Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene???

Recommended Posts

γλυκια μου ιλιαν...:lol::lol::lol:χαιρομαι γαι σενα!!!και χαιρομαι που τα καταφερες με κλομιφαιν...μου δινει ελπιδες....

λοιπον ο γιατρος μου μου ειπε οτι τις εξετασεις αυτες..θα τις κανω οταν με το καλο μεινω εγκυος...τωρα να συνεχισω την κλομιφαινη και να κανω παρα κολουθηση ωαριων!!και αυτο θα κανω...οταν μεινω με το καλο....θα τα κανω ολα!!!

γι αυτο ζαχαρωτουλι μου θα προσπαθησω και αυτο τον μηνα με παρακολουθηση ωαριων..και την ενεσουλα...και με ηθικον ακμαιοτατον ισως κατι καταφερουμε!!!μωρε ο γιατρος μου μου διαβεβαιωσε οτι εγκυος θα μεινω οποιος τροπος και αν ειναι αυτος...φυσιολογικος..σπερματεγχυση..εξωσωματικη...εγκυος θα μεινω...να το βγαλω απο το μυαλο μου...και να προσπαθησω φυσιολογικα μεχρι να κλεισω χρονο και παραπανω...και μετα βλεπουμε...μεχρι τοτε να απολαμβανουμε τον ερωτα μας και τιποτα αλλο...και ξερετε κοριτσακια μου κατι????ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!!

χρυσοβαλαντακι μου οπως ειπα και πιο πανω επιμονη....θεληση.....και πανω απο ολα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!και μανουλες θα γινουμε συντομα...:roll::roll::roll:κοριτσια δεν πρεπει να αφηνουμε τον εαυτο μας να επηρεαζεται απο τιποτα....πρεπει να βαλουμε στο μυαλουδακι μας οτι θα γινουμε συντομα μανουλες...πλησιαζει η ωρα μας!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γερα ζαχαρωτουλι μου γερα !!! δεν πεφτει το ηθικο μας !! τι κανουν ολες οι αλλες ?? που ειναι ??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 761
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geia sas eimai kainouria sto groupaki sas k eilikrina m dunete dunami pira k egw gia prwti fora clomiphene citrate kateuasa mono ena wario alla megalo eipe i giatros m perimeno sti 22 na kanw test giati den exw katholou stathero kuklo uparxoun mines pou den exw k katholou opote me vasi ton prohgoumeno elpizw kati na diksei oufffffffffffffffffffffffffff ekana k ena test neas genias stis 13 tou minos alla tipota alla apo oti diavasa den einai k polu aksiopista k elpizw akomi euxomai oles suntoma eguoules !!!!!!!!!!!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια μου και με καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν... gianna g καλωσηρθες, ευχομαι κ εσυ συντομα εγκυουλα με αυτο το θαυματουργο χαπακι! και εγω 1 ωαριο ειχα μεγαλο κ ο γιατρος ειπε (οταν με ειχε δει) οτι αυτο θελουμε. τα αλλα ωαρια που ειχε δει ηταν σχετικα μικρα... Μην τρελαινεσαι με τα τεστ...(αν κ ειναι δυσκολο, ξερω).. αλλα κανε υπομονη. Λεμονακι? πλησιαζει αραγε η θαυματουργη ενεσουλα που θα σε κανει μανουλα? γερα! Zounzoun τι κανεις? Αχ αυτο το "γερά" προσπαθουμε ολες...Χρυσοβαλαντακι μου που εισαι? Ilian φωτεινο παραδειγμα! Φιλια κοριτσια! Συντομα εγκυουλες ολες θα ειμαστε!

Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια μου και με καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν... gianna g καλωσηρθες, ευχομαι κ εσυ συντομα εγκυουλα με αυτο το θαυματουργο χαπακι! και εγω 1 ωαριο ειχα μεγαλο κ ο γιατρος ειπε (οταν με ειχε δει) οτι αυτο θελουμε. τα αλλα ωαρια που ειχε δει ηταν σχετικα μικρα... Μην τρελαινεσαι με τα τεστ...(αν κ ειναι δυσκολο, ξερω).. αλλα κανε υπομονη. Λεμονακι? πλησιαζει αραγε η θαυματουργη ενεσουλα που θα σε κανει μανουλα? γερα! Zounzoun τι κανεις? Αχ αυτο το "γερά" προσπαθουμε ολες...Χρυσοβαλαντακι μου που εισαι? Ilian φωτεινο παραδειγμα! Φιλια κοριτσια! Συντομα εγκυουλες ολες θα ειμαστε!

