Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τοπικ για Θαλασσινες βαφτισεις!

vera

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 754
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

BIKY , τι όμορφα που τα είχες όλα!!!!! Υπέροχα!!!!

......ο στολισμός σου ήταν ακριβώς στα ίδια χρώματα με τον δικό μου , στον πρώτο μου γιο....ειδικά στα μπαλόνια... :D

Χρώματα Ελλάδας και εσυ ε?! :wink:

Και στον 2ο μου γιο, πάντως το σκούρο μπλέ κυριαρχεί.

Γερά να είναι!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ακριβώς ...Ελληνικά χρώματα :D

....και το προσκλητήριο σου εχει το ίδιο μπλε που είχε ο φάκελος που έβαλα το προσκλητήριο -με αστερία κι εμένα επάνω του , μόνο που ο αστερίας ήταν γαλάζιος :D

.png.png

Διαφημίσεις

κι εγώ στον 2ο δεν ξεφευγω πολύ....μπλε -τυρκουάζ- λαχανί

Ε! Εντάξει έβαλες και λίγο λαχανί! εγώ το σκούρυνα πιο πολύ έβαλα και γκρί! :D

Το σοβάρεψα πολύ, όταν κάνεις και 2ο γιό αυτά παθαίνεις μια ψιλοαπογοήτευση.... και σε πιάνει μια μαυρίλα άλλο πράγμα!

003-1.jpg

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

γιατί μαυρίλα Βίκυ μου? :lol: ....κι εγώ για την κόρη πήγαινα....είχα βρει και το όνομα....αλλά κατέληξα αγορομάνα :lol:

......η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο!!! :lol:

........μου αρέσει πολύ το προσκλητήριο σου :D ....είναι πρωτότυπο!!! το μόνο ίσως που θα του άλλαζα αν ήταν δικό μου είναι την μαύρη κορδέλα στο καπέλο θα την έκανα ίδιο χρώμα με το σακάκι

......λοιπόν Βίκυ είδε η κουμπάρα μου το προσκλητήριό σου και τρελάθηκε!!!.....θέλει να το κάνει στον γιο της :D .το αγόρασες ή το έφτιαξες?

.png.png

http://i300.photobucket.com/albums/nn8/nestoroudi/DSC03062.jpg

αυτα θα ειναι μερικα απο τα χωνακια που εκανα.θελω να εκτυπωσω και μπλε με ασπρα γραμματα, αλλα πρεπει να παω σε τυπογραφο...

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

το αποκορυφωμα ειναι το καλεσμα της βαφτισης, ενα μικρο χαρτακι που εκτυπωσα κια εδεσα στο καταρτι, που γραφει

"και επειδη βγαζω δοντακι,

σας καλω για ενα ουζακι,

στο ουζερι ......."

καλο, ε? απο πισω γραφω το ονομα του καλεσμενου και το δινω χωρις το φακελλο. φακελλους θα κανω λιγους...

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

NESTOROUDI, τι υπέροχα που είναι όλα !!!

μπράβο σου!!! .....το καραβάκι είναι τρέλα!!!.....και τα χωνάκια απίθανα!!!

αλήθεια πως τύπωσες τα τυρκουάζ γράμματα στο χαρτί? ..το χαρτι είναι canson?....τι γραμματοσειρά χρησιμοποίησες?

.png.png

το αποκορυφωμα ειναι το καλεσμα της βαφτισης, ενα μικρο χαρτακι που εκτυπωσα κια εδεσα στο καταρτι, που γραφει

"και επειδη βγαζω δοντακι,

σας καλω για ενα ουζακι,

στο ουζερι ......."

καλο, ε? απο πισω γραφω το ονομα του καλεσμενου και το δινω χωρις το φακελλο. φακελλους θα κανω λιγους...

:lol::lol::lol::lol::lol:

πάαααααρα πολύ έξυπνο!!! τέλειο!!!:D

.png.png

NESTOROUDI, τι υπέροχα που είναι όλα !!!

μπράβο σου!!! .....το καραβάκι είναι τρέλα!!!.....και τα χωνάκια απίθανα!!!

αλήθεια πως τύπωσες τα τυρκουάζ γράμματα στο χαρτί? ..το χαρτι είναι canson?....τι γραμματοσειρά χρησιμοποίησες?

