Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene???

Recommended Posts

την επομενη τεταρτη....χιχιχι ανυπομονω...γι αυτο ισως δεν με νοιαζει που θα αδιαθετησω...το εχω παρει καλα μεχρι στιγμης...εχω αρχισει πονακια...αρα οπου να ναι!!οσο για την εξεταση μην φοβασαι τιποτα!!!ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη!!!!!

οποτε κοπελα μου θα σκεφτεσαι μονο τις διακοπουλες σου στη μυλο θα πατε?εσεις το καλο ειναι εχετε διπλα σας τα νησια

εμεις εχουμε ακομα μεχρι να παρει ο αντρας μου αδεια 30 του μηνος παιρνει κ θα πηγαινουμε αυθημερον χαλκιδικη κ 2 του μηνος θα παμε τηνο τη χρειαζομασται την ξεκουραση ολοι μας για να γεμισουμε τις μπαταριες μας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 761
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε κοπελα μου θα σκεφτεσαι μονο τις διακοπουλες σου στη μυλο θα πατε?εσεις το καλο ειναι εχετε διπλα σας τα νησια

εμεις εχουμε ακομα μεχρι να παρει ο αντρας μου αδεια 30 του μηνος παιρνει κ θα πηγαινουμε αυθημερον χαλκιδικη κ 2 του μηνος θα παμε τηνο τη χρειαζομασται την ξεκουραση ολοι μας για να γεμισουμε τις μπαταριες μας..

οπου και να πας καλα ειναι και εμεις περυσι τελος αυγουστου ειχαμε παρει...η πιο καλη εποχη..........!!το εχω αναγκη να ξεφυγουμε...βασικα δεν θα πηγαιναμε πουθενα λογω οικονομικων γιατι μαζευουμε λιγα χρηματα να εχουμε για γεννες κτλ αλλα επειδη με ειχε παρει απο κατω..ο αντρας μου εκλεισε διακοπες..για να ξεφυγω...

οπου και να πας καλα ειναι και εμεις περυσι τελος αυγουστου ειχαμε παρει...η πιο καλη εποχη..........!!το εχω αναγκη να ξεφυγουμε...βασικα δεν θα πηγαιναμε πουθενα λογω οικονομικων γιατι μαζευουμε λιγα χρηματα να εχουμε για γεννες κτλ αλλα επειδη με ειχε παρει απο κατω..ο αντρας μου εκλεισε διακοπες..για να ξεφυγω...

κ εμεις δεν ειμαστε για πολλα γιατι ειμαι ανεργη αλλα τον ιουλιο που ολα με ειχαν παει στραβα απο μονη μου ειχα κανει ταμα να κανω νηστεια για το 15αυγουστο κ να παω στη τηνο κ ο αντρας μου συμφωνησε κ ετσι θα παμε μαζι..οντως οταν θα μεινουμε με το καλο εγκυες θα χουμε πολλα εξοδα οπως κ στη γεννα ας ερθει με το καλο κ ο καλος θεουλης δεν θα μας αφησει ετσι

γειά σου χρυσοβαλάντω θέλω να σου πω ότι έχουμε κάνει το ίδιο τάμα.μόνο που εμείς πήγαμε 31/07 ως 1/08 ούτε 2 μέρες για το τάμα.και νιώθω σίγουρη ότι με βοήθησε στο θέμα του μωρού.πιστεύω πως αν όχι αυτό τον μήνα τον άλλο σίγουρα θα έχουμε εμβρυάκι..θα το νιώσεις και εσύ όταν θα πας με το καλό...

γειά σου χρυσοβαλάντω θέλω να σου πω ότι έχουμε κάνει το ίδιο τάμα.μόνο που εμείς πήγαμε 31/07 ως 1/08 ούτε 2 μέρες για το τάμα.και νιώθω σίγουρη ότι με βοήθησε στο θέμα του μωρού.πιστεύω πως αν όχι αυτό τον μήνα τον άλλο σίγουρα θα έχουμε εμβρυάκι..θα το νιώσεις και εσύ όταν θα πας με το καλό...

