Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εισοδηματικό πλαφόν 50000€ στα πολυτεκνικά επιδόματα προωθεί η Κυβέρνηση

Recommended Posts

Λοιπόν έχετε μπεί ποτέ στη Διαύγεια;

Σήμερα μόλις το ανακάλυψα!! Κοιτάξτε τι ξοδεύουν στη Γενική γραμματεία της Κυβέρνησης!! Σε δυό μέρες μόνο ψώνια από το σούπερ μάρκετ 3.500 ευρώ....Μα καλά τι τρώνε ;;; Πόσοι είναι΄;;

Εγώ που είμαι πολύτεκνη ξέρετε από τις πλούσιες με 41.000 μικτό οικογενειακό εισόδημα το χρόνο.........

Δες τον Πάγκαλο και κατάλαβε τι τρώνε, 5 στρέμματα κοιλιά πως θα συντηρηθεί????

ή οι πατσές του Βενιζέλου............ (αχ όταν μελετάω αυτόν τον άνθρωπο, γιατί θυμάμαι την πηχτή που έφτιαχνε ο παππούς μου????)

ΕΣΥ που έχεις επίγνωση της κατάστασης σου (ότι δηλαδη είσαι πλούσια :lol: :lol: :lol:) θα πρέπει τουλάχιστον τα 2/3 των εσόδων σου να τα δωρίζεις ευγενικά στα καθίκια που μας κυβερνάνε!!!!!!!!!!!...και με τα υπόλοιπα να πληρώνεις τους φόρους που σου βάζουνε!!!!!!!!!!!!

Μας π&&&&&& στεγνά και το απολαμβάνουν!!!!!!

Αυτό που με στεναχωρεί είναι το τι θα γίνουν τα παιδιά μας, γιατί αυτοί είναι εξασφαλισμένοι :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχχχχ, εμεις με τα 1000 ευρω το μηνα του συζύγου πρέπει να ειμαστε αυτό που λένε Φτωχοιοιιι- κλαψ, λιγμ!!!!- να ναι καλά ο κηπος του μπαμπά μου και το αγνό παρθενο χω ριατικο κοτοπουλάκι δηλαδή, γιατί άλλη οικονομική ενίσχυση δεν μπορούν να παρέχουν- ναι, και πεθερικά μας απεβίωσαν, δεν υπάρχουν!!!!- αφού να φανταστειτε εγώ με το επιδομα τριτέκνων που έπερνα ένιωθα και πλούσια αυτο το χρόνο!

Καλά ειναι δεν παραπονιέμαι, πολλές προσωπικές περικοπές και όλα γίνονται, ελπίζω μόνο να μπορεσω να δουλέψω μετα τη γεννα και του τεταρτου μωρού γιατί μετά καήκαμε!!!

ααα, και συμφωνω, με το πλαφόν στο εισόδημα αλλά να τα βαλουν καλά κάτω ποσα χρειαζεται η τριτεκνη και πολύτεκνη οικογενεια, το λεω γιατί ξερω οικογενεια παιδιατρου με συμβαση και ιδιωτικό ιατρειο και γυναικα στο δημοσιο που παιρνει το τρίτεκνο επίδομα, ε, ειναι να μην πεις έλεος;;;;

Καλά εγω το λέω ούτως η άλλως- black χιούμορ!!!

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

κοριτσια καλησπερα καταρχην και κοριτσομανα μου πολλα χαιρετισματα!

συμφωνω μαζι σας!κι εγω που ειμαι τριτεκνη και οχι πολυτεκνη παλι δυσκολο μου ρχεται να μοιραζω 40ρια ,50,και 60αρια σε γλωσσες ,μουσικη και σπορ...και που να μεγαλωσουν και οι μικροι!

θελω ομως να προσθεσω και μια αλλη παραμετρο που ισως μοιαζει ουτοπικη αλλα δεν ειναι!να αρχισουμε να απαιτουμε, κοριτσια!και ασχετως κρισης!οταν ειμασταν εμεις στο δημοτικο δεν υπηρχαν αγγλικα στα σχολεια

και γ'ιαυτο το φροντιστηριο ηταν αναποφευκτο!τωρα τα παιδακια κανουν απο την τριτη δημοτικουαγγλικα στο σχολειο!να απαιτουμε να γινεται σωστο και επαρκες μαθημα αγγλικων στην ταξη και οχι με δισφορες δικαιολογιες οι δασκαλες των αγγλικων να το κανουν ώρα του παιδιου!πώς γινεται δηλαδη σε τοσα αλλα κρατη και τα παιδια μαθαινουν αγγλικα στο σχολειο κι εδω δεν γινεται?να σταματησουμε να θεωρουμε αυτονοητο πως καλος γονιος ειναι αυτος που ειναι συνεχεια με το χερι στην τσεπη!ο ρολος μας δεν ειναι μονο αυτος!

