Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Συγχαρητήρια κορίτσια, να σας ζήσουν τα μωράκια σας... και χαίρομαι που μπαίνει κι άλλος γιατρός στην λίστα των επιτυχημένων vbac :P

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιαννίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

ΚΑΤΕ1982-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Πενουλα-επιτυχής

v.polina-επιτυχής-Γιαννίκος Λάμπρος Αθήνα

Labrinoula-επιτυχής-Γιαννίκος Λάμπρος Αθήνα

verak- επιτυχής- Αγ. Μπουζάκη-θεσ/νικη

mpourmpoulithras-επιτυχής-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

bouboukatsi-επιτυχής-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

Garouf-επιτυχής-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

@marilou-επιτυχής - Γιαννίκος Λ. Αθήνα

MAMA-AGA -επιτυχής (3η φορά)

mirellaki- επιτυχής - Isabel Rosas Alcantara Αθήνα-Μ.Γκόσμα (μαία)

ΜΑΡΙΑΛ - επιτυχής (2η φορά)

Γαρδουμπάκι- επιτυχής - Γιαννίκος Λ. Αθήνα

Super Mummy - επιτυχής- Γιαννίκος Λ.- Έλντα Λατη (μαία) - Αθήνα

two_girls-επιτυχής- Γιαννίκος Λ.- Αθήνα

sofiateli-επιτυχής-Απ. Μαμόπουλος-Θεσ/κη

mamamin - επιτυχής - Γιαννίκος Λ. -Αθήνα

nitsa_ge-επιτυχής - Βαγγ. Δημητρίου -Π.Λάζου (μαία)- Αθήνα

Αlfie - επιτυχής - Δ.Μπιλάλης - Ε.Χρηστακου(μαία) - Αθήνα

Μyrtog - επιτυχής - Άρης Καραγιαννίδης

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη κτ (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

fwfw-επαναληπτικη καισαρική-Τριανταφύλλου Π. (δυστοκία)-Αθήνα

Zaxarenia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Κρήτη

Katerina+Α.Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

βάλια 27-επαναληπτικη καισαρική- Γιαννίκος Λ. Αθήνα

mlne-επαναληπτικη καισαρική-Μπουζάκη Αγγ.-θεσ/νικη

efrossyni-επαναληπτική καισαρική-Γιαννίκος Λ. - Αθήνα

filoudaki- επαναληπτική καισαρική- Γιαννίκος Λ. - Αθήνα

Amarilis81 - επαναληπτική κτ - Ταντανάσης Χάρης - Αθήνα

eliza k- άγνωστη έκβαση τοκετού- ΠΗΤ 21/12/12- Μπουζάκη- θεσ/νικη

zazou_v-άγνωστη έκβαση τοκετού- ΠΗΤ 27/05/13-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

tangobsession- άγνωστη έκβαση τοκετού- ΠΗΤ 21/09/13-Γιαννίκος Λ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω τι να κανω παλι... Ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι, 38+2 σημερα. Διαστολη μηδεν και το μωρο ειναι ψηλα λεει ακομα αλλα ο τραχηλος ειναι μαλακος. Ο γιατρος μου εχει λυσσαξει στις 39 εβδομαδες να παμε για προκληση για να μη μεγαλωσει παρα πολυ το μωρο και ζοριστει πολυ η τομη, λεει.. Δε βρισκω πουθενα στο ιντερνετ καποιον αλλο να το λεει αυτο. Αλλα πως να παρω την ευθυνη πανω μου και να του πω να περιμενουμε; Περπαταω καθε μερα μπας και βοηθησω την κατασταση..

SSdUp2.png

wviXp2.png

Δεν καταλαβαίνω, ο γιατρός θα σε πάει για vbac?

Είναι στην λίστα ή είναι άλλος που λέει ότι κάνει vbac?

Γέννησα ακριβώς 42 εβδ., αν μου έκανε πρόκληση στις 39 δεν νομίζω να έπιανε, το παιδί χρειαζόταν 3 ολόκληρες εβδομάδες ακόμα! Ξέρεις, το ποσοστό φτ με πρόκληση είναι 50%.

Με εμένα δεν έπιασε το περπάτημα. Έπιασε όμως το ρόφημα κανέλλας και κάτι ομοιοπαθητικά που πήρα. Μια και ο τράχηλος είναι μαλακός, δεν βράζεις ένα ξυλαράκι γι'αρχή? Βοηθάει για συσπάσεις.