ζαχαρωτουλη μου δεν μας ειπες τα νεα σου....εσυ πως τα πηγες αυτην την φορα απο ωαρια..εγω πηγα την τριτη και μου μετρησε συνολο 7 ωαρια αλλα το ενα ηταν ικανοποιητικα μεγαλο..αλλα οταν πηγα ηταν πολυ νωρις θα ξαναπαω σημερα για να δει ποσο μεγαλωσαν και να μου πει ποτε αν ειναι να με ξαναδει και ποτε να κανω την ενεσουλα!!!ελπιζω να εχουν μεγαλωσει και τα αλλα ωαριακια μου και να εχω τουλαχιστον δυο να αυξησω τις πιθανοτητες...μακαρι να μεινουμε συντομα μακαρι!!!την τριτη ειχαμε και μαζικη απολυση...ειμαι πλεον ανεργη..απο την μια στεναχωριεμαι αλλα απο την αλλη χαιρομαι που θα ειμαι σπιτι μου σε ολη την διαδικασια...χιχιχι καλη μας επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!! gianna g καλως ορισες και εσυ!!καλη επιτυχια και σε σενα!!

ζαχαρωτουλη μου δεν μας ειπες τα νεα σου....εσυ πως τα πηγες αυτην την φορα απο ωαρια..εγω πηγα την τριτη και μου μετρησε συνολο 7 ωαρια αλλα το ενα ηταν ικανοποιητικα μεγαλο..αλλα οταν πηγα ηταν πολυ νωρις θα ξαναπαω σημερα για να δει ποσο μεγαλωσαν και να μου πει ποτε αν ειναι να με ξαναδει και ποτε να κανω την ενεσουλα!!!ελπιζω να εχουν μεγαλωσει και τα αλλα ωαριακια μου και να εχω τουλαχιστον δυο να αυξησω τις πιθανοτητες...μακαρι να μεινουμε συντομα μακαρι!!!την τριτη ειχαμε και μαζικη απολυση...ειμαι πλεον ανεργη..απο την μια στεναχωριεμαι αλλα απο την αλλη χαιρομαι που θα ειμαι σπιτι μου σε ολη την διαδικασια...χιχιχι καλη μας επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!! gianna g καλως ορισες και εσυ!!καλη επιτυχια και σε σενα!!

Λεμονάκι μου, μόλις χθες το βράδυ έκανε την εμφάνιση της η άτιμη… Και σήμερα επίσημα η πρώτη μέρα. Σταθερή στις απόψεις της, δεν αλλάζει. Στεναχωρήθηκα βέβαια και δεν είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά όπως καταλαβαίνεις. Αρχίζω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον τα επόμενα στάδια (λαπαροσκόπηση ή εξωσωματική). Θα πάω δυνατά στον επόμενο κύκλο, με ενεσούλα αυτή την φορά μπας και γίνει κάτι, αλλά σκέφτομαι να είναι ο τελευταίος (τέταρτος) και να μην εξαντλήσω το εξάμηνο γιατί αισθάνομαι ότι χάνω πολύτιμο χρόνο.

Λυπάμαι πολύ για την είσοδό σου στην ανεργία. Αφού έγινε απόλυση λογικά θα δικαιούσαι αποζημίωση, ψάξτο. Επίσης πήγαινε να βγάλεις επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Πολύ χαίρομαι για τα 7 ωαριάκια σου! Εμένα δεν με είδε καθόλου σε αυτόν το κύκλο οπότε δε ξέρω από ποσότητα ωαρίων (και ποιότητα). Ποια ημέρα του κύκλου σε είδε και ποια ημέρα θα σε ξαναδεί για να γίνει η ενεσούλα? Καλή επιτυχία!!!

Διαφημίσεις

εκανα χοριακη στις 22 κ βγηκε θετικη αλλα μονο με 11 μοναδες σημερα εκανα κ αλλη περιμενω στις 5 να τιν παρω μονο που εχω αιμοραγια απο το πρωι σε λιγο θα παω στιο γιατρο μ ελπιζω να πανε ολα καλα αν κ δεν το βλεπω:(:(:(:(:(

εκανα χοριακη στις 22 κ βγηκε θετικη αλλα μονο με 11 μοναδες σημερα εκανα κ αλλη περιμενω στις 5 να τιν παρω μονο που εχω αιμοραγια απο το πρωι σε λιγο θα παω στιο γιατρο μ ελπιζω να πανε ολα καλα αν κ δεν το βλεπω:(:(:(:(:(

gianna ολα θα πανε καλα, ειναι θετικη η χοριακη κ ας ειχε μικρη τιμη. Καθυστερημενη συλληψη μπορει να ειναι ο λογος. 2 ωριτσες εμειναν κ θα τα παρεις τα αποτελεσματα κ θα ειναι καλα! Θετικη σκεψη που λεμε κ σε αυτο το τοπικ! Αντε κ περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σου!