εκτος απο τα αγγλικα το ιδιο ισχυει και τα καλλιτεχνικα μαθηματα και τα σπορ!εχουν θεατρικο παιχνιδι,γυμναστικη ,μουσικη,ζωγραφικη εξτρα στο ολοημερο,στα δε 800 ολοημερα έχουν απο ολα αυτα σε πολυ μεγαλες δοσεις!να ζηταμε λοιπον να γινονται πραγματα για την καλλιεργεια των παιδιων μας ,να μη χανεται ο χρονος αδικα και εμεις που δουλευουμε εκει να κανουμε ο,τι θα καναμε αν εργαζομασταν σε ιδιωτικο!και σα μαμαδες να μη ρωταμε λοιπον μονο τι βαθμο πηραν στα μαθηματικα και τη γλωσσα αλλα και τι εμαθαν στη μουσικη,στο θεατρο ,στη γυμναστικη!ενταξει δε θα μαθουν οργανα και μπαλετα αλλα μπορουν να παρουν αξιολογα πραγματα κι αν θελει ο εκπειδευτικος και στηριξει και ο συλλογος γονεων με το ενδιαφερον του, γινονται ΠΟΛΛΑ! ενταξει κι αν σε καποιο παιδακι μας δουμε καποια εξαιρετικη επιθυμια για κατι ή καποια ιδιαιτερη κλιση,

εκει να δωσουμε και κατι παραπανω σε ιδιωτικο χωρο!

Αχ....πιγκουινακι εσυ ωραια τα λες.....αλλα ποιος σε ακουει......συμφωνω απολυτα μαζι σου....αλλα το συστημα ειναι τετοιο ωστε δεν αφηνουν ή δεν θελουν να αφησουν το δημοσιο σχολειο να δουλεψει οπως πρεπει.....

Αχ....πιγκουινακι εσυ ωραια τα λες.....αλλα ποιος σε ακουει......συμφωνω απολυτα μαζι σου....αλλα το συστημα ειναι τετοιο ωστε δεν αφηνουν ή δεν θελουν να αφησουν το δημοσιο σχολειο να δουλεψει οπως πρεπει.....

Πιγκουινακι μου αντιχαιρετω! :)

Κλαρα, το πιγκουινακι το λεει προφανως γιατι δουλεψε μεσα στο σχολειο και ξερει οτι η πιεση καταρριπτει το συστημα. Αν εγω πιεστω να μαθω στα παιδια μπασκετ, θα το κανω. Τωρα μονο ο εαυτος μου με πιεζει και επαφιεται στην αγαθη προαιρεση μου, στο φιλοτιμο μου και αυτο εαν εχω. Πιστευω οτι εχει δικαιο.

Παντως στα πιο πολλα φροντιστηρια κανουν το βιβλιο του σχολειου που η δασκαλα της κορης μου, μου ειπε οτι δεν εχουν απαιτηση ουτε καν εργασια για το σπιτι.Για την ταξη της το βρηκα περιττο.

Αλλα για τους πολυτεκνους πρεπει ενα αλλο τιμολογιο, αφου απο τη μια τσεπη θα πληρωνεται το φροντιστηριο το οποιο δεν πληρωνει ανα κεφαλη μαθητη τις καθηγητριες αλλα αναα ωρα.

Αλλα εδω πρεπει βρε παιδια να πληρωσω 80+80 την τραπεζοκομο στα προνηπια των διδυμων, συν 30 παρακαλω στο συλλογο τους,αλλοι γονεις δεν υπαρχουν που να πληρωνουν τοσα... τι προβλεψη για πολυτεκνους ζηταμε, εδω στο δημοσιο πληρωνουμε χωρις προβλεψη. Απλα λεω ''αν τα ειχα σε παιδικο σταθμο, θα ηταν το μηνα '' και ετσι το αφηνω να παει παρακατω. Αφηστε τις μεγαλες στο δημοτικο... και εκει κατι αντιστοιχο αλλα με μια πιο μεγαλη εκπτωση αλλα ΜΟΝΟ γιατι ειναι 2 αδελφια.

