Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξυλοκαϊνη για ανώδυνη αποτρίχωση?

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!Διάβασα για μια κρέμα που περιέχει ξυλοκαίνη και μπορείς να τη βάλεις μισή ώρα πριν την αποτρίχωση με κερί.Δε γράφω όνομα για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχετε χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο και αν ναι,είναι ασφαλές?Ευχαριστώ:D:D

Διαφημίσεις

ναι ειναι και μπορεις να χρησιμοποιησεις καλυτερα εμλα μια κρεμα απο φαρμακειο...και ακομα καλυτερα να πας σε μονιμη αποτριχωση!!!δεν ποναει οσο το κερι!

Ευχαριστώ πολύ anastasia&marilou κι εγώ για αυτή την κρέμα έλεγα!Βασικά στα πόδια δε με πονάει,για το μπικίνι τη θέλω, κάνει να εφαρμοστεί τόσο κοντά στα γεννητικά όργανα?(Σορι για την περιγραφή!)Και τι εννοείς μόνιμη αποτρίχωση,με λειζερ ας πούμε?

η εμλα ναι δεν εχει προβλημα τη χρησιμοποιω και εγω στις πελατισσες μου...πλεον ομως ολο και περισσοτερα κοριτσια σχετικα νεα σε ηλικια καταφευγουν σε μια πιο μονιμη μεθοδο,οπως ακριβως ειπες λειζερ η φωτολυση...τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα.κα οικονομικα αν σκεφτεις ποσα δινεις για κερι καθε φορα ειναι το ιδιο σε σχεσ με το αποτελεσμα.και κυριως δεν ποναει!

Nαι, τέτοια κρέμα μου βάζει και μένα η αισθητικός μου! Αν κι εγώ το σκέφτομαι για φωτόλυση τελευταία. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει καλά αποτελέσματα σε σύγκριση με το lazer...

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Τελικά πήγα στο φαρμακείο και είπα στο φαρμακοποιό για την εμλα και για ποια δουλειά την θέλω.Και μου είπε ΔΕ σου τη δίνω και μου έδωσε απλή ξυλοκαίνη.Και όταν του είπα να μου εξηγήσει γιατί δε μου τη δίνει,μου είπε ότι η εμλα έχει περισσότερα συστατικά(η κάτι τέτοιο) και είναι για πιο εξειδικευμένες δουλειές.. Τέσπα τον πίστεψα,γιατί η εμλα ήτανε πολύ πιο ακριβή από την ξυλοκαίνη=(περίπου 3 Ε) και άμα ήτανε κομπογιαννίτης δε θα ήθελε να μου πουλήσει την ακριβή?:confused::confused:

Natly καλα εκανε,δεν εχει διαφορα...στην επαλειψη με βολεψε εμενα η εμλα για αυτο...skybeam,οι αποψεις διαφερουν παρα πολυ σε αυτο το κομματι.Ουτως η αλλως να ξερεις για να μην την πατησεις το αποτελεσμα αναφερεται σε μονιμη μειωση της τριχοφυιας οχι μονιμη αποτριχωση και απο οσο ξερω και εχω δει σε πελατισσες μου που τους κανω το αποτελεσμα κραταει 2-3 χρονια το πολυ.μετα αρχιζουν να εμφανιζονται τριχες υπο τη μορφη χνουδιου η αποχρωματισμενες(ξανθες).Στον εαυτο μου εχω κανει 2 φορες εως τωρα και τα αποτελεσματα ειναι πολυ ικανοποιητικα..Οτι απορια εχεις ομως πες μου...:)

• 4 months later...

Κορίτσια σορι για το άσχετο αλλά δύο τρίχες που έχω στο προγούλι μπορώ να τις βγάζω με κερί?Η καλύτερα να τις αφήσω στην ησυχία τους?

Δε φαίνονται αλλά εγώ ξέρω ότι είναι εκεί!!:evil:

• 9 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σας, 

ενδιαφέρομαι να κάνω αποτρίχωση με αποτριχωτική μηχανή. Δοκίμασα με γέλη Xylocaine 2%. Έβαζα σταδιακά μικρές ποσότητες αλλά δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα στην απαλοιφή του πόνου. Όσον αφορά την κρέμα που αναφέρετε την emla ποια είναι η κατάλληλη ποσότητα για αποτρίχωση στα πόδια και με ποιο τρόπο την βάζουμε; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...