μπραβο δεσποινακι μακαρι νασαι στο ευχομαι μεσα απτη καρδια μου..

τα λογια σου πολυ με χαροποιουν κ γω αυτο νοιωθω οτι θα με βοηθησει η παναγιτσα νοιωθω οταν θα παω θα μεινω συντομα εγκυος κ η lemonia μου εστειλε το μηλο της αγ.ειρηνης χρυσοβαλαντου πιστευω ολα αυτα θα με βοηθησουν μακαρι να μεινουμε ολες συντομα εγκυουλες..

Διαφημίσεις

μπραβο δεσποινακι μακαρι νασαι στο ευχομαι μεσα απτη καρδια μου..

τα λογια σου πολυ με χαροποιουν κ γω αυτο νοιωθω οτι θα με βοηθησει η παναγιτσα νοιωθω οταν θα παω θα μεινω συντομα εγκυος κ η lemonia μου εστειλε το μηλο της αγ.ειρηνης χρυσοβαλαντου πιστευω ολα αυτα θα με βοηθησουν μακαρι να μεινουμε ολες συντομα εγκυουλες..

δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, να σαι σίγουρη πως θα γίνει το θαύμα και για μας..η μαμα μου προσπαθούσε 11μήνες για μωράκι και μόλις πήγε στη μεγαλόχαρη και έφαγε το μήλο από την αγία ειρήνη έμεινε τον ίδιο κιόλας μήνα στην αδερφούλα μου έγκυος.γι αυτο σου λέω όλα θα πάνε καλά για όλες μας..

δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, να σαι σίγουρη πως θα γίνει το θαύμα και για μας..η μαμα μου προσπαθούσε 11μήνες για μωράκι και μόλις πήγε στη μεγαλόχαρη και έφαγε το μήλο από την αγία ειρήνη έμεινε τον ίδιο κιόλας μήνα στην αδερφούλα μου έγκυος.γι αυτο σου λέω όλα θα πάνε καλά για όλες μας..

μακαρι να μεινουμε γρηγορα εγκυουλες γιατι δεν εχω αλλο αντοχες να περιμενω δεν μπορω ναμαι στο περιμενε κ να τρωω συναιχεια αποτυχιες εχω απογοητευτει τελειως με τον εαυτο μου

σου ευχομαι τα καλυτερα κ γρηγορα να γινεις μανουλα το ονειρο σου να πραγματοποιηθει περιμενω νεα σου

μην στεναχωριέσαι και μην απογοητεύεσαι..αν και σε καταλαβαίνω γιατί και γω κάπως έτσι είμαι..ήμουν σίγουρη ότι κάτι γινόταν εκεί κάτω γι αυτό και έκανα τεστ μεσημεράκι το yes or no το οποίο έβγαλε μια αχνή γραμμή για θετικό.χάρηκα αλλά περιορισμένα γιατί δεν ήξερα αν αξιόπιστο.(περίοδο περιμένω σε 4μέρες) έτσι αποφάσισα να κάνω πριν μισή ώρα το self clear που δείχνει από την 5 μέρα σύλληψης και φυσικά βγήκε αρνητικό.δεν ξέρω, πάλι από κάτω με πήρε.να σημειώσω βρε χρυσοβαλάντω μου ότι υπήρχαν κάποιες ενδείξεις....τι να πω :?