αχ ζαχαρωτουλι μου σε καταλαβαινω...:(:(τι να πω??μια απο τα ιδια??το αγχος μας το ατιμο??σημερα πηγα γαι να με δει...και το μεγαλο μου ωαριακι παλλινδρομησε..και τα αλλα ειναι ακομη μικρα..και θα παω παλι τριτη....αλλα σημερα με εχει πιασει το παραπονο πολυ!!!14η μερα σημερα και ειναι μικρουλια και θα παω 18η μερα και θα κανουμε την ενεσουλα θα δουμε ποτε..για να ωριμασουν τα ωαρια ετσι μου ειπε ο γιατρος...αλλα κοιτα να δεις...εχω κατι πονακια που αλλες φορες θα νομιζα οτι ηταν ωορηξια..αλλα ειδες αν δεν το ελεγχεις δεν ξερεις τιποτα!!αρα θα κανω αργοπορημενη ωορηξια....αααααααααααχχχχ δεν μπορω αλλο!!!να σου πω και κατι να φριξεις...εκει οπου ημουν ηταν μια κυριουλα 50 φευγα....με τον αντρουλη της διπλα ενα γερακο...........απο συζητηση που ειχε με την διπλανη ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ......13 εβδομαδων.....και θα εκανε αμνιοπαρακεντηση............τρελαθηκα απο την ζηλια!!!!!και ειπα εγω ειμαι μονο 29 γιατι να μην εχω μεινει ακομη???απο την μια ειναι εγωιστικο αλλα ζηλευω ρε φιλη μου πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιαννα μου συγχαρητηρια...μπραβο ολα καλα να σου πανε!!!

Λεμονάκι μου, μόλις χθες το βράδυ έκανε την εμφάνιση της η άτιμη… Και σήμερα επίσημα η πρώτη μέρα. Σταθερή στις απόψεις της, δεν αλλάζει. Στεναχωρήθηκα βέβαια και δεν είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά όπως καταλαβαίνεις. Αρχίζω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον τα επόμενα στάδια (λαπαροσκόπηση ή εξωσωματική). Θα πάω δυνατά στον επόμενο κύκλο, με ενεσούλα αυτή την φορά μπας και γίνει κάτι, αλλά σκέφτομαι να είναι ο τελευταίος (τέταρτος) και να μην εξαντλήσω το εξάμηνο γιατί αισθάνομαι ότι χάνω πολύτιμο χρόνο.

Λυπάμαι πολύ για την είσοδό σου στην ανεργία. Αφού έγινε απόλυση λογικά θα δικαιούσαι αποζημίωση, ψάξτο. Επίσης πήγαινε να βγάλεις επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Πολύ χαίρομαι για τα 7 ωαριάκια σου! Εμένα δεν με είδε καθόλου σε αυτόν το κύκλο οπότε δε ξέρω από ποσότητα ωαρίων (και ποιότητα). Ποια ημέρα του κύκλου σε είδε και ποια ημέρα θα σε ξαναδεί για να γίνει η ενεσούλα? Καλή επιτυχία!!!

δεν ηταν τοσα καλα τα δικα μ νεα 6 η χοριακη μου σημερα ο γιατρος μου ειπε για βιοχημεικη κυηση τη δευτερα αλλη μια χοριακη μεχρι να παω 0 και μετα αντιβιωση κ αν χρειαστη καθαρισμος μητρας απογοητευση στην αρχη αλλα μετα ελπιδες οτι με αυτα τα θαυματουργα χαπακια τον επομενο μηνα ισωσ παω για τα δυδιμα!!!!!!!! καλη επυτιχια σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ηταν τοσα καλα τα δικα μ νεα 6 η χοριακη μου σημερα ο γιατρος μου ειπε για βιοχημεικη κυηση τη δευτερα αλλη μια χοριακη μεχρι να παω 0 και μετα αντιβιωση κ αν χρειαστη καθαρισμος μητρας απογοητευση στην αρχη αλλα μετα ελπιδες οτι με αυτα τα θαυματουργα χαπακια τον επομενο μηνα ισωσ παω για τα δυδιμα!!!!!!!! καλη επυτιχια σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου που σκέφτεσαι έτσι!!! Έτσι θα γίνει, θα το δεις! Εύχομαι να μην χρειαστεί καθαρισμός, συνήθως σε τόσο σύντομη κύηση το σώμα καθαρίζει μόνο του! Άντε, τώρα με τα χαπάκια σου εύχομαι αμέσως 5-6 αυγουλάκια!!! Κάποιο θα κάτσει, δεν μπορεί!!!

