Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προωρο με προβλημα καρδιοπαθειας

Recommended Posts

dwraki σου ευχομαι ολοψυχα το "δωρακι" σας να ξεπερασει και αυτη τη φορα ολα τα εμποδια και να νικησει ακομη μια φορα και παντα απο εδω και περα!!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια.Σημερα πηγαμε στον παιδοκαρδιολογο,ευτυχως ολα καλα.ο μικρουλης μου ομως φοβηθηκε παρα πολυ που απο το πολυ κλαμα εκανε εμετο...μας κοιτουσε με δυο τρομαγμενα ματακια κ μας εκληπαρουσε να τον παρουμε αγκαλια....ματωσε η καρδια μας.εσεις ολα καλα? πως ειναι τα αγγελουδακια σας?

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Μπράβο που είναι όλα καλά με τον μικρούλη κι έτσι να συνεχίσετε.

Τώρα για το φόβο με τους γιατρούς όλοι, ακόμα και οι μεγάλοι έχουν ένα θεματάκι, πόσο μάλλον τα μωράκια μας.

Τα φιλιά μας.

932708c9ku0fnaz0.gif

Kαλημερα.ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε καθολου....ο μικρουλης μου ηταν πολυ ανησυχος,μολις πριν 10 λεπτα τον πηρε ο υπνος στον καναπε.βγαζει τα 4 πανω δοντια κ φανταζομαι οτι απο κει ειναι η γκρινια κ τα δεκατα.εσεις ειχατε γκρινιες απο τα δοντια?

Διαφημίσεις

Καλημέρα dwraki. Ναι είχαμε κι έχουμε ακόμα θέμα με τα δόντια, μιας και τώρα βγάζουμε τους πίσω τραπεζίτες.

Είχαμε πολύ πολύ γκρίνια, μάσημα οτιδήποτε έπεφτε στο διάβα μας, πολλά πολλά πολλά σάλια και καμιά φορά δέκατα.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς, απλά μάλλον θα ταλαιπωρηθείς λίγο. Το θέμα είναι μέχρι να σκάσει το δοντάκι το ούλο. Μετά δε θα τον ενοχλούν τόσο.

Καλό κουράγιο......και σύντομα να δείτε τα δοντάκια σας.

932708c9ku0fnaz0.gif

Kαλημερα.ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε καθολου....ο μικρουλης μου ηταν πολυ ανησυχος,μολις πριν 10 λεπτα τον πηρε ο υπνος στον καναπε.βγαζει τα 4 πανω δοντια κ φανταζομαι οτι απο κει ειναι η γκρινια κ τα δεκατα.εσεις ειχατε γκρινιες απο τα δοντια?

γκρινια;;;; απιστευτη γκρινια εχουμε...και ξυπνημα καθε μια ωρα ολη νυχτα...υπομονη, το δοντια ειναι δυσκολη περιοδος για τα μωρακια μας!!!!! θα περασει...

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια τι κανετε?τα αγγελουδακια σας καλα?εμεις σε γενικες γραμμες καλα παμε......το αγχος παραμενει ομως.φιλια

μπορω να ρωτησω τι ειχαν βρει στην καρδουλα του εμενα στο β επιπεδου βρηκαν κατι για το οποιο μου ειπαν οτι αμα δεν διορθωθει εστω σε καποιο βαθμο μετα τη γεννηση θα γινει ενχειρηση στην καρδια της καρδιας μου(της μπεμπας μου) και εχω ανχοθει παρα παρα πολυ για να δουμε τι θα δειξει ο επανελενχος

Καλημερα νινακι.εμενα στην β επιπεδου μου ειπαν για μεταθεση αγγειων,οταν γεννηθηκε το μικρακι μου μας ειπαν οτι τελικα ηταν τετραλογια fallot.ειναι κατα πολυ πιο ευκολη περιπτωση απο την πρωτη.αλλα τα χειρουργεια δεν τα γλυτωνουμε.δυσκολη φαση,κυριως οταν αφορα μωρακια.εσενα τι σου ειπαν?

Διαφημίσεις

δωράκι όλα τα προορακια είναι μαχητές έτσι και ο μικρούλης είναι μαχητής και φυσικά και νικητής

και όλα θα πάνε καλά. Ευχομαι όλοι κάποια μέρα να βλέπουν τον γιο σου και να λένε αν και προορακι αν και ...ΣΤΟΠ. ΤΙ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ και να καμαρώνεις όλο χάρη.

