Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αντιβιωση με κορτιζονη παει?

Danielaki

Recommended Posts

Καλημερα!!δεν ξερω αν το βαζω στην σωστη ενοτητα το θεματακι αλλα

εδω και 3 μερες εχω αρρωστησει..ποναει ολο μου το σωμα,το κεφαλι μου παει να σπασει(δε μπορω ουτε να κοιμηθω με αποτελεσμα να τριγυρναω σαν το ζομπυ),συναχι και βηχα αλλα ευτυχως δεν ειχα πονολαιμο..

σημερα μου το γυρισε και σε πονολαιμο..εχω χρονια φαρυγγοαμυγδαλιτιδα,λαρυγγοτραχιτιδα και ιγμοριτιδα και σημερα μου εμφανιστηκαν και αυτα!!

εκτος αυτων εχω και δερματιτιδα στο αυτι και ο ωρυλλας μου εδωσε κορτιζονη..ο πνευμονολογος μου εδωσε αντιβιωση αλλα δεν του ειπα οτι παιρνω κορτιζονη..

η απορια μου ειναι..μπορω να παρω και την αντιβιωση και την κορτιζονη?

τον πονο στον λαιμο μπορω να τον αντεξω,τον εχω συνηθισει αλλα τα αφτια μου ματωνουν και ο πονος τους χτυπαει και στη γναθο οποτε την κορτιζονη δεν θελω να τη σταματησω..γνωριζει καποια αν μπορω να παρω και την αντιβιωση μαζι?εχει καμια παρομοια εμπειρια?

σορρυ για το μεγαλο ποστ

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Καθυστερημενα αλλα απαντω για future reference.

Και βεβαια παει.

Σε περιπτωσεις μαλιστα που δινουν κορτιζονη για διαφορους λογους (πχ σε περιπτωσεις υπογονιμοτητας λογω ανοσοδιεγερσης)

συνιστουν αντιβιοτικα/αντιικα προληπτικα γιατι η κορτιζονη ριχνει το ανοσοποιητικο.

Να απαντήσω κι εγώ λίγο καθυστερημένα...

Μην εμπιστεύεστε ποτέ μέλη ενός φόρουμ για τόσο σοβαρά θέματα όπως η λήψη φαρμάκων.

Ρωτήστε τον γιατρό σας.

Nothing you would take... Everything you gave...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...