Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

τα μακαρονια-ζυμαρικα γινονται στο εξαρτημα του ρυζιου????

σημερα τον χρησιμοποιησα επιτελους!!!

Διαπιστωσα οτι το κρεας για να γινεται καλο θελει δυο κυκλους,κι εγω προσωπικα το πρωτο νερο το πεταω!!!

Κι επισης ειδα οτι μπορω να φτιαχνω φρεσκο φαγακι στην μικρη καθεμερα-δεν χρειαζεται να βαζω ψυγειο!!

καλα το κοπτηριο δε...τελειοοοο,στην ακρη το παλιο μουλτι...αυτο τα κανει την τελεια smooth κρεμουλα!!

Ειμαι καταενθουσιασμενη....

beaba και ξερο ψωμι!!

Κι αλλη μια ερωτηση...

τον τραχανα πως τον φτιαχνουμε στον ατμομαγειρα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω απαιχτος ο beaba , εγω μαγειρευω καθε μερα ειναι πολυ ευκολο, κανω 1 κυκλο το κρεατακι, βαζω γυρω στα 40 γρ ειτε μοσχαρακι ειτε κοτοπουλο,(ο μπεμπης μου ειναι 7,5 μηνων και γυρω στα 8,2 κιλα) πεταω το 1ο ζουμακι και μετα 2ο κυκλο με γυρω στα 155 γραμ καρροτο, κολοκυθι, πατατα, σελινο, μπροκολο λιγο λαδακι μιση λεμονοκουπα και το τρωμε οοολο!!!!κι εγω απο allobebe το πηρα σε poudre bleu!πηρα και το πιατακι εξοδου αλλα δε το συνιστω ειναι τεραστιο δε βολευει καθολου, τις λεπιδες οταν το ανοιξαμε αν και κοφτερες τις ακονισα μια φορα και τα κανει βελουδινα ολα.Μεγαλη υποθεση να μην καθεσαι απο πανω, να μη σε νοιαζει μη χυθει λερωθει, καει το παιδι και το κυριοτερο ειναι τοσο ευκολο κ γρηγορο που εγω προτιμω να του δινω καθε μερα φρεσκο φαγητο!!

• 2 εβδομάδες μετά...
οσοι δεν γνωριζουν Γαλλικα να υποθεσω πως δεν ψωνιζουν απο allobebe ?

Γιατι επιλογη αγγλικων δεν βλεπω ...

ουτε εγω ξερω Γαλλικα αλλα απο εκει το πηρα.Να ειναι καλα η μεταφραση του google.

• 1 month later...

κοριτσια γεια σας!

ποση ωρα διαβαζω και τελικα δεν κατεληξα ποιος ειναι καλυτερος ο avent η o beaba;

σας παρακαλω ας μου πει καποια ποσα μλ χωραει της avent ;ειναι μεγαλητερος;

κανουν και οι δυο την ιδια δουλεια;η καποιος κανει κατι παραπανω;

σας ευχαριστω!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας!

ποση ωρα διαβαζω και τελικα δεν κατεληξα ποιος ειναι καλυτερος ο avent η o beaba;

σας παρακαλω ας μου πει καποια ποσα μλ χωραει της avent ;ειναι μεγαλητερος;

κανουν και οι δυο την ιδια δουλεια;η καποιος κανει κατι παραπανω;

σας ευχαριστω!

Και οι 2 κανουν ακριβως την ιδια δουλεια...ατμομαγειρας και Blender μαζι. Και οι 2 ειναι bpa free. Και οι 2 ειναι αξιοπιστοι....

Οι διαφορες ειναι:

1. Ο καδος του beaba ειναι 600ml, ενω του avent 400ml. (αυτος ειναι και ο λογος που επελεξα τον beaba εγω.)

2. Ο beaba εχει και ενα εξτρα αξεσουαρ που ειναι για να φτιαχνεις ρυζι-μακαρονια. Προσωπικα ομως δε το χρησιμοποιω γιατι θελει 2-3 κυκλους (30'-45') για να τα ετοιμασει. Σε ενα μικρο κατσαρολακι σε 10' ειναι ετοιμα.

3. Ο beaba εχει και βαλιτσακι (το χρεωνεσαι εξτρα) αν κανεις ταξιδια και θες να το μεταφερεις.

