Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τοπικ για Θαλασσινες βαφτισεις!

vera

Recommended Posts

"Σε ευχαριστω καλη μου θειτσα-καρακαξα που δεν θα ρθεις να μου πρηξεις τα συκωτια! Με αγαπη......Αλεξανδρος!"

Χμμμμμμμ....καλο ακουγεται!!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 754
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμ πρεπει να σε ξυπναω........δεν σε προλαβα στο ευχαριστηριο!!!!

Σκεφτομαι να φτιαξω ενα χειρογραφο οπως το ειδαμε σημερα......σαν παιδικη γραφη με διαφορετικο χρωμα καθε γραμμα....ετσι να γραψουμε και στον τιτλο του μπλοκ που θα φτιαξουμε!!!!

Παρε χαρτι κανσον!!!!!

λοιπόν αγόρασα χαρτί για τα χωνάκια...θα γράψω και το όνομα με τυρκουάζ γράμματα και μάλλον θα κρεμάσω τις κορδέλες που πήραμε (τις πολύχρωμες)...τι λες?

.....αύριο θα πάρω οπωσδήποτε κανσόν για να φτιάξω και τον πρίγκηπα

......είμαι ενθουσιασμένη !!!! :D σ' ευχαριστώ φιλεναδίτσα μου!!! :D

.png.png

Ωραιοτατα θα ναι........επαιξα κι εγω λιγο.......εβαλα το ονομα με γραφη μιστραλ με κλιση γραφοντας το με κεφαλαια και μετα με μικρα γραμματα (την μεγαλυτερη γραμματοσειρα) και μετα απο κατω σειρα γραφω αναποδα......δλδ μικρα και κεφαλαια.....για να μην ειναι βαρετο........εκοψα τετραγωνο το χαρτι οσο ειναι η μια πλευρα δλδ 21, αλλα φαινεται καπως μεγαλο το χωνακι.....βλεπουμε.....το στειλα στον αδερφο να μου τυπωσει καποιο να κανω δοκιμες......

Τα κανσον θα τα κοψουμε τετραγωνα κομματια....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

ναι τετράγωνο...κι εγώ 21x21 το δοκίμασα και μου αρέσει πολύ....

....δοκίμασα με μιστραλ , πλάγια κι έντονη γραφή ,την μεγαλύτερη γραμματοσειρά και μου άρεσε το αποτέλεσμα...

....δεν ξέρω αν θα κρατήσω την έντονη γραφή...θα δούμε

.png.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

αν χρειαστείτε περισσότερες φωτό/ζωγραφιές με ναυτάκια

για δείτε αυτές τις σελίδες της google!

http://images.google.gr/images?gbv=2&ndsp=20&hl=el&q=ναυτης+clipart&start=0&sa=N

κάνε copy όλη τη διεύθυνση... δεν ξέρω γιατί δεν το κάνει link αμέσως!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

πηγα στο coverpack στη θεσ/νικη και ειδα διαφορα πραγματακια, αλλα μου φανηκε λιγο ακριβος για χονδρικη...

ξερετε που θα βρω καραβακια για λαμπαδες και μπομπονιερες? ή κατι θαλασσινο που να ταιριαζει? στο ικεα τελειωσαν τα κασπω και τωρα πρεπει να βρω να φτιαξω κατι αλλο....

1η Ιουνιου θα κατεβω Αθηνα..ισως αν προλαβω, θα παρω κατι απο εκει...

3OaPp3.png CNKep3.png

Χρυσαλις σε ευχαριστω!!!!!!

Νεστορουδι καραβακια τετοια εχει στον Μπαρκα πλατεια κουμουνδουρου (τιμες 4-10 ευρω σαν αυτα που εβαλα σε φωτο στις προηγουμενες σελιδες) και σε ενα καταστημα που εβαλα στις διευθυνσεις.........εκει βρηκα πολλα καραβακια τσιγκινα αλλα και ξυλινα με πολλες λεπτομερειες που ειναι ομως ακριβοτερα........απο 20 -35 ευρω........εγω πηρα ενα τσιγκινο με 24 και θα το βαψω.......

Διαφημίσεις

Κοριτσια για εσας που εχετε αυτο το θεμα στην βαφτιση σας (θαλασσινες βαφτισεις) ειδα σε φωτο περιοδικου στολισμο τραπεζιου, στον

οποιο ειχαν γυαλα στρογγυλη με γαλαζια βοτσαλακια και νερο και μεσα ειχε ενα αληθινο χρυσοψαρο..........τελειο.....

as1cCp90g411210MDAwNTExMWR8MDAwMTg3MGR8T3VyIGxpdHRsZSBwcmluY2UgaXM.gif

Το ειδα........η no added sugar εχει πανεμορφα κομματια......ειδες την πειρατικη μπλουζα? σκεφτομαι να βγαλω prepaid καρτα για να ψωνισω!!!!

