Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ????

Recommended Posts

Καλα συγγνώμη δεν είχαν ένα κρεβάτι να σε βάλουνε; Ο άντρας σου που κοιμήθηκε; Εσύ απλά κοίταξε να τα πηγαίνεις καλά με τον άντρα σου γιατί αν γίνονται όλα αυτά δεν θα έχουν πρόβλημα μαμά και αδερφός να στον γυρίσουν εναντίον σου. Και μένα η πεθερά δεν ξέρει να πιάνει το μπέμπη και όλο κλαίει αλλά της το φέρνω με τρόπο του στυλ "γιατί δεν δοκιμάζεις να τον κρατήσεις έτσι..." ή "έκανα αυτό σήμερα στο μπέμπη και του άρεσε" κλπ ευγενικά. Έτσι ούτε αμφισβητώ τις ικανότητες της και περνάει και αυτό που θέλω εμμέσως

Καλε κι εγω μες στην ευγενια ημουν και ειμαι ακομα..1-2 φορες ανεβασα τον τονο μου στην πεθερα και πεσαν ολοι να με φανε και παλι με ευγενια της μιλουσα παρολο που ειχα ανεβασει τον τονο της φωνης μου..αυτα που λες εσυ στην πεθερα σου ειναι δοκιμασμενα και δεν πιανουν στην πεθερα μου..ο αντρας μου κοιμηθηκε στον αλλον καναπε παρολο που ειχε φαει τρελη κουραση γιατι καθε φορα που παμε να τους δουμε δουλευει κιολας μαζι τους και τους βοηθαει..ευτυχως με τον αντρα μου ειμαστε πολυ καλα και αυτος επεμενε να τα λεω σ αυτον αυτα που μ ενοχλουν..εγω ειχα μαθει να τα λεω ευθεως σε ολους(τερας ειλικρινιας δεν κρατουσα τιποτα μεσα μου) αλλα ειναι μερικοι που δεν καταλαβαινουν οτι και να κανεις ή πεις..εχουν και τα καλα τους δεν λεω αλλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καταρχας συγγνωμη που χαθηκα αλλα εχω internet μονο στη δουλεια οποτε ....θα απαντησω σε ολες σας τις αποριες και ευχαριστω που με βοηθατε σκεφτηκα κι εγω καποιες λυσεις το σκ και θα τις πω στην πορεια

Καλα ο πεθερο σου γιατι δεν εχει καποιο εισοδημα?δεν μπορει να βοηθησει?Τουλαχιστον εφοσον τρωνε και αυτοι εκει να ψωνιζουν τις μισες μερες της εβδομαδας και να μοιραζονται καπως τα εξοδα.

Βεβαια ξερω οτι για την κουνιαδα σου απ¨οτι θυμαμαι ειναι ψηλα γραμματα αυτα και μαλλον απο το ενα αυτι θα μπουν και απο το αλλο θα βγουν.

Ελενακι μηπως κοριτσακι μου να αρχιζεις να σκεφτεσε την λυση να νοικιασετε καμια φθηνη γκαρσονιερα προσωρινα και να πατε εκει μπας και ηρεμησετε λιγακι..

ο πεθερος μου ειναι ανεργος και αεργος θα ελεγα 15 χρονια

η καημενη η πεθερα μου τον ζουσε τοσα χρονια κι εκεινος δεν εκανε καμια προσπαθεια να βρει δουλεια :roll:

αυτο που λες για την κουνιαδα μου οτι δεν ιδρωνει το αυτι της την χαρακτηριζει ακριβως πολλες φορες με σποντες προσπαθησα να της πω αλλα τιποτα

ο αντρας μου σκεφτεται τα εξοδα της μετακομισης και τα νοικια μπροστα γιαυτο δεν παμε καπου αλλου

επισης θα φανει σαν να τους παραταμε στα δυσκολα...

Τί να πω??? πότε προλαβαίνεις και δουλευεις και κρατας και το σπίτι για τόσα άτομα??? Αφώνη:shock::shock::shock:

δουλευω ωρες καταστηματων κιοταν δουλευει ο συζυγος και τα παιδια δεν ειναι σχολειο τα παιρνω στο μαγαζι

οταν γυριζω σπιτι τρεχω και δε φτανω αλλα ειναι θεμα συνηθειας αφου ποτε δεν ειχα βοηθεια εκτος απο τον συζυγο(εχω χασει και τη μαμα μου) οποτε....

Πωπω μπλεξιμο...:confused: Και ξερεις ποιο ειναι το χειροτερο? Οτι απο την στιγμη που δεν εχει ο πεθερος εισοδημα οταν πατε στο σπιτι σας θα πεθανει απο την πεινα? Οχι , μαλλον θα ερθει μαζι σας και μαζι και τα ανηψια.:mad: Εκτος κι αν τον στειλεις στην κουνιαδα σου. :twisted: Καλα μιλαμε για γαιδουριά. Δεν ειναι μονο η φασαρια να εχεις τοσα παιδια στο σπιτι , ειναι και το οικονομικο. Μια χαρα τα βολεψε η κουνιαδουλα σου.:roll:

ναι παντα ετσι καλα τα βολευε

σε κανα τριμηνο θα παρει ο πεθερος τη συνταξη της πεθερας μου αλλα πανω απο 350 ευρω δεν τα βλεπω γιατι κι εκεινη μειωμενη επαιρνε

βεβαια καπνιζει σαν φουγαρο οποτε μονο για τα τσιγαρα του φτανουν

εχω προ΄βληματιστει κι εγω πολλες φορες για το μετα

αφου η κουνιαδουλα μου εδω και καιρο δεν εμφανιζεται ουτε για επισκεψη

ο συζυγος με διαβεβαιωνει οτι δε θα εχουμε καμια "αρμοδιοτητα επι του θεματος"μετα κι εγω το διαβεβαιωνω οτι δε θα ανεχτω αλλα

το κουβαδακι μου και σαλλη παραλια αρκετα :evil:

αν κ δυσκολο το βλεπω' date='οπως επισης μου φαινεται απιθανο να ιδρωσει τ'αυτακι της...θα το παιζει παρεξηγημενη μετα!!

