Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ...................

Recommended Posts

Καλησπέρα σας δεν ήξερα που να ανοίξω αυτό το τόπικ,αλλά είναι τώρα 2 μέρες που με έχει πίασει ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ άνχος με την γέννα,πήγα και εχτές στον γιατρό μου και μου είπε οτι καλά θα κάνω σιγά-σιγα να ετοιμάζομαι γιατι και ο πλακουντας είναι καλός και το μωρό εχει πάρει θέση και ο τράχυλος έχει μαλακώσει.Είπε βέβαια οτι μόλις κλείσουμε την 37η εβδομάδα θα πάμε με πρόκληση(αυτό μου το έχει ξαναπεί για λόγους υγείας βέβαια).Βέβαια μου είπε οτι όλα θα πάνε καλά και θα γεννήσουμε φυσιολογικά χωρίς καισαρική.

Διαφημίσεις

Είναι φυσιολογικό το άγχος. Και γω προς το τέλος του 8ου μήνα είχα αρχίσει να "τρελένομαι". Διάβαζα και διάφορα βιβλία σχετικά και μάλλον με τρόμαζαν περισσότερο παρά με καθησύχαζαν.

Πάντως, προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Η φύση έχει προνοήσει για όλα και θα δεις ότι όταν θα έρθει η ώρα της γέννας όλα θα κυλίσουν από μόνα τους και ΄πολύ πιθανό να μην προλάβεις καν να αγχωθείς. Επίσης σκέψου το μωράκι που θα πάρεις επιτέλους στην αγκαλιά σου. Ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο κίνητρο για να σε κάνει να σου φύγει λίγο ο φόβος.

Πάντως εγώ τώρα που αναπολώ αυτές τις μέρες τις εγκυμοσύνης μου, ακόμα και αυτές οι στιγμές που αγχωνόμουν τις θυμάμαι σαν ευχάριστες. :):):) Είναι μια γλυκειά αγωνία που έχεις μια και αυτό που περιμένεις είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει στη ζωή σου.

sL7ap2.png

"eleftheriak" αχ πόσο σε νιώθω...

κι εγώ εδώ και δυο τρεις μέρες ειδικά όταν ξαπλώνω το βράδυ αυτό το πράμα σκέφτομαι. Και μέχρι τώρα ήμουν εντελώς χαλαρή.

Βέβαια τελικά όλα αυτά που έχω διαβάσει σε εγκυκλοπέδειες και ιντερνετ με έχουν βοηθήσει γιατί φαντάζομαι τι με περιμένει, και δεν θα πάω ανυποψίαστη.

Όμως αν ήμουν απ'έξω απ'το χορό που λένε, δηλαδή όχι έγκυος, θα έλεγα " έλα βρε μην ανησυχείς. αφου όλα καλά θα πάνε"!!! :lol::lol:

Αφού όλες ανησυχούμε όταν αρχίσει να πλησιάζει η ώρα... :D

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

1Iik.png

Διαφημίσεις

Και εγώ εδώ και λίγες μέρες είμαι σοκαρισμένη.

Μου είπε η γιατρός οτι ο πλακούντας ωρίμανσε και δεν βλέπει να εξαντλώ τον ένατο και οτι θα με ξαναδεί ... εκτος απροόπτου.... σε 10 μέρες.Εχω πανικοβληθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2GxD.jpg2GxDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...