Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ????

Recommended Posts

:shock::shock:

Εγώ έμεινα άναυδη γιατί είχα την εντύπωση ότι μένατε εκεί για να γλιτώνετε το ενοίκιο.

Δηλαδή και ενοίκιο πληρώνετε; Και συντηρείτε τον πεθερό σου και τα ανήψια και οικονομικά αλλά και από άποψη κόπου και χρόνου;

Και δεν μιλάει ο άντρας σου για να μην τσακωθεί με την αδελφή του;

:roll:

Λοιπόν, ένα θα σου πω. Πρόσεξε!

Το πιο ανησυχητικό της υπόθεσης δεν είναι ο πεθερός σου ή η κουνιάδα σου αλλά ο άνδρας σου. Από την άποψη του ότι δείχνει ότι θέλει να συντηρήσει την κατάσταση αυτή και δεν βρίσκει κάτι κακό σ' αυτήν. Επίσης, το θέμα των εξόδων της μετακόμισης για μένα είναι υπεκφυγή για να μην φύγετε από εκεί, αφού είναι προφανές ότι σας κοστίζει πολύ περισσότερο οικονομικά και ψυχολογικά να μένετε εκεί από όσο θα σας κοστίσει μια μετακόμιση.

Και το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ: Το σπίτι που χτίζετε, πού ακριβώς βρίσκεται; Μήπως είναι τίποτα δίπλα, παραδίπλα στον πεθερό και την κουνιάδα;

Είσαι τόσο σίγουρη ότι μόλις θα μεταφερθείς στο νέο σπίτι, θα λήξει αυτή η κατάσταση;

Υ.Γ. Προσωπικά δεν θα μιλούσα ούτε στην κουνιάδα, ούτε στον πεθερό αλλά με μεγάλη σοβαρότητα και ευθύτητα στο σύζυγο.:wink:

ω ναιι!συμφωνω κι εγω,για κανε συζητηση με το ετερον ημισυ γιατι σε βλεπω τη μανα του λοχου για πολυ καιρο...

children=world:D

happy children=better world:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνώ ότι πάντα ο πιο σύντομος δρόμος είναι η ευθεία (και αποτελεσματικός)

την ώρα του μεσημεριανού και του βραδινού, λες στα ανίψια: παιδιά από σήμερα θα τρώτε με τη μανούλα σας, και θα παίζετε όλοι μαζί άλλες ώρες

ή ακόμη καλύτερα

θα κουβαλιέστε καθημερινά (ή όσο περισσότερο μπορείτε) στην καφετέρια

θα τρώτε τοστ ή ό,τι άλλο (είπες έχει και μεζέδες η κυρία), θα πίνετε, και φυσικά όλα τα παιδιά, θα φεύγετε το βράδυ και θα λέτε κι ευχαριστώ (γιατί είμαστε ευγενικοί άνθρωποι)

να δούμε τι θα σου πει... εννοείται και ο πεθερός σου μαζί, όχι μόνο να τον "ταΐζει" και να τον "ποτίζει" αλλά και να τον σερβίρει, ώστε να καταλάβει και η ίδια (δε νομίζω ότι καταλαβαίνει το πρόβλημα που δημιουργεί)

πολυ εχω προβληματιστει

οχι πως δεν τα χω σκεφτει

αλλα οταν τα βλεπεις γραμμενα καπου κι απο πολλους ανθρωπους οι φοβοι μου γινονται σχεδον σιγουρια για το μελλον

το μυαλο ειναι γεματο σκεψεις

μια λεω δεν πειραζει ελενη μεσα στη φτωχια σου δες το σαν βοηθεια στο συνανθρωπο στα παιδακια οχι σαυτη

μια λεω γιατι εγω να μη χαλαω ουτε 5 ευρω για τον εαυτο μου για να μπορω να ανταπεξελθω στα καθημερινα εξοδα