Πριγκηπα κριμα ζωντανα ψαρακια για ντεκορ.......θα πεθανουν!!!! :(

Δες το εδωωωω..........το χω ερωτευτει!!!!

http://www.childrensalon.co.uk/product_info.php?products_id=11003

Πηρα αλλα παπουτσια τελικα.....14 ευρω μεταξωτα ιβουαρ με σατεν κορδελες απο το crocodilino......ακριβως σαν αυτα που ταιριαζουν στο κοστουμακι .....

Ψαχνω τωρα να βρω το σωστο πανωφορι....πηγα απο το χοντος αλλα τιποτα.......μαλλον θα κανονισουμε να παμε μια βολτα στο mall να δω κι εκει!!!! Τελικα αυτο που εμοιαζε να ειναι το πιο ευκολο πραγμα ειναι το πιο δυσκολο!!!!

Διαφημίσεις

Πηρα αλλα παπουτσια τελικα.....14 ευρω μεταξωτα ιβουαρ με σατεν κορδελες απο το crocodilino......ακριβως σαν αυτα που ταιριαζουν στο κοστουμακι .....

Ψαχνω τωρα να βρω το σωστο πανωφορι....πηγα απο το χοντος αλλα τιποτα.......μαλλον θα κανονισουμε να παμε μια βολτα στο mall να δω κι εκει!!!! Τελικα αυτο που εμοιαζε να ειναι το πιο ευκολο πραγμα ειναι το πιο δυσκολο!!!!

Συνήθως έτσι γίνεται, κολλάς εκεί που δεν το περιμένεις...

πιστεύω όμως πως θα βρούμε στο Mall...τι στο καλό ,δεν μπορεί ... τόσα καταστήματα δεν θα βρεθεί κάτι?

...εκτός από το ότι το θέλεις μπλε , θέλεις να έχει και κάποιο στυλ συγκεκριμένο ?

.png.png

Βενια ιουλιο ειναι η βαπτιση αλλα το απογευμα......μπορει να φυσαει........δεν πρεπει να βαλει κατι απο πανω μετα τη βουτια? Ειναι κοντομανικο το κοστουμακι του.......

Λουλου σκεφτομουν ενα σακακι/τζακετ σε ναυτικο στυλ....θυμαμαι ειχα δει στο μπενετον ενα κοκκινο με ριγε φοδραρισμα εσωτερικα και μου χε αρεσει πολυ......34 ευρω ειχε νομιζω..........αν θυμαμαι καλα το ειχε και σε μπλε...αν υπαρχει ακομα δλδ...το χα δει στο mall prin to pasxa.....

Θες να τους πάρεις αυριο τηλ. στο mall να τους το περιγράψεις και να τους ρωτήσεις αν το έχουν στο νούμερο που το θες και αν το έχουν να περάσω να στο πάρω?

το τηλ. είναι 210 6108086΄

ή μπορεί να γίνει και κράτηση αν θες ...συνήθως είναι 3μερη στο mall.

.png.png

Αχχχχχχχχ.......πας να με κακομαθεις!!!!!!! :lol:

δΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.......κατσε να το ξαναδω........ευκαιρια να πιουμε κι αλλο καφε...χιχιχι!!!!!

(Διαβασες διπλα το τοπικ για τα εμβολια???? Μου χει σηκωθει η τριχα!)

Φυσικά και είναι ευκαιρία για καφέ!!! :lol:

....πάντως αυτό που σου λέω για την κράτηση γίνεται...ακόμα και τηλεφωνική...γιατί να το χάσεις, αν το έχουν ακόμα?

θα πάω τώρα στο τόπικ που λες...που είναι?

.png.png

Στην ενοτητα για νεογνα και υγεια.......

Ασε να ριξω μια ματια...τοσα καταστηματα εχει...δεν ειμαι και σιγουρη οτι θα κανει για το κοστουμακι.........μπορει να ειναι υπερβολικα σπορ....

Νεογνά & Μωρά: Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά

Εδω δες για εμβολια mmr

Ειναι γλειφιντζουροκαφεδες αυτοι!!!!! Εισαι του γλειφοντζουριου???? :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...