2 γραμματοσειρες που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε με καλλιγραφικα γραμματα στα ελληνικα ειναι η Segoe Script και η mistral. mistral χρησιμοποιησα στα μεγαλα γραμματα και Segoe Script στα μικρα.

το χαρτι ειναι 160γρ. απο το makro, 1,78€ τα 50 φυλα. ωραιο χαρτι, δεν φαινεται για τοσο φτηνο.

αν πας στο word στα χρωματα της γραμματοσειρας μπορεις να επιλεξεις οτι χρωμα θελεις σε αποχρωσεις του μπλε. θα πας στα "περισσοτερα χρωματα"και θα επιλεξεις ειτε "βασικα", ειτε "προσαρμοσμενα".

3OaPp3.png CNKep3.png

επισης, αν φτιαξετε χωνακια με το ονομα, στη διαταξη της σελιδας να βαλετε οριζοντιο προσανατολισμο και οχι καθετο, για να φαινεται ωραια το ονομα οταν το στριψετε.

3OaPp3.png CNKep3.png

Πραγματικά πολύ ωραίο το προσκλητήριο κ τα χωνάκια.

Εμείς βαφτίζουμε το γιο μας στις 22 Ιουνίου στην Αγ. Κυριακή Βένιας το απόγευμα. Το προσκλητήριο είναι σε μπουκαλάκι με άμμο, κοχύλια, αστερίες. Το κείμενο δεν το εχω βρει ακόμα. Για τις μπουμπουνιέρες ψάχνω αχιβάδες-κοχύλια σε μέγεθος παλάμης κ αστερίες για να τις φτιάξω μόνη μου. την ιδέα την πήρα από το mytree αλλά είχε 3,10 κ μου φάνηκαν παρα πολλά χρήματα. ειδικά όταν έχεις 200-220 καλεσμένους.

Σκέφτομαι να φτιάξω καραβάκια με το όνομα του γιου μας "Δημήτρης" κ ενα καρτάκι που να λέει "ευχαριστώ πολύ που ήρθες" κ να το βάλω στο πιάτο του κάθε καλεσμένου στο χώρο που θα παμε μετά τη βάπτιση.

Για το στολισμό στα τραπέζια δεν έχω καταλήξει ακόμα. Προσανατολιζόμουν στο θαλασσινό ύφος με μπλε τυρκουάζ αλλα τώρα σκέφτομαι να παίξω με το τυρκουάζ - λαχανί μιας κ όπως με ενημέρωσε ο νονός του μπέμπη τα ρούχα που του πήρε είναι λευκά-λαχανί το ίδιο κ η λαμπάδα. Καμιά ιδέα ???

Αυτα ειναι και τα προσκλητηρια......

CopyofDSC06638.jpg

CopyofDSC06640.jpg

CopyofDSC06643.jpg

CopyofDSC06645.jpg

invit_1m.gif
αρχικά είχα δει αυτό και σκέφτηκα να το κάνω! μετά είδα ένα άλλο που έχει το χάρτινο καραβάκι τυλιγμένο μέσα σε μια τούλινη καραμελίτσα μαζί με κοχύλια και βοτσαλάκια, αλλά με αυτό που είδα βρε Βερα ενθουσιάστηκα!! μόλις ολοκληρώσω και τη δική μου παραλλαγή θα σας δείξω το αποτέλεσμα!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

γιατί μαυρίλα Βίκυ μου? :lol: ....κι εγώ για την κόρη πήγαινα....είχα βρει και το όνομα....αλλά κατέληξα αγορομάνα :lol:

......η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο!!! :lol:

........μου αρέσει πολύ το προσκλητήριο σου :D ....είναι πρωτότυπο!!! το μόνο ίσως που θα του άλλαζα αν ήταν δικό μου είναι την μαύρη κορδέλα στο καπέλο θα την έκανα ίδιο χρώμα με το σακάκι

......λοιπόν Βίκυ είδε η κουμπάρα μου το προσκλητήριό σου και τρελάθηκε!!!.....θέλει να το κάνει στον γιο της :D .το αγόρασες ή το έφτιαξες?

Το έφΤιαξα LOULOY μου. ότι θέλει στείλε μου π.μ. μην χαλάμε το τόπικ των Θαλασσινών!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...