μην στεναχωριέσαι και μην απογοητεύεσαι..αν και σε καταλαβαίνω γιατί και γω κάπως έτσι είμαι..ήμουν σίγουρη ότι κάτι γινόταν εκεί κάτω γι αυτό και έκανα τεστ μεσημεράκι το yes or no το οποίο έβγαλε μια αχνή γραμμή για θετικό.χάρηκα αλλά περιορισμένα γιατί δεν ήξερα αν αξιόπιστο.(περίοδο περιμένω σε 4μέρες) έτσι αποφάσισα να κάνω πριν μισή ώρα το self clear που δείχνει από την 5 μέρα σύλληψης και φυσικά βγήκε αρνητικό.δεν ξέρω, πάλι από κάτω με πήρε.να σημειώσω βρε χρυσοβαλάντω μου ότι υπήρχαν κάποιες ενδείξεις....τι να πω :?

yes or no το εχω παρει πολλες φορες κ ειναι καλη εταιρεια κανε αυριο πρωι μια χοριακη να σιγουρευτεις γιατι αν δεν εισαι γιατι να βγαλει αχνη γραμμη?να εισαι εγκυος κ να βγει αρνητικο να το καταλαβω αλλα να μην εισαι κ να βγει θετικο για πιο λογο να γινει αυτο

η χοριακη δειχνει απτη πρωτη μερα μακαρι να σαι αλλα με τα λεγομενα σου πιστευω οτι εισαι κ τωρα αν δωσεις αιμα προλαβαινεις

λέω πρώτα να περιμένω μήπως και εμφανιστεί η περίοδος και αν όχι που το εύχομαι τότε να δω παραπέρα.εσύ τι λες καλή μου; γιατί όμως το ένα να δείξει αχνή γραμμούλα και το άλλο που είναι πιο εξιδικευμένο να βγει αρνητικό..πώς να το ερμηνεύσω;;; περιμένω και δικά σου νέα.μη σε κουράζω μόνο με τα δικάμου

Διαφημίσεις

λέω πρώτα να περιμένω μήπως και εμφανιστεί η περίοδος και αν όχι που το εύχομαι τότε να δω παραπέρα.εσύ τι λες καλή μου; γιατί όμως το ένα να δείξει αχνή γραμμούλα και το άλλο που είναι πιο εξιδικευμένο να βγει αρνητικό..πώς να το ερμηνεύσω;;; περιμένω και δικά σου νέα.μη σε κουράζω μόνο με τα δικάμου

εγω κοπελα μου μολις με τελειωσε η περιοδο οποτε προς το παρον δεν εχω κατι να περιμενω

εχω πολυκυστικες κ εχω αστατο κυκλο οποτε θυμαται μουρχεται την τεταρτη θα κανω υστεροσκοπηση γιανα δει ο γιατρος αν ολα ειναι ενταξει κ απο τον αλλο μηνα θα κανω σπερματεγχυση πηρα ενεσακια για προκληση ωορηξιας κ χαπια για τις πολυκυστικες για να ρυθμιστει ο κυκλος ειναι χαπια που μπορω να μεινω εγκυος αυτα θα τα ξεκινησω τον αλλο μηνα για την σπερματεγχυση αστα η δικη μου ιστορια ειναι τραγικη για αυτο ελπιζω μονο σε ενα θαυμα για να μην περασω ολη αυτη την διαδικασια του σεπτεβριου..

καλυτερα περιμενε 4 μερουλες που περιμενεις περιοδο κ μετα αν δεις οτι δεν σουρχεται κανε μια χοριακη αλλα εμενα κατι μου λεει οτι εισαι εγκυος..

κοπελα μου θα σε κλεισω θα τα πουμε αυριο πρωι γιατι τωρα περιμενω κοσμο..τα λεμε

να μου το ανταπωδωσει διπλα..να μου δωσει διδυμακια!!!χιχιχι...μακαρι να ειμαι αγαπη μου...κοντος ψαλμος αληλουϊα!!θα δουμε...και να σε ρωτησω...η ενεση πρεγκνυλ...ειναι ακριβη???ξερεις??λεω αν δεν ειμαι τωρα...να την παρω την επομενη!!!μωρε πιστευω οτι θα μου ρθει...αλλα τι να πω αλλο??μια λεω ετσι μια πιστευω αλλιως??(οτι μπορει και ειμαι).....ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!μωρε αφου πονουσα...χθες βραδακι...σημερα μεχρι στιγμης παλι οχι.μονο κατι γλυκα τσιμπιματακια..αλλα εχω βαλει και ταμπον...μην τυχον μου ρθει..ααααχχχχχ...μακαρι γλυκια μου να ειμαι μακαρι..και εσυ ειμαι σιγουρη με την βοηθεια της αγ, ειρηνης...θα μεινεις..ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...με την πρωτη!!οταν τα παραλαβεις πεσ μου...χαιρομαι που σου εδωσα λιγη χαρα απο αυτη μου την πραξη!!!κοριτσακι μου εσυ....ολα καλα θα σου πανε...προσευχυθηκα για σενα..