Kαλημερα augi σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.πραγματικα ,αν δεις το μικρουλι μου,δεν θυμιζει καθολου για προωρακι.....ολοι λενε:αντε καλε,ετσι ειναι τα προωρα? απλα ειναι ολα τα αλλα που μας ανυσηχουν!

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας κοριτσια.μετα απο τοσες μερες ειπα να σας γραψω νεα μας...σε λιγες μερες παμε για επανελεγχο και εχω αγχθει πολυ!!!!!ισως χρειαστει να νοσηλεφθουμε ξανα.....θα δειξει!μαελενη ο γρηγορης τι κανει?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.μετα απο τοσες μερες ειπα να σας γραψω νεα μας...σε λιγες μερες παμε για επανελεγχο και εχω αγχθει πολυ!!!!!ισως χρειαστει να νοσηλεφθουμε ξανα.....θα δειξει!μαελενη ο γρηγορης τι κανει?

Γειά σου dwraki.

Κοπέλα μου να μην έχεις καθόλου άγχος. Ολα θα πάνε πολύ καλά.

Θα κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου κι έτσι να το βλέπεις, χωρίς άγχος και στεναχώρια, αλλά με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Ετσι κούκλα? Αντε και περιμένουμε νέα σας.

Ο Γρηγόρης έχει γίνει άλλο πράγμα! Είναι πιο καλά από καλά τι να λέμε τώρα ;) κι εύχομαι το ίδιο καλά και καλύτερα να συνεχίσετε κι εσείς.

Σας στέλνουμε θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα!!!!!

932708c9ku0fnaz0.gif

γεια σου dwraki σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις[εχω κ εγω ενα κοριτσακι 2.5χρ την στελλιτσα μου που απο τοτε που γεννηθηκε μεχρι πριν ακριβως εναν χρονο ειχαμε να κανουμε με χειρουργεια κ εξετασεις] να δεις ομως που ολα θα πανε καλα με τον θησαυρος σου.τα παιδακια μας ειναι πολλες φορες πολυ πιο δυνατα απο μας και το καλο ειναι οτι στην ηλικια που ειναι ο μικρουλης σου δεν θα θυμαται τιποτα απο αυτα που περναει τωρα με τις εξετασουλες του κ το χειρουργειο.

να εχεις δυναμη κ να πιστεψεις πως ολα θα πανε καλα:-D

να δωσεις ενα μεγαααααααααλο φιλι στον κουκλο μας απο την στελλιτσα μου κ απο εμενα,και φυσικα μια μεγαααααααλη αγκαλια κ σε εσενα dwraki.:lol::lol::lol:

maeleni μου χιλια ευχαριστω που οποτε σε χρειαζομαι εισαι εκει.εχεις περασει δυσκολα κι εσυ κ καταλαβενεις πως νιωθω.δωσε πολλα φιλια στον γρηγορακη σου και να ειναι παντα καλα!!!!σοφακι σε ευχαριστω κι εσενα που δινεις διναμη σε μενα ενω κι εσυ η ιδια την χρειαζεσαι.ειναι δυσκολο πραγμα να περναν τα μωρακια μας αυτον το γογλοθα κ να υποφερουν τοσο ενω αυτα ειναι τοσο αθωα κ δεν εχουν φταιξει πουθενα!!!!!εγω πιστευω δικες μου αμαρτειες τις πληρωνει το καμαρι μου,αδικο δεν ειναι???ευχομαι να ειναι καλα η κορουλα σου τωρα κ αν δεν σε κανει να νιωθεις ασχημα και μπορεις θα ηθελα να μου γραψεις τι σας συνεβει!!!!!φιλακια στην κουκλιτσα σου!!!!small bart για σενα τι να πω καλη μου....πραγματικα δεν μπορω να πω τιποτα,περασες τοσα κι ομως σταθηκες στα ποδια σου{οσο μπορουσες φυσικα}Τωρα αν δεν κανω λαθος περημενεις το νεο σου μωρακι ετσι??με το καλο γλυκιαμου γερο κ τελειομηνο να ειναι...καλοτυχο!!!!!!!!!!!να προσεχεις πολυ.φιλια σε ολλες σας!ευχαριστω κ παλι!πραγματικα σας χρειαζομαι......

dwraki κ εγω ειχω σκεφτει απειρες φορες πως η Στελλιτσα μου πληρωνει τις δικες μου αμαρτιες ,αλλα τελικα δεν ειναι ετσι ο καλος μας θεουλης δεν μας τιμωρει απλα ηταν να γινει και εγω ειχα θυμωσει με ολους κ με ολα κ αναρωτιομουν γιατι να συμβει τωρα αυτο.Τελοσπαντων ας παρω τα πραγματα απο την αρχη.