πολλες φορες ημουν ετοιμη να φυγω και το δηλωσα στο συζυγο μου πως τα μαζευω και παω στον μπαμπα μου ,για καμια βδομαδα ιδρωνει και μετα παλι τα ιδια

οταν του ειπα να βρουμε μια γκαρσονιερα και για την ψυχικη μας ηρεμια μου ειπε ενταξει συμφωνω....αλλα να τα κανονισεις εσυ ολα εγω δεν αναλαμβανω μετακομιση

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

συμφωνώ ότι πάντα ο πιο σύντομος δρόμος είναι η ευθεία (και αποτελεσματικός)

την ώρα του μεσημεριανού και του βραδινού, λες στα ανίψια: παιδιά από σήμερα θα τρώτε με τη μανούλα σας, και θα παίζετε όλοι μαζί άλλες ώρες

ή ακόμη καλύτερα

θα κουβαλιέστε καθημερινά (ή όσο περισσότερο μπορείτε) στην καφετέρια

θα τρώτε τοστ ή ό,τι άλλο (είπες έχει και μεζέδες η κυρία), θα πίνετε, και φυσικά όλα τα παιδιά, θα φεύγετε το βράδυ και θα λέτε κι ευχαριστώ (γιατί είμαστε ευγενικοί άνθρωποι)

να δούμε τι θα σου πει... εννοείται και ο πεθερός σου μαζί, όχι μόνο να τον "ταΐζει" και να τον "ποτίζει" αλλά και να τον σερβίρει, ώστε να καταλάβει και η ίδια (δε νομίζω ότι καταλαβαίνει το πρόβλημα που δημιουργεί)

δεν τα παιρνει μαζι της (εχει και τις υποθεσεις της ;))

πολλες φορες τα εχω ακουσει να την παρακαλανε στο τηλ να πανε μαζι της κι αυτη λεει δικαιολογιες

επισης ειναι τοσο αναιδης που τα χει κανει κι αυτα ετσι οποτε υπαρχει και δυσκολια συνενοησης και με τα παιδια

δεν θα βοηθησουν δηλαδη στο τραπεζι θα στρωθουν απλως να φανε ποτε δε μας βαζουν ουτε ενα ποτηρι νερο

κι εγω και ο αντρας μου τα εχουμε συμβουλεψει πολλες φορες αλλα ποιος ξερει τι τους λεει αυτη οταν πανε σπιτι που απο τη μια τα λεμε και απο την αλλη βγαινουν

ειναι κι αυτο το θεμα ...ανησυχουμε για το μελλον των παιδιων

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

εγω παλι γιατι γινομαι τοσο ¨σκυλα¨οταν αφορα ενα θεμα τα παιδια μου?

αν μετα απο τοσα μυνηματα δεν καταλαβαινει ακομα η κουνιαδα σου αλλαξε σταση .

μαγειρεψε ας πουμε αυτο που θα μαγειρευες για εσας και για τα παιδια της φτιαξε κατι προχειρο.

το ξερω ακουγετε εγωιστικο αλλα αφου δεν παιρνει απο λογια ας τα δει σε πραξεις.

βεβαια θα μου πεις τι φταινε τα κακομοιρα τα παιδια αλλα αν δεν νοιαζετε η μανα τους δεν θα στερησω σε τιποτα και για κανεναν τα δικα μου τα παιδια.

μια δυο θα παραπονεθουν στην μανα τους και τοτε σιγουρα θα το κανει θεμα αυτη,τοτε και εσυ θα της πεις πως εχεις ολη την καλη διαθεση να μαγειρευεις περισσοτερη ποσοτητα αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.

τι θα κανει τοτε ?δεν θα παει να ψωνισει?

αν δεν το κανει και τοτε ,ε τι να πω ..........................

παντως το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι ,και μια χαρα να πηγαιναν τα οικονομικα σας και να μην ειχατε τα εξοδα του σπιτιου παλι ρε συ χρειαζονται πολλα λεφτα για να φατε τοσα ατομα.