Το βράζεις σε ένα μπρικάκι με νερό για 15-20 λεπτά. Αν θυμάμαι καλά μέχρι 2 ροφήματα την ημέρα επιτρέπονται σε αυτή την φάση της εγκυμοσύνης.

Όσο για τον γιατρό, εγώ θα τον τρέναρα λίγο. Κρίμα είναι να φτάσεις στην πηγή και να μην πιεις νερό. Δεν υπάρχει αυτό που λέει για τις 39 στα πρωτόκολλα vbac. Πριν καταλήξω μάλιστα σε γιατρό, είχα δει κι εγώ έναν που το υποστήριζε και τον απέκλεισα γι'αυτόν το λόγο και μόνο. Δεν σου λέω βέβαια να κάνεις το ίδιο, εσύ θα γεννήσεις! Μην ξεχνάς όμως ότι τα ίδια κάνουν και στις πρωτάρες, απλά με άλλη δικαιολογία από αυτήν της τομής.

Υπομονή, καλή επιτυχία να έχετε, και περιμένουμε νέα σου. Με το καλό ένα γερό μωράκι :-P

Διαφημίσεις

κοριτσια, ειναι καποιος απο αυτους στη λιστα μου αναφερετε σε δημοσιο νοσοκομειο στην αθηνα? ευχαρηστω

:-(:sad::-( Δυστυχώς όχι.

Μπες στην ομάδα vbac του facebook για περισσότερες πληροφορίες.

Στις 13-7-2014 γέννησα τον δεύτερο γιο μου με φτ χωρίς επισκληριδιο , μετά από κτ. Ο γιατρός μου ηταν ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και μαία μου η Αγγελική Κλημου. Καλή επιτυχία σε όλες τις μανουλες που ονειρεύονται κι επιδιώκουν vbac.

tt13013a.aspx

Στις 13-7-2014 γέννησα τον δεύτερο γιο μου με φτ χωρίς επισκληριδιο , μετά από κτ. Ο γιατρός μου ηταν ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και μαία μου η Αγγελική Κλημου. Καλή επιτυχία σε όλες τις μανουλες που ονειρεύονται κι επιδιώκουν vbac.

Να σου ζήσει!!! Η μαία σου είναι μία από τις μαίες που είχα κ εγώ στον δικό μου τοκετό!

Ψάχνοντας στο σάιτ του γιατρού σου βρήκα τα παρακάτω

http://www.gynaikologia.gr/VBAC.html

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC) –

τελικά ποια είναι η αλήθεια;

http://www.gynaikologia.gr/VBAC%20protocol.pdf

Εφαρμοζόμενες πρακτικές και χειρισμός φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική (VBAC)

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Εγω δυστυχώς δεν τα καταφερα... Δεν έφταιγε το γεγονός οτι ειχα προηγούμενη καισαρικη αλλα η θεση του μωρού παλι. Καποια στιγμη κινδυνευσε κιολας οποτε δε με νοιαζει τιποτα, αφου γεννηθηκε υγιες χαλαλι η καισαρικη!

SSdUp2.png

wviXp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Amalthia και EVAnet συγχαρητήρια, να σας ζήσουν τα μωράκια σας... Επιτέλους, και ο κος Μιχαλόπουλος σε αυτή τη λίστα, αν και κάνει καιρό τώρα επιτύχημένα vbac.

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιαννίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

ΚΑΤΕ1982-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Πενουλα-επιτυχής

v.polina-επιτυχής-Γιαννίκος Λάμπρος Αθήνα

Labrinoula-επιτυχής-Γιαννίκος Λάμπρος Αθήνα

verak- επιτυχής- Αγ. Μπουζάκη-θεσ/νικη

mpourmpoulithras-επιτυχής-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

bouboukatsi-επιτυχής-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

Garouf-επιτυχής-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

@marilou-επιτυχής - Γιαννίκος Λ. Αθήνα

MAMA-AGA -επιτυχής (3η φορά)

mirellaki- επιτυχής - Isabel Rosas Alcantara Αθήνα-Μ.Γκόσμα (μαία)

ΜΑΡΙΑΛ - επιτυχής (2η φορά)

