Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

ΚΑΤΕ1982-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Πενουλα-επιτυχής

v.polina-επιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος Αθήνα

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

fwfw-επαναληπτικη καισαρική-Τριανταφύλλου Π. (δυστοκία)-Αθήνα

Zaxarenia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Κρήτη

Labrinoula-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/05/12-Γιανίκος Λάμπρος Αθήνα

verak- στην προσπαθεια- ΠΗΤ 4/06/12-Μπουζάκη Αγγ.-θεσ/νικη

Katerina+στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/06/12-Α.Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

βάλια 27 στην προσπαθειαΠΗΤ 23/07/12-Γιανίκος Λ. Αθήνα

mpourmpoulithrasστην προσπαθειαΠΗΤ 13/08/12-Γιανίκος Λ. Αθήνα

νομίζω πως ανακαλύψαμε την "ΜΠΟΥΖΑΚΗ" της Αθήνας ΓΙΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ:D:D

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

Ηθελα να σας ρωτήσω ο Γριμπίζης και ο Παπανικολάου Αλέξης που είναι στο Παπαγεωργίου τι λεφτά περιπου ζητάνε για τη γέννα στο Παπαγεωργίου ?

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

ωχ κοριτσια νομιζα οτι η lambrinoula γεννησε.δεν ξερω γιατι ημουν τοσο σιγουρη.οποτε δεν ειμαι εγω η επομενη στη λιστα.μπορω ν αραξω κ να περιμενω!!!!!

Οχι δεν θα αράξουμε θα περπατάμε πάρα πολύ:wink:..Δεν εχω καμία διάθεση να φτάσω τις 40 εβδομάδες,,πονάει όλο μου το σώμα:-(

WNQ3p2.png

dev173pb___.png

v.polina είχατε και μαία στον τοκετό? Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω αν πρέπει να ρωτήσω για μαία εκ των προτέρων.....

και τελευταία μου ερώτηση το Λητώ ήταν επιλογή σου ή σου το πρότεινε ο γιατρός? Με συγχωρείς που σε "βομβαρδίζω" με ερωτήσεις αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι περνάει ο καιρός και πρέπει να ετοιμάζομαι... :cool:

rn9Yp3.png

1U0pp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου οχι,δεν ειχα δικη μου μαια,ηταν ομως οι κοπελες της βαρδιας εξαιρετικες.

ξερω μαιες που συνεργαζονται με τον γιαννικο,νομιζω οτι μπορεις να ζητησεις να εχεις καποια "δικη" σου εκει,και θα σου προτεινει και ο ιδιος μαλλον.

οσο για το μαιευτηριο,ο γαννικος ειναι διευθυντης γυναικολογικης κλινικης στο ντυναν,οποτε μαλλον θα ειναι και η πρωτη του επιλογη.αλλα εγω ημουν πιο κοντα στο λητω,οποτε δεν το συζητησαμε και πολυ,δεδομενου του κρισιμου της ωρας.δεν μου φανηκε πως "σπρωχνει" καποια απο τις 2 κλινικες παντως,ασε που στο λητω ολοι μιλουσαν με τα καλυτερα λογια για τον γιατρο.αρα η επιλογη μαιευτηριου ειναι δικη σου,εξαλλου οι τιμες για τα τρικλινα με τον εοππυ ειναι περιπου οι ιδιες,με 100 ευρω διαφορα πανω-κατω.εμεις στο λητω δωσαμε 690 ευρω.

fBaep3.png

uwK7p3.png

Καλημερα κι απο μενα! Κι εγω νομιζω οτι θα χρειαστω μαια μόνο και μόνο για να μου φύγει το άγχος... Επίσης ήθελα να ρωτήσω όποια κοπέλα γέννησε στο Λητώ, το μωρό σας το έβαλαν να θηλάσει αμέσως μόλις γεννήθηκε και μετά για πόση ώρα σας το πήραν? Έχω πολύ κακή εμπειρία απο το Ιασώ γι αυτό ρωτάω...

