Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

fairytale απ ο,τι γνωριζω συνεργαζεται ακομη με το "ΗΡΑ" κ δεν εχω καμια ενημερωση για το οτι εκλεισε(αν κ κατα τη γνωμη μου επρεπε να εχει κλεισει προ πολλου!).Αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο κ θα ρωτησω για ολα.Οταν ξερω περρισοτερα θα σου πω.Ξερεις προσωπικα εγκυουλα που πετυχε μαζι του vbac?Eχω ακουσει για τουλαχιστον μια σιγουρα.Φιλια σε ολες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε πάλι αυτός ο Αρσένης... Ασε που κάθε φορά που τον ακούω θυμάμαι τότε που σαν μαθήτρια μας είχε βγάλει στους δρόμους ο τότε υπουργός παιδείας Γεράσιμος Αρσένης...

Καταλάβαμε τι παίζει τώρα... Πάντως πιο πολύ θα το εκτιμούσα αν έλεγε ευθέως ο γιατρός ποιος είναι και την εμπειρία που έχει σε vbac παρά αυτό που κάνει τώρα σε διάφορα θέματα του parents προσπαθώντας να διαφημιστεί! Εις βάρος σου είναι όλο αυτό...

Αντε πάλι αυτός ο Αρσένης... Ασε που κάθε φορά που τον ακούω θυμάμαι τότε που σαν μαθήτρια μας είχε βγάλει στους δρόμους ο τότε υπουργός παιδείας Γεράσιμος Αρσένης...

Καταλάβαμε τι παίζει τώρα... Πάντως πιο πολύ θα το εκτιμούσα αν έλεγε ευθέως ο γιατρός ποιος είναι και την εμπειρία που έχει σε vbac παρά αυτό που κάνει τώρα σε διάφορα θέματα του parents προσπαθώντας να διαφημιστεί! Εις βάρος σου είναι όλο αυτό...

και εμένα άσχημο μου φαίνεται αυτό...ακούω το όνομα και αλλάζω σελίδα...

μοιάζει και λίγο ψεύτικο γιατί όσες μπαίνουν να γράψουν για αυτόν έχουν μόνο 2-3 -5 μηνύματα γράψει...είναι καινούριοι χρήστες και μιλάνε με τον ίδιο τόνο...να ευχαριστήσω το γιατρό μου..που είναι άνθρωπος κλπ...

σορρυ αλλά δεν πείθει!!

α....και στο θέμα μας.....με την anti τι έγινε βρε κορίτσια?????????????ξέρει καμία?????πάει για 42 εβδομάδες νομίζω...

Διαφημίσεις

Τα κατάφερε το κοριτσάκι μας!!! Διάβαζα το μήνυμα της Ειρήνης (της μαίας μας) στο facebook ότι όλα πήγαν καλά!!!:-P:-P:-P:-P Να σου ζήσει το αντράκι σου anti μου!!!:-P:-P:-P

Τέλεια κορίτσια!!! Αντε να παίρνετε σειρά οι επόμενες και να μην αγχώνεστε για τίποτα!! Η φύση έχει προνοήσει για όλα!!!

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες το βράδυ 1 παρα τέταρτο έναν μπέμπαρο υγιέστατο!!!

Το μεσημέρι της έσπασαν τα νερά . Το απογευμα πήγε στην κλινική γιατί ο μπέμπης είχε κάνει κακάκια στην κοιλιά και έτσι επισκέυσανε τον τοκετό με λίγη ωκυτοκίνη. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει η ίδια!!!!

Παρ'όλες τις δυσκολίες και την πίεση του χρόνου τα καταφέρανε μαμά και γιός!

Μου έστειλε μνμ το πρωί αλλά έλειπα από το σπίτι και δεν μπορούσα να ενημερώσω!

Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου!!!Να ναι πάντα γερός και ευτυχισμένος! Σας σκέφτομαι και ανατριχιάζω!

Άλλο έναν vbacνινί ήρθε στη ζωή!!!!! Να τα εκατοστήσουμε!!!!