Συνολο μονο εμεις δινουμε τοσα σε ενα σχολειο.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Αυτό! είναι το μνημόνιο! Στην σελίδα 66 αναφέρει τα περί μη περικοπής των οικογενειακών επιδομάτων. Συγκεκριμένα:

"Επιπλέον, οι ελάχιστες συντάξεις και τα οικογενειακά επιδόματα δε θα περικοπούν και τα πιο ευάλωτα στρώματα θα αποζημιωθούν από τις πιθανές αρνητικές συνέπειες των πολιτικών. Για την επίτευξη πνεύματος συναίνεσης στις πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης, η κυβέρνηση θα καλέσει εκπροσώπους επιχειρήσεων και εργαζομένων να υπογράψουν ένα κοινωνικό συμβόλαιο για όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Τα παραπάνω προωθούνται στο πνεύμα της διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, της αντιμετώπισης της φτώχειας και της προστασίας της απασχόλησης. "

Ακόμα και αυτό το έκτρωμα που λέγεται μνημόνιο προβλέπει την φροντίδα των οικογενειακών επιδομάτων! Ο Γιωργάκης όμως είναι "Βασιλικότερος του Βασιλέως"...

Καλό Κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

Αλλα εδω πρεπει βρε παιδια να πληρωσω 80+80 την τραπεζοκομο στα προνηπια των διδυμων, συν 30 παρακαλω στο συλλογο τους,αλλοι γονεις δεν υπαρχουν που να πληρωνουν τοσα... τι προβλεψη για πολυτεκνους ζηταμε, εδω στο δημοσιο πληρωνουμε χωρις προβλεψη. Απλα λεω ''αν τα ειχα σε παιδικο σταθμο, θα ηταν το μηνα '' και ετσι το αφηνω να παει παρακατω. Αφηστε τις μεγαλες στο δημοτικο... και εκει κατι αντιστοιχο αλλα με μια πιο μεγαλη εκπτωση αλλα ΜΟΝΟ γιατι ειναι 2 αδελφια.

Συνολο μονο εμεις δινουμε τοσα σε ενα σχολειο.

Καλα....αυτο με τα σχολεια και τα εξοδα ποναει πολυ φιλεναδα.....μια απλη εκπαιδευτικη εκδρομη μου κοστιζει μια κατοσταρα....για τα 3 παιδια......τις προαλες για ενα θεατρο 20 ευρω το κεφαλι με το εισητηριο εισοδου και το λεωφορειο.....20*3=60 μονο για να ανεβουν στο λεωφορειο.....συν απο ενα 10ευρω το καθενα μαζι του....γιατι θα υπηρχε και σταση για φαγητο-ξακουραση.....συν ενα 10 ευρω για να εχουν και τα 3 στο σακιδιο τους κατι τις ενα νερακι ενα σαντουιτσακι......συνολο 100 ευρω.......!!!!!!!

τωρα θα μου πειτε να μην τα στειλιες...μπορεις??????να μην δωσεις χατζιλικι,μπορεις????? οταν ολα τα παιδακια πανε εχουν και μαζι τους πανω απο 10 ευρω....να νιωθουν μειωνεκτικα τα δικα μου?????απλα τους δελεαζω λεγοντας πως τα ρεστα απο το χατζιλικι δεν μου τα επιστρεφουν αλλα τα καρτανε στο πορτοφολι τους...(μπας και εξικονομησουμε κατι....)!!!!!

Ουφ....που και να παεν γυμνασιο και αρχισουν και οι πολυημερες εκδομες.......δεν θελω να το σκεφτομαι...!!!!!

Εγω παλυ δεν καταλαβαινω την τρελη αυτη μαννια με τις γλωσσες.....πεμπτη δημοτικου φετος τα διδυμα μου και αρχισε η δευτερη ξενη γλωσσα στο σχολειο και οοολα τα παιδακια της ταξης πλυν τα δικα μου πανε γερμανικα συν τα αγγλικα που εννοειται.....το θεωρω παραλογο και περιττο....και ολοι μου λενε πως δινουν εφοδια στα παιδια τους για το μελλον......ΠΟΙΟ ΜΕΛΛΩΝ ΡΕ!!!!!!!μην τρελαθουμε κιολλας...μιλαμε για το μελλον τις ανεργειας,της φτωχειας...και δεν ξερουμε τι αλλο ερχεται....πρεπει δλδ ολοι να εχουν πτυχια ?????εγω μεχρι το lower θα τους φτασω(αν μας αφησει το ΔΝΤ.....:mrgreen:) και αν δεν το πάρουν...χ*στ*κ* αν εχουν μυαλο αργοτερα και τους χρειαστει ας μαθουν και μια και δυο γλωσσες αν θελουν....Τα εφοδια δεν νομιζω πως ειναι στις ποσσες γλωσσες εχει παρει πτυχια ενα παιδι αλλά στο πως θα μπορεσει να αντιμετωπισει την ζωη αργοτερα.....οποτε ηθικον διδαγμα......ας το κοψουν το επιδομα......καποιοι αλλοι θα πεινασουν στα σιγουρα....τα φροντηστηρια....:mrgreen:

και εγω δεν μπορω, να καταλαβω την μανια με τις ξενες γλωσσες..

ο γιος μου φετος πηγαίνει

πεμπτη δημοτικου και κανει και γερμανικα ,,,

χρειαζομαστε ενα τσουβαλι με λεφτα, αν ειναι δυνατον..

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Ποτε η ξενη γλωσσα δεν ειναι τοσο απαραιτητη οσο σημερα. Πολυ απλα επειδη δεν υπαρχει μελλον για τα παιδια μας εδω χρειαζονται ξενες γλωσσες στην περιπτωση που αναζητησουν την τυχη τους στο εξεωτερικο.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Καλα....αυτο με τα σχολεια και τα εξοδα ποναει πολυ φιλεναδα.....μια απλη εκπαιδευτικη εκδρομη μου κοστιζει μια κατοσταρα....για τα 3 παιδια......τις προαλες για ενα θεατρο 20 ευρω το κεφαλι με το εισητηριο εισοδου και το λεωφορειο.....20*3=60 μονο για να ανεβουν στο λεωφορειο.....συν απο ενα 10ευρω το καθενα μαζι του....γιατι θα υπηρχε και σταση για φαγητο-ξακουραση.....συν ενα 10 ευρω για να εχουν και τα 3 στο σακιδιο τους κατι τις ενα νερακι ενα σαντουιτσακι......συνολο 100 ευρω.......!!!!!!!

τωρα θα μου πειτε να μην τα στειλιες...μπορεις??????να μην δωσεις χατζιλικι,μπορεις????? οταν ολα τα παιδακια πανε εχουν και μαζι τους πανω απο 10 ευρω....να νιωθουν μειωνεκτικα τα δικα μου?????απλα τους δελεαζω λεγοντας πως τα ρεστα απο το χατζιλικι δεν μου τα επιστρεφουν αλλα τα καρτανε στο πορτοφολι τους...(μπας και εξικονομησουμε κατι....)!!!!!

Ουφ....που και να παεν γυμνασιο και αρχισουν και οι πολυημερες εκδομες.......δεν θελω να το σκεφτομαι...!!!!!

Δεν προβλεπεται καποια εκπτωση στο πουλμαν και στο θεατρο;;;τι στο καλο εχουμε το πασο!!!!!!!!!Ειδικα εσενα που ειναι 3 μαζι.........

Οσο για τη συμμετοχη του συλλογου γονεων εμας ειναι 10 ευρω το παιδι και 15 για τα αδερφια....

6/8/2000-25/6/2003-6/5/2007-11/1/2010

Διαφημίσεις

και εγω δεν μπορω, να καταλαβω την μανια με τις ξενες γλωσσες..

ο γιος μου φετος πηγαίνει

πεμπτη δημοτικου και κανει και γερμανικα ,,,

χρειαζομαστε ενα τσουβαλι με λεφτα, αν ειναι δυνατον..

Γεια σου Ρουλα.

Κι εμενα κανει Γαλλικα.Τους εβαλαν περυσι να διαλεξουν αναμεσα σε Γερμανικα και Γαλλικα.Εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω φροντιστηριο για 2η ξενη γλωσσα.Οταν με το καλο τελειωσουν την 1η,ναι.Εκτος αν νομιζουν οτι εχουμε τραπεζα και τα βρισκουμε ετσι ευκολα.

Δεν προβλεπεται καποια εκπτωση στο πουλμαν και στο θεατρο;;;τι στο καλο εχουμε το πασο!!!!!!!!!Ειδικα εσενα που ειναι 3 μαζι.........

Οσο για τη συμμετοχη του συλλογου γονεων εμας ειναι 10 ευρω το παιδι και 15 για τα αδερφια....