LaFHp3.png

gwUip3.png

στο λητω την μπεμπα μου την εβαλαν στο στηθος αμεσως μολις βγηκε απο την κοιλια μου,μου την αφησαν για λιγο να κλαψουμε με την ησυχια μας,μετα την πηραν για να την καθαρισουν,και την πηρα μαζι μου και στην ανανηψη για μισαωρο και παραπανω,να θηλασουμε με την ησυχια μας...μετα μου την πηραν να την ετοιμασουν,νομιζω καμια ωρα μειναμε χωριστα,και μου την εφεραν στο δωματιο μολις ανεβασαν κι εμενα...

fBaep3.png

uwK7p3.png

στο λητω την μπεμπα μου την εβαλαν στο στηθος αμεσως μολις βγηκε απο την κοιλια μου,μου την αφησαν για λιγο να κλαψουμε με την ησυχια μας,μετα την πηραν για να την καθαρισουν,και την πηρα μαζι μου και στην ανανηψη για μισαωρο και παραπανω,να θηλασουμε με την ησυχια μας...μετα μου την πηραν να την ετοιμασουν,νομιζω καμια ωρα μειναμε χωριστα,και μου την εφεραν στο δωματιο μολις ανεβασαν κι εμενα...

Αυτό είναι και το ιδανικό... Το πιστεύεις ότι συγκινήθηκα και μόνο που το διάβασα? Εμένα στο Ιασώ μου την έβαλε η μαία απλά αγκαλιά για 10 δευτερόλεπτα μετά μου την πήραν και μου την έφεραν στο δωμάτιο μετά από 4 ώρες.... Στην ανάνηψη παρακαλούσα να μου τη δώσουν παρόλο που είχα κάνει καισαρική αλλά μου έλεγαν ότι απαγορεύεται... Εγώ στο Ιασώ ούτε απέξω δε θέλω να περνάω..Καλύτερα να γεννήσω σε κουτί κάτω από τη σκάλα..:-D

LaFHp3.png

gwUip3.png

Διαφημίσεις

Έλα μωρέ είσαι τόσο γλυκιάααα.

Απίστευτη εικόνα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Αυτό είναι και το ιδανικό... Το πιστεύεις ότι συγκινήθηκα και μόνο που το διάβασα? Εμένα στο Ιασώ μου την έβαλε η μαία απλά αγκαλιά για 10 δευτερόλεπτα μετά μου την πήραν και μου την έφεραν στο δωμάτιο μετά από 4 ώρες.... Στην ανάνηψη παρακαλούσα να μου τη δώσουν παρόλο που είχα κάνει καισαρική αλλά μου έλεγαν ότι απαγορεύεται... Εγώ στο Ιασώ ούτε απέξω δε θέλω να περνάω..Καλύτερα να γεννήσω σε κουτί κάτω από τη σκάλα..:-D

εγώ που έκανα πάλι καισαρική στο ιασώ, μέχρι να με ράψει ο γιατρός κτλ είχα τον μπέμπη στο στήθος, μετά τον πείραν για να τον ετοιμάσουν κτλ.στην ανανηψη η μαία μου τον έφερε για να θηλάσουμε (είχα δική μου μαία)άρα δεν απογορευεται, τον είχα περίπου μισή ώρα στην ανάνηψη.μετά με ανέβασαν στο δωμάτιο και επειδή είχα ζητήσει rooming in μου τον έφεραν σχεδόν αμέσως. σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω το ιασώ απλά καταθέτω την πρόσφατη εμπειρία μου.

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

εγώ που έκανα πάλι καισαρική στο ιασώ, μέχρι να με ράψει ο γιατρός κτλ είχα τον μπέμπη στο στήθος, μετά τον πείραν για να τον ετοιμάσουν κτλ.στην ανανηψη η μαία μου τον έφερε για να θηλάσουμε (είχα δική μου μαία)άρα δεν απογορευεται, τον είχα περίπου μισή ώρα στην ανάνηψη.μετά με ανέβασαν στο δωμάτιο και επειδή είχα ζητήσει rooming in μου τον έφεραν σχεδόν αμέσως. σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω το ιασώ απλά καταθέτω την πρόσφατη εμπειρία μου.