lemonia μου, αν και εχουν περασει αρκετες μερες απο το μηνυμα σου, να σου πω οτι η pregnyl δεν ειναι ακριβη, 3.50 ευρω κανει. εγω βεβαια χρειαστηκε να παρω 2 κουτια γιατι ηθελε διπλη δοση απο τη σκονη ο γιατρος μου.αν θυμαμαι καλα απο τη στιγμη που την κανεις μετα απο 36 ωρες περιπου προκαλειται ωορρηξια.

ευχομαι ομως να μη χρειαστει να την κανεις τον αλλο μηνα, να σε προλαβει το νινι....

lemonia μου, αν και εχουν περασει αρκετες μερες απο το μηνυμα σου, να σου πω οτι η pregnyl δεν ειναι ακριβη, 3.50 ευρω κανει. εγω βεβαια χρειαστηκε να παρω 2 κουτια γιατι ηθελε διπλη δοση απο τη σκονη ο γιατρος μου.αν θυμαμαι καλα απο τη στιγμη που την κανεις μετα απο 36 ωρες περιπου προκαλειται ωορρηξια.

ευχομαι ομως να μη χρειαστει να την κανεις τον αλλο μηνα, να σε προλαβει το νινι....

σε 36 ωρες σπαει το αυγουλακι κ πρεπει ναρθεις σε επαφη με τον αντρα σου τι αγχος τραβαμε?τουλαχιστον παιρνουμε που παιρνουμε τις ορμονες τουλαχιστον να μεινουμε γρηγορα μανουλες

μακαρι κουκλιτσα μου να μην χρειαστει να την κανω...αφου να φαντστεισ και τα χαπια που ξανα αρχισα τωρα λεω εγω μηπως αν μεινω απο πιο πριν γινει η συλληψη σε 2 μερες πχ...δεν κανω κακο με το να παιρνω τα χαπια??αχχ εχω μπερδευτει πολυ!!

Διαφημίσεις

Ζουζουνες μου γλυκες επεστρεψα (για λιγο), λεμονακι χρυσοβαλαντακι και ολες οι αλλες ζουζουνες υπομονη κ θα ερθει το μωρακι και σε εμας.. οπου να ναι ερχεται! Λεμονακι αποφασισες τι θα κανεις τελικα με την ενεση? χρυσοβαλαντακι καλα αποτελεσματα ευχομαι!

Κοριτσια μου ζεστά, δυνατά και φοβερά... Ελαβα τις εξης αποφασεις: 1) Αποφασισα οτι τον επομενο μηνα θα κανω την ενεση. Ετσι για αλλαγη! Να δουμε αν θα φερει αποτελεσμα. 2) Αποφασισα επισης οτι ο επομενος μηνας θα ειναι και ο τελευταιος μηνας που θα τα παρω (τριτος). Δε νομιζω οτι θα αντεξω το εξαμηνο που ειπε ο γιατρος γιατι το τι μου προκαλει αυτο το χαπι δε λεγεται. 3) Αποφασισα ακομη οτι θα αλλαξω γιατρο αν χρειαστει. Απαιτω πλεον (και δεν ειναι εριστικό, είναι ανθρώπινο) περισσοτερα απο ενα απλο δεκαλεπτο επισκεψης που δεν μου εξηγει τιποτα. Αυτά. Κατά τα άλλα: λεμονάκι βουρ σε αυτόν τον κυκλο! Με αυτοπεποιθηση και αισιοδοξια (και το μυαλο οπουδηποτε αλλου εκτος απο εκει!) χρυσοβαλαντακι την εκανες την εξεταση? ποτε περιμενεις αποτελεσματα? Εκ των προτερων ευχομαι τα καλυτερα. Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο Σ/Κ.