Γαρδουμπάκι- επιτυχής - Γιαννίκος Λ. Αθήνα

Super Mummy - επιτυχής- Γιαννίκος Λ.- Έλντα Λατη (μαία) - Αθήνα

two_girls-επιτυχής- Γιαννίκος Λ.- Αθήνα

sofiateli-επιτυχής-Απ. Μαμόπουλος-Θεσ/κη

mamamin - επιτυχής - Γιαννίκος Λ. -Αθήνα

nitsa_ge-επιτυχής - Βαγγ. Δημητρίου -Π.Λάζου (μαία)- Αθήνα

Αlfie - επιτυχής - Δ.Μπιλάλης - Ε.Χρηστακου(μαία) - Αθήνα

Μyrtog - επιτυχής - Άρης Καραγιαννίδης

EVAnet - επιτυχής - Γ.Μιχαλόπουλος - Αγγ.Κλήμου - Αθήνα

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη κτ (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

fwfw-επαναληπτικη καισαρική-Τριανταφύλλου Π. (δυστοκία)-Αθήνα

Zaxarenia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Κρήτη

Katerina+Α.Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

βάλια 27-επαναληπτικη καισαρική- Γιαννίκος Λ. Αθήνα

mlne-επαναληπτικη καισαρική-Μπουζάκη Αγγ.-θεσ/νικη

efrossyni-επαναληπτική καισαρική-Γιαννίκος Λ. - Αθήνα

filoudaki- επαναληπτική καισαρική- Γιαννίκος Λ. - Αθήνα

Amarilis81 - επαναληπτική κτ - Ταντανάσης Χάρης - Αθήνα

eliza k- άγνωστη έκβαση τοκετού- ΠΗΤ 21/12/12- Μπουζάκη- θεσ/νικη

zazou_v-άγνωστη έκβαση τοκετού- ΠΗΤ 27/05/13-Γιαννίκος Λ. Αθήνα

tangobsession- άγνωστη έκβαση τοκετού- ΠΗΤ 21/09/13-Γιαννίκος Λ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα. Θα ήθελα να μιλήσω με κοπέλες που έχουν για γυναικολόγο ή και γέννησαν με την Αγγελική Μπουζάκη.

Έχω αποφασίσει κι εγώ να προσπαθήσω vbac. Είμαι έγκυος στον 5ο μήνα και οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση θα μου ήταν πολύτιμη!

Καλημέρα. Θα ήθελα να μιλήσω με κοπέλες που έχουν για γυναικολόγο ή και γέννησαν με την Αγγελική Μπουζάκη.

Έχω αποφασίσει κι εγώ να προσπαθήσω vbac. Είμαι έγκυος στον 5ο μήνα και οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση θα μου ήταν πολύτιμη!

Καλημέρα. Διανύω την 38 εβδομάδα και έχω γιατρό την Αγγελική. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και είμαστε έτοιμοι για vbac. Η Αγγελική είναι πολύ καλή γιατρός. Αν πραγματικά θέλεις να πας για vbac τότε σίγουρα πρέπει να την επισκεφθείς. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για να σου πω;

Καλημέρα. Διανύω την 38 εβδομάδα και έχω γιατρό την Αγγελική. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και είμαστε έτοιμοι για vbac. Η Αγγελική είναι πολύ καλή γιατρός. Αν πραγματικά θέλεις να πας για vbac τότε σίγουρα πρέπει να την επισκεφθείς. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για να σου πω;

Kαλησπέρα Amelie. Σου έστειλα π.μ. αλλά νομίζω ότι κάτι πρέπει να έκανα λάθος και να μην κατάφερα να σου το στείλω! Όταν μπορέσεις κοίταξε το κι αν είναι να σου το ξαναστείλω.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα,

μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποια που εξετάζει η Αγγελική Μπουζάκη στη Θεσσαλονίκη; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια κάτι για τον Νίκο Παπαϊωάννου. Μου έχουν πει ότι κάνει επιτυχημένα vbac αλλά δεν τον βλέπω στη λίστα.

Ευχαριστώ :D

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...

Μανουλες γεια σας!με χαρα σας γραφω, γιατι εχω ευαισθητοποιηθει εξαιρετικα με το θεμα...vbac...γεννησα και γω το δευτερο μωρακι μου φυσιολογικα...παλαιοτερα ειχα γραψει τον τοκετο μου...

Με στενοχωρουσε ομως και με πιεζε που επρεπε να εχεις ενα γερο κεφαλαιο αν θες να τα καταφερεις....

Τωρα...και δεν ξερω για ποσο καιρο, με μεγαλη σιγουρια, σας προτεινω γιατρο για πετυχημενα vbac και vba2c στο Ελενας...με γιατρο τον κ Φαρμακιδη και μαζι με τη μαια που συνεργαζεται Κωνσταντινα Νουσια... κανει νομιζω το μεταπτυχιακο της ή το διδακτορικο της με τον γιατρο...και οι τοκετοι εχουν γινει υπεροχοι!