Εννοείται και καλά κάνεις....! Σε μένα αυτό έγινε το Μάιο του 2010. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Κι εγώ είχα δική μου μαία, αλλά από ότι φάνηκε δεν ήταν πολύ καλή επιλογή... Πάντως ειλικρινά μου είχαν πει ότι απαγορεύεται και σε καμία κοπέλα δεν έφεραν το μωράκι... Κι εγώ είχα rooming in... Ελπίζω η δεύτερη εμπερία μου να μοιάζει με τη δική σου! :wink:

LaFHp3.png

gwUip3.png

Διαφημίσεις

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

ΚΑΤΕ1982-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Πενουλα-επιτυχής

v.polina-επιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος Αθήνα

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

fwfw-επαναληπτικη καισαρική-Τριανταφύλλου Π. (δυστοκία)-Αθήνα

Zaxarenia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Κρήτη

Labrinoula-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/05/12-Γιανίκος Λάμπρος Αθήνα

verak- στην προσπαθεια- ΠΗΤ 4/06/12-Μπουζάκη Αγγ.-θεσ/νικη

Katerina+στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/06/12-Α.Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

βάλια 27 στην προσπαθειαΠΗΤ 23/07/12-Γιανίκος Λ. Αθήνα

mpourmpoulithrasστην προσπαθειαΠΗΤ 13/08/12-Γιανίκος Λ. Αθήνα

efrossyni-στην προσπαθειαΠΗΤ 05/01/13-Γιανίκος Λ. Αθήνα

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Εννοείται και καλά κάνεις....! Σε μένα αυτό έγινε το Μάιο του 2010. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Κι εγώ είχα δική μου μαία, αλλά από ότι φάνηκε δεν ήταν πολύ καλή επιλογή... Πάντως ειλικρινά μου είχαν πει ότι απαγορεύεται και σε καμία κοπέλα δεν έφεραν το μωράκι... Κι εγώ είχα rooming in... Ελπίζω η δεύτερη εμπερία μου να μοιάζει με τη δική σου! :wink:

και εγώ στην κόρη μου τον ιούνιο του 2010 δεν είχα την ίδια εμπειρία, όχι άσχημη αλλά όχι την ίδια.η τότε μαία μου έβαλε το μωρό στο στήθος για δευτερόλεπτα.!!!!!!δεν είχα rooming in, δεν μου έφεραν το μωρό στην ανάνηψη, δεν μου έφεραν το μωρό αμέσως στο δωμάτιο.τότε δεν ήξερα και μου φαινόνταν όλα νορμάλ.....:(:(

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

και εγώ στην κόρη μου τον ιούνιο του 2010 δεν είχα την ίδια εμπειρία, όχι άσχημη αλλά όχι την ίδια.η τότε μαία μου έβαλε το μωρό στο στήθος για δευτερόλεπτα.!!!!!!δεν είχα rooming in, δεν μου έφεραν το μωρό στην ανάνηψη, δεν μου έφεραν το μωρό αμέσως στο δωμάτιο.τότε δεν ήξερα και μου φαινόνταν όλα νορμάλ.....:(:(

η άγνοια είναι κακό πράγμα... Κι εγώ δεν ήξερα... Αλλά τώρα ξέρω! :D Γι αυτό είναι καλό να καταθέτουμε τις εμπειρίες μας για τις νέες μανούλες μην πάθουν τα ίδια με μάς...

LaFHp3.png

gwUip3.png

v.polina είχατε και μαία στον τοκετό? Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω αν πρέπει να ρωτήσω για μαία εκ των προτέρων.....

και τελευταία μου ερώτηση το Λητώ ήταν επιλογή σου ή σου το πρότεινε ο γιατρός? Με συγχωρείς που σε "βομβαρδίζω" με ερωτήσεις αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι περνάει ο καιρός και πρέπει να ετοιμάζομαι... :cool:

εμεμα παντως που τον ρωτησα που θα γεννησουμε μου ειπε η' στο λητω η' στο γαια,αλλα μαλλον στο λητω.η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για το γαια απο μια φιλη μου,ενω στο λητω γενικα εχουν την φημη του πιο "οικογεννειακου" μαιευτηριου.δινουν σημασια στις λεπτομεριες και ειναι σαφως πολυ διαλακτικες στο θεμα του ποσο θες το παιδι κοντα σου.