Κοριτσια μου ζεστά, δυνατά και φοβερά... Ελαβα τις εξης αποφασεις: 1) Αποφασισα οτι τον επομενο μηνα θα κανω την ενεση. Ετσι για αλλαγη! Να δουμε αν θα φερει αποτελεσμα. 2) Αποφασισα επισης οτι ο επομενος μηνας θα ειναι και ο τελευταιος μηνας που θα τα παρω (τριτος). Δε νομιζω οτι θα αντεξω το εξαμηνο που ειπε ο γιατρος γιατι το τι μου προκαλει αυτο το χαπι δε λεγεται. 3) Αποφασισα ακομη οτι θα αλλαξω γιατρο αν χρειαστει. Απαιτω πλεον (και δεν ειναι εριστικό, είναι ανθρώπινο) περισσοτερα απο ενα απλο δεκαλεπτο επισκεψης που δεν μου εξηγει τιποτα. Αυτά. Κατά τα άλλα: λεμονάκι βουρ σε αυτόν τον κυκλο! Με αυτοπεποιθηση και αισιοδοξια (και το μυαλο οπουδηποτε αλλου εκτος απο εκει!) χρυσοβαλαντακι την εκανες την εξεταση? ποτε περιμενεις αποτελεσματα? Εκ των προτερων ευχομαι τα καλυτερα. Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο Σ/Κ.

γλυκια μου καντυ τι κανεις?που εξαφανιστηκες εχετε εξοχικο?πολυ σε χαιρομαι γιατι κανεις διακοπουλες κ ξενοιαζεσαι απτα καθημερινα προβληματα εγω αλλη μια εβδομαδα κ μετα διακοπουλες..

να μπαινεις κ στα προωρα συμπτωματα εκει ειναι γραμμενο το προβλημα μου..καντυ μου δεν πηγαν κ τοσο καλα τα πραγματα θα πρεπει να την ξανακανω την εξεταση πονεσα πολυ επειδη το μηχανημα κ η καμερα ηταν μικρη ο γιατρος τα ειδε ολα πεντακαθαρα αλλα στο τοιχωμα αριστερης πλευρας της μητρας ειδε μια σκια αλλα επειδη πονουσα πολυ τη σταματησε την εξεταση κ εννοειται δεν με πηρε καθολου λεφτα μου ειπε πρεπει ναχω οινομυωμα αλλα το σεπτεβρη θα τη ξανακανω σε κλινικη με ολικη αναισθησια κ αν εχω κατι θα μου κανει επεμβαση επι τοπου κοστιζει 700-800 αλλα για την υγεια θα τα δωσεις στους δικους μου δεν ειπα τιποτα για να μην τους στεναχωρησω ας περασω το γολγοθα μονο εγω κ ο αντρας μου λυπαμαι που δεν ειχα ευχαριστα νεα να σου πω..χαιρομαι για τις αποφασεις που πηρες οταν κανεις διακοπουλες κ εισαι χαλαρη σκεφτεσαι πιο καθαρα..σου ευχομαι ναναι ο τελευταιος μηνας σου κ να ρθει γρηγορα το μωρακι που περιμενεις..περιμενω νεα σου φιλακια

γλυκια μου καντυ τι κανεις?που εξαφανιστηκες εχετε εξοχικο?πολυ σε χαιρομαι γιατι κανεις διακοπουλες κ ξενοιαζεσαι απτα καθημερινα προβληματα εγω αλλη μια εβδομαδα κ μετα διακοπουλες..