Ευχομαι εστω και μια μανουλα που δεν μπορουσε νανταπεξελθει οικονομικα σε ιδιωτικο μαιευτηριο, να απευθυνθει εκει και να εχει εναν φυσιολογικο τοκετο!!!με αγαπη!

Spithoula κορίτσι μου τι καταπληκτικό νέο είναι αυτό; Η Κωνσταντίνα είναι πολύ γνωστή στο χώρο. Ο Φαρμακίδης δηλ πληροί όλες τις γνωστές προϋποθέσεις; (δηλ δε ζητάει να γεννήσεις στην ΠΗΤ, πρόκληση, βαρος μωρού κλπ) ;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Miriki μου και γω χαρηκα πολυ πολυ!!!ο Φαρμακιδης,προς τιμην του,δεν τον ειχα ακουσει ποτε πριν...κανει τα παντα!!!ελεγχει σαν γιατρος αποτι εχω καταλαβει την κατασταση και υπομονετικα περιμενει ωωωρες.... εγινα φιλη στο φβ με τη Νουσια, γεννησε προσφατα, τυχαια η κουμπαρα μου μαζι τους στο Ελενας, το 3ο της, ολα φυσιολογικα βεβαια τα ειχε γεννησει, αλλα μου μιλαγε για τοκετο με μπαλα...στο δωματιο της μεχρι τελευταια στιγμη, ασυρματους καρδιοτοκογραφους κλπ...και λεω....τι λεει???

Δεν προλαβαινουν να ανεβαδουν φωτο με vbac....

Χαιρομαι ειλικρινα τοσο πολυ γιατι δεν ξεχνω την απογνωση μου, πριν αποβαλλω τελικα στο 3ο...που δεν ειχα 2500 τουλαχιστον να δωσω για μαια!μαιευτηριο και γυναικολογο....

Οσες μανουλες ειναι τωρα εγκυες, ειναι ευλογημενες, να πανε και για ενα ραντεβου κι εκει...δυσκολα, πολυ δυσκολα προτεινω γιατρο, γιατι η ιδια εχω καει...αλλα το διδυμο αυτο σαυτη τη φαση, μου φαινεται δυνατο...και η Ελλαδα μας υποδεχεται ευγενικα το vbac στο δημοσιο.....

Δεν ξεχνω ποτε τον τοκετο της v.polinas που εφυγε τρομοκρατημενη απο το Ελενας ζητωντας το αυτονοητο...δικαιωμα στην προσπαθεια, που τελικα δικαιωθηκε περιτρανα απο τον κ Γιαννικο, τωρα ο κ Ρ στελνει κοπελες που του ζητανε vbac, στον κ Φαρμακιδη και μπραβο του, απτη στιγμη που δεν καταφερνε να το υποστηριξει...

Η πητ του Φαρμακιδη ειναι 42...βαρος, βγηκε μωρακι 4 κιλα...αλλα αληθεια, ολα αυτα τα εχω δει να γινονται σε συνεργασια με τη μαια του...εχω πιστει πως για να σε περιμενει ενας γιατρος, θελει παντα μια εμπειρη μαια διπλα του...και απο,τι ειδα η Κωνσταντινα εκανε τα παντα...οταν πηγα στο ελενας ειχε 5 υπερηχους να κανει, ενα vba2c που πετυχε λιγες μερες μετα, ειδα φωτο στο φβ και χαρηκα!, 3 vbac και 1 πρωτο παιδακι....ειχε παρει ολες τις μανουλες αγκαλια...μια της ελεγε κλεινω τις 40...γενναω!!αυτη με το vba2c, την κοιταει και της λεει...περιμενεεε, 42 ειπαμε...βεβαια γεννησε η κοπελα,,,,με 2 στο σπιτι, περισσοτερη γυμναστικη θα εκανε!!!ελεγα στον .... ειπε ονομα γνωστοτατου γιατρου στο Ελενας, βαλτε Πητ τοτε...μα τι λες?της λεει...40 κλεινει τοτε....βαλτε 42...του ειπε...οχι οχι...λεει ο γιατρος, ειχε κανει λιγη διαστολη στο προηγουμενο, καλα θα παει....τι να του πει μετα...