οχι δεν ειχαμε εκπτωση και το εκανα θεμα και μου ειπαν πως την επομενη φορα θα προνοισουν....!!!!!θα δουμε...!!!!!

και οσο για την συμμετοχη μας στον συλλογο ευτυχως εχουμε συνδρομη γονεα και οχι παιδιων δλδ και 10 παιδια στο σχολειο να εχεις μια συνδρομη θα πληρωσεις....12 ευρω...ευτυχως...!!!!!κατι ειναι και αυτο....

οχι δεν ειχαμε εκπτωση και το εκανα θεμα και μου ειπαν πως την επομενη φορα θα προνοισουν....!!!!!θα δουμε...!!!!!

και οσο για την συμμετοχη μας στον συλλογο ευτυχως εχουμε συνδρομη γονεα και οχι παιδιων δλδ και 10 παιδια στο σχολειο να εχεις μια συνδρομη θα πληρωσεις....12 ευρω...ευτυχως...!!!!!κατι ειναι και αυτο....

Και βεβαια ειναι κατι για εμας που εχουμε πολλα παιδια....

Οσο για την εκπτωση ειναι απαραιτητη σε'σενα που εχεις και τα 3 μαζι.Εδω εγω που ειναι τα 2 και στην επομενη εκδρομη θα τους το ζητησω..Ειναι δυσκολα τα πραγματα για ολους,δε φταιμε εμεις που τα εκαναν ετσι......

Επισης στο σχολειο μιας φιλης μου,τους ειπαν οτι θα πληρωνουμε τα σχολικα βιβλια στην αρχη και αργοτερα και τους δασκαλους...Οποτε θα κοψουμε τα φροντιστηρια ξενων γλωσσων για να πληρωνουμε το σχολειο Ελληνικων αν ισχυει....

Αγαπητή μου εφορία.... :P :p :PΔΕΝ είμαι εγώ αυτή με την ανάλυση λογαριασμού που αναφέρεις! :P:lol:

Ίσα ίσα που μου φάνηκαν μπόλικα....! ;)

Εμείς δε βγάζουμε 50000 ευρώ... Για την ακρίβεια δε βγάζουμε ούτε 40000 (μετά τις περικοπές μισθών -ενώ πριν ήμασταν οριακά παραπάνω). Και πάλι.... και με νοίκι.... κάτι αφήναμε και στην άκρη.

Τώρα, μετά τις περικοπές.... δε μένει εύκολα κάτι στην άκρη. ...

Γιατί νομίζετε ότι εγώ βγάζω 50.000€;; Ο Δανείσας του δανείσαντα, ω! δανείσα...

Τι πράγμα; Να μείνει στην άκρη; Αστεία λέτε έτσι;

Να σας πω και το μεγάλο αστείο: Είναι όλα δηλωμένα στην εφορία ότι βγάζω

Είπαμε: Ή θα φύγουμε όλοι μετανάστες ή θα εξοντωθούμε...

Το επίδομα τρίτου παιδιού κόβεται!

http://www.aspe.gr

Καλό Κουράγιο!!!

Κλαψ....Τελευταια φορα δηλαδη θα παρω αυριο τριτεκνικο και πολυτεκνικο μαζι!!!!!!!!!!:(

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα ποσα που εχουν βαλει ως πλαφον.

Διαφημίσεις

Παντως απ'οτι βλεπω ολοι στα ιδια ποσα πανω κατω παιζουν τα εισοδηματα μας.Ηθελα να'ξερα ποιοι ηταν αυτοι με τις 100.000 που εξ αιτιας τους κοβουν το επιδομα...:rolleyes:

Κλαψ....Τελευταια φορα δηλαδη θα παρω αυριο τριτεκνικο και πολυτεκνικο μαζι!!!!!!!!!!:(

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα ποσα που εχουν βαλει ως πλαφον.

ω!!!!ναι εσυ χανεις το ενα.....γκρ.....τα κοβουν γε γ*μ*τ* απο αυτους που τα εχουν αναγκη......:evil:

Παντως απ'οτι βλεπω ολοι στα ιδια ποσα πανω κατω παιζουν τα εισοδηματα μας.Ηθελα να'ξερα ποιοι ηταν αυτοι με τις 100.000 που εξ αιτιας τους κοβουν το επιδομα...:rolleyes:

Η Μενεγάκη(τριτεκνη),η Βαρδινογιαννη(πολυτεκνη),η Μαρικα Μητσοτακη(τημιτικη συνταξη πολυτεκνης μητερας),η γυναικα του Γιαννη Πλουταρχου(5 παιδια).....αυτες μου ερχονται τωρα στο μυαλο......

