Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΟΝΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

sweet_february

Recommended Posts

Εγώ προσωπικά δεν θα άφηνα το παιδί μου να φτάσει σε σημείο να φτάσει στο σημείο να πάθει τα παραπάνω...

Καλη μου Νταλια κι εγω τα ιδια ελεγα μεχρι που την επαθα... Δεν λεω πως δεν ειχα μεριδιο ευθυνης σε αυτο αλλα πραγματικα μεχρι να μου συμβει ελεγα ο,τι ακριβως κι εσυ και η καθε μανουλα.. :(

Επίσης ρε παιδιά απ'οσο ξέρω σε παιδότοπους πολύ ορθά δεν επιτρέπουν παιδάκια κάτω των 3 ετών και πάνω από 10:???:

Εγω δεν τα γνωριζα αυτα Νταλια μου.. Βλεπεις καλως ή κακως δεν με πηγαινανε, προτιμουσαν να με πανε μεχρι τις κουνιες ή σε καμμια αλανα να τρεξω.. Και την ιδια τακτικη ηθελα να ακολουθησω κι εγω αλλα οταν οι πιο κοντινες κουνιες στην περιοχη σου ειναι σε αθλια κατασταση και αλανα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα, τι να το κανω το καημενο το 2χρονο? Να το μαντρωσω μεσα στο διαμερισμα?

Παντως, τωρα που το αναφερεις, μπορω να πω κι εγω πως στον παιδοτοπο που εχουν μεσα τα goody's, υπαρχει ειδικο χαρτι τοιχοκολλημενο που λεει πως απαγορευονται τα παιδακια αυτης της ηλικιας. Εμεις παντως πριν παμε, στον παιδοτοπο που εγινε το συγκεκριμενο περιστατικο, τηλεφωνησαμε και ρωτησαμε αν δεχονται παιδια αυτης της ηλικιας. Μας ειπανε πως ναι, γιατι υπαρχει ειδικα διαμορφωμενος χωρος (εννοουσαν αυτον το χωρο, τον 2 επι 2, που μεσα ειχε μπαλακια και σε αυτον το χωρο εμπαιναν παιδακια απο 18 μηνων εως 3 ετων).

Άλλο βλέπω ότι έχετε ένα μένος με τα λίγο μεγαλύτερα παιδάκια, που πραγματικά ένα παιδάκι 3-4 μέχρι και 5 χρονών δεν έχει το μυαλό ενήλικά ( σίγουρα δεν έχει και σαν του 2χρονου ), αλλά για σκεφτείται σε παιδότοπο το 2χρονο να δαγκώσει το 4χρονο ( σύνηθες )....

Εγω προσωπικα δεν εχω μενος με κανενα 3χρονο-4χρονο. Ακομα κι αυτο που τραβηξε τα μαλλια της κορης μου, αν κανεις ανασκαφη σε προηγουμενα ποστ μου, θα δεις πως δεν τα εβαλα καθολου μαζι του, ειπα απλα πως αναπαραγει ο,τι βλεπει ή ο,τι του μαθαινουν. Α! Και να μην ξεχασω, το παιδακι αυτο, δεν ηταν μεγαλυτερο της, ηταν 18 μηνων, οσο ακριβως και η δικια μου δηλαδη.... Αλλα και μεγαλυτερο να ηταν, παλι δεν θα τα εβαζα με το παιδι!

Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να δείχνουμε στα παιδιά ότι οποιαδήποτε μορφή βίας δεν είναι αποδεκτή, αυτό εννοώ και ότι τις διαφορές μας μπορούμε να τις λύνουμε με άλλους τρόπους, εξίσου αποτελεσματικούς και χωρίς να χαλάει την καρδιά του κανείς. Δεν ξέρω αν ζω στο συννεφάκι μου, γιατί ακόμα και σε παιδικούς, έχω δει από παιδαγωγούς την νοοτροπία "παιδάκια" είναι... Γράφω και την άποψη που έχω σχηματίσει και από το παγκόσμιο ιντερνετ... Δεν κοιτάνε ποιος το ξεκίνησε... Η βία δεν είναι αποδεκτή.

Επίσης, αν κάποια κοπέλα, ως συνέπεια ενός τέτοιου ατυχούς συμβάντος, αποφεύγει τα μέρη με "άτακτα" παιδάκια, ας σκεφτεί ότι αύριο μεθαύριο το παιδί της μπορεί στον παιδικό να είναι με άλλα παιδάκια, όπου πιθανόν να μην μπορεί να εφαρμόσει την απομάκρυνση. Εξάλλου, γιατί το δικό της παιδί να χάσει έναν χώρο, τον παιδότοπο, που του προκαλεί χαρά, για ένα άτακτο παιδάκι; Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα; Για αυτό και έγραψα παραπάνω ότι αυτό το παιδάκι είχε την "αποκλινουσα" συμπεριφορά, έτσι και αλλιώς.

Συμφωνω με αυτο το σκεπτικο, εχεις δικιο..

Απλα ηταν τοσο μεγαλο το σοκ μου που τη ζημια μαλλον την επαθα εγω και οχι η μικρη..

Εχθες πηγαμε καπου να φαμε και ακριβως απο πισω ειχε κουνιες! Η μικρη λυσσαξε να μπει μεσα αλλα εγω την εστειλα με τον αντρα μου, δεν μπηκα μαζι της μεσα...

Δεν ξερω βρε κοριτσια... Ισως εκανα την τριχα - τριχια.. Αλλα μου 'χει μεινει σαν εικονα και δεν μπορω να την ξεχασω...

Το απογευμα θα επιχειρησω να την παω στις κουνιες μαζι με καποιες φιλες μου και τα παιδακια της.. Δεν θελω να δει πως δειλιαζω μετα απο αυτο που εγινε και να αρχισει να φοβαται!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...