αυτα ειναι θεμα χαρακτηρα....απο μονη της πρεπει να το καταλαβει κ να αναλαβει ευθυνες!!

[/quote']

ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι

μετα τα παιδακια θα τα τραβηξουν

μανούλα ελένη δεν γνωρίζω τίποτα για το ιστορικο σου μ' αυτούς τους ανθρώπους αλλά εμένα μου φαίνεται σαν ο πεθερός σου και η κουνιάδα σου να απαιτούν από σας κάποια πράγματα σαν ανταπόδοση της φιλοξενίας που σας κάνουν και του γεγονότος ας πούμε ότι γλιτώνετε το νοίκι με το να μένετε στο πατρικό του άντρα σου.

Φυσικά και δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική, απλά φαίνεται από αυτά που περιγράφεις ότι αυτοί έτσι το βλέπουν. Και σε ρωτώ: τα χρήματα που γλιτώνετε από το ενοίκιο είναι περισσότερα από αυτά που ξοδεύετε για να συντηρείτε τα έξτρα μέλη της οικογένειας συνυπολογισμένου και του χρόνου που καταναλώνεις και του κόπου σου; Βάλτε τα σε μια ζυγαριά και αν σας συμφέρει καλύτερα, νοικιάστε προσωρινά ένα σπιτάκι να μείνετε και αφήστε όλη αυτή την κατάσταση πίσω σας.:wink:

λοιπον ενοικιο πληρωνουμε

καθως το σπιτι των πεθερικων μου ειναι δια τρια με ταλλα 2 αδρεφια του πεθερου μου

οποτε δινουμε 150 ευρω το μηνα ενοικιο συν ολους τους λογαριασμους και το στεγαστικο μας

το χω σκεφτει να φυγουμε αλλα οπως απαντησα και στην αλλη φιλη μας πιο πανω ο συζυγος λεει οτι τα εξοδα μετακομισης θα ειναι πολλα και να κανουμε υπομονη λιγος καιρος εμεινε

η λεξη υπομονη εχει κορεστει στην οικογενεια μας

αν ειναι ποτε δυνατον..εγω ισως να εβαζα και μικροτερη μεριδα στα παιδια τη να γυρισουν πεινασμενα στη μαμα τους κι αμα ερχοταν και μου ζητησει τον λογο θα της ελεγα τοσα εχω τοσα κανω..αλλωστε οσο και να τα αγαπαας δεν ειναι δικα σου δοξα το Θεο εχουν μητερα που μπορει να τα μεγαλωσει..!

ουτως η αλλως οι μεριδες παντα βγαινουν πολυ μικρες

μεχρι κι εγω στερουμαι

ειμαι μονιμως πεινασμενη

και τα παιδια ειναι μεγαλα τρωνε σαν ενηλικες αγορια ειναι....

Συγγνώμη κιόλας αλλά νομίζω πως γίνεστε λίγο σκληρές με τον πεθερό. Στην τελική ο άνθρωπος μπορεί να μην έχει εισόδημα αλλά έχει προσφέρει το σπίτι του ο άνθρωπος για μια τετραμελή οικογένεια.. Και φυσικά μπορεί να μην του είναι βάρος ο γιος του και η οικογένεια του δεν παύει όμως να είναι και σπίτι του. Ούτε να στερήσει το φαγητό από τα παιδιά ρης κουνιάδας το βρίσκω σωστό γιατί αυτά δεν φταίνε σε τίποτα, αντιθέτως κακό θα τους κάνει αν γίνονται διακρίσεις μεταξύ των δικών σου και των παιδιών της. Θέλω να πω ότι φυσικα και αγαπάς περισσότερο τα παιδιά σου από τα ξένα, αλλά δεν χρειάζεται να γίνονται διακρίσεις και να διαλύουμε παιδικές ψυχές.. Η κουνιάδα θα έπρεπε απο μόνη της να προσφερθεί να συνεισφέρει με τον ένα ή τον άλλοο τρόπο και καλύτερα να λύσεις μόνη σου τις διαφορές γιατί το να βάζεις τον αδελφό της έμμεσα να τσακώνεται μαζί της, κάνεις περισσότερο κακό στις δικές σου σχέσεις που μπορεί έπειτα η κουνιάδα να ισχυριστεί πως είσαι υπουλη στον άνδρα σου και να σας κάνει να τσακωθείτε. Δεν ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσει κανείς. Η καλύτερα οδός είναι πάντα η ευθεία..

