Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνάντηση σε παιδοτοπο στα βορεια???

tatiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά τι θα κάνουμε;Θα κανονίσουμε συνάντηση;Άλλη μια ωραία λύση είναι να κανονίσουμε να πάμε στον εξωτερικό παιδότοπο του AVENUE στα Carreffour στην Κηφισίας,αλλά πρέπει να είναι ζεστή μέρα πχ.Σάββατο-Κυριακή πρωί και πολύ βασικό να μην βρέχει.Για όποιον δεν γνωρίζει είναι ένας μεγάλος περιφραγμένος χώρος με χλοοτάπητα κάτω κοπέλες που επιβλέπουν τα παιδιά και 8 μεγάλα φουσκωτά που μπορούν να παίξουν......

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Τελικά τι θα κάνουμε;Θα κανονίσουμε συνάντηση;Άλλη μια ωραία λύση είναι να κανονίσουμε να πάμε στον εξωτερικό παιδότοπο του AVENUE στα Carreffour στην Κηφισίας,αλλά πρέπει να είναι ζεστή μέρα πχ.Σάββατο-Κυριακή πρωί και πολύ βασικό να μην βρέχει.Για όποιον δεν γνωρίζει είναι ένας μεγάλος περιφραγμένος χώρος με χλοοτάπητα κάτω κοπέλες που επιβλέπουν τα παιδιά και 8 μεγάλα φουσκωτά που μπορούν να παίξουν......

Καλη ιδεα αλλα πρεπει να ανοιξει λιγο ο καιρος

Διαφημίσεις

Απαραιτήτως να έχει καλή μέρα....Πρέπει όμως τελικά να συντονιστούμε για το πότε και που γιατί αλλιώς μας βλέπω να συναντιόμαστε σε 1 χρόνο.tatiana ίσως θα ήταν καλύτερα να ορίσεις μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα και από κει και πέρα κανονίζουμε για το ποιος μπορεί,ποιος όχι και πράττουμε αναλόγως.....

Λοιπον κορίτσια όπως πολύ σωστά προτείνατε νομίζω ότι θα προτείνω μια μέρα και ώρα και αν θέλετε απαντήστε πόσοι μπορείτε.

Πέμπτη απόγευμα 10/4 στις 5:30 στο Balloons στο Χαλάνδρι.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.....

Αχ τι ωραίος παιδότοπος το Balloons στο Χαλάνδρι !!! μεγάλος και καθαρός, τέλειος, εκεί κάναμε από το noesi.gr την χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας !!! Ζηλεύω τώρα!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κι εμείς λέμε να έρθουμε στον παιδότοπο, νομίζω έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, δεν εχουμε ξαναπάει. :roll:

Άρα λοιπόν μεγαλώνει η παρέα.....Θα μπορείτε για Πέμπτη 10/4;

Λοιπον κοριτσια, εμεις θα είμαστε στο Balloons την Πέμπτη 10/4 γυρω στις ¨5:30. Θα σας περιμένω.

Τι λέτε να κρατάω το ροδο του Ισπαχαν να με γνωρίσετε?????

Λοιπον κοριτσια, εμεις θα είμαστε στο Balloons την Πέμπτη 10/4 γυρω στις ¨5:30. Θα σας περιμένω.

Τι λέτε να κρατάω το ροδο του Ισπαχαν να με γνωρίσετε?????

Δεν ξέρω πως είναι αυτό...... :lol::lol::lol: Αλήθεια πως θα αναγνωριστούμε;

Κοριτσια μην ανησυχειτε περαν του οτι ειμαι αναγνωρισιμος τυπος χαζομαμας, θα πω το ονομα μου στην εισοδο. Ζητηστε με στην είσοδο.

Απλούστατο......

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ:

Παιδότοπος Ballons στο Χαλάνδρι Πέμπτη 10/4 17:30

1) vasso

2) tatiana

3) angela

4) fivi (μάλλον)

5) Layla Diop

6)

θα έρθω κι εγώ κατά τις 18:00 με τον μικρό. Σίγουρα θα με αναγνωρίσετε λόγω κοιλιάς (έγκυος)!!!!

Φιλιά μέχρι τότε!!!!

αχ ποσο σας ζηλευω!εγω μενω συρο αλλα η μητερα μου χαλανδρι

!!!!εμεις ερχομαστε αθηνα την κυριακη!! :(:( για λιγες μερες γμτ!δεν πειραζει!να περασετε υπεροχα!θα υπαρξουν κ αλλες φορες πιστευω!!!! :wink:

glitterfy143718698D31.gif

Παιδότοπος Ballons στο Χαλάνδρι Πέμπτη 10/4 17:30

1) vasso

2) tatiana

3) angela

4) fivi (μάλλον)

5) Layla Diop

6) eleftheria

7) ΡΟΥΛΑ (αν η μικρή δεν είναι πολλή κουρασμένη λογω παιδικού)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...