Διαφημίσεις

Lemonaki μου πολύ λυπάμαι για το ωαρριάκι σου που παλινδρόμησε. Τι σημαίνει όμως παλινδρόμησε? Δηλαδή έφυγε? Δεν έσπασε? Τι? Ελπίζω αύριο που θα σε δει κάποια από τα υπόλοιπα 7 να ειναι ΟΚ. Καλά η άλλη γυναίκα στο ιατρείο είναι δυνατόν να ήταν 50 χρονών??? Πώς έμεινε έγκυος ? Με τον κρίνο?? Και εγώ βρε Λεμονάκι ζηλεύω αφάνταστα. Εχω αρχίσει να γινομαι σχεδον αντικοινωνική… φοβάμαι τα τηλέφωνα που χτυπάνε από φίλους ότι θα ανακοινώσουν ευχάριστα από τις γυναίκες τους… μια άλλη φίλη γεννάει…μια άλλη περιμένει… αποφεύγω επισκέψεις σε ζευγάρια… γενικώς άστα. Είμαι στα χειρότερα μου.:( Ειδικά χθες σκεφτομουν να παω κατευθειαν στην εξωσ… και όχι σε λαπαροσκόπηση. Λέω αφού δεν έχει γίνει τόσο καιρό άρα… κάποιο λάκκο έχει η φάβα και εγώ απλά συσσωρεύω άγχος, πόνο και άσκοπο χρόνο! Πάντως εσύ δεν εχεις λόγο να αγχώνεσαι τόσο πολύ, αληθεια σου λεω. 6 μηνες είναι πολύ λιγο διαστημα. Ειλικρινά σου μιλαω. Και αφου ολες οι εξετασεις σας είναι ΟΚ (σαλπιγγογραφία έχεις κάνει?) τότε είσαι και εσύ ΟΚ και το μωρό είναι στο δρόμο. Απλά… έχει λίγο κίνηση!!!:)

Gianna μου αρεσεις γιατί αποπνεέις την αισιοδοξία! Ετσι μπράβο. Στον επόμενο κύκλο με δίδυμα!!! :) Προβατακι εσυ κανενα νέο?

Λεμονάκι ή οποια άλλη κοπέλα ξερει μια ερωτηση: Μετά την ένεση πόσες ώρες μετά πρεπει να υπάρχει επαφη? Ισχυει 36 ώρες που διάβασα εδώ στο φορουμ? Ακριβως??? ή μπορει να είναι πχ 40-42 ώρες?? Ρωτάω για να ξερω τι ωρα να κλεισω ραντεβου με το γιατρο μου. Γιατί μπορεί 36 ωρες μετα το ραντεβου με τον γιατρο να πεφτει πχ ξημερωματα.. που θα είναι αδυνατον να βαλουμε ξυπνητηρι για… Μπορει να σας φαινεται λιγο χαζη η ερωτηση αλλα τα σκεφτομαι όλα. Επισης ποση αποχη απαιτείται?? 2 μερες? 3 μερες? Περισσότερο?? Ουφφφφ….

sweet candy, για να προγραμματίσεις καλύτερα την επαφή πρέπει να λάβεις υπόψη σου πόσο δυνατό είναι το σπέρμα.

Εγώ όταν ήμουν στο τριπάκι των προγραμματισμένων επαφών, ο γιατρός έλεγε να έχουμε επαφή μία μέρα μετά την πρεγκνύλ και άλλη μία την επόμενη. Δηλαδή στην ουσία έλεγε ότι πρέπει να σπέρμα να έχει 'κατατεθεί' και πριν την ωορρηξία, αλλά και μετά.