οπως ειπα και πιο πανω πληρωνω ενοικιο και ολοι οι λαγαριασμοι πληρωνονται απο μενα

και φυσικα θεωρω αυτα τα παιδια παιδια μου αφου εδω και καιρο εχω 4 παιδια

αλλα ακομα και χωρισμενη με 4 παιδια να ημουν ο συζυγος θα επρεπε να πληρωνει διατροφη

ε λοιπον αυτη τη "διατροφη "περιμενω απο την κουνιαδα μου

για να ζουμε ολοι πιο ανετα

αλλωστε το προβλημα ολο ειναι να μην νιωσουν τα παιδακια ανεπιθυμητα γιαυτο αλλωστε ζητω γνωμες για να μη τσακωθουμε και δωθουν λαθος συμπερασματα

Εγω τον πεθερο δεν τον αδικω που ντρεπεται να μιλησει...ανηκει και σε αλλη γενια, δεν θελει να δειξει αδυναμια, ειναι κορη του, ποιος πατερας ζηταει λεφτα απο την κορη του για να ταισει τα εγγονια του? Θα προτιμουσε να πεθανει παρα να ντροπιαστει ετσι...

Και τον αντρα της τον καταλαβαινω η αδερφη του ειναι, επισης ντρεπεται να της δειξει οτι ειναι δυσχερης η οικονομικη του θεση, αλλωστε προκειται για μια κατασταση που διαιωνιζεται, ηταν αποδεκτη παντα και ξαφνικα πρεπει να την αλλαξουν και να γινει κακος.

Δεν εχω καταλαβει αν τα παιδια ειναι καθε μερα εκει και ποσες ωρες καθονται.....καθημερινα? Η κουνιαδα δουλευει?

θα πρεπει να καταλαβει οτι πεθανε η μανα της και δεν ειναι δουλεια της νυφης της να συνεχισει το καθημερινο μπειμπισιτινγκ...δεν νομιζω να περιμενει οτι ο παππους φροντιζει τα παιδια της....

δε νομιζω να νιωθει καμια ντροπη ενας ανθρωπος που επι 15 χρονια τον ζουσε η γυναικα του και οταν δουλευε τα ετρωγε στα χαρτια

την οικονομικη μας κατασταση την ξερει η κουνιαδα απλως δε δινει σημασια

τα παιδια ειναι σπιτι τωρα το καλοκαιρι ολη μερα εκτος απο τις ωρες που πανε στην πλατεια να παιξουν ή να πανε σπιτι τους για υπνο

και αυτο το θεμα που εθιξες για το αν ο πεθερος μου μπορει να τα προσεξει ειναι πολυ σωστο

αφου συνηθως λειπει κι αυτος στο καφενειο οποτε καθονται με τον αντρα ή εμενα αναλογα με τις ωρες εργασιας (τα αφηνει και μονα τους ωρες εφοσον τυχαινει να λειπουμε στις δουλειες ολοι)

η κουνιαδα εχει καφετερια και "δουλευει" ακανονιστες ωρες

το βαζω σε εισαγωγικα γιατι συνηθως μας δουλευει αν καταλαβαινετε τι εννοω

Αλλη λυση ειναι να μαγειρευεις φαγητα που φτουρανε,φακες-φασολακια-ρεβυθια-μακαρονια με σαλτσα,καμια σουπιτσα...κι αν νομιζεις οτι ετσι στερουνται και τα δικα σου παιδια φτιαξε και δωστους κατι εξεζητημενο οταν δεν θα ειναι εκει τα ανηψακια καιδεν θα το βλεπουν ωστε να ζηλεψουν

κατα τα αλλα,κανε υπομονη.Ευχομαι οταν πας με το καλο στο σπιτι σου να σταματησουν τα προβληματα!!!

λοιπον αυτο αποφασισα προς το παρον να κανω και κρινω για τα μετεπειτα

ψωνισα το σαββατο και εβαλα μεριδες κρεας για τα παιδακια μου σε πολυμπαγκ

συνηθως καθημερινα τρωμε τετοια φαγητα οπως λες για να φτουρανε οποτε για να μην αναγκαζω τα παιδακια μου να μην παιρνουν τις βιταμινες απο το κρεατακι το βραδακι που τα ανηψια θα ειναι πλατεια θα φτιαχνω το κρεατακι τους να τρωνε

επισης σκεφτηκα να την παιρνω τηλεφωνο και να της λεω

εκει που εισαι εχει ενα μαγαζι με φρεσκα αυγα δε φερνεις καμια 10αρια να τρωμε τις μερες που δε θα χει φαγητο

ή εκεινος ο ψαρας που σου φερνει τα φρεσκα ψαρια για το μαγαζι (για μεζε) δεν εχει κανα φρεσκο ψαρακι για τα παιδακια που ταχουμε ταραξει στο μακαρονι?

ειπα να κανω ετσι προς το παρον και βλεπω

θα σας πω τα αποτελεσματα

περιμενω απαντησεις (σιγουρα θα εχετε φριξει αλλα ετσι ειναι η ζωη μου σηριαλ του φωσκολου :()

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

α επισης ο μπαμπας των παιδιων ειναι ναυτικος και λειπει μηνες οποτε η κατασταση εχει ξεφυγει

αλλα και οταν ερχεται 1 φορα το χρονο μοιραζει χαρτζηλικια(στον παππου) και παιρνει ενα κιλο μπριζολες (σταγονα στον ωκεανο) και νιωθει οτι του χουμε και υποχρεωση

ετσι εχουν μαθει

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Ελενη,καλημερα.