YBsep2.png

0VTqp2.png

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

mamag-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 10/09/11

egal-στην προσπάθεια-ΠΗΤ 2/12/11-Δ. Μπιλάλης-Αθήνα

Fabiana-στην προσπάθεια–ΠΗΤ 03/01/12-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Zaxarenia-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/04/12-Κρήτη

Labrinoula-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/05/12-Αθήνα

YBsep2.png

0VTqp2.png

Σας παρακολουθώ σιωπηλά εδώ και καιρό!Καθε φορά που τα καταφέρνει κάποια κοπέλα χαιρομαι πάραπολύ. Εγώ γέννησα με καισαρική πριν 5μιση μήνες και μου στοίχησε. Χωρια το ότι με πειραξε μάλλον (μάλλον γιατί έχασα και πολύ αίμα και κανεις δεν μου είπε ακριβως τι φταιει )η νάρκωση (εκανα και ραχιαία και επισκληρίδιο και έχω ακόμα ζάλη και εμβοες ήπια πλέον ευτυχως). Ευχομαι αν με αξιώσει ο θεός να κάνω 2ο παιδάκι να τα καταφερω φυσιολογικά και τελειως φυσικά χωρις ναρκώσεις!Συγχαριτηρια σε όσες τα κατάφεραν, καλή επιτυχία στις επόμενες για να παιρνουμε και οι υπόλοιπες κουράγιο!

tEksp3.png?8gzbt5YV

Διαφημίσεις

ΜΠΡΆΒΟ anti!!!!!!

μπράβο ...χίλια μπράβο!!!!

ελπίζω σύντομα να μας γράψει την ιστορία της...!!

άντε και οι επόμενες κορίτσια...το vbac θα γίνει μόδα στην Ελλάδα...έτσι πρέπει...το αξίζουμε όλες,,

αντι συγχαρητηριαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολύ χαίρομαι για'σενα και το μωράκι σου;):P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

καλούς και απεριόριστους θηλασμούς!!περιμένουμε λεπτομέρειες,κορίτσια μπορεί να μη γράφω συχνά αλλά διαβάζω συνέχεια και νοιώθω ότι υπάρχουν και άλλες κοπέλες με τις ίδιες σκέψεις και παρηγορούμαι.....

ΜΠΡΆΒΟ anti!!!!!!

.το vbac θα γίνει μόδα στην Ελλάδα...έτσι πρέπει...το αξίζουμε όλες,,

Θα δείξουμε ότι είναι πραγματικότητα, ότι γίνεται, ότι πρέπει να γίνεται και ότι πρέπει να διεκδικείται γιατί είναι δικαίωμα πρώτα από όλα του παιδιού και έπειτα της μάνας!!!

Και ποιος ξέρει κορίτσια, αν αφυπνιστούν οι γυναίκες και ζητούν και ενημερώνονται για το vbac ίσως ενημερωθούν εγκαίρως για τον φτ και δεν επιτρέψουν στον κάθε μεγαλογιατρό να τις ξεγεννήσει όπως βολεύει εκείνον...

ΖΑ25 καλως ήρθες στην όμορφη παρέα μας!

fairytale απ ο,τι γνωριζω συνεργαζεται ακομη με το "ΗΡΑ" κ δεν εχω καμια ενημερωση για το οτι εκλεισε(αν κ κατα τη γνωμη μου επρεπε να εχει κλεισει προ πολλου!).Αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο κ θα ρωτησω για ολα.Οταν ξερω περρισοτερα θα σου πω.Ξερεις προσωπικα εγκυουλα που πετυχε μαζι του vbac?Eχω ακουσει για τουλαχιστον μια σιγουρα.Φιλια σε ολες.

προσωπικά εύχομαι να έκλεισε γιατί πολυ θα στεναχωρηθω αν αναγκαστω να γεννησω εκεί....

για το γιατρό δεν ξερω προσωπικά κάποια που να τα καταφερε αλλά μια φίλη μου είπε για ένα ζευγάρι που είχαν βάλει ευχαριστηριο στην εφημερίδα επειδή γέννησε η κοπέλα με vbac μαζί του!!!

πήγες τελικά??? τι σου είπε????

anti να σου ζησει!!!!

Πάντα γερός και χαρούμενος να είναι στη ζωή του!

Διαφημίσεις

anti συγχαρητηρια!!!!!να σου ζησει ο γιος!!!!!!!!ποσο χαιρομαι..........!!!!!

μπραβο κοριτσια μου,γουσταρω που ειμαστε ετσι μια γροθια απεναντι σε ολους!!!!!!!!!

τα δικα μου νεα τωρα...εκανα την αυχενικη και ολα καλα,αλλα ο πλακουντας προσθιος αρχομενος!!!!ελπιζω να μην κατεβει και εχω αλλα....το μωρακι μου ομως ειναι ζωηρο-ζωηρο!!!ολο βολτες εκανε!!!!!