εδω εμεις ειμαστε 4 ατομα και ενα 200αρι την εβδομαδα δεν μου φτανει στο φαγητο............

Διαφημίσεις

σκεψου εσεις 4 ατομα 800 ευρω το μηνα σ μαρκετ

εμας μας περισευουν με το ζορι 200 ευρω το μηνα για ψωνια (μονο λιντλ παμε πια ) για 7 ατομα

αλλα αυτο θα κανω εχεις δικιο εγω παντα ισομοιραζα το φαγητο

τωρα θα βαζω πρωτα στα παιδια μου ικανοποιητικη μεριδα και στους αλλους οτι περισευει (εγω παλι νηστικη βεβαια αλλα τι να κανω ...)

ο μπουμπουνας ο αντρας μου κανα δυο φορες που το εχω κανει αρχιζει και μοιραζει το φαι του και μενει στο τελος αυτος νηστικος και μου σπαει τα νευρα γιατι μετα πειναει και αρχιζει συζητηση του τυπου

-τι να φαω πειναω?

- δεν εχει τιποτα το σπιτι

- κι εγω τι να κανω να μεινω νηστικος?

-εγω τι σου φταιω που μολις ψωνιζω πεφτει η ακριδα

- δωσμου 5 ευρω να παρω πιτα απο τη δουλεια

- δεν εχω να σου δωσω πρεπει να πληρωσω αυριο αυτο τι να κανω?

-κι εγω τι να κανω να μεινω νηστικος;;;(φαυλος κυκλος)

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

σκεψου εσεις 4 ατομα 800 ευρω το μηνα σ μαρκετ

εμας μας περισευουν με το ζορι 200 ευρω το μηνα για ψωνια (μονο λιντλ παμε πια ) για 7 ατομα

αλλα αυτο θα κανω εχεις δικιο εγω παντα ισομοιραζα το φαγητο

τωρα θα βαζω πρωτα στα παιδια μου ικανοποιητικη μεριδα και στους αλλους οτι περισευει (εγω παλι νηστικη βεβαια αλλα τι να κανω ...)

ο μπουμπουνας ο αντρας μου κανα δυο φορες που το εχω κανει αρχιζει και μοιραζει το φαι του και μενει στο τελος αυτος νηστικος και μου σπαει τα νευρα γιατι μετα πειναει και αρχιζει συζητηση του τυπου

-τι να φαω πειναω?

- δεν εχει τιποτα το σπιτι

- κι εγω τι να κανω να μεινω νηστικος?

-εγω τι σου φταιω που μολις ψωνιζω πεφτει η ακριδα

- δωσμου 5 ευρω να παρω πιτα απο τη δουλεια

- δεν εχω να σου δωσω πρεπει να πληρωσω αυριο αυτο τι να κανω?

-κι εγω τι να κανω να μεινω νηστικος;;;(φαυλος κυκλος)

πω πω........τι λες βρε Λενακι τωρα.........

τι να προτοψωνισεις με 200 ευρω το μηνα,το κρεας ,το ψαρι που πρεπει να τρωνε τα παιδια καθε εβδομαδα,τα φρουτα ......

εδω εμεις σου λεω με αυτα τα λεφτα και τωρα με τις ανατιμησεις που γινονται σχεδον καθημερινα κοβουμε και απο αλλου τουλαχιστον να ειμαστε λιγακι πιο ανετοι.

και δεν μηλαω για υπερβολες ,μηλαω για τα βασικα τροφιμα έ και κατι λιγα χαζουλακια γιατι παιδια ειναι και τα μπισκοτακια τους θα ζητησουν και καμια κρεμουλα-γιαουρτακι θα φανε ,ξερεις τωρα.

δεν πειραζει ασε τον αντρα σου να ζοριστει και εκεινος μπας και καταλαβει λιγο περισσοτερα πραγματα και κανει καμια κινηση απο μονος του.

