Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Παντως κ απο πανω να εισαι δεν αργει να γινει το κακο.Εμεις μια εβδομαδα πριν γεννησω τον μικρο, ημασταν στην κρεβατοκαμαρα κ στηναμε την κουνια παρεα κ ο Θανος τοτε ουτε 3 ετων.Καποια στιγμη πηρε ενα αλενακι κ το εβαλε μεσα στην πριζα(εμεις στο 1 μετρο).Αμεσως επεσε ο γενικος, καηκε λιγο στο δαχτυλακι του κ εκλεγε απο το φοβο κανα δεκαλεπτο. ε αφου δεν γεννησα τοτε απο την τρομαρα μου...

Ρωτησα μετα την παιδιατρο, δεν μου ειπε κατι ιδιαιτερο.Ευτυχως ειχαμε ρελε κ επεσε αμεσως το ρευμα.

Απο τοτε βεβαια το θυμαται κ μακρια κ αγαπημενοι που λενε με τις μπριζες..

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Διαφημίσεις

Εγώ είχα βάλει καλώδιο στην μπρίζα!!!!! Είχαν καεί οι ασφάλειες, είχε πέσει το ρελέ και εμένα με είχε πετάξει πίσω!!!!!!!! :lol: :lol:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Εμενα ο γιος μου ειναι 14μηνων κ το εχει κανει σε ολες τις πριζες του σπιτιου,παει κ τις ξηλωνει,δεν τον προλαβαινω με τιποτα, η μονοτικη ταινια δεν κανει τιποτα,απεναντιας τον προσελκυει ολο κ πιο πολυ για να τα ξηλωσει ολα μαζι.Εγω δεν εχω σωτηρια καμια τον σταυρο μου κανω γιατι με αυτο το παιδι δεν εχω κατι αλλο να κανω

πως τις ξηλωνουν ρε παιδια με τα χερια τους?εγω ας πουμε δε μπορω να ξηλωσω μια πριζα μονο με τα χερια!ελεος!παντως ολη μερα το λεει σημερα ''καηκε χελι μου !'' κ πλησιαζει τις πριζες μεχρι το ενα μετρο.πιο κοντα δε παει κ λεει ''τζιζ κακο!'' ασε που ολη μερα μου δινει να του φιλαω το χερι!το καημενο μου!

Διαφημίσεις

με τα χερακια τους τα ξηλωνουν σε χρονο ντε τε που λενε,κ το καλυτερο ειναι στο λαπτοπ που ειναι τα δαχτυλακια τους μικρα κ χωρανε, δεν εχει μεινει κουμπι για κουμπι

αααα εχετε κ εσεις καλοκαιρινο λαπτοπ!!χαχαχα:lol::lol::lol::lol: εγω μεχρι προσφατα εγραφα με τυφλο συστημα!ουτε γραμματα ουτε αριθμοι ουτε εντερ ουτε τιποτα!μια πλακετα σκετη :lol::lol: πηραμε καινουριο πριν λιγο καιρο αλλα το κρυβω κ το βγαζω μονο το βραδυ αλλιως θα καταντησει αναπηρο κ αυτο!την ημερα εχουμε το καλοκαιρινο!χωρις κουμπια!

Και εμεις ετσι ακριβως,το καινουργιο το εχουμε κρυμενο.

Να τα βαλουμε να κανουν παρεα τα παιδια μας,μονο να μην ειμαστε στο δικο μου σπιτι,γιατι ενα θα σου πω εχουμε μετακομιση εδω κ 2,5μηνες κ το σπιτι θελει βαψιμο,δεν τον προλαβαινω λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα εμαθε πως να σκαρφαλωνει τα καγκελα του μπαλκονιου αυριο το απογευμα θα παω να παρω καλαμωτη,κ ειναι μονο 14μηνων,δηλ τι θα μου κανει μεγαλωνοντας???????????

ουτε στο δικο μου σπιτι να ειμαστε!:Pτωρα που το θυμηθικα εχω μια αχωνευτη γειτονησα:rolleyes: ααα ναι και εμεις εχουμε μετακομιση τον μαρτιο-απριλιο!καλα κρασια!τα μεγαλα θα τα εχω στον παιδικο σταθμο ευτυχως κ θα εχω μονο την μπεμπα!κ που εισαι ακομα!τα αγορακια ειναι πολυ ατιθασα!η κορη μου ουτε με πριζες ουτε με καλωδια ουτε με σκαρφαλωματα ασχολιοταν!αυτος ο μικρος μου εχει σκαρφαλωσει στα πιο απιστευτα μερη!να φανταστεις οταν θελω μαχαιρι περνω καρεκλα για να το φτασω γιατι τα εχω βαλει στα πιο ψηλα ραφια της κουζινας,τον πετυχα μια φορα με ενα μαχαιρι στα χερια πριν κανενα χρονο!