να μπαινεις κ στα προωρα συμπτωματα εκει ειναι γραμμενο το προβλημα μου..καντυ μου δεν πηγαν κ τοσο καλα τα πραγματα θα πρεπει να την ξανακανω την εξεταση πονεσα πολυ επειδη το μηχανημα κ η καμερα ηταν μικρη ο γιατρος τα ειδε ολα πεντακαθαρα αλλα στο τοιχωμα αριστερης πλευρας της μητρας ειδε μια σκια αλλα επειδη πονουσα πολυ τη σταματησε την εξεταση κ εννοειται δεν με πηρε καθολου λεφτα μου ειπε πρεπει ναχω οινομυωμα αλλα το σεπτεβρη θα τη ξανακανω σε κλινικη με ολικη αναισθησια κ αν εχω κατι θα μου κανει επεμβαση επι τοπου κοστιζει 700-800 αλλα για την υγεια θα τα δωσεις στους δικους μου δεν ειπα τιποτα για να μην τους στεναχωρησω ας περασω το γολγοθα μονο εγω κ ο αντρας μου λυπαμαι που δεν ειχα ευχαριστα νεα να σου πω..χαιρομαι για τις αποφασεις που πηρες οταν κανεις διακοπουλες κ εισαι χαλαρη σκεφτεσαι πιο καθαρα..σου ευχομαι ναναι ο τελευταιος μηνας σου κ να ρθει γρηγορα το μωρακι που περιμενεις..περιμενω νεα σου φιλακια

κοπελα μου, λυπαμαι που ταλαιπωρηθηκες τοσο κ θα πρεπει να την κανεις παλι αλλα τουλαχιστον αν ειναι οινομυωμα κ αφαιρεθει, αυτο θα σε φερει πιο κοντα στον πολυποθητο στοχο.κοιτα τωρα στις διακοπες να τα αφησεις ολα αυτα για λιγο πισω, να χαλαρωσεις γιατι το χρειαζεσαι και να χαρεις τον αντρουλη σου, να παρετε δυναμεις...

κοπελα μου, λυπαμαι που ταλαιπωρηθηκες τοσο κ θα πρεπει να την κανεις παλι αλλα τουλαχιστον αν ειναι οινομυωμα κ αφαιρεθει, αυτο θα σε φερει πιο κοντα στον πολυποθητο στοχο.κοιτα τωρα στις διακοπες να τα αφησεις ολα αυτα για λιγο πισω, να χαλαρωσεις γιατι το χρειαζεσαι και να χαρεις τον αντρουλη σου, να παρετε δυναμεις...

σε ευχαριστω πολυ aranka μου ετσι ειναι προς το παρον τοχω ξεχασει το θεμα μου το μονο που θελω να φυγουμε διακοπουλες να ηρεμησω εσυ πως εισαι?απτη τεταρτη που εκανα υστεροσκοπηση εχω ψιλοπονακια χαμηλα σαν περιοδου κ στην αρχη ειχα αιμα κ μεχρι τωρα εχω καφε στο σερβιετακι γνωριζεις αν ειναι φυσιολογικο?νομιζω οταν εκανα σαλπιγγογραφια ετσι πρεπει ναμουν παθαινω συχνα τραχηλιτιδα κ ισως επηρεασε με την εξεταση αυτο εχω ευαισθητο τραχηλο

σε ευχαριστω πολυ aranka μου ετσι ειναι προς το παρον τοχω ξεχασει το θεμα μου το μονο που θελω να φυγουμε διακοπουλες να ηρεμησω εσυ πως εισαι?απτη τεταρτη που εκανα υστεροσκοπηση εχω ψιλοπονακια χαμηλα σαν περιοδου κ στην αρχη ειχα αιμα κ μεχρι τωρα εχω καφε στο σερβιετακι γνωριζεις αν ειναι φυσιολογικο?νομιζω οταν εκανα σαλπιγγογραφια ετσι πρεπει ναμουν παθαινω συχνα τραχηλιτιδα κ ισως επηρεασε με την εξεταση αυτο εχω ευαισθητο τραχηλο