επειδη δεν ξερω μηπως κανω καμια πατατα,ειμαι κι εγω στη λιστα με πητ 11-05-2012.....βαλτε με οποια μπορει!!!

by the way,πως θα γινει να παω για κανενα μηνα θεσ/νικη να γεννησω με την μπουζακη ρε παιδι μου....

fBaep3.png

uwK7p3.png

anti συγχαρητήρια!!να σου ζήσει!!!!περιμένουμε λεπτομέρειες όποτε μπορέσεις..αντε και στις επόμενες τώρα:D

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

κοριτσια καλησπερα!

αν και ειναι πολυ νωρις για μενα για να σκεφτομαι για 2ο μωρακι,πιστευω πως ειναι καλο να ενημερωνομαι απο τωρα οσο μπορω. γεννησα πριν 2 μηνες και κατι με καισαρικη.ηταν μια πολυ ασχημη εμπειρια για μενα και αν ερθει με το καλο 2ο παιδακι θα ηθελα να προσπαθησω για φυσιολογικο. το θεμα ειναι οτι καπου διαβασα πως παραγοντες οπως μεγαλο υψος και βαρος παιδιου καθως και κεφαλοπυελικη δυσαναλογια ειναι αντενδειξεις για vbac.ισχυει κατι τετοιο?

tt1108c2.aspx

κοριτσια καλησπερα!

το θεμα ειναι οτι καπου διαβασα πως παραγοντες οπως μεγαλο υψος και βαρος παιδιου καθως και κεφαλοπυελικη δυσαναλογια ειναι αντενδειξεις για vbac.ισχυει κατι τετοιο?

αυτά είμαι πολύ σχετικά...το ύψος καταρχήν απο κάποια στιγμή και μετά δεν το βρίσκουν ακριβώς...βάρος τώρα τι εννοείς μεγάλο??υπάρχουν γιατρού που στα 3800 λένε οτι είναι τεράστιο και να κάνουν καισαρική...έχουν γεννήσει γυναίκες όμως παιδιά 4 κιλά και άνω μια χαρά...και έμενα προσωπικά το τελευταίο μου παιδάκι βγήκε 4050 φυσιολογικά ..

και επίσης και το κεφάλι που λες ήταν μεγάλο ..είχε ξεπεράσει τα ορια που υποτίθεται ανοίγει ο κόλπος..δηλαδή με διαστολή 10 μπορείς θεωρητικά να γεννήσεις μωρό με μεγίστη περίμετρο κεφαλιού 10 όπως δείχνει ο υπέρηχος...36 εβδομάδες έμενα ηταν 11 και ήθελε να με βάλει μέσα ...αλλά δεν δέχτηκα και τελικά τα κατάφερα...ουτε βεντουζες,κουταλες τίποτα...άπλα αν έχεις καλή μαία βοηθάει..

οπότε μην σε φοβίζει τίποτα..όλα δικαιολογίες των γιατρών είναι!!! μια χαρά μπορείς να τα καταφέρεις!!

σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! ο μικρος μου γεννηθηκε την 39η εβδομαδα 4 κιλα και 57 εκατοστα με περιμετρο κεφαλης 36,5. δεν ξερω ποσο θα ηταν αν ο γιατρος μας αφηνε να βγαλουμε το μηνα.

δυστυχως κι εγω καταληγω σ'αυτο που λες,οτι ολα ειναι δικαιολογιες των γιατρων τελικα.

tt1108c2.aspx

Τα κατάφερε το κοριτσάκι μας!!! Διάβαζα το μήνυμα της Ειρήνης (της μαίας μας) στο facebook ότι όλα πήγαν καλά!!!:-P:-P:-P:-P

Το θέλω κι εγώ το account της Ειρήνης! Στείλτο μου με μηνυματάκι να την κάνω add. Please!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!

Τον έχω το μικρούλη συνέχεια αγκαλιά και δεν τον αφήνω με τίποτα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σύντομα θα μπω και θα σας γράψω όλες τις λεπτομέρειες…!!!:wink:

Σας φιλώ!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Τι χαρα!!!!!!!!Μπραβο αντι!!!!!!!Ουτε εγω να ειχα γεννησει δεν θα ειχα χαρει ετσι!!!Δεν ειχα ιντερνετ τοσες μερες και με ειχε φαει η αγωνια με τα νεα σου!!!Αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενες κοπελες!!!Δεν εχω καταφερει να μεινω εγκυος ακομα (φταινε και οι 30 θηλασμοι που κανω μερα νυχτα στην εικοσι σχεδον μηνων κορη μου...αχχχ...)αλλα ηταν τετοια η χαρα που πηρα που ειναι το ιδιο!!!Μπραβο και παλι κοριτσι μου!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...