Σε περίπτωση που το σπέρμα δεν είναι πολύ δυνατό, η κρίσιμη επαφή είναι αυτή που ακολουθεί την ωορρηξία, ούτως ώστε να έχει κατέβει το ωάριο και να πάνε τα σπερματοζωάρια να το συναντήσουν και όχι να τα βάλεις να περιμένουν την ωορρηξία..

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ωάριο ζει 12-24 ώρες, το θέμα του timing είναι πολύ κρίσιμο... Ο γιατρός σου τι σε συμβούλεψε?

xp3Xp3.png

Κοριτσία καλη επιτυχια σε ολες σας !

Στον επόμενο κύκλο ξεκιναω κι εγω χαπια clomiphene

Mηπως μπορει καποια κοπελα να μου πει το κοστος περιπου να ξερω που βρισκομαι?

Κοριτσία καλη επιτυχια σε ολες σας !

Στον επόμενο κύκλο ξεκιναω κι εγω χαπια clomiphene

Mηπως μπορει καποια κοπελα να μου πει το κοστος περιπου να ξερω που βρισκομαι?

μην ανησυχείς, είναι πολύ φθηνά... Πάνω από 2 ευρώ το κουτί δεν κάνουν... Καλή επιτυχία!

xp3Xp3.png

Διαφημίσεις

Sweet Candy που έχεις και το όνομα της μοναδικής μου ηρωίδας, εμένα ο γιατρός μου είχε πει επαφή την ημέρα που κάνεις την πρεγκνύλ και την μεθεπόμενη, ήθελε το σπέρμα να είναι ήδη εκεί πριν την ωορηξία αλλά αν το σπέρμα είναι καλό, ΄μου είχε πει επαφές κάθε μέρα. Κάπου εδώ μέσα στο φόρουμ νομίζω είχα διαβάσει ότι το σπέρμα κάνει 16 ώρες για να φτάσει στις σάλπιγγες, δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι. Αλλά 16 ώρες για λίγα εκατοστά ρε παιδιά;;; Τι να πω, όλα μπερδεμένα μου φαίνονται πια:confused:΄Αυτό που φοβάμαι είναι ότι τα παιδιά δεν γεννιούνται έτσι, με αριθμούς και υπολογισμούς, αν είναι να γίνουν θα γίνουν:?:?:?:?:?

Εγώ είμαι στην αναμονή μέχρι 2 Οκτ αν και δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι τότε, μιλάμε μου την έχει βαρέσει αυτή τη φορά!!!:lol:

Επίσης, να ρωτήσω και κάτι: έχει τύχει να διαβάζω εδώ για αργοπορημένη σύλληψη. Τί εννοούμε με αυτό;;; Αργοπορημένη σύλληψη πώς γίνεται, αφού το ωάριο έχει όλες κι όλες με το ζόρι 24 ώρες, πώς αργοπορημένη; Μήπως εννοούν αργοπορημένη εμφύτευση; Εγώ δηλαδή που ξέρω πότε ακριβώς έγινε η ωορηξία καθώς ήταν με πρόκληση, για πόσο αργοπορημένη σύλληψη μπορώ να λέω; Πάνω από 24 ώρες από αυτό που υπολογίζω γίνεται;

Επίσης, να ρωτήσω και κάτι: έχει τύχει να διαβάζω εδώ για αργοπορημένη σύλληψη. Τί εννοούμε με αυτό;;; Αργοπορημένη σύλληψη πώς γίνεται, αφού το ωάριο έχει όλες κι όλες με το ζόρι 24 ώρες, πώς αργοπορημένη; Μήπως εννοούν αργοπορημένη εμφύτευση; Εγώ δηλαδή που ξέρω πότε ακριβώς έγινε η ωορηξία καθώς ήταν με πρόκληση, για πόσο αργοπορημένη σύλληψη μπορώ να λέω; Πάνω από 24 ώρες από αυτό που υπολογίζω γίνεται;

H γονιμοποίηση μπορεί να γίνει όσο ζει το ωάριο... Η εμφύτευση είναι που 'παίζει' χρονικά... Αρα μιλάμε για αργοπορημένη εμφύτευση και όχι γονιμοποίηση... Αφού γίνει η εμφύτευση αρχίζει να εκρίνεται η ορμόνη hcg, η οποία ανιχνεύεται στο τεστ κυήσεως...

xp3Xp3.png

yesiamtroubled και Προβατάκι σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό μου ακόμη, και μάλιστα αυτό σκοπεύω να κάνω σήμερα για να ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Εχω καταμπερδευτεί. Αλλά έχω και άλλη αποριά, εσύ προβατάκι είπες ότι το σπέρμα θελεί 16 ώρες να φτάσει στον προορισμό του. Οκ ως εδώ (και οκ με την επαφή πριν την ωορρηξια). Άρα θα επρεπε να δινεται εμφαση στις επαφες ΠΡΙΝ σπασει το ωαριο... δηλαδη πριν τις 36 ωρες? Σωστα? (αφού το ατιμούτσικο θέλει τόσο πολύ χρόνο να φτάσει το άλλο ατιμούτσικο για να τα φτιάξουν!)