Διαβαζω το θεμα σου και εχω πολλα να σου πω,ομως λογω χρονου θα σου πω κατι για αυτο που διαβασα και εφριξα,φουντωσα μιλαμε.

Ο ναυτικος ο οποιος δουλευει εξωτερικο (ετσι καταλαβα,αφου λες πως ερχεται μια φορα τον χρονο),παιρνει απιστευτα λεφτα.Δεν ξερω τι ειδικοτητα ειναι,αλλα ακομα και οι πιο χαμηλομισθοι Ελληνες,παιρνουν διπλα λεφτα απο τους στεριανους.

Και η κουνιαδα σου και 200 ευρω να βγαζει απο την καφετερια (λεμε τωρα φρικαλεο σεναριο),λεφτα εχουν.Και μαλιστα λεφτα που δυο δουλειες να κανετε εσυ και ο συζυγος,δεν θα τα βγαλετε.

Αντε τωρα,φουντωσα.

Λυπαμαι πολυ που ζοριζεσαι :-(:-(:-(.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

οπως τα λες ειναι

αλλα παντα ετσι τα κανανε

η κουνιαδα μου ειναι ολο λουσο εχει φουσκωσει ολες τις καρτες

και φυσικα μονο για ψωνια φτανουν τα λεφτα

και οταν γυριζει ο αντρας της φριττει που στελνει τα λεφτα και τελικα αυτη δεν εχει πληρωσει τιποτα

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Διαφημίσεις

Ελενη,καλημερα.

Διαβαζω το θεμα σου και εχω πολλα να σου πω,ομως λογω χρονου θα σου πω κατι για αυτο που διαβασα και εφριξα,φουντωσα μιλαμε.

Ο ναυτικος ο οποιος δουλευει εξωτερικο (ετσι καταλαβα,αφου λες πως ερχεται μια φορα τον χρονο),παιρνει απιστευτα λεφτα.Δεν ξερω τι ειδικοτητα ειναι,αλλα ακομα και οι πιο χαμηλομισθοι Ελληνες,παιρνουν διπλα λεφτα απο τους στεριανους.

Και η κουνιαδα σου και 200 ευρω να βγαζει απο την καφετερια (λεμε τωρα φρικαλεο σεναριο),λεφτα εχουν.Και μαλιστα λεφτα που δυο δουλειες να κανετε εσυ και ο συζυγος,δεν θα τα βγαλετε.

Αντε τωρα,φουντωσα.

Λυπαμαι πολυ που ζοριζεσαι :-(:-(:-(.

χριστιαννα μου γειτονοπουλα μου τωρα ειδα οτι εισαι εσυ

ελα να πιουμε καφεδακι καμια μερα

χαθηκαμε

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Θα ερθω,Ελενιτσα μου,απλα τωρα εχω τον αντρα μου εδω,ξερεις τωρα,δεν τον εχω παντα και δεν τον αφηνω λεπτο,πριν μου φυγει και κανω κρα να τον ξαναδω.

Του διαβαζα εχθες το θεμα σου και σημερα που του ειπα τι δουλεια κανει ο κουνιαδος σου εμεινε κοκκαλο.Και δεν δινουν λεφτα για τα παιδια????!!!!Τον ρωτησα ποσα παιρνει ο πιο χαμηλομισθος Ελληνας ναυτικος σε ποντοπορα και μου λεει "Ε,κανενα πεντοχιλιαρο".:shock::shock::shock::shock:

Ημαρτον δηλαδη!!!

Ο συγχωρεμενος ο πατερας μουαπο το τελευταιο καραβι που εφυγε (μαγειρας ηταν,ουτε καν αξιωματικος),5000 ευρω επαιρνε.

Ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

Και'συ τι δεν τρως.Οταν σε ειδα εγω μονο κοκκαλα ησουν,θα εξατμιστεις στο τελος.:shock::shock::shock:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

συγνωμη..γιατι δεν μαζεύεις τα πραγματα σας κ τα παιδια σας κ να πατε να μείνετε στο ενοίκιο κ να μην εχετε κανέναν πανω απο το κεφαλι σας ?????

κ πιο οικονομικό θα ειναι κ καθόλου ψυχοφθόρο!!

εγω θα ειχα φύγει απο καιρο ..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

αστα και μετα την ασθενεια της πεθερας μου και τα νοσοκομεια εξατμιστηκα οντως

τα ξερω τα λεφτα που παιρνει

θα μπορουσα να πω πολλες ιστοριες και κακιες επαυτου αλλα δε θελω να χαλασω το θεμα γιατι θα παει αλλου

χθες της ειπα να φερει τα αυγα

για να δουμε θα τα φερει ή μια και καλη τη Μ δευτερα για να τα βαψουμε

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

συγνωμη..γιατι δεν μαζεύεις τα πραγματα σας κ τα παιδια σας κ να πατε να μείνετε στο ενοίκιο κ να μην εχετε κανέναν πανω απο το κεφαλι σας ?????

κ πιο οικονομικό θα ειναι κ καθόλου ψυχοφθόρο!!

εγω θα ειχα φύγει απο καιρο ..

