Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

serpafar-εμπειρίες?

ilian

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 238
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είχες πολλά ωάρια και πονούσες τόσο? Σε ποιά μέρα είσαι τωρα? Eγω αλλες δυο μέρες χάπια... ευτυχώς γιατι μιλάμε για γερες καταθλιψάρες.... τι πράγμα είναι αυτο?

οχι καλέ 2 από την αριστερή είχα μόνο.Τωρα να σου πω την αλήθεια αν αυτό το πράμα που μου ήρθε την Τετάρτη θεωρείται περίοδος είμαι στην 6η μέρα (δεν άντεξα και το Σαββατο έκανα χοριακή - αυριο θα έχω αποτελεσματα)

Επιπτώσεις στη διάθεση δεν είχα καθόλου, είσαι σίγουρη ότι ηταν από τα χάπια???Μπορεί να είναι και αποτελεσμα του όλου άγχους!!!!!

Goana τις κύστες κατά τη γιατρό μου τις έπαθα από υπερβολική κρίση άγχους και στενοχώριας(εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ στρεσαρισμένη με τη δουλειά και είχε και κάποιο ατύχημα η αδερφή μου).Τα χάπια τον προηγούμενο μήνα τα πήρα πρώτη φορά.

οχι καλέ 2 από την αριστερή είχα μόνο.Τωρα να σου πω την αλήθεια αν αυτό το πράμα που μου ήρθε την Τετάρτη θεωρείται περίοδος είμαι στην 6η μέρα (δεν άντεξα και το Σαββατο έκανα χοριακή - αυριο θα έχω αποτελεσματα)

Επιπτώσεις στη διάθεση δεν είχα καθόλου, είσαι σίγουρη ότι ηταν από τα χάπια???Μπορεί να είναι και αποτελεσμα του όλου άγχους!!!!!

Goana τις κύστες κατά τη γιατρό μου τις έπαθα από υπερβολική κρίση άγχους και στενοχώριας(εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ στρεσαρισμένη με τη δουλειά και είχε και κάποιο ατύχημα η αδερφή μου).Τα χάπια τον προηγούμενο μήνα τα πήρα πρώτη φορά.

Καλα εκανες και εκανες χοριακη.... Οποτε αυτον τον μηνα δεν τα ξεκινησες τα χαπια ε? το ψιχοπλακωμα ειναι σιγουρα λογω των χαπιων, το παρατηρησα και τον προηγουμενο μηνα.... Κραταει πεντε μερες που τα παιρνω μετα αλλος ανθρωπος!

Fainaki τι εδειξε η χοριακη?

Δεν ξερω!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω γυρίσει σπίτι ακόμα!!!!!!!!!!Τώρα μόλις μίλησα με τον άντρα μου πάει να τις πάρει. κατα τις 7 που θα φτάσω κι εγώ θα ξέρω..............αν είμαι καλά θα μπω και σου πω κατευθείαν!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν ξερω!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω γυρίσει σπίτι ακόμα!!!!!!!!!!Τώρα μόλις μίλησα με τον άντρα μου πάει να τις πάρει. κατα τις 7 που θα φτάσω κι εγώ θα ξέρω..............αν είμαι καλά θα μπω και σου πω κατευθείαν!!!!!!!!!!!

Πες μας ευχαριστα!

Πες μας ευχαριστα!

Μπαααααααααα........... χοριακή μηδέν:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω δεν ήταν περίοδος αυτό που είδα, θα πάρω τη γυναικολόγο μου το απόγευμα να πάω να με δει.

Anyway δύναμη και πάμε πάλι από την αρχή!!!!!

Αναμένω καλύτερα αποτελέσματα από σας κοριτσια!!!!

Μηδενική ε; δεν πειραζει....το αλλον μηνα. Προφανως τα χάπια επηρεάζουν την περίοδο γιατι και εμένα ηταν τελείως διαφορετική. Καταρχας είχε ενα περίεργο χρώμα και ηταν παρα πολυ λίγο....

Τελοσπάντων! Και εγω θα πάω στον γιατρό την παρασκευή για τον υπέρηχο οπότε θα ρωτήσω και εγω να μάθουμε λεπτομέρειες...