Yesiamtroubled πολύ ωραίο το link που έδωσες!

Κοριτσια εχω ακομη μια ερωτηση: Αυτήν την ένεση μπορείς να την κάνεις σε κάθε κύκλο ή πρέπει να περάσει/σουν ενας ή παραπάνω μεχρι να την ξανακανεις? (γιατί κάπου έχει πάρει το ματι μου οτι δεν γινεται να την κανουμε καθε μηνα). Επισης είναι ακίνδυνη ή έχει κ αυτή παρενέργειες?

κοριτσια μηπως ξερει καμια αν μετα απο αποβολη μπορω να παρω τα χαπια ??? γιατι πηγα σε 2 γιατρουσ ο ενας μ ειπε ναι κ ο αλλοσ μετα απο 3 μηνες.........

Gianna καλημέρα! Έκανες απόξεση; από ό,τι θυμάμαι όχι έτσι; Άρα νομίζω ότι μπορείς. Εγώ μετά από αποβολή 5ης εβδομάδας χωρίς απόξεση άρχισα ξανά.

Sweet Candy αυτό που έγραψα για τις 16 ώρες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει... Κι εγώ αναρωτιέμαι. Όσο για την ένεση, τί να σου πω, εγώ την έκανα και στους 4 κύκλους, τον έναν πίσω από τον άλλον. Αυτά τα φάρμακα είναι έτσι κι αλλιώς επιβαρυντικά για την υγεία, δεν νομίζω να κάνει διαφορά ο ένας μήνας αποχής. Βέβαια αυτό είναι δική μου σκέψη. Ο γιατρός μου μου είπε ότι συνήθως κάνουν μέχρι και 9 κύκλους, και σίγουρα 6 συνεχόμενους. Δεν τον ρώτησα πόσο επιβαρυντικά είναι τα φάρμακα γιατί πρώτον το λένε τα ίδια στο χαρτί τους και δεύτερον είμαι σίγουρη ότι θα μου έλεγε "κρίνεις τα οφέλη σε ΄σχέση με τους κινδύνους" και δεδομένου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συλλάβω από μόνη μου αφού δεν κάνω ωορηξία...πρέπει να τα πάρω αν θέλω παιδί... :(

Πάντως αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστέρησα την θεραπεία. Μου την είχε δώσει πέρσι τον Οκτώβριο και ξεκίνησα τον Μάιο γιατί φοβόμουν τα φάρμακα. Αλλά όντως, δεν έκανα ούτε μια φορά μόνη μου ωορηξία, οπότε είπα σκάσε και κολύμπα :)))

Kαλημέρα κορίτσια!

Εγώ ξέρω ότι το 'τσαχπίνικο' σπέρμα φτάνει τα αυγά μέσα σε 45'. Το αργοπορημένο μπορεί να κάνει έως και 12 ώρες (καλά κρασιά δηλαδή).. Ολα αυτά ισχύουν στην περίπτωση που δεν ακολουθείται η μέθοδος της σπερματέγχυσης. Στην σπερματέγχυση το σπέρμα τοποθετείται μέσα στην μήτρα (έχοντας ξεπεράσει το 'εμπόδιο' του τραχήλου) και άρα βρίσκεται πιο κοντά στις σάλπιγγες για να συναντήσει τα αυγά...

Ακούγεται πολύ δύσκολο! Αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν άλλες κοπέλες τόσο εύκολα!

Για τις ορμόνες τώρα, ο γιατρός μου μου είπε ότι απαγορεύεται να πάρω σερπαφαρ / πρεγκνυλ πάνω από 6 μήνες. Και ότι δεν διατρέχουμε κίνδυνο. Τα φάρμακα που με ανησυχούν είναι αυτά της εξωσωματικής, είναι πιο 'τούρμπο'.. Να δούμε αν θα μπορέσω να τα αποφύγω...

xp3Xp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...