αχ πεταλουδιτσα μου κι εγω το ιδιο θα εκανα

αλλα οπως ειπα παραπανω ο συζυγος διαφωνει λογω των εξοδων που θα προκυψουν απο τη μετακομιση

επισης παιζω εκτος εδρας οπως λεω αστειευομενη καθως οι δικοι μου ολοι ειναι αθηνα

ο μπαμπακας μου εχει στεναχωρηθει και εξοργιστει με το θεμα και ο αδερφος μου αλλα τους ειπα να μην εμπλακουν (συνεχως μου υπενθυμιζουν πως δε με εχουν για πεταμα )

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Διαφημίσεις

Ελενιτσα μου,εγω λεω να αφησετε τις σποντες και τα εξω εξω και να της μιλησετε μαζι με τον αντρα σου.Εχεις κι'εσυ λογο,τα λεφτα ειναι δικα σου κσι δεν τα βγαζεις ευκολα.

Αυτη η λυση που σκεφτηκατε ειναι πολυ προσωρινη.

Εχει παραγινει το κακο,μεχρι και να δουλευεις και συγχρονως να εχεις ολα τα παιδακια εκει.Δεν φταινε τα παιδακια σαφως,αλλα εδω δεν τιθεται θεμα οικονομικης δυσκολιας απο τους γονεις,αλλα μλκιας.Ε,μα συγγνωμη κιολας.

Ενας μισθος για ενα σπιτι,εναν παππου,δυο παιδακια,αλλα δυο παιδακια με τσιγγουνηδες γονεις,ενα ζευγαρι και ενα σπιτι που χτιζεται.

Τα μαλλια μου τραβαω σου λεω!!!

Και για πεταμα σαφως δεν εισαι.Ξεχνας οτι σε εχω δει?;)

Αλβερτος Αινσταιν

αλλα οπως ειπα παραπανω ο συζυγος διαφωνει λογω των εξοδων που θα προκυψουν απο τη μετακομιση

επισης παιζω εκτος εδρας οπως λεω αστειευομενη καθως οι δικοι μου ολοι ειναι αθηνα

ο μπαμπακας μου εχει στεναχωρηθει και εξοργιστει με το θεμα και ο αδερφος μου αλλα τους ειπα να μην εμπλακουν (συνεχως μου υπενθυμιζουν πως δε με εχουν για πεταμα )

Kαλα βρε Ελενη με συγχωρεις κι¨ολλας ,αλλα προτιμαει να σε βλεπει ο αντρας σου να τυραννιεσε και να ζοριζεσε παρα να κανετε μια μετακομιση?

Πες του αν παθω τιποτα θα σου πω εγω που θα πανε τα λεφτα................

Ολοι εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λενε αλλα ελεος δηλαδη .

Τι να παει να πει ειναι οι δικοι σου μακρυα ,ισως και γι αυτο βρισκουν ολοι πατημα και σε εκμεταλευονται γιατι εδω μηλαμε για καθαρη εκμεταλευση.

Να σε ρωτησω και το αλλο......

οι σχεσεις σου με τον αντρα σου πως ειναι?πως βρισκετε λιγο χρονο για εσας με τοσα ατομα στα ποδια σας?

ειναι πολυ σημαντικο κομματι αυτο μεσα σε ενα γαμο και να μην το αμελητε καθολου,ολα απο εκει ξεκινανε.

αν δεν μπορει να σε καταλαβει ο ιδιος σου αντρας και να σου σταθει τοτε δεν κανουμε τιποτα.

Μπορώ να προτείνω κι εγώ κάτι?

Εγώ θα έφτιαχνα μία λίστα μενού του επόμενου 15νθήμερου (κάτι που άλλωστε κάνω εδώ και αρκετά χρόνια).

Θα της μιλούσα λοιπόν και θα της έλεγα, για τη Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο είμαι εντάξει. Θα αναλάβεις εσύ τα ψώνια των άλλων ημερών ?

Είναι ένα καλό, κατά τη γνώμη μου, εναρκτήριο σχόλιο για την όλη κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε μία ειλικρινή και ανθηρή συζήτηση περί της όλης κατάστασης.

Νομίζω ότι η ευθύτητα, η ειλικρίνια και η ευγένεια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν (αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μικρό θεματάκι με το τρίτο)...

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

στο μαγαζι παιρνω μονο τα δικα μου μικρα χριστιαννα αλλωστε οταν μαζευονται 4 ειναι σαραγεβο η περιοχη

ντιντι εθιξες μεγαλο θεμα

οπως τα σκεφτεσαι ειναι πολυ δυσκολα για ζευγαρι

και περσι ηταν χειροτερα γιατι ειχαμε και διανυκτερευσεις των παιδιων τωρα τουλαχιστον κοιμουνται σπιτι τους και το μεσημερι και το βραδι περσι ηταν πιο μεγαλη κολαση γιατι ηταν η πεθερα μου και ειχε πατημα η κουνιαδουλα και ουτε καν για τον υπνο δεν εφευγαν

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Μπορώ να προτείνω κι εγώ κάτι?

Εγώ θα έφτιαχνα μία λίστα μενού του επόμενου 15νθήμερου (κάτι που άλλωστε κάνω εδώ και αρκετά χρόνια).

Θα της μιλούσα λοιπόν και θα της έλεγα, για τη Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο είμαι εντάξει. Θα αναλάβεις εσύ τα ψώνια των άλλων ημερών ?

Είναι ένα καλό, κατά τη γνώμη μου, εναρκτήριο σχόλιο για την όλη κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε μία ειλικρινή και ανθηρή συζήτηση περί της όλης κατάστασης.

Νομίζω ότι η ευθύτητα, η ειλικρίνια και η ευγένεια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν (αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μικρό θεματάκι με το τρίτο)...