Ενω τα αλλα κοριτσακια που μολις εχουν τελειωσει μαιευτικη και ειναι μεσα στα μαιευτηρια...ποσα να κανουν...ποσα ξερουν....εμενα η πρωτη μαια και πολυ γνωστη μου, που εκανα και την καισαρικη, εκανε και η ιδια καισαρικη...πως να βοηθησει γυναικα να γεννησει φυσιολογικα......

Αχ...σταματαω γιατι αν αρχισω παλι γιαυτο το θεμα, δεν σταματαω....

Ωχ σπιθούλα δεν πη΄ρα χαμπάρι την περιπέτειά σου την τελευταία. Λυπάμαι για την απώλειά σου. Ξέρω όμως ότι εσύ το έχεις διαχειριστεί ήδη. Τώρα που έχεις και τέτοια νέα είμαι σίγουρη ότι θα ξανάρθει το μωράκι και μάλιστα όπως ακριβώς πρέπει.... Χωρ΄ςι τις αγωνίες των προηγούμενων φορών.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Σαυτο εχεις δικιο miriki μου!σευχαριστω πολυ!!!ειναι πολυ διαφορετικα σιγουρα μενα πετυχημενο vbac!!! Τωρα εχω ξεκινησει νεα εγκυμοσυνη...μετα απο δυο αποτυχημενες...το ενα το εχασα στις 20 εβδομαδες...το αλλο απτην αρχη δεν ειδα καρδουλα...τωρα ειμαι στην 7η εβδομαδα, αλλα πολυ συγκρατημενη...γιαυτο χαιρομαι που εχω τετοια επιλογη...!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοπέλες μου γεια,

εγώ γέννησα το πρώτο μου παιδάκι με την Νούσια και τον Φαρμακίδη στο Έλενα και έμεινα απίστευτη ευχαριστημένη.. εντάξει δεν έκανα vbac αλλά ξέρω πολλές μαμάδες που το έχουν κάνει με την Κων/να. Είναι εκπληκτική, σε στηρίζει μα πάνω απ' όλα σε σέβεται. Και κάνουν πολλά πράγματα για να αλλάξουν το κατεστημενο. έγω μεχρι τελευταία στιγμή έκανα ασκήσεις για να γυρίσει το μωρό και δεν γέννησα καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι. Περπατούσα και μάλιστα γέννησα σε βαθύ κάθισμα.. την Κων/να σας το υπογραφω μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Εγώ σκέφτομαι το επόμενο να της πω να το γεννήσουμε σπίτι.α! και με περίμεναν μέχρι 41 εβδομαδες που ξεκινησε ο τοκετός. ούτε πρόκληση ούτε να βιαστούν ούτε τίποτα. .

Εξαιρετικά νεα για το Έλενα... Εγώ έχω προς το παρόν το Γιαννίκο αλλά αν ο Φαρμακίδης κάνει επιβεβαιωμένα vbac προτιμώ το Έλενα. Τον Φαρμακίδη τον θυμάμαι προς το τέλος της καισαρικής μου ήταν δίπλα (τυχαία) και μου χαίδευε τα μαλλιά.

Neamanoula σου εστειλα προσωπικο μηνυμα που ρωταω για τον τοκετο και δεν ξερω αν επιτρεπεται δημοσια.

Amelie2479 εχω γνωρισει κι εγω τον Γιαννικι, αλλα η εγκυμοσυνη μου τοτε δεν προχωρησε, οποτε και δεν καναμε τοκετο μαζι...

ξερω ομως πολλες κοπελες που γεννησαν μαζι του.

ειναι απιστευτος ανθρωπος και δεν φοβαται καθολου το vbac...αντιθετως το θεωρει φυσιολογικη πορεια...

απολυτος συνδιασμος ειναι με μια μαια δικη σου...γιατι ο γιατρος, οπως και ναχει, δεν μπορει να σε υποστηριξει ολες τις ωρες που κραταει ο τοκετος...βεβαια μαια και μαιευτηριο και γιατρος, ειναι αρκετα τα χρηματα...χωρις ο Γιαννικος να ειναι παραλογος....αντιθετως, ποτε δεν ζητα τιποτα....

εγω γιαυτο χαρηκα αυτη τη φορα, την επιλογη του δημοσιου μαζι με μαια εμπειρη κιενα γατρο να το υποστηριζει!!!ο Γιαννικος ομως πιστευω θα ειναι παντα στις επιλογες τις λιγες των γιατρων για vbac!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...