Στον εβδομο μηνα της εγκυμοσυνης μου ειδε ο γυναικολογος μου πως το μωρο ειχε στο αριστερο νεφρακι της υδρονεφρωση κ αρκετα μεγαλη διαταση.

Στην 39εβδομαδα γεννησα κ μετα απο 40 μερες ξεκινησε ο γολγοθας μας.

Καναμε ολες τις εξετασεις που χρειαζονταν[και ηταν αρκετες]και τελικα η Στελλιτσα μας ειχε στενωση του ουρητηρα με αποτελεσμα την υδρονεφρωση,μεγαλη διογκωση του αρ.νεφρου κ παλινρομηση 5βαθμου.

Α!ειχαμε κ στο δεξιο νεφρακι μας παλινδρομηση 3βαθμου[να μην το αφησουμε κ αυτο παραπονεμενο.Η λειτουργικοτητα των νεφρων ηταν σχετικα καλη.60%στο δεξιο νεφρακι κ 40%στο αριστ.

Φυσικα δεν χρειαζεται να σου αναφερω σε τι κατασταση ημουν.Καταλαβαινεις.

Λοιπον μετα απο ψαξιμο γιατρου καταληγουμε σε εναν παιδοχειρουργο[λαθος μας]

οποιος μαςειπε πως ολα θα πανε καλα θα ανοιξουν το σωληνακι που ηταν στενο και ολα θα ειναι οκ.

Μετα απο 5ωρες χειρουργειου η στελλιτσα ηταν 4 μηνων μας οταν τον ρωτησαμε αν ολα πηγαν καλα η απαντηση του ηταν ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ολα ενταξει σε 7 μηνες κανουμε τον επανελεγχο κ ολα ειναι ενταξει.

Ελα ομως που εγω πεστο ενστικο κ εγω δεν ξερω εκανα τον επανελεγχο στους 5μηνες γιατι κατι με ετρωγε μεσα μου.Το αποτελεσμα ηταν η λειτουργηκοτητα του αριστερου νεφρου ειχε πεσει στο 8%. κ στο δεξιο νεφ ηταν 92%.Δεν το συζηταω κοντεψα να παθω εφραγμα.φυσικα πηγε ο αντρας μου στο νοσοκομειο και κοντεψε να τον πνιξει στο τελος παραδεχτηκε πως εκανε λαθος επρεπε να ανοιξει λιγο πιο πανω τον ουρητηρα.ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Η ΛΕΞΗ.

Μετα απο τρεξιμο παλι να βρουμε καποιον αλλον γιατρο μπας κ σωσουμε το νεφρακι μας κ ενω οι περισσοτεροι μας ειπαν να το αφαιρεσουμε βρηκαμε εναν παιδοουρολογο[απο την αρχη σε παιδοουρολογο επρεπε να ειχαμε παει αυτο ηταν το δικο μας ΛΑΘΟΣ κ οσο ζω θα εχω τυψεις και θα αναρωτιεμαι αν αραγε πηγαιναμε απο την αρη σε παιδοουρογο πως θα ειχαν εξελιχθει τα πραγματα.

Ο παιδοουρ.μας ειπε να βαλουμε νεφροστομια στην στελλιτσα μας ενα σωληνακι απο το αρισ.νεφρακι για 7 μηνες κ πως θα εφτανε την λειτουργικοτητα στα 30%.

Το καναμε τελικα καθε μερα τις αδειαζα τα ουρα με μια συριγγα και ειχε κολλημενο στο δερματακι της ενα σακουλακι απο εκει βγαινανε τα ουρα.ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΜΟΥ.Μετα απο 7 μηνες ομως το αποτελεσμα ηταν ιδιο παρεμεινε 8%.Επρεπε να αφαιρεθει το αριστ νεφ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣγιατι μπορει να δημιουργουσε πολλα προβληματα κ στο καλο μας το δεξιο νεφρο.