θα το ηθελα πολυ

αλλα σκεψου μια συζητηση με εναν ενηλικα 34 χρονων με μυαλο 15 χρονων και βγαλε

φοβαμαι αυτο που ελεγα στην αρχη οτι θα θεωρησει πως της δημιουργω θεμα για τα παιδια και δεν τα θελω

ομως εχει δικιο η χριστιαννα ειναι προσωρινη η λυση που σκεφτηκα

δεν μπορω καθε βδομαδα να την παιρνω και να της λεω χαριτολογωντας για αβγα και ψαρια....:roll:

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Διαφημίσεις

Ναι και εγώ νομίζω ότι είναι προσωρινή αυτή η λύση και δεν λύνει πραγματικά το πρόβλημα.

Επίσης δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, αν καταλάβει πως δημιουργείς θέμα με τα παιδιά. Ίσα ίσα που σε αυτή την περίπτωση μπορείς να πεις ότι δεν το δημιουργείς αλλά δημιουργείται από μόνο του και ότι θα ήθελες τη βοήθειά της να το λύσετε μαζί...

Γενικά, πάντως όταν θέλω να πετύχω κάτι που δεν εξαρτάται άμεσα από εμένα η λύση του, συχνά καταφεύγω σε αυτή τη μέθοδο: Δεν μπορώ μόνη μου να το κάνω αυτό, μπορείς να με βοηθήσεις να το λύσουμε, πραγματοποιήσουμε, κλπ κλπ, μαζί ? Κάτι παθαίνουν οι άνθρωποι -ολοι, και εγώ μέσα- και όταν τους ζητάς τη βοήθειά τους νιώθουν λίγο σαν θεοί, δυνατοί και ρωμαλαίοι και σπεύδουν να βοηθήσουν.

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

αυτο μονο κρατα και κρατα ψηλα το δικο σου κεφαλι και τα κεφαλακια των παιδιων σου!!!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!!! αν εσυ παθεις κατι τι θα γινουν τα παιδια σου?????

λυπαμαι που στο λεω αλλα αν ΕΣΥ δεν εκτιμας τον εαυτο σου μην περιμενεις να σ εκτιμησουν οι αλλοι!!!!!!!!

ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΞΟΔΑ!!!!!!

ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!!!!

λυπαμαι αν ειμαι αποτομη αλλα συγκλονιστηκα με αυτα που διαβασα και στεναχωρεθηκα πολυ!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

χαχα λες;;;(στελλινι)

αχ γλυκια μου μπεμπακι -ευα εχω πει πολλες φορες να τα μαζεψω αλλα αγαπαω την οικογενεια μου και θελω να κανω μια προσπαθεια μεχρι να μπουμε στο σπιτι μας απο κει και περα θα κρινω ειναι η τελευταια ευκαιρεια που εχω δωσει μεχρι τοτε

πιστεψε με στη ζωη μου εχω παλεψει πολυ

καποια κοριτσια ξερουν γιατι τα εχουμε συζητησει και εκτος φορουμ

δεν ειναι στο χαρακτηρα μου η ανατροπη μονο η παλη

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

σιγουρα εσυ ξερεις καλυτερα αλλα πραγματικα θλιβομαι μ αυτα που περιγραφεις!!!!

να εχεις ψηλα τον εαυτο σου για να σ εχουν και οι αλλοι ψηλα!!!

δεν θελω σε καμια περιπτωση να θιξω πραγματα και καταστασεις!!!!

κανεις αυτο που κρινεις εσυ οτι ειναι το σωστο για σενα και την οικογενεια σου!!!!

το καλο ειναι οτι εχεις οικογενεια που νοιαζεται και σ αγαπαει και μην το ξεχνας ποτε αυτο!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

καινουριο σκηνικο

με πηρε τωρα τηλ ο αντρας μου και ξανασυζητησε λεει με τον πατερα του και του ειπε οτι η κορη του του δινει λεφτα για βενζινη (10 ευρω μετρημενα για να την πηγαινοφερνει) και για αλλα εξοδα(παλι κανα 10αρικο μονο για τσιγαρα φτανουν) και πες οτι κατι που ψωνιζει μια στο τοσο αυτος ειναι απο εκεινη (ψωνισε μια φορα αυτος επειδη σκοτωσε μια λιρα της πεθερας μου και εβγαλε τα ψωνια τοσων μηνων βρε)...

και ο αντρας μου λεει δεν το ξανασυζηταει συμφωνει οτι εχουμε θα τρωμε και τι αλλο θελω να τσακωθει με την αδερφη του;;;

θα αφησω να δω αν θα καταλαβει τιποτα με τα αυγα και τα ψαρια αυτη αλλιως θα την πιασω μονη μου και θα της τα πω ηρεμα να δω....

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

καινουριο σκηνικο

με πηρε τωρα τηλ ο αντρας μου και ξανασυζητησε λεει με τον πατερα του και του ειπε οτι η κορη του του δινει λεφτα για βενζινη (10 ευρω μετρημενα για να την πηγαινοφερνει) και για αλλα εξοδα(παλι κανα 10αρικο μονο για τσιγαρα φτανουν) και πες οτι κατι που ψωνιζει μια στο τοσο αυτος ειναι απο εκεινη (ψωνισε μια φορα αυτος επειδη σκοτωσε μια λιρα της πεθερας μου και εβγαλε τα ψωνια τοσων μηνων βρε)...