κοιτα εσυ και τα παιδια να τρωτε κανονικα και πολι περισσοτερο τα παιδια σου που ειναι πανω στην αναπτυξη και ασε τους αλλους να ζοριζοντε.

ξεκινα να κοβεις απο τους αλλους μπας και ψηλιαστουν την κατασταση.;)

παιδι μου με κραζει ο μπουμπουνας ο αντρας μου

αφου και για τα πολυμπαγκ που φυλαξα των παιδιων με κοιταζε με μισο ματι

τι ψαρι???εχουμε να δουμε ψαρι καιρο

1 κοτοπουλο και εναν κυμα τη βδομαδα

ντρεπομαι που τα λεω τωρα αλλα ετσι ειναι

αλλα κατσε και θα δεις

αφου τωρα που το σκεφτομαι θα αρχισω να φυλαω ολο το κρεας για τα απογευματα που δεν ειναι τα μεγαλα παιδια

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Eλενη μου,ενα εχω να σου πω....

Desperate times needs desperate measures.

Τα ανηψακια σου δεν ειναι απο φτωχη οικογενεια,ειναι απο υψηλομισθη και προνομιουχα οικογενεια.

Οπως και χθες ετσι και σημερα σου λεω πως και αυτη η λυση δεν θα αποφερει αποτελεσμα.

Μιλα στην μητερα των παιδιων.Ζητα της ενα ποσο καθε μηνα για ψωνια.

Ειναι η πιο light συμβουλη που εχω να σου δωσω.Γιατι αν σου εγραφα τι θα εκανα εγω,αστα να πανε,δεν ειναι απ'οτι καταλαβα και στον χαρακτηρα σου.

Κανονισε να κατεβω να σε δω και να μετραω τα παϊδακια σου.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

α ρε ελενη γαμω το..οι ελενες το χουνε να τα τραβανε ολα...

εχω φρικαρει με τη σταση τυου αντρα σου καταρχην..καλα η κουνιαδα..θελει κλωτσιες

σε βλεπω πολυ ψυχραιμη εγω στη θεση σου...τελοσπαντων λαβε τα μετρα σου και σκληρυνε λιγο γιατι δεν σε βλεπω καλα..τα παιδια δεν φταινε αλλα αυτη η μανα θελει σκοτωμα..ΞΥΠΝΑ ΕΛΕΝΗ ΤΩΡΑ!!!!

Μηπως να τρωτε χωρια? Δλδλ βαζε τα παιδια να τρωνε μονα και τους αντρες χωρια......δεν βολευουν τα ωραρια?

Ρε συ Ελενη, κι εγω στενοχωριεμαι να προτεινω τετοια πραγματα για παιδια, αλλα δεν προκειται για παιδια παρατημενα και νηστικα, παιδια του δρομου να σου πω και χιλια μπραβο που τα ταιζεις και μενεις πεινασμενη. Αυτα εχουν να φανε και μανα να τα ταισει.

Σιγουρα θα κανεις αυτο που ειπες, απλο φαγητο για ολους (πχ σκετα μακαρονια) και το βραδυ που θα μενετε μονοι θα κανεις κατι εξτρα για τα παιδια σου.

Ειδες οτι οι αντρες δεν καταλαβαινουν? Δινει απο το πιατο του για να φανει οτι αυτος ειναι ενταξει κι οχι μιζερος και μετα ζηταει απο σενα να τους βρεις φαγητο....η θα φαει λεφτα για να αγορασει κατι απ εξω, που ξερουμε πολυ καλα οτι ειναι μεγαλη σπαταλη, οταν μετρας το καθε ευρω! Δεν μπορεις να περιμενεις τιποτα απο αυτον...δεν θα συγκρουστει και δεν βοηθησει.......