Μην απογοητευεσε fainiaki σου εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου! Εμένα μου πέρασε η κατάθλιψη και τώρα έχω μια ανεξήγητη αισιοδοξία....... φοβάμαι οτι όταν (αν) ερθει η καταραμένη και ξαναπαρω τα χάπια θα με πιασει πιο μεγάλη κατάθλιψη απο την πρωτη φορά.....

Διαφημίσεις

Εσύ Sophi σε πια μέρα είσαι τώρα; θα κανεις και την ένεση αυτή την φόρα;;;;

Εγω σημερα ειμαι 7η μερα... Θα παω για υπερηχο την παρασκευη και θα ρωτησω για την ενεση. Το σιγουρο ειναι οτι θα επιμεινω να παω και μετα ξανα για υπερηχο για να σιγουρεψω οτι εσπασε το ωαριο....

Εντωμεταξυ το περιεργο ειναι οτι αρχισαν ηδη τα συμπτωματα ωορηξιας, λετε να γινει πιο νωρις αυτη την φορα; Εσυ goana σε ποια μερα εισαι?

Και εγώ έτσι ενοιωθα συμπτώματα ωορηξιας απο νωρίς και οτάν πήγα στο γιατρό μου είπε οτι δεν έχω κανει ακομα , άλλα εγώ είχα ξεκινήσει τις επαφες γιατί φοβήθηκα μη χάσω τις μέρες και οπως καταλαβαινεις την πατησα γιατι βλέπω αστεράκια απο το πόλυ το σεξ..... εγώ οτι ηταν να κάνω το εκανα τώρα είμαι στην 18η Μερά και επιτελούς ξεκούραση και ύπνο γιατί με ενα παιδι στο σπίτι δεν μπορείς να το κανεις ωποτε θέλεις....

Ευχαριστώ πολύ goana και σε σένα εύχομαι να έρθει γρήγορα ένα μωράκι!!!!!!!!!!!

Πλάκα πλάκα κι εγώ νιώθω πιο αισιόδοξη τις τελευταίες μέρες (αν και κανονικά μετά τη μηδενική χοριακή θα έπρεπε να έχω πέσει στα πατώματα!!!!) πρέπει να φταίει ο καιρός!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Κοριτσια πηγα στον γιατρο. Εχω ενα ωαριο αυτη την φορα μονο στην αριστερη ωοθηκη. Θα με δει και αυριο γιατι το ενδομητριο αυτη την φορα ειναι λεπτο.... Τον ρωτησα γιατι την προγουμενη φορα αργησε να μου ερθει και ειπε οτι προφανως εγινε η γονιμοποιηση αλλα δεν εμφυτευτηκε, γιαυτο και τοσο περιεργη περιοδο..... Οσο για την ενεση μου ειπε θα το δουμε τις επομενες μερες αν θα χρειαστει.

Καλησπέρα..Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Όταν λες λεπτό ενδομήτριο πόσο εννοείς; Μη ξεχνάς ότι το ενδομήτριο μεγαλώνει μέχρι την ημέρα της ωορρηξίας. Σε ποιά μέρα του κύκλου σου πήγες;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα..Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Όταν λες λεπτό ενδομήτριο πόσο εννοείς; Μη ξεχνάς ότι το ενδομήτριο μεγαλώνει μέχρι την ημέρα της ωορρηξίας. Σε ποιά μέρα του κύκλου σου πήγες;

Το ωαριο ηταν 17 και το ενδομητριο 6,9 θα το δουμε τωρα αυριο ποσο θα ειναι. Μου ειπε οτι ειναι παρενεργεια των χαπιων το λεπτο ενδομητριο οποτε φανταζομαι αν συνεχισει ετσι θα μου δωσει κιαλλο φαρμακο. 9 μερα σημερα.

Εσενα ilian πως ηταν τα πραγματα σαυτον τον κυκλο?

κι εμένα ήταν λεπτό το ενδομήτριο. Την 9η μέρα ήταν 5 χιλ. Ξαναπήγα την 12 και είχε πάει 9 αλλά ακόμα δεν είχε γίνει η ωορρηξία και μου είπε πως θα μεγαλώσει λίγο ακόμα. Εγώ σήμερα είμαι στην 14η μέρα και κανονικά θα πρέπει να έχει γίνει ωορρηξία. Τις 2 προηγούμενες μέρες ένοιωθα πόνους χαμηλά αλλά σήμετα τπτ. Δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξη. Ασε που με έχει εκνευρίσει αυτό το "προγραμματισμένο"!!!!!!!!