εαν δεν μου επεφτες μακρυα πραγματικα θα τα γνωριζαμε τα παιδια μας,θα καναν τρελο διδυμο εγω τον φωναζω ντενις(τον θυμασαι φανταζομαι?τον τρομερο)χθες ειχε ερθει ενας μαραγκος να μας φτιαξει κατι κ ειχε παει διπλα του,κ με το που γυρισε το κεφαλι του βουτηξε το πριονι κι αρχισε να τρεχει,τι να λεμε.Η κορη μου ειναι σχεδον 4ετων την πιανει απο το μαλλι κ την βαζει κατω,κ αντι να του δωσει κανα φουσκο να δει την γη με αλλο ματι,καθεται κ κλαει η κακομοιρα κ τρεχω να τον παρω για να της αφησει τα μαλλια

Διαφημίσεις

τα ιδιααααα !!κ ο δικος μου την μεγαλη που ειναι 5 την βαζει κατω την καημενη κ αυτη κλαιει!τις προαλλες τις καρφωσε στυλο στο χερι την εχει δαγκωσει κ της αφησε αιματωμα για 15 μερες κ την εχει γεμισει γρατζουνιες:evil:!το τι τιμωρια εχει πεσει γιαυτο το θεμα αλλα αυτος τιποτα!τι με το καλο του εξηγησα τι με το αγριο παλι τιποτα!τον χαβα του:evil:πηγα χτες την μεγαλη σχολειο.ανοιξαν χτες για καινουρια χρονια.παιδικος σταθμος.κ με το που μπηκαμε μεσα ειχα κ τον μικρο μαζι ο οποιος ορμηξε σε 5 παιδια να τα δειρει κ μαλιστα σε 2 πηγε να τα χτυπησει με την ομπρελα του.κ 2 δασκαλες του μιλησαν ομορφα κ γλυκα κ αυτος τις αγριοκοιταξε κ μουγκρισε!:shock:αχ κ 19 του μηνος ξεκιναει κ αυτος στον ιδιο παιδικο αλλα σε μικροτερη ταξη!ελπιζω να στρωσει!τις πριζες φοβαμαι εκει!μετα το σημερινο σοκ!εφιαλτες θα βλεπω το βραδυ.ολη μερα στο μυαλο μου γυριζει το σημερινο...

Μπα θα συνηθισεις πιστεψε με,εγω εχω παθει ανοσια, εχω βαλει ρελε στο σπιτι κ ειμαι πιο ησυχη,επικινδυνα πραγματα τα εχω εξαφανισει,οσο μπορω, παντως τα χω δει ολα μ αυτο το παιδι γερο να ειναι το παιδακι μου αλλα καμια σχεση με την κορη μου που ηταν αγιο παιδι

οι πριζες εχουν ασφαλεια αλλα αυτος την ξηλωσε ολοκληρη.τι να βαλω για να μη το ξανακανει φοβαμαι!να τις κολλησω κ γυρω γυρω ολες με ταινια??

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεσε και εβγαλε το γυρω γυρω της πριζας! ευτυχως δεν επαθε κατι το παιδι!! εγω επειδη εχω τρελη φοβια με το ρευμα (για να βαλω και να βγαλω μια πριζα χτυπαει η καρδια μου καθε φορα..απο μικρη το εχω αυτο) το εχω μεταφερει και στο μικρο νομιζω και δεν τις πλησιαζει ουτε απο αποσταση...θέλει μεγαλη προσοχη...

εγω παλι που δεν εχω τετοια φοβια αλλα εχω με τα εντομα αθεελα μου τους την εχω μεταφερει..βλεπουν μυγα κ τρεχουν να κρυφτουν:shock:οκ δε τις φοβαμαι εγω αλλα τις συχαινομαι.δε θα κοιμηθω ολη νυχτα αν εχει μια μυγα στο σπιτι.ασε γερο κολλημα!μηπως να κανω οτι φοβαμαι τις πριζες?:roll:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...