Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Κοριτσια...εσεις που το εχετε ψάξει τόσο υπάρχουν γιατροί στην Ελλάδα που να αναλαμβάνουν vba2c?????

[URL="http://tickers.cafemom.com/"][IMG]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MbC0MFayBlwwFY0C1g,,16.png[/IMG][/URL][[URL="http://tickers.cafemom.com/"][IMG]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MbC0MFCyBlwwFYQC0w,,34.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια

έμεινα και εγώ έγκυος, και θα με παρακολουθεί η κυρία Προκοπίου.

Ελπίζω να τα καταφέρω για ΦΤ, που το θέλω τόσο πολύ!

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!

Κοριτσια...εσεις που το εχετε ψάξει τόσο υπάρχουν γιατροί στην Ελλάδα που να αναλαμβάνουν vba2c?????

Για ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι;

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια

έμεινα και εγώ έγκυος, και θα με παρακολουθεί η κυρία Προκοπίου.

Ελπίζω να τα καταφέρω για ΦΤ, που το θέλω τόσο πολύ!

Καλή εγκυμοσύνη!

Για ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι;

Για Αθήνα...

[URL="http://tickers.cafemom.com/"][IMG]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MbC0MFayBlwwFY0C1g,,16.png[/IMG][/URL][[URL="http://tickers.cafemom.com/"][IMG]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MbC0MFCyBlwwFYQC0w,,34.png[/IMG][/URL]

Ευχαριστώ κα πάλι, όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας!!!!:-D:-D:-D

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν??? V-polina γιατί δεν είσαι στη λίστα????

αχ μια χαρουλα παμε!!!!

μωρε δεν ξερω να την φτιαχνω,ασε μην κανω καμια πατατα,παντως ειμαστε αρκετες που ειναι να μπουμε στη λιστα της προσπαθειας!!!αν μπορει καποια ας το φτιαξει!!!

φιλουδακι συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη!!!!!!!με το καλο!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Φτιάχνω λίγο την λίστα, όποια κοπέλα θέλει, μου λεει να την βάλω!

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

mamag-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/11

egal-στην προσπάθεια-ΠΗΤ 2/12/11-Δ. Μπιλάλης-Αθήνα

Fabiana-στην προσπάθεια–ΠΗΤ 03/01/12-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Zaxarenia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/04/12-Κρήτη

Labrinoula-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/05/12-Αθήνα

v.polina-στην προσπαθεια

filoudaki- στην προσπαθεια- Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

Διαφημίσεις

εγω εχω πητ 11-05-2012

ειναι και η fwfw να μπει στη λίστα,(γραψε ζουζουνα και την πητ σου να θυμομαστε ποτε σε περιμενουμε...)

γιατρο δεν εχω ακομα αλλα οψομεθα

ισως καποιος να βρεθει και για εμας.....

fBaep3.png

uwK7p3.png

συγχαρητηρια αντι να σου ζησει το νεο μωρακι

μας δινεις πολυ δυναμη με την ιστορια του τοκετου σου

αν μπορειται βαλτε με και εμενα στη λιστα με πητ 03/05

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

mamag-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/11

egal-στην προσπάθεια-ΠΗΤ 2/12/11-Δ. Μπιλάλης-Αθήνα

Fabiana-στην προσπάθεια–ΠΗΤ 03/01/12-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Zaxarenia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/04/12-Κρήτη

ΠΕΝΟΥΛΑ-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 3/5/12

Labrinoula-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/05/12-Αθήνα

v.polina-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/5/12

fwfw- στην προσπάθεια

filoudaki- στην προσπαθεια- ΠΗΤ 12/7/12-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

Ευχαριστώ κα πάλι, όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας!!!!:-D:-D:-D

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν??? V-polina γιατί δεν είσαι στη λίστα????

anti προσωπικά προσπαθώ να ξεκουραστώ,γιατί έχω δυνατές συσπάσεις,ακανόνιστες βέβαια οπότε δεν ανησυχούμε,αλλά και η Ειρήνη και η Αγγελική υπολογίζουν οτι θα γεννήσω γρήγορα όπως πάει το πράγμα,οτι δεν θα φάω όλο τον μήνα δηλαδή, ( αν και στο τέλος ποτέ δεν ξέρεις) αλλά μου συστήνουν να ξεκουραστώ όσο μπορώ για τις επόμενες 2 εβδομάδες και μετά ας έρθει όποτε θέλει... αυτά τα νέα μου

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Έρχεται και το δικό σου μπεμπάκι!!! Μπράβο fabiana μου!! Πολύ χαίρομαι!! Μακάρι να μη ταλαιπωρηθείς κοριτσάκι!!! Με το καλό σου εύχομαι και με ένα πόνο!!! Αν και γέννησα πριν 12 μέρες, πολύ θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου και να το ξαναζήσω όλο από την αρχή!!!

