Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως σκεπάζουμε το νεογέννητο? και με τι?

Recommended Posts

Δεν τής εχω πικε, κουβερτούλα εποχικη της έχω.. κ γω αυτο σκεφτηκα, σεντονακι κ φλις..θα το δοκιμασω ευχαριστω....

Δεν φοραμε βελουτε πυτζαμες, νωρις δεν ειναι ακομα??

Δεν είναι νωρίς για τίποτα. Το παιδάκι σου μπορεί να είναι οκ με πιτζαμάκια. Εγώ στη δική μου αυτή την εβδομάδα της έβαλα ολόσωμο φορμάκι, κι από πάνω σεντόνι και πικέ κουβέρτα, και είναι οκ (κι από βδομάδα θα δοκιμάσω υπνόσακο, γιατί ηλικιακά είναι σε φάση που τη βάζεις κανονικά στην κούνια, και τη βρίσκεις στριμωγμένη και ξεσκεπασμένη στη μία γωνία...). Δοκίμαζε και βλέπεις αναλόγως (σε λογικά πλαίσια έτσι; μη βάλεις από τώρα πάπλωμα;))

Διαφημίσεις

Δεν τής εχω πικε, κουβερτούλα εποχικη της έχω.. κ γω αυτο σκεφτηκα, σεντονακι κ φλις..θα το δοκιμασω ευχαριστω....

Δεν φοραμε βελουτε πυτζαμες, νωρις δεν ειναι ακομα??

Πραγματι εξαρταται απο το παιδι.η δικια μου ειναι 2χρ και εχουμε κανονικη κουβερτα,οπως κ μεις.φοραει μπυτζαμακια,καλτσακια,πιο χοντρα αντιολισθιτικα καλτσακια κ παρολο που δ ξεσκεπαζοταν ηταν παγωμενα τα χερια.με το μακρυμανικο φανελακι ειδα διαφορα.κ μολις πανε αυτες οι μπυτζαμες στα απλυτα θα της βαλω πιο χοντρες

Ειμαστε βορεια κ εχουμε ηδη 19το βραδυ.κ η κορη μου ξυπνια απο 21κ πανω γκρινιαζει γτ ζεσταινεται

Πραγματι εξαρταται απο το παιδι.η δικια μου ειναι 2χρ και εχουμε κανονικη κουβερτα,οπως κ μεις.φοραει μπυτζαμακια,καλτσακια,πιο χοντρα αντιολισθιτικα καλτσακια κ παρολο που δ ξεσκεπαζοταν ηταν παγωμενα τα χερια.με το μακρυμανικο φανελακι ειδα διαφορα.κ μολις πανε αυτες οι μπυτζαμες στα απλυτα θα της βαλω πιο χοντρες

Ειμαστε βορεια κ εχουμε ηδη 19το βραδυ.κ η κορη μου ξυπνια απο 21κ πανω γκρινιαζει γτ ζεσταινεται

19 βαθμούς είναι τέλειο (και για μένα δηλαδή), έχεις μια δροσούλα στο δωμάτιο τόσο όσο.

Αυτή την περίοδο έχουμε κι εμείς 19c στο δωμάτιο (βορινό) και κοιμάται με μακρυμάνικο φανελάκι, ελαφριές πιτζάμες (καλτσάκια όχι), και υπνόσακο 1,5 tog.

Ζεστή τη σηκώνω, αλλά είπαμε, εξαρτάται απ'το παιδί...

19 βαθμούς είναι τέλειο (και για μένα δηλαδή), έχεις μια δροσούλα στο δωμάτιο τόσο όσο.

Αυτή την περίοδο έχουμε κι εμείς 19c στο δωμάτιο (βορινό) και κοιμάται με μακρυμάνικο φανελάκι, ελαφριές πιτζάμες (καλτσάκια όχι), και υπνόσακο 1,5 tog.

Ζεστή τη σηκώνω, αλλά είπαμε, εξαρτάται απ'το παιδί...

Κ γω τοσο θελω.στο 20βαζω κοντομανικα.δλδ ελαφρυ υπνοσακο;δ ξερω απο tog.η υπολοιπη ειναι μια χαρα.μονο τα χερια ηταν κρυα.κ λιγο τα μαγουλακια.αλλα σημερα καλυτερα

Κ γω τοσο θελω.στο 20βαζω κοντομανικα.δλδ ελαφρυ υπνοσακο;δ ξερω απο tog.η υπολοιπη ειναι μια χαρα.μονο τα χερια ηταν κρυα.κ λιγο τα μαγουλακια.αλλα σημερα καλυτερα

Ναι, είναι ελαφρύς υπνόσακος, για τέτοιες θερμοκρασίες ό,τι πρέπει.

Στον πιο ζεστό υπνόσακο, με αυτές τις θερμοκρασίες, θα την έβαζα για ύπνο με ένα κοντομάνικο φανελάκι μόνο

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...