Εννοειται πως πηγα σε αλλον γιατρο να μας το αφαιρεσει να ναι καλα ο ανθρωπος ενας παρα πολυ καλος γιτρος κ σαν ανθρωπος κ σαν επιστημονας.

ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΠΑΛΙΝΡΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΝΕΦΡΑΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

Τωρα κανουμε καθε χρονο υπερηχο στο δεξιο νεφρ και εξετασεις αιματος.

Δεν περναει μερα που να μην προσευχομαι να την εχει ο θεουλης καλα κ να μας προσεχει το καλο μας το νεφρακι.

Αυτη ηταν η δικια μας ιστορια .

dwrakι μου ολα καλα θα πανε για το μωρακι σου τι εγινε με τον επανελεγχο που θα κανατε?

Α!ΣΕ 2ΧΡ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ" ΓΙΑΤΡΟ"ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ.

πρωτα απολα θελω να πω σε ολες τις μανουλες να εχουν δυναμη και καλη διαθεση γιατι να παιδακια την εχουν παντα.μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι καλα.Ολα τα προωρακια τα καταφερνουν και δεν μιλαω μονο σαν συνανθρωπος και μανουλα αλλα και σαν ενα προωρο μωρο που πλεον μεγαλωσα και δοξα το θεο δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.Γεννηθηκα 28 εβδομαδων 1600 γρ χρειαζομουν επειγοντως καισαρικη(η μαμα μου), πηγανε στην κοντινοτερη κλινικη (λαμια) αλλα δεν ειχαν οξυγονο ,με παιρνει ο μπαμπας μου (η μαμα μου εμεινε λαμια με ειδε μετα απο ενα μηνα)για αθηνα δεν εβρισκαν ουτε στο παιδων και για να μην κουραζω ημουν ενα προβληματικα παιδι με καρδιοπαθεια,παλλινδρομησεις ,αναπνευστικο και σαν μην μου εφταναν τα δικα μου στην θερμοκοιτιδα με εκαψαν στο κεφαλι και ολα αυτα πριν 30 χρονια.τωρα πια εχω να σας πω πως το μονο που μου εχει μεινει ειναι το σημαδι απο το καψιμο για να μου θυμιζει την ιστορια.

μην αγχωνεστε και μην φοβαστε ολα παντα πανε καλα και αν τα συννεφα και οι μπορες ειναι πολλες ο ηλιος παντα λαμπει μετα!!!!!!!!!!

αχ βρε σοφια,τι περασατε κι εσεις!!!ευχομαι να ειναι καλα το κοριτσακι σου κ ποτε να μη χρειαστει ουτε οδοντιατρο!!!!!!!!!!!!αυτο το καθαρμα ο γιατρος πρεπει να πληρωσει για οτι εκανε στην μικρουλα αλλα και στην δικη σας ψυχικη υγεια.....ακους εκει,λαθος!!!!!!!!!τι να πω????ριανα μου εχεις δικιο καλη μου,αλλα μεχρι να περασουν ολλα αυτα οι γονεις ανεβηκαν το δικο τους γογλωθα.να εισαι παντα γερη καλη μου κ ευχομαι να εχει ο θεος καλα ολα τα παιδια του κοσμου.

dwraki και υπόλοιπες μανούλες τραβήξατε αρκετά και σίγουρα δεν είναι από "αμαρτία γονέων".

Να περιμένετε με λαχτάρα τη στιγμή που όλα θα είναι μια κακή ανάμνηση και τίποτε άλλο.

Μη κάνετε καμιά άσχημη σκέψη, μονο όμορφα πράγματα ;)

dwraki περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου. Μην μας ξεχάσεις οκ? Φιλιά.

932708c9ku0fnaz0.gif

dwraki και υπόλοιπες μανούλες τραβήξατε αρκετά και σίγουρα δεν είναι από "αμαρτία γονέων".

Να περιμένετε με λαχτάρα τη στιγμή που όλα θα είναι μια κακή ανάμνηση και τίποτε άλλο.

Μη κάνετε καμιά άσχημη σκέψη, μονο όμορφα πράγματα ;)

dwraki περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου. Μην μας ξεχάσεις οκ? Φιλιά.

932708c9ku0fnaz0.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...