Καλα το "προγραμματισμενο" και εμενα με εκνευριζει αφανταστα!!!

Και εσυ ενα ωαριο δηλ αυτον τον μηνα ε? εγω ξαναπηγα σημερα και ηταν 20 και το ενδομητριο 8.... Δε μου εδωσε τιποτα και μου ειπε να ξαναπαω την δευτερα να δουμε αν εσπασε. Τι να πω...., και εγω δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη αυτον τον μηνα.... Θα δειξει... Οτι θελει ας γινει!

Κορίτσια καλησπέρα, μην απογοητεύεσται και με ενα μια χαρά μπορεί να πετυχεις. Όσο για το προγραμματισμένο έχετε δίκιο άλλα τι να κάνουμε κουράγιο!! Sophi πηγες στον γιατρό σήμερα;;

Κορίτσια καλησπέρα, μην απογοητεύεσται και με ενα μια χαρά μπορεί να πετυχεις. Όσο για το προγραμματισμένο έχετε δίκιο άλλα τι να κάνουμε κουράγιο!! Sophi πηγες στον γιατρό σήμερα;;

Λοιπον, μολις γυρισα απο τον γιατρο και ειδαμε οτι το ωαριο εχει φτασει στα 27mm και δεν εχει σπασει ακομα..... Το ενδομητριο ειναι 8. Μου ειπε οτι απο στιγμη σε στιγμη θα σπασει (βεβαια το ιδιο μου ειπε και την παρασκευη και το σαβ.) ρε κοριτσια εσας ποια ειναι η γνωμη σας μπορει να ειναι καλο ενα τοσο μεγαλο ωαριο? εγω απογοητευτηκα!

Ο Γιατρος μου ειπε να ξαναπαω την τεταρτη να δουμε αν εσπασε.....

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Πριν ξεκινησω τα χάπια είχα πάρει τεστ ωορηξιας είχα φτασει στην 17 η μέρα και δεν είχε δειξει ακόμα θετικό, πήγα στο γιατρό και μου είπε οτι είχα ενα πολυ μεγαλο περιπου σαν το δικο σου το παρακολουθησαμε και τελικά έσπασε, τοτε μου είχε πει οτι οτάν μεγαλώνουν πολύ υπάρχει κυνδινος να γίνει κύστη.Κανέ υπομονή και σεξ για να μην χάσεις την μέρα και θα δουμε τι θα σου πει την τετάρτη. Αυτό με το λεπτό ενδομήτριο δεν καταλαβαίνω ρε κορίτσια αν τα χάπια το λεπταινουν τοτε ποιο το νόημα να τα παίρνουμε;;

27 εκ;πολυ μεγαλο....ο γιατρος τι σου ειπε;γιατι δεν κανατε την ενεση; παντως νομιζω οτι τα χαπια δε σιγουρευουν τελικα την ωορρηξια. Μη στεναχωριεσαι παντως. Περιμενε να δεις αν σπασει και αν οχι ρωτα τον γιατρο αν μπορειτε να κανετε την ενεση.

Τον ρωτησα για την ενεση και ειπε καλυτερα να την κρατησουμε για την περιπτωση που χρειαστει σπερματεχυση... Γινεται βεβαια και τωρα λεει... Αλλα.... Γενικα δε φανηκε και προθυμος. Για το μεγαλο ωαριο μου ειπε συμβαινει.... Και να εχουμε επαφες σημερα και αυριο...

Δεν ξερω....

Αλλα αποτι φαινεται τα χαπια δεν εξασφαλιζουν τελικα και πολλα.... :/

Το εψαξα στο ιντερνέτ κορίτσια και διάβασα οτι οτάν δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός πρεπει να δίνει ο γιατρός μεγαλύτερη δόση απο τα χάπια για να κανει περισσότερα ωοθηλάκια, αύριο που θα πας sophi ρωτά τον..... και κάτι άλλο γιατί να μην σου κανει την ένεση;; επίσης διάβασα οτι κοπέλες έκαναν την ένεση και τα χαπια και αφου δεν πετυχανε........μετα έκαναν την σπερματεχγυση ή και εξωσωματική.......εγώ πιστεύω οτι έπρεπε να σου κανει την ένεση και να μην το αφήσει να μεγαλώσει τόσο πολύ.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...