Κορίτσια στο Λητώ γέννησα την πρώτη φορά, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα θέμα με το μαιευτήριο ...ίσα-ίσα η προϊσταμένη του ορόφου με είχε κατασκλαβώσει....απλά είχα άσχημη εμπειρία με τη ΜΕΝΝ και γενικώς με το γεγονός ότι θεωρώ ότι μου έγινε καισαρική χωρίς λόγο....

Ο λόγος που ρωτάω για το Γαία είναι γιατί δεν ξέρω αν λόγω της μεταφοράς του ο γιατρός πήγε στο Ιατρικό ή αν έχει παραμείνει στο Ντυνάν ....και αν χρειαστεί (που το απεύχομαι) επείγουσα καισαρική που θα ήταν πιο καλά οργανωμένα και εξοπλισμένα τα χειρουργεία ..... θα τον ρωτήσω την επόμενη...

Άρα λες v.polina ότι και με τις μαίες της βάρδιας τα πράγματα πήγαν οκ.......όχι ότι αμφέβαλα αλλά δεν έχω ιδέα το πως προχωράει ο φυσιολογικός τοκετός και ποιος είναι ο ρόλος της μαίας.... Μέχρι τώρα πάντως μου μεταδίδει απίστευτη ηρεμία σε κάθε επίσκεψη ο γιατρός οπότε δεν νομίζω ότι θα ζητήσω και δική μου μαία....

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει στην ώρα του το δεύτερο......

βαλια27 για το Γαία όταν ήταν στο Ντυνάν ξέρω κι εγώ κάποια πράγματα αλλά δεν έχω ιδέα για το πως είναι τώρα στο Ιατρικό.....

rn9Yp3.png

1U0pp3.png

η άγνοια είναι κακό πράγμα... Κι εγώ δεν ήξερα... Αλλά τώρα ξέρω! :D Γι αυτό είναι καλό να καταθέτουμε τις εμπειρίες μας για τις νέες μανούλες μην πάθουν τα ίδια με μάς...

και εγώ πολλά δεν ήξερα, στον δεύτερο τοκετό ήμουν πολύ ενημερωμένη και κατάφερα πολλά. είχα βέβαια και σωστούς ανθρώπους δίπλα μου, η μαία μου, έπαιξε πολύ συμαντικό ρόλο.την ευχαριστώ με κάθε ευκαιρία!!!

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Κοριτσακια τα καταφερα και εγω!!Γεννησαμε φυσιολογικα τη Δευτερα με τον κ.Γιαννικο! Ηταν φοβερη εμπειρια Σημερα γυρισαμε στο σπιτι μας και ειμαστε ολοι στην προσαρμογη :D οταν βρω περισσοτερο χρονο θα σας ξαναγραψω Σας φιλω ολες Καλη επιτυχια στις επομενες ολες με γερα μωρακια!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Κοριτσακια τα καταφερα και εγω!!Γεννησαμε φυσιολογικα τη Δευτερα με τον κ.Γιαννικο! Ηταν φοβερη εμπειρια Σημερα γυρισαμε στο σπιτι μας και ειμαστε ολοι στην προσαρμογη :D οταν βρω περισσοτερο χρονο θα σας ξαναγραψω Σας φιλω ολες Καλη επιτυχια στις επομενες ολες με γερα μωρακια!

συγχαρητήρια Λαμπρινούλα! Να σου ζήσει!!!

πολύ ευχάριστα νέα αυτά!!!

Συγχαρητήρια να σου ζήσει να είναι πάντα καλότυχο και ευτυχισμένο...Περιμένουμε λεπτομέρειες όποτε μπορέσεις..Καλή δύναμη απο εδώ και πέρα και καλούς θηλασμούς...:-D

WNQ3p2.png

dev173pb___.png

γιουπι!!!!συγχαρητηρια!!!!!

ημουν σιγουρη....;);););)

να σου ζησει,να ειναι γερος!!!να χαιρεσαι τα μωρακια σου!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...