και ο αντρας μου λεει δεν το ξανασυζηταει συμφωνει οτι εχουμε θα τρωμε και τι αλλο θελω να τσακωθει με την αδερφη του;;;

θα αφησω να δω αν θα καταλαβει τιποτα με τα αυγα και τα ψαρια αυτη αλλιως θα την πιασω μονη μου και θα της τα πω ηρεμα να δω....

Αχ,Ελενη μου,τι να σου πω....

Εγω,εσυ και ο καθενας θα προτιμουσε και να τσακωθει ακομα προκειμμενου να μην στερουνται τα παιδακια σας.

Δεν θελω ουτε να το σχολιασω,ουτε να το κρινω,απλα στενοχωριεμαι γιατι τωρα "εγκλωβιστηκες",εισαι μονη εναντια σε τρεις κα για να βγαλεις ακρη πρεπει πρεπει να συγκρουστεις μεχρι και με τον αντρα σου.

Τι να πω,δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω....

Αλβερτος Αινσταιν

ο πεθερος μου ειναι ανεργος και αεργος θα ελεγα 15 χρονια

η καημενη η πεθερα μου τον ζουσε τοσα χρονια κι εκεινος δεν εκανε καμια προσπαθεια να βρει δουλεια :roll:

αυτο που λες για την κουνιαδα μου οτι δεν ιδρωνει το αυτι της την χαρακτηριζει ακριβως πολλες φορες με σποντες προσπαθησα να της πω αλλα τιποτα

ο αντρας μου σκεφτεται τα εξοδα της μετακομισης και τα νοικια μπροστα γιαυτο δεν παμε καπου αλλου

επισης θα φανει σαν να τους παραταμε στα δυσκολα...

δε νομιζω να νιωθει καμια ντροπη ενας ανθρωπος που επι 15 χρονια τον ζουσε η γυναικα του και οταν δουλευε τα ετρωγε στα χαρτια

την οικονομικη μας κατασταση την ξερει η κουνιαδα απλως δε δινει σημασια

τα παιδια ειναι σπιτι τωρα το καλοκαιρι ολη μερα εκτος απο τις ωρες που πανε στην πλατεια να παιξουν ή να πανε σπιτι τους για υπνο

και αυτο το θεμα που εθιξες για το αν ο πεθερος μου μπορει να τα προσεξει ειναι πολυ σωστο

αφου συνηθως λειπει κι αυτος στο καφενειο οποτε καθονται με τον αντρα ή εμενα αναλογα με τις ωρες εργασιας (τα αφηνει και μονα τους ωρες εφοσον τυχαινει να λειπουμε στις δουλειες ολοι)

η κουνιαδα εχει καφετερια και "δουλευει" ακανονιστες ωρες

το βαζω σε εισαγωγικα γιατι συνηθως μας δουλευει αν καταλαβαινετε τι εννοω

λοιπον αυτο αποφασισα προς το παρον να κανω και κρινω για τα μετεπειτα

ψωνισα το σαββατο και εβαλα μεριδες κρεας για τα παιδακια μου σε πολυμπαγκ

συνηθως καθημερινα τρωμε τετοια φαγητα οπως λες για να φτουρανε οποτε για να μην αναγκαζω τα παιδακια μου να μην παιρνουν τις βιταμινες απο το κρεατακι το βραδακι που τα ανηψια θα ειναι πλατεια θα φτιαχνω το κρεατακι τους να τρωνε

επισης σκεφτηκα να την παιρνω τηλεφωνο και να της λεω

εκει που εισαι εχει ενα μαγαζι με φρεσκα αυγα δε φερνεις καμια 10αρια να τρωμε τις μερες που δε θα χει φαγητο

ή εκεινος ο ψαρας που σου φερνει τα φρεσκα ψαρια για το μαγαζι (για μεζε) δεν εχει κανα φρεσκο ψαρακι για τα παιδακια που ταχουμε ταραξει στο μακαρονι?

ειπα να κανω ετσι προς το παρον και βλεπω

θα σας πω τα αποτελεσματα

περιμενω απαντησεις (σιγουρα θα εχετε φριξει αλλα ετσι ειναι η ζωη μου σηριαλ του φωσκολου :()

Ιδια περιπτωση ειναι τα πεθερικα μας....κι ο δικος μου δεν εχει δουλεψει τουλαχιστον 30 χρονια, τον ταιζε η πεθερα μου που εκανε 2 δουλειες......ηταν και πολυ σπαταλοι ανθρωποι, ετρωγαν οτι χρηματα επεφταν στα χερια τους και περηφανευονταν οτι δεν κοιταζαν ποσο κοστιζε οτι αγοραζαν! Δανειζονταν συνεχεια χρηματα και εκαναν εξοδα χωρις καν να ζητανε προσφορα, ηταν υπερανω!

οταν αρρωστησε η πεθερα με ελουσε κρυος ιδρωτας γιατι φοβομουν τι θα εκανε αυτος μετα. Θα επρεπε να τον ζουμε εμεις και μιλάμε για εντελως αναποδο ανθρωπο, ενω εμενε πλεον στο χωριο, αρνιοταν να νοικιασει το σπιτι στην πολη και πληρωνε τζαμπα λογαριασμους και κοινοχρηστα επι ενα χρονο.

