Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

serpafar-εμπειρίες?

ilian

Recommended Posts

Πήγα στο γιατρό και είδαμε 8η μέρα 2 κυρίαρχα ωοθυλάκια 10 χιλ. 1 δεξιά + 5 μικρότερα και 1 αριστερά ,για το ενδομήτριο δεν σχολίασε κάτι. Υπέρηχο θα ξανακάνω Κυριακή για να προγραμματίσουμε την pregnyl.

Sophi04 προσπαθείς και συ καιρό,υπομονή κορίτσι μου ,τουλάχιστον τώρα κάνουμε κάποια βήματα και αυτό σίγουρα βοηθάει θετικά στην ψυχολογία μας.

Ναι και εγω αυτο πιστευω! Μια χαρα ωαρια εκανες ε; Μπραβο! Αντε να δουμε την κυριακη ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 238
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για 2 ωοθυλάκια μου μίλησε ο ντοκ, ακόμα δεν ξέρουμε αν ωριμάζουν ωάρια ή αν θα εξελιχθούν σε κυστικά.Μήπως κάπου τα έχω μπερδέψει;;:confused::confused:

Δεν γνωρίζω αν τα serpafar έκτος από την δημιουργία ωοθυλακίων εξασφαλίζουν και την ωορρηξία.

Για 2 ωοθυλάκια μου μίλησε ο ντοκ, ακόμα δεν ξέρουμε αν ωριμάζουν ωάρια ή αν θα εξελιχθούν σε κυστικά.Μήπως κάπου τα έχω μπερδέψει;;:confused::confused:

Δεν γνωρίζω αν τα serpafar έκτος από την δημιουργία ωοθυλακίων εξασφαλίζουν και την ωορρηξία.

Εγω απο οτι ειχα καταλαβει τα χαπια εξασφαλιζουν να γινεται καθε μηνα σωστη ωορηξια.... Βεβαια η πραξη αλλα δειχνει... Τι να πω δεν ξερω. Πηγαινε με το καλο την κυριακη και βλεπουμε! Να εγιναν και τα δυο κυστικα δε νομιζω παντως, λογικα το ενα τουλαχιστον θα εξελιχθει!

Ilian τι κανεις σε ποια μέρα είσαι;;;; fainiaki και εσένα σε σκεφτομουνα όλα καλά;;;; sophi εσυ ποτε θα αδιαθετησεις;;; zeta να μας ενημερωσεις για το τι σου είπε ο γιατρός....

Ilian τι κανεις σε ποια μέρα είσαι;;;; fainiaki και εσένα σε σκεφτομουνα όλα καλά;;;; sophi εσυ ποτε θα αδιαθετησεις;;; zeta να μας ενημερωσεις για το τι σου είπε ο γιατρός....

Ναι κοριτσια πειτε μας.... Αντε μπας και εχουμε κανενα ευχαριστο αυτον τον μηνα! Εγω αν κρινω απο τα συμπτωματα σε 2-3 μερες το αργοτερο θα μου ερθει....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ,τι κάνετε;Εχθές 11η μέρα τα ωοθυλάκια ήταν στα 16 και 18 χιλ,το ενδομήτριο στα 7 και σήμερα το βράδυ στις 12 θα κάνω την pregnyl των 5.000 IU. Τετάρτη πρωί θα πάω για σπερματέγχυση.

Καλημέρα κορίτσια ,τι κάνετε;Εχθές 11η μέρα τα ωοθυλάκια ήταν στα 16 και 18 χιλ,το ενδομήτριο στα 7 και σήμερα το βράδυ στις 12 θα κάνω την pregnyl των 5.000 IU. Τετάρτη πρωί θα πάω για σπερματέγχυση.

Αντε κοριτσι μου ωραια! Μια και καλη να ειναι η σπερματεχυση!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι που με μπερδευει αυτον τον μηνα? οταν ειχα παει για υπερηχο 10η μερα ειχαμε δει ενα ωοθυλ. 18 δεξια και δυο αριστερα 15 και 12. Ο Γιατρος μου ειχε πει οτι απο στιγμη σε στιγμη θα εσκαγε το 18 δεξια και στους επομενους υπερηχους παρακολουθουσαμε μονο αυτο το οποιο τελικα εγινε κυστη και μου ειπε οτι αυτον τον μηνα δεν ειχαμε ωορηξια. Αποκλειεται σε ολη αυτην την διαρκεια να αναπτυχθηκαν τα αλλα δυο και να απελευθερωθηκαν? μονο η μια μερια απελευθερωνει;

Sophi04 ο σκοπός που παίρνουμε τα χάπια είναι για να κάνουμε πολλαπλή ωορρηξία η οποία φυσικά μπορεί να γίνει και από τις 2 ωοθήκες στον ίδιο κύκλο.Ο γιατρός σου καλά έκανε και παρακολούθησε το προτεύον άσχετα αν βγήκε κυστικό ,δεν μπορούσε όμως στους επόμενους υπέρηχους να ρίξει και μια ματιά στα αριστερά μήπως έγινε από κει ωορρηξία:confused:

Για την ωορρηξία μετράμε και την προγεστερόνη 21η μερα σε κύκλο 28 ημερων ,δλδ 7μέρες μετά την ωορρηξία γίνεται η μέτρηση.

Είσαι στον δεύτερο μήνα με serpafar και έκανες 3 κυστικά;;Μήπως τον επόμενο μήνα να σου έδινε κάτι άλλο ,γιατί μπορεί ο οργανισμός σου να μην ανταποκρίνεται στα συγκεκριμένα.Πριν τα χάπια έκανες ωάρια;Ρώτα τον doc να μας λυθεί η απορία.