Η τιμη τους, μεσω διαδικτυου τουλαχιστον ειναι πανω κατω η ιδια....Τα αξεσουαρ του beaba χρεωνονται εξτρα (αξεσουαρ για το ρυζι-μακαρονια περιπου 10 ευρω, βαλιτσακι περιπου 25 ευρω...οι τιμες αφορουν διαδικτιακες αγορες)

Και οι 2 κανουν ακριβως την ιδια δουλεια...ατμομαγειρας και Blender μαζι. Και οι 2 ειναι bpa free. Και οι 2 ειναι αξιοπιστοι....

Οι διαφορες ειναι:

1. Ο καδος του beaba ειναι 600ml, ενω του avent 400ml. (αυτος ειναι και ο λογος που επελεξα τον beaba εγω.)

2. Ο beaba εχει και ενα εξτρα αξεσουαρ που ειναι για να φτιαχνεις ρυζι-μακαρονια. Προσωπικα ομως δε το χρησιμοποιω γιατι θελει 2-3 κυκλους (30'-45') για να τα ετοιμασει. Σε ενα μικρο κατσαρολακι σε 10' ειναι ετοιμα.

3. Ο beaba εχει και βαλιτσακι (το χρεωνεσαι εξτρα) αν κανεις ταξιδια και θες να το μεταφερεις.

Η τιμη τους, μεσω διαδικτυου τουλαχιστον ειναι πανω κατω η ιδια....Τα αξεσουαρ του beaba χρεωνονται εξτρα (αξεσουαρ για το ρυζι-μακαρονια περιπου 10 ευρω, βαλιτσακι περιπου 25 ευρω...οι τιμες αφορουν διαδικτιακες αγορες)

σ'ευχαριστω παρα πολυ Ραννια μου για την απαντηση!

λιγο σε φωτο και βιντεακια που ειδα ειδα οτι στο beaba τα βαζεις σε ενα καλαθακι για να μαγειρευτουν σωστα;

ενω στο avent τα ριχνεις κατευθειαν μεσα μηπως τελικα ειναι μεγαλητερος;

και χαρακτηριαστικα του ειδα οτι της avent ειναι πιο πολλα watt πιο δυνατος το beaba τα αλεθει καλα;

και παλι σ'ευχαριστω!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Τελεια τα αλεθει...ακομα και το μοσχαρι....τελειως αλοιφη τα κανει!

Νομιζω οτι ο σωστος τροπος ειναι μεσα στο καλαθακι . Γιατι με αυτος τον τροπο παει ο ατμος ακομα και στα τροφιμα που ειναι κατω κατω. Χωρις καλαθακι, υγροποιειται ο ατμος και στο κατω μερος εχει νερο. Δε ξερω κατα ποσο ψηνονται σωστα οι τροφες που ειναι μεσα στο νερο. Ας σου πει καποια κοπελα που εχει τον Avent ομως καλυτερα σχετικα με αυτο....

κοριτσάρες καλησπέρααααααααα

τι βοήθειά σας please!!!!

από την πολύ χρήση είναι σχεδόν έτοιμο να σπάσει η κανάτα του beaba...

είχα διαβάσει παλιότερα πως μπορείς να παραγγείλεις από Ελλάδα?

Τα φώτα σας!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Διαφημίσεις

Και εγω θα ηθελα να εκφρασω τον ενθουσιασμο μου για αυτον τον λατρεμενο ατμομαγειρα της Beaba!! Πραγματικα μου εχει λυσει τα χερια!! καθε μερα φρεσκο φαγακι υγεινο και γρηγορο!!

ΣΤΕΓΙΑ μπορεις να κανεις παραγγελια στο ιντερνετ, εγω το πηρα πριν λιγο καιρο απο το VUPbaby.uk ηρθε πολυ γρηγορα χωρις κανενα προβλημα.

Βεβαια φανταζομαι πως αν μιλησεις και με τα ΛΗΤΩ θα γινει η δουλεια σου!!

Απο τη πολυ χρηση? Μη μου λες τετοια ΣΤΕΓΙΑ! Ποσο καιρο τον χρησιμοποιεις?

ραννια...με προλαβε η Στεγια...

εγω εχω παρατηρησει κατω χαμηλα εκει που ειναι το κοπτηρι οτι γυρω γυρω εχει σαν μικρες ρωγμουλες...