Αφου σου προτεινει να τακτοποιησεις εσυ το θεμα της μετακομισης, εγω προτεινω να κανεις μια προσπαθεια......βρες ενα σπιτι, κανονισε για μεταφορικα με καποιο γνωστο που θα σου κανει καλη τιμη (αν θες τιμη για φορτηγο στειλε μου πμ να ρωτησω ενα γειτονα τι χρεωνει να μπορεις να δεις τιμες) και παρουσιασε του την λυση.....(υποθετω οτι ενα μεγαλο μερος του εξοδου ειναι τα εξτρα νοικια που θα πρεπει να πληρωσεις)

Παω στοιχημα οτι ακομα και τοτε θα σου πει οχι, οτι δεν γινεται γιατι τι θα απογινει ο πατερας του.....αλλα δοκιμασε το κι αυτο....τουλαχιστον θα καταλαβεις αν υπαρχει κρυφη ατζεντα.

Παντως σκεψου καλα το θεμα 'τι θα απογινει ο πεθερος" γιατι ειναι καυτη πατατα......μπορει να σε αφηνει να νομιζεις οτι δεν θα ασχοληθειτε μαζι του και μετα στο τελος να στον φορεσει καπελο. Και φυσικα μαζι με αυτον θα συνεχιστει και το μπεισιτινγκ των ανηψιων.

Πρεπει να γινεις δυναμικη.....να του πεις οτι ειτε θα παρεις τα παιδια και θα πας στον πατερα σου η θα σε αφησει να χειριστεις την κατασταση......να αφησεις τα υπονοουμενα και να της μιλησεις ξεκαθαρα.......ακομα καλυτερα υπολογισε ενα ποσο να σου δινει καθε βδομαδα για τα ψωνια, πες της οτι εσεις ξοδευετε μονο 200 ευρω το μηνα για φαγητο και μενετε νηστικοι για να φανε τα παιδια της. Της φαινεται σωστο αυτο?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

παιδι μου με κραζει ο μπουμπουνας ο αντρας μου

αφου και για τα πολυμπαγκ που φυλαξα των παιδιων με κοιταζε με μισο ματι

Γιατι.....τι θα επρεπε να τα κανεις αυτα δλδ? Οταν μενεις εσυ νηστικη δεν τον πειραζει ε?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

μάλιστα.. τότε να κάνεις αυτό που είχες πει και πιο πριν, το "πάρε ψάρια και για εμάς από εκεί που παίρνεις για το μαγαζί, έχουμε 1 χρόνο να φάμε ψάρι" και ούτω καθεξής

ε πια.. μας έσκασε η μαντάμ!

Παντως δεν βρισκω κακη ιδεα να σαλταρεις μια μερα, να παρεις τα παιδια και να πας στον πατερα σου.......να δουμε τι θα κανουν τοτε. Θα βγαινουν εξω να ταιζουν σουβλακια τα ανηψια? Ε κατι θα καταλαβει η κουνιαδα σου.

Παντως δεν βρισκω κακη ιδεα να σαλταρεις μια μερα, να παρεις τα παιδια και να πας στον πατερα σου.......να δουμε τι θα κανουν τοτε. Θα βγαινουν εξω να ταιζουν σουβλακια τα ανηψια? Ε κατι θα καταλαβει η κουνιαδα σου.

Α,γεια σου.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Κοριτσακι μου.....με τους αντρες που εχουμε πολλες μονο ενα σαλταρισμα μας σωζει.....μονο τοτε αναγκαζονται να μας παρουν σοβαρα!

Ελενακι μην κανεις σπασμοδικες κινησεις...................

δεν παραταμε ευκολα τον αντρα μας για μια κατασταση που ξερω ειναι δυσκολη αλλα προσωρινη.

Ξεκινα να κανεις αυτο με το φαγητο και βλεπεις...................

μην ξεχναμε πως τα παιδια και ειδικα τα δικα σου ειναι σε ηληκια που τα καταλαβαινουν ολα και νομιζω πως θα καταλαβουν αμεσως τον λογο για τον οποιο τα πηρες και εφυγες.

