν μπορούσα να του πω σε συγχωρώ...γιατί υπέφερα ήδη 2 χρόνια...

Έχω παγώσει κ έχω γίνει αδίστακτη κ αυτό είναι που με κάνει ακόμα πιο χάλια

θα σου πω και γω την ταπεινή μου άποψη. πάνω κάτω και γω το ίδιο πρόβλημα είχα: ο πατέρας είναι παντελώς ακατάλληλος είχαμε βέβαια χωρίσει ήδη όταν έμεινα εγκυος και δεν σκέφτηκα καν για παντρειά κτλ.το μόνο που ήθελα ήταν να έχει μια επαφή με το παιδί.αφού πέρασα 2 χρονια μεταξύ τύψεων και ανισορροπίας διοτι ο κύριος δεν μπορούσε να είναι κύριος για 2-3 ώρες την εβδομάδα που έβλεπε το παιδί, ενώ εγω έχω επωμιστεί όλο το βάρος αποφάσισα ότι η ψυχική μου ισορροπία προέχει και για μένα (γιατι αυτή η ψυχούλα σε μένα βασίζεται) και για το παιδί (όσο πιο μακριά τόσο πιο ήρεμη είναι η μανούλα και τόσο καλύτερα φροντίζει το μωρό της). ρώτησα και ψυχολόγο και απο κοινού αποφασίσαμε...τέρμα και οι επισκέψεις βέβαια αυτός έγινε τουρκος και καλά του στερώ το παιδί του και θα πάει δικαστικά και γω του είπα ότι αυτό θα είναι το καλύτερο που έχει κάνει για το παιδί μεχρι ΄σημερα....ακόμα περιμένω ειδοποιηση δικαστηρίου απο περσι το νοεμβριο. συζήτα το και με ένα ψυχολόγο να δεις τι θα σου πει.φιλιά σε όλες μας

Ελενη Μαργαριτα καλησπερα.....ειναι λογικο κάποιοι να μην καταλαβαίνουν αυτα που λες.....μην εξοργιζεσαι....εγω κατάλαβα τα εξης και αν σε βοηθανε εχει καλως.....

το προβλημα σου ειναι ο ΓΑΜΟΣ....η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....αυτο είναι προσωπική σου επιλογη να το θέλεις και δικαιωμα σου....όλα αυτα που άκουσες και διάβασες ειναι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ κάποιοι θα σε υπερασπιστούν καποιοι θα σε πουν και τσ.....λα....

εσυ θέλεις να παντρευτείς.....οκ....πιάσε τον πατερα του παιδιού σου και μίλα του όπως θα μιλούσες στην κόρη σου....με απλες κουβέντες.....

πχ. ξέρεις με ενοχλεί που δεν είμαστε παντρεμένοι.....γιατι έτσι και έτσι.....δεν θα το πάς σε κόντρα....θα του πεις ότι νιώθεις.....αν με αγαπάς όπως λες.....δεν θα αλλάξει κατι....αφου μαζι ζούμε....ΕΣΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ....ΕΣΥ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ....μην το παρεξηγήσεις....αυτο που λεω.... θα νιώσει ωραία.....και υπευθυνος.... και ότι εσυ δεν τον απλά και μόνο για το ΓΑΜΟ....επειδη ζήτε σε επαρχια και εκεινος τις υποχωρίσεις του τις έκανε.....ζειτε μαζι και σας φροντίζει....

μην του γρινιάζεις του στυλ ποτε θα παντρευτούμε και ποτε και τι και τα λοιπά....

απλά δωσε του να καταλάβει ότι για να ειστε καλά πρέπει να μάθει να σέβεται τα θέλω σου και εσυ τα δικα του....

δεν υπάρχουν μυστικες συνταγές....ούτε μαντζούνια....

δεν υπάρχει καμια δικαιολογία στο θέμα του γάμου΄......και τι εννοώ...

ή το θες.....ή δεν το θες....

απλα ο συντροφος σου δεν θέλει να το παραδεχτει....αλλά στην ουσια είστε παντρεμένοι....ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΊΔΙΟ

δεν αλλάζει κάτι....μην νομίζεις ότι επειδη θα γίνεις η κυρια τάδε θα σε σέβεται περισσότερο.....

απλά σου λένε όλοι να βρείς μια δουλειά γιατί αυτο θα είναι καλό για εσένα...

απλά ρίξε και συ λίγο νερό στο κρασι σου ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....και θέλεις να είστε μαζί...όλα αυτά τα νιώθεις γιατι στην ουσία είσαι εξαρτώμενη απο εκείνον.....στην ουσία δεν σου αρέσει και η δικη σου επιλογη έτσι δεν είναι?

ΟΚ ΕΙΣΑΙ Η ΜΠΑΡΜΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΑΜΟ για να προχωρίσει στην ζωή της γιατί δυστυχώς έτσι μας ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΡΙΑ και 2-3 παιδιά...ΛΙΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ.....

μοιράσου λοιπόν τα θέλω σου με τον άντρα σου....γιατι αυτό είναι...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ....ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....

εκτος αν θες να είσαι νόμιμα καλυμένη για το παιδί σου το οποίο το καταλαβαίνω αλλά δεν συμφωνω με αυτή την άποψη....

επίσης αν θες να τελειωσεις την σχολή σου ειναι δικό σου θέμα αν θες να δουλέψεις επίσης...

απλά σε αυτη τη ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2....ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ....Η ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ....ή ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ....ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ:D

1129643tvsq1yiqpw.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...