Και το χρησιμοποιω ουτε 3 μηνες...

Βεβαια δεν ειναι βαθιες,δεν νομιζω να σπασει αλλα πραγματι....

που βρισκουμε ανταλλακτικη κανατουλα αν χρειαστει οεο???

Και εγω θα ηθελα να εκφρασω τον ενθουσιασμο μου για αυτον τον λατρεμενο ατμομαγειρα της Beaba!! Πραγματικα μου εχει λυσει τα χερια!! καθε μερα φρεσκο φαγακι υγεινο και γρηγορο!!

ΣΤΕΓΙΑ μπορεις να κανεις παραγγελια στο ιντερνετ, εγω το πηρα πριν λιγο καιρο απο το VUPbaby.uk ηρθε πολυ γρηγορα χωρις κανενα προβλημα.

Βεβαια φανταζομαι πως αν μιλησεις και με τα ΛΗΤΩ θα γινει η δουλεια σου!!

εχει ανταλλακτικο στο vupbaby.co.uk???μπορεις να βαλεις link??

Διαφημίσεις

εχει ανταλλακτικο στο vupbaby.co.uk???μπορεις να βαλεις link??

Απο το Vupbabay πηρα τον ατμομαγειρα......μπορω να τους ρωτησω για ανταλλακτικο..

Καπου εβλεπα ομως, θα κανω ερευνα και θα επανελθω.

Εγω ειχα προβλημα με τον καδο,οπως εχω γραψει και πιο παλια,και πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια και μου εστειλαν αλλο με 20 ευρω.αν όμως ειναι μεσα στην εγγυηση,καλο ειναι να τους ενημερωσετε και πρεπει να τον αντικαταστησουν τον καδο κανονικα.αυτο το λεω γιατι απ'ότι φαινεται υπαρχει προβλημα με τον καδο.Και ο δευτερος, που ηταν καινουριος μετα απο 8μηνη καθημερινη χρηση παρουσιασε ρωγμες(μετα εφαγε και μια σουπα γερη και αυτο ηταν..):-(.

αυτη τη φορα εψαξα στο e bay και βρηκα με 5 ευρω καινουρια απο εναν ιδιωτη και εκανα την δουλεια μου.

Αλήθεια εσεις που εχετε τον Avent,ο καδος εχει παρουσιασει αντιστοιχο προβλημα;

και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το beaba,ρωγμες στην κανατα.θα στειλω μειλ στα κεντρικα στο εξωτερικο γιατι παραειμαστε πολλες με προβλημα.:?

ραννια εγω που φτιαχνω αστρακι η πεπονακι στο εξαρτημα του ρυζιου εναν κυκλο κανω και ειναι μια χαρα βρασμενο,εσυ γιατι?:?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το beaba,ρωγμες στην κανατα.θα στειλω μειλ στα κεντρικα στο εξωτερικο γιατι παραειμαστε πολλες με προβλημα.:?

ραννια εγω που φτιαχνω αστρακι η πεπονακι στο εξαρτημα του ρυζιου εναν κυκλο κανω και ειναι μια χαρα βρασμενο,εσυ γιατι?:?

για στειλε βρε Σοφακι....να δουμε τι παιζει!!!

Γιατι οι πιο πολλες τον πηραμε απο εξωτερικο και δεν ξερω τι θα γινει με εγγυηση κλπ.

Αλλιως αν δεν βρουμε ακρη...να ψαχτουμε ebay.

ναι κοριτσι μου θα στειλω!και θα ρωτησω και για την εγγυηση εαν θα μας καλυψει ο ελληνας αντιπροσωπος παρολο που το αγορασαμε on line απο εξωτερικο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τι να σου πω βρε σοφακι....μου πε και η μαρσυ να βαζω νερο και στον καδο, το κανα, αλλα δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα....εγω φτιαχνω σουσαμακι...μικρα μικρα κομματακια ειναι και αυτο....

τωρα με προβληματισατε με τις κανατες!

και να σας ρωτησω ο beaba ειναι μεγαλος σε ογκο;απο βαρος;

γιατι θελω να το κουβαλαω μαζι σε βολτες γιατι ο μικρος τα φρουτα τα τρωει μονο καυτα οχι απλα ζεστα!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...