Πάντως το 18 με το 15 είναι κοντά γιατί σου απέκλεισε την ωορρηξιά από αριστερά ,περίπου στα μισά του κύκλου σου δεν ήσουν;;

Και γω την pregnyl σήμερα την κάνω για να προλάβω το προτεύον το 18 ,το άλλο το 16 μπορεί να σπάσει και την επόμενη της σπερματέγχυσης. Άστα μπέρδεμα.Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το προτεύον πρέπει να είναι πολύ κοντά σε μέγεθος με τα υπόλοιπα ,να ωριμάζουν σχεδον μαζί και η ωοθυλακιορρηξία να συμβαίνει με διαφορά λίγων ωρών.

Διαφημίσεις

Οχι ενα κυστικο εκανα, αυτο που παρακολουθουσαμε. Απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν κοιτουσε και τα αλλα... Γιατι ετσι οπως το αντιλαμβανομαι και εγω θα μπορουσαν να σπασουν και τα αλλα μετα απο καποιες μερες. Αυτος προφανως δεν τα εδωσε σημασια γιατι ηταν σιγουρος οτι θα σπασει το μεγαλο απο στιγμη σε στιγμη....

Απλα τωρα περιμενω περιοδο και δεν ξερω αν ειναι να ελπιζω η οχι....

Sophi τώρα που το λες και εμένα στον προηγούμενο κυκλο το ένα έγινε κυστικό και τα άλλα δυο σπασανε κανονικά (άσχετα αν δεν πέτυχε) να τον πάρεις τηλ. να τον ρωτήσεις...... Εγώ δεν θα κάνω καθόλου υπέρηχο αυτό το μηνα ,είμαι στην 11η μερα και δεν ξέρω πόσα ωοθυλάκια έχω κανει απλα, ξεκίνησα τις επαφες.....αλλωστε δεν έχω και τόσο όρεξη μάλλον φταίνε τα χάπια που έχω πεσει ξανα στα πατώματα

Καλα εκανες και ξεκινησες, θα ηραν κριμα να τα παρατουσες.... Οσο για την ψυχολογια απο τα χαπια αστα να πανε.... Και εγω πολυ το σκεφτομαι πως θα τα ξαναπαρω.... Υπομονη!

Διαφημίσεις

Xristina μου δεν έχω ιδέα κορίτσι μου...... Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν κανεις μια χοριακη;;;;;; ποτε περιμένεις περίοδο;;;; και κάτι αλλο γραψε ελληνικά...

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είχα καλή ψυχολογία αυτό το μήνα, ούτε για επαφές δεν είχα όρεξη κι έτσι πήγε τσάμπα αυτός ο μήνας!!!! Αδιαθέτησα το Σάββατο στις 25 μέρες :(:(:(:(:(:( και από χθες πήρα πάλι το χάπι.(το οποίο μου προκαλεί πονοκεφάλους απ' ότι παρατηρώ)

Το μόνο καλό είναι ότι φτιάχνει λίγο ο καιρός και ανεβαίνει η ψυχολογία μας σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!

Εσείς όλα καλά??????????????

zeta καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια. Εμενα μου ηρθε περιοδο πρωι πρωι, στις 29 μερες. Οποτε 5η μερα θα παω στον γιατρο να δω τι εγινε με την κυστη και αν ειναι ολα οκ ξεκιναω ξανα τα χαπια.... Ελπιζω να ειναι η τριτη και τυχερη φορα,γιατι εχω αρχισει και απελπιζομαι.....

Ολα θα πάνε καλά θα ερθει και δεν θα μπορείς να το πιστεψεις, μόνο να είσαι ήρεμη και χαλαρή ( όσο μπορείς ) περνα καλά τώρα γιατί όταν ερθει το παιδάκι σου δεν θα προλαβαινεις να πάρεις ανάσα!!!!!

Sophi04 ένας νέος κύκλος ξεκινά ,έτσι όπως το πες τρίτη και τυχερή;),

fainiaki σ ευχαριστώ πολύ,έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία θα το πιάσουμε το μπεμπέ ,παρεμπιπτόντως και εγώ είχα πονοκέφαλο με τα χάπια υπομονή..

goana τρώγοντας έρχεται η όρεξη:-D:grin: είσαι και στις γόνιμες άντε βουρ στο ψητό λοιπόν.

Θα έρθει η στιγμή που θα ανταμειφθούμε!!!

Κοριτσια τι κανετε? αυριο παω γιατρο να δω τι εγινε με την κυστη και να δουμε αν θα κανουμε την θεραπεια 5-9 μερα αυτη την φορα..... Εσεις σε τι φαση βρισκεστε? εχουμε κανενα νεοτερο?

Sophi μου, εγώ έχω πολύ φουσκωμαρα η κοιλιά μου είναι σαν να είμαι έγκυος....... Είχε καμια αλλη τέτοιες παρενέργειες;; να μας ενημερωσεις οτάν πας στο γιατρό. Zeta εσύ σε ποια μερα είσαι;; fainiaki μην σε παιρνει απο κάτω!!

Γυρισα απο τον γιατρο, οχι απλα δεν εφυγε η κυστη μου αλλα εβγαλα αλλη μια τεραστια δεξια..... Ξεκιναω αντισυλληπτικα μεχρι να ηρεμισουν οι ωοθηκες....

Απογοητευτηκα η αληθεια ειναι, απο την αλλη ισως μετα τα αντισυλληπτικα να ειναι πιο ευκολο να συλλαβω.... τι να πω.....

Goanna και εγω ενιωθα ενα πρηξιμο απο τα χαπια αλλα οχι υπερβολικο... μαλλον κανεις κατακράτηση, σε ποια μερα εισαι τωρα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...