Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aποκλειστικος θηλασμός και κενώσεις

Recommended Posts

μπορει καποια να βοηθησει??

η μπεμπα μου κανει συνεχεια πολυ νερουλα κακακια.χωρις σπορακια η με λιγα ιχνη που μοιαζουν με σπορακια καποιες φορες..ειναι πορτοκαλι η κιτρινα.πριν σαραντισει ειχε αρχισει να κανει κανονικα αλλα μετα εγιναν πρασινα νερουλα.τελικα ηταν δικη μου υπερπαραγωγη.το διορθωσαμε εδω κ πανω απο μηνα αλλα απο τοτε μονο 2 φορες μου χει κανει κανονικες κενωσεις.

τι συμβαινει???

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Διαφημίσεις

έτσι όπως περιγραφεις τα τωρινά κακά, μοιάζει σαν ελαφριά υπερπαραγωγή.

Δοκίμασε να δίνεις το ίδιο στήθος για 2 συνεχόμενα γεύματα και λογικά θα βελτιωθεί

jv42p3.png

DfUyp2.png

• 2 χρόνια μετά...

Το μωράκι μου είναι 20 ημερών θηλάζει αποκλειστικά και είναι η 3η μέρα χωρίς κένωση. Είναι φυσιολογικό? Να περιμένω 2 μέρες ακόμα?

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Το μωράκι μου είναι 20 ημερών θηλάζει αποκλειστικά και είναι η 3η μέρα χωρίς κένωση. Είναι φυσιολογικό? Να περιμένω 2 μέρες ακόμα?

Απο βρεγμενες πάνες πως πάτε;

Ποσά γεύματα κάνει το 24ωρο;

Ειναι φυσιολογικο εφόσον θηλάζει αποκλειστικά, η κοιλια δεν ειναι σκληρή, το μωρο δε δυσφορεί κι όταν κανει κακα ειναι μαλακά και δεν πονάει.

Μετα τις 20 μέρες σε πολλά μωρα αραιωνουν οι κενώσεις. Εχουν αναφερθεί ακόμα και 10 μέρες χωρις κενώση! Αν γίνονται αυτα που σου γράφω παραπάνω δεν επεμβαίνεις πριν τις 7-10 μέρες.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Πως εξηγειτε ενα μωρο 2 μηνων που θηλαζει αποκλειστικα να κανει κακακια 1 φορα την ημερα στην καλυτερη περιπτωση (μπορει και καθε 2-3 μερες), αλλα οταν πινει μητρικο γαλα απο το μπιμπερο να κανει αμεσως;; Ξερω οτι ειναι φυσιολογικο να κανει κ καθε 5 μερες αλλα πως γινεται αυτο με το μπιμπερο; Μηπως δειχνει οτι τρωει καλυτερα;

3-1-2014 Καλως ηρθες μικρε μου πριγκιπα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...