ω!!!!ναι εσυ χανεις το ενα.....γκρ.....τα κοβουν γε γ*μ*τ* απο αυτους που τα εχουν αναγκη......:evil:

Ναι,ναι το χανω.

Δεν τους νοιαζει....τελος.....εμεις με ενα μισθο το εχουμε πραγματικη αναγκη...........κριμα...:(

Η Μενεγάκη(τριτεκνη),η Βαρδινογιαννη(πολυτεκνη),η Μαρικα Μητσοτακη(τημιτικη συνταξη πολυτεκνης μητερας),η γυναικα του Γιαννη Πλουταρχου(5 παιδια).....αυτες μου ερχονται τωρα στο μυαλο......

Αυτες το επιδομα το δινουν χαρτζιλικι στα παιδια τους.:mrgreen:

100.000 χρονο εισοδημα σε αυτους λιγα ειναι...μηνιαιο ναι.....

Το επίδομα τρίτου παιδιού κόβεται!

www.aspe.gr

ρε παιδια ισχυει αυτο; δεν ακουσα τιποτα σχετικο στα καναλια αν και σημερα δεν ειδα τιποτα

β) Καταργεί τη χορήγηση του επιδόματος του τρίτου τέκνου (178 ευρώ μηνιαίως), που λαμβάνουν οι πολύτεκνες μητέρες, οι οποίες έχουν τρίτο τέκνο ηλικίας μέχρι έξι (6) ετών, ανεξαρτήτως του ποιο εισόδημα έχουν ή εάν είναι άνεργοι!!!!

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

ρε παιδια ισχυει αυτο; δεν ακουσα τιποτα σχετικο στα καναλια αν και σημερα δεν ειδα τιποτα

β) Καταργεί τη χορήγηση του επιδόματος του τρίτου τέκνου (178 ευρώ μηνιαίως), που λαμβάνουν οι πολύτεκνες μητέρες, οι οποίες έχουν τρίτο τέκνο ηλικίας μέχρι έξι (6) ετών, ανεξαρτήτως του ποιο εισόδημα έχουν ή εάν είναι άνεργοι!!!!

Ναι δυστυχως ισχυει...Τα καναλια πολυ απλα αποσιωπουν.........Προφανως το θεμα των πολυτεκνων δεν πουλαει,δεν τους κανει νουμερα,τι αλλο να πω.........

Εγω παντως το πηρα σημερα το επιδομα κανονικα και λογικα για τελευταια φορα και τα 2 μαζι.:(

Επισης ο ταχυδρομος μου ειπε οτι τα 40.000 εισοδηματικο πλαφον ειναι μικτα και οχι καθαρα.....Ιδωμεν.........

Συγνωμη αυτο αφορα τους τριτεκνους ή τους πολυτεκνους?

το εισοδηματικο κριτηριο αφορα ολους...και τους τριτεκνους και τους πολυτεκνους.....τωρα το μονο που πρεπει να δουμε ειναι την εγκυκλιο που να αναφερει μα ποιο τροπο θα γινει η ολη διαδικασια...δλδ θα γινει κατευθειαν απο το υπουργειο οικονομικων ??????θα ειναι μικτα ή καθαρα???θα ειναι για ολους ιδιο το πλαφον ή θα υπαρχει διαφοροποιηση αναλογα τον αριθμο των παιδιων εχει ο καθενας????

εν αναμονη λοιπων....

Μαλλον επειδη πλεον ολα παιζονται και προκειται για ΣΦΑΓΗ πολυτεκνων-τριτεκνων, η ΑΣΠΕ καλει ολους σε συγκεντρωση στην Αθηνα, η επιστολη που εστειλε η ΑΣΠΕ λεει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-12-2010 ΩΡΑ 11 π.μ.

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Επισης λεει να παμε με τα καροτσακια μπροστα, με τα παιδια μας.

Τελευταια ευκαιρια για διαπραγματευση και να δει ο πολιτικος κοσμος τι ψηφους χανει και ποσος κοσμος υπαρχει που αντιδρα και δε δεχεται τα παντα παθητικα. Αν γινει αυτο Θεσσαλονικη, θα παω και ας μη μενω εκει αλλα σε κοντινο νομο. Εσεις στην Αθηνα και γυρω, σας προτρεπω να στηριξετε τα αιτηματα μας...

Ειναι σημαντικο!!!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...