Ευτυχως ομως ο αντρας μου δεν τον λυποταν και τον αφησε να ζοριζεται.....τελικα τακτοποιηθηκε με την συνταξη της πεθερας μου. Μας ζητουσαν συνεχεια λεφτα και ενιοτε ελεγαν ψεμματα για ποιο λογο τα ηθελαν και ο αντρας μου τους εστελνε παντα τα μισα απο οσα ζητουσαν...για να αναγκαστουν να μη σκορπανε συνεχεια χρηματα.

Δεν ξερω ομως τι θα κανει ο δικος σας με τοσα λιγα χρηματα........φοβαμαι μηπως αδιαφορησει η κορη και τελικα ο αντρας σου φορτωθει καταστασεις που νομιζει οτι θα γλυτωσει.

Νομιζω πρεπει να γινεις λιγο αναισθητη εδω...θα ρωτας την κουνιαδα τι φαγητο θελει να μαγειρεψεις στα παιδια της και θα της λες "οκ, σου στελνω μια λιστα υλικων για ολη την εβδομαδα για να συμμετεχετε κι εσεις" Και δεν θα ντρεπεσαι να τα ζητας......αυτη το χει συστημα να πιανει τους αλλους μακακες, απο τον πατερα της πηρε! Θα της εξηγησεις οτι ειστε στριμωγμενοι οικονομικα, εχετε περιορισει το μενου στα ουσιωδη και αν θελει να τρωνε τα παιδια της κατι περισσοτερο, θα ηταν πολυ καλο να συμμετεχει.

Ο πεθερος σου αφου χαρτζιλικωνεται απο την κορη για τα προσωπικα του εξοδα, δεν θα θελει να της κανει κουβεντα για το φαγητο......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

και μόνο που τα διάβασα στεναχωρήθηκα...

είναι κρίμα για σένα και την οικογένεια σου...θα συμφωνήσω με τα κορίτσια,μίλα της ευθέως της κουνιάδας...

σου εύχομαι να φύγετε όσο πιο γρήγορα και να πάτε στο δικό σας το σπίτι!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

:shock::shock:

Εγώ έμεινα άναυδη γιατί είχα την εντύπωση ότι μένατε εκεί για να γλιτώνετε το ενοίκιο.

Δηλαδή και ενοίκιο πληρώνετε; Και συντηρείτε τον πεθερό σου και τα ανήψια και οικονομικά αλλά και από άποψη κόπου και χρόνου;

Και δεν μιλάει ο άντρας σου για να μην τσακωθεί με την αδελφή του;

:roll:

Λοιπόν, ένα θα σου πω. Πρόσεξε!

Το πιο ανησυχητικό της υπόθεσης δεν είναι ο πεθερός σου ή η κουνιάδα σου αλλά ο άνδρας σου. Από την άποψη του ότι δείχνει ότι θέλει να συντηρήσει την κατάσταση αυτή και δεν βρίσκει κάτι κακό σ' αυτήν. Επίσης, το θέμα των εξόδων της μετακόμισης για μένα είναι υπεκφυγή για να μην φύγετε από εκεί, αφού είναι προφανές ότι σας κοστίζει πολύ περισσότερο οικονομικά και ψυχολογικά να μένετε εκεί από όσο θα σας κοστίσει μια μετακόμιση.

Και το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ: Το σπίτι που χτίζετε, πού ακριβώς βρίσκεται; Μήπως είναι τίποτα δίπλα, παραδίπλα στον πεθερό και την κουνιάδα;

Είσαι τόσο σίγουρη ότι μόλις θα μεταφερθείς στο νέο σπίτι, θα λήξει αυτή η κατάσταση;

Υ.Γ. Προσωπικά δεν θα μιλούσα ούτε στην κουνιάδα, ούτε στον πεθερό αλλά με μεγάλη σοβαρότητα και ευθύτητα στο σύζυγο.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Αχ βρε φιλεναδα αφου ειναι προφανες οτι ο συζυγος δεν μπορει να λυσει αυτο το προβλημα......δεν θα αφησει ετσι τον πατερα του, δεν θελει να τσακωθει με την αδερφη του....ξερεις πολλους αντρες εσυ που να δημιουργησουν ντραβαλο σε οικογνειακα θεματα και ειδικα μολις πεθανε η μανα του? Υποτιθεται λυπουνται ολοι τον χηρο. Τα περασαμε κι εμεις αυτα, δεν βγαζαμε ακρη με τον πεθερο και λεω ευτυχως που μια φορα η γαιδουρινη αναισθησια του αντρα μου επιασε τοπο!

Πως θα αφησουν το γερο μονο? Δεν θα τα βγαζει περα οικονομικα, ποιος θα του μαγειρευει, ποιος θα του καθαριζει? Εγω προβλεπω δυο τινα, η θα κοψετε χαρτζιλικι στον πεθερο, αφου μετακομισετε, για να συνεχισει να μενει σπιτι του, και θα του πηγαινετε φαι , θα του καθαριζετε κλπ.........η θα ρθει μαζι σας ο πεθερος για να λυσει τα προβληματα του και θα νοικιασει το σπιτι του για να εχει εσοδα (και να τα τρωει στα χαρτια - ενοικιο μην περιμενετε να πληρωνει, αφου κανει την παπια τωρα, θα την κανει και μετα)

Ο συζυγος ειναι πολυ ψυχοπονιαρης και η αδερφη μεγαλη αλεπου.....κακος συνδυασμος,, μονο μια συζυγος που θα βγαλει γλωσσα και θα τους βαλει στη θεση τους θα λυσει το προβλημα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...