Να μας κρατάς ενήμερες μανούλα!!!:wink:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Έχουμε πολλές νέες εγκυους στη λίστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό κορίτσια! Να κρατήσετε γερά μωράκια στην αγκαλιά σας!!!!

Fabiana και συ Ειρήνη;;;;:D :D :D :D Είναι το δίδυμο της επιτυχίας με την Αγγελική!!!! Α και να μη λες μεγάλα λόγια! Μέχρι στιγμής έχουμε 3 στα 3 στις 41 και άνω εβδομάδες...χαχαχα ;) ;) ;) Αν και να σου πω την αλήθεια και άλλους 3 μήνες να περίμενα δε θα μ'ενοχλούσε καθόλου!

Anti μου πως είναι το μπεμπίνι;;; Τώρα πες... Δεν το σκέφτεσαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς; Εγώ πραγματικά κάθε βράδυ αναπολώ εκείνες τις ώρες και ηρεμώ. Οι σκέψεις με κάνουν να ξεχνιέμαι και να γελάει το χειλάκι μου. Μέσα τσην τόση μιζέρια που ζούμε δυστυχώς...

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφερθεί εδώ αλλά έχουμε φτιάξει και γκρουπ στο fb για το vbac. Πρέπει να αφυπνήσουμε όσες περισσότερες μανούλες γίνεται. Υπάρχει μεγάλη άγνοια στο θέμα και υπερβολική κινδυνολογία σε βαθμό που ξεπερνά τα όρια... :( :(

YBsep2.png

0VTqp2.png

Έρχεται και το δικό σου μπεμπάκι!!! Μπράβο fabiana μου!! Πολύ χαίρομαι!! Μακάρι να μη ταλαιπωρηθείς κοριτσάκι!!! Με το καλό σου εύχομαι και με ένα πόνο!!! Αν και γέννησα πριν 12 μέρες, πολύ θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου και να το ξαναζήσω όλο από την αρχή!!!

Να μας κρατάς ενήμερες μανούλα!!!:wink:

antiδίαβαζα κάποια παλιά σου μυνήματα και είδα κάπου ότι είχες γράψει ότι η προηγούμενη γιατρός σου, σου είχε πεί ότι 99% θα ξανακάνεις καισαρική.............πωπωωωωωωωωω τύχη πέτυχες το 1%!!! να πας να της το τρίψεις στην μούρη..(με το συμπάθειο!!!!)

κορίτσια εγώ έχω πητ 29/3/2012

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

antiδίαβαζα κάποια παλιά σου μυνήματα και είδα κάπου ότι είχες γράψει ότι η προηγούμενη γιατρός σου, σου είχε πεί ότι 99% θα ξανακάνεις καισαρική.............πωπωωωωωωωωω τύχη πέτυχες το 1%!!! να πας να της το τρίψεις στην μούρη..(με το συμπάθειο!!!!)

κορίτσια εγώ έχω πητ 29/3/2012

Χααααααχαχαχα πάλι καλά! Εμένα ο προηγούμενος μου είχε πει πως θα πεθάνω, θα του κλείσω το σπίτι και αυτός θα πάει στη φυλακή. Πιθανότητες

δλδ 0%. Και ήμουν και 7 ημερών λεχώνα. Έφυγα από το ιατρείο του κλαίγοντας και τότε ξεκίνησε το νέο ταξίδι μου.

Φυσικά ήταν η τελευταία φορά που τον είδα...:evil::evil::evil:

YBsep2.png

0VTqp2.png

μα ναι είναι γενικός κανόνας ότι οι έγκυες θα πεθάνουν και οι γιατροί θα μπουν φυλακή. σέβομαι περισσότερο να μου πεί κάποιος ΔΕΝ αναλαμβάνω παρά αυτές τις μπαρούφες

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Όπως τα λες ακριβώς είναι irnadi! Από θαύμα ζούμε! Και άντε πες αυτοί τη δουλεία τους κάνουν, το πιο τραγικό είναι ότι υπάρχει κόσμος που τους πιστεύει! Και να είστε σίγουρες ότι πολλές γυναίκες που μας διαβάζουν εδώ μας θεωρούν το λιγότερο επικίνδυνες που ρισκάρουμε τη ζωή άπό το παιδάκι μας και περιφρονούμε την καλή λύση της καισαρικής!

Μην ακούτε κανέναν και μη δίνετε σημασία σε κανέναν!

Η φύση έχει προνοήσει για όλα!