Προσπαθησε να γινεις λιγακι πιο ¨τσαμπουκαλου¨να στο πω αλλιως να το καταλαβεις και να διεκδικεις τα αυτονοητα και ξεχνα το γεγονος οτι ειστε φιλοξενουμενη.Εισαι αυτη που τους φροντιζεις και τους μαγειρευεις ,η γυναικα του σπιτιου πλεον αφου εφυγε η πεθερα σου και ξερουμε πολυ καλα πως οτι και να κανουν οι αντρες εμεις ειμαστε αυτες που βαζουμε τους κανονες μεσα σε αυτο.

το μεσημερι δεν κοιμηθηκα

ετρεμα απο τα νευρα μου και απο την αφαγια αφου εφαγα μολις μισο πιατο φακες (βαρεθηκα να της τρωω γιαυτο) επεσα να κοιμηθω και το κεφαλι μου πηγε να σπασει

δεν μπορει να το ανεχτω αλλο αυτο λεω ως εδω

σηκωθηκα ντυθηκα ηρθα για δουλεια

ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και την πηρα

της λεω γεια και τα λοιπα με ωραιο τροπο

ξερεις σε πηρα γιατι αρχισα να αισθανομαι ασχημα για το φαγητο

δε φτανει και ταιζουμε και τα παιδια ολο μακαρονια και φακες

σκεφτομουν αν επαιρνες βδομαδα παρα βδομαδα καποια βασικα τροφιμα οπως κοτοπουλο κιμα ψαρια και κεφαλοτυρι θα ειμασταν πιο καλα

τα εχουμε ταραξει τα παιδακια στο μακαρονι και οταν εχουμε κρεας φτανουν μονο 2 κομματακια στον καθενα σιγουρα θα μενουν νηστικα

-συμφωνησε σε ολα (τι να πει) ναι μου λεει το ειχα σκεφτει κι εγω και θα πηγαινα αυτο το σαββατο να ψωνισω ...ενταξει θα παω εγω αυτο το σαββατο κι εσυ πας το αλλο....

:confused::confused::confused::confused::confused:

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΗΤΑΝ;;;;;;

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟ

βεβαια σιγα μην ειχε σκοπο μετα απο τοσο καιρο ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ να παει να ψωνισει ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΚΑΤΙ

σας ευχαριστω τοσο πολυ ολες που μου δωσατε δυναμη

αν δεν σκουνταγατε εσεις και δε φωναζατε ΚΑΝΤΟ ΚΑΝΤΟ δεν θα το εκανα ποτε...

θα σας πω τη δευτερα αν ολα πηγαν καλα το σαββατο :mrgreen:

ακουω σχολια

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

λενακι... ματια μου..

η τυπισσα κακομαθαινει στο να μην κανει ουσιαστικα πραγματα για τα παιδια της..

αυριο μεθαυριο, θα την χρειαστουν σε κατι και δεν θα μπορει να τους σταθει οπως πρεπει γιατι δεν θα ξερει πως...

πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες της, για το καλο των παιδιων της..

με το να ζορισεις την κατασταση τελικα καλο θα κανεις και σ εκεινη και στα παιδια..

και στην τελικη, δεν εισαι η μανα του λοχου...

Ελενη μπραβο σου!!!! Δεν ηταν τοσο δυσκολο, ειδες? Το προβλημα των αντρων ειναι μη τυχον και δειξουν αδυναμια στους ΕΞΩ!

Τωρα της εριξες το μπαλακι.....προτεινω να δινεις λιστα με τροφιμα και ποσοτητες....εσπασε ο παγος, μην περιμενεις απο αυτη πλεον πρωτοβουλιες, στο εξης θα την αντιμετωπιζεις σαν συγκατοικο και θα ζητας ελευθερα οτι πραγματα χρειαζεσαι.......θα της λες οτι θες να μαγειρεψεις τα ταδε φαγητα, ρωτα αν συμφωνει και ζητα τα υλικα που χρειαζεσαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...