μα ναι είναι γενικός κανόνας ότι οι έγκυες θα πεθάνουν και οι γιατροί θα μπουν φυλακή. σέβομαι περισσότερο να μου πεί κάποιος ΔΕΝ αναλαμβάνω παρά αυτές τις μπαρούφες

Ακόμα πιο μπαρούφα είναι να σου λέει ο γιατρός που σου'κανε την καισαρική φεύγοντας από το μαιευτηριο "Επειδή ξέρω πόσο πολύ ήθελες να γεννήσεις φυσιολογικά, αν το επόμενο είναι σε 2 χρόνια και μικρό, τότε θα το προσπαθήσουμε!". Και ρωτώ εγώ: Ποιος; Αυτός που υποψιαζόμενος και μόνο περιτύληξη στον υπέρηχο έδειξε σημάδια πανικού; Αυτός που προγραμματίζει καισαρικές; Αυτός που όταν βλέπει μωρά να μην τα πιάνει ο υπέρηχος σε πάει για πρόκληση; Αυτός που σε πάει για πρόκληση την επομένη της Π.Η.Τ.; Ή αυτός που αν δεν κατεβαίνει το μωρό και δεν κάνεις διαστολή στις 6 ώρες σε πάει για καισαρική;

Ακόμα πιο μπαρούφα είναι να σου λέει ο γιατρός που σου'κανε την καισαρική φεύγοντας από το μαιευτηριο "Επειδή ξέρω πόσο πολύ ήθελες να γεννήσεις φυσιολογικά, αν το επόμενο είναι σε 2 χρόνια και μικρό, τότε θα το προσπαθήσουμε!". Και ρωτώ εγώ: Ποιος; Αυτός που υποψιαζόμενος και μόνο περιτύληξη στον υπέρηχο έδειξε σημάδια πανικού; Αυτός που προγραμματίζει καισαρικές; Αυτός που όταν βλέπει μωρά να μην τα πιάνει ο υπέρηχος σε πάει για πρόκληση; Αυτός που σε πάει για πρόκληση την επομένη της Π.Η.Τ.; Ή αυτός που αν δεν κατεβαίνει το μωρό και δεν κάνεις διαστολή στις 6 ώρες σε πάει για καισαρική;

έτσι ακριβώς όπως τα λες.δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη πουθενά.ο δικός μου ήταν και είναι πολύ θετικός στο vbac αλλά ήταν και αυτός που μου έκανε την καισαρική σε μία ανεπιτυχής πρόκληση τοκετού.δεν με γεμίζει μπαρούφες αλλά δεν με πείθει και 100% κιόλας.έχω άλλες 18 εβδομάδες τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσω ποιον γιατρό θα επιλέξω τελικά.σε πρώτη φάση θέλω μία μαία..............

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

έτσι ακριβώς όπως τα λες.δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη πουθενά.ο δικός μου ήταν και είναι πολύ θετικός στο vbac αλλά ήταν και αυτός που μου έκανε την καισαρική σε μία ανεπιτυχής πρόκληση τοκετού.δεν με γεμίζει μπαρούφες αλλά δεν με πείθει και 100% κιόλας.έχω άλλες 18 εβδομάδες τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσω ποιον γιατρό θα επιλέξω τελικά.σε πρώτη φάση θέλω μία μαία..............

Κι εγω ακριβως με τον ιδιο τροπο σκεφτηκα! με τον προηγουμενο μαιευτηρα γι αυτο και επελεξα την κυρια Μπουζακη αυτη την φορα και εχω πιθανη ημερομηνια 26/12/11:lol:

GT5np3.png

3fx3p3.png

,...κορίτσια είναι τόσο άσχετοι οι περισσότεροι γιατροί στην Ελλάδα με VBAC .. που εγώ έχω ήδη γεννήσει φυσιολογικά μετά από καισαρική(στο εξωτερικό) και πάλι δεν αναλαμβάνουν...

μάλιστα μου είπαν το κορυφαίο...

πόσες φορές ακόμη θα παίξεις με την τύχη σου και θα ζορίσεις την μήτρα ??..

ε μετά σηκώνεις τα χέρια ψηλά!! τη στιγμή μάλιστα που στο εξωτερικό υπαρχουν γυναίκες με 6 -7 και πάνω vbac.....αυτό δεν ειναι και το νοημα αλλωστε ??..να μην ξανακανεις καισαρικη..?!

anti σ'ευχαριστώ πολύ!!θα σας ενημερώνω..πάντως είμαι πολύ έτοιμη ψυχολογικά,πολύ ήρεμη,δεν έχω κανένα άγχος για την γέννα,περιμένω πως και πως...

irnadi κι εγώ Ειρήνη και Αγγελική δαγκωτό:D λες να φτάσω τις 41 εβδομάδες;τι να πω θα δείξει,πάντως τα σημάδια δείχνουν οτι η μπέμπα βιάζεται...

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...