χρυσοβαλαντω μου, τωρα το διαβασα. φανταζομαι πως ηταν φυσιολογικο το αιμα-οπως στη σαλπιγγογραφια, ε;-και τωρα να μην πονας μετα απο τοσες μερες. δεν πιστευω να επαθες παλι τραχηλιτιδα;;; εγω παθαινω συχνα μυκητιασεις και ουρολοιμωξεις!:evil:

δεν εφυγες ακομα για διακοπες;ποτε με το καλο;

ζαχαρωτο μου και εγω ετσι λεω μεχρι 3 κυκλους τα κλομιφαιν και μετα τελος....εγω λοιπον θα κανω και αυτον τον κυκλο ετσι μερα παρα μερα που λεει και ο γιατρος και οτι γινει...αλλα στον τριτο κυκλο αν δεν εχω μεινει τωρα στον δευτερο θα κανω την ενεση...αλλα στον τριτο κυκλο!!!απλα γυρισα απο τις διακοπες μου πολυ αισιοδοξα..και ειπα οτι ειναι να γινει θα γινει!!ετσι χωρις τεστ χωρις θερμοκρασιες χωρις θα προσπαθησω αγχος...οτι ειναι να γινει θα γινει....ουφ βαρεθηκα να το κυνηγαω...αν ειναι να ερθει θα ερθει...παντως αυτο που λες για τους γιατρους ισχυει.....το σκεφτομαι και εγω!!

Lemonaki καλως επεστρεψες απο τις διακοπουλες και εσυ. Απο αισιοδοξια εγω δε θα ελεγα οτι ειμαι στην καλυτερη μου φαση. Εχω μπερδευτει πραγματικα. Νιωθω οτι μου ερχεται περιοδος κανονικα (δεν εχω καμια αμφιβολια) και αισθανομαι πολυ ασχημα οπως καταλαβαινεις. Εχω μπερδευτει και με αυτο το χαπι πια.. δε ξερω καν αν θα το παρω και αυτο το μηνα. Φοβαμαι οτι χανω το χρονο μου και επιπλεον επιβαρυνω πολυ τον εαυτο μου... δε ξερω τι να πω. Σημερα μιλησα με μια φιλη η οποια εμεινε τον 6ο μηνα του χαπιου με σπερματεγχυση (ειχαν θεμα με το σπερμα)! Με τιποτα δε θα αντεξω τοσο πολυ. Εδω αυτον τον μηνα σου λεω και ακομη ειμαι μπερδεμενη... και ο αντρας μου δεν ειναι πολυ υπερ ουτε κ για αυτο το μηνα. Αστα...Λεμονακι αληθεια πιστευω πολυ σε σενα αυτον τον μηνα (ο 2ος ειναι που λεγανε οι αλλες κοπελες οτι ειναι ο δυνατος, θυμασαι; για σενα θα ισχυσει λοιπον, πολυ θα ηθελα να ισχυσει και για μενα αλλα οπως σου πα ερχεται η ....) Σε επρηξα συγνωμη, αλλα μωρε κουραστηκα, δεν μπορω αλλο.:(

Χρυσοβαλαντακι, η υστεροσκοπηση εξεταζει μονο την κατασταση της μητρας ή και τις σαλπιγγες?? Θα ξανακανεις υστεροσκοπηση (γιατι ομως ? η μια δεν αρκει?) η θα κανεις λαπαροσκοπηση? εγω φοβαμαι για τις σαλπιγγες μου για αυτο ρωτω αν με την υστεροσκοπηση φαινονται καλυτερα απο οτι με την σαλπιγγογραφια. Να χαλαρωσεις πολυ και να περασεις τελεια στις διακοπουλες σου.

Lemonaki καλως επεστρεψες απο τις διακοπουλες και εσυ. Απο αισιοδοξια εγω δε θα ελεγα οτι ειμαι στην καλυτερη μου φαση. Εχω μπερδευτει πραγματικα. Νιωθω οτι μου ερχεται περιοδος κανονικα (δεν εχω καμια αμφιβολια) και αισθανομαι πολυ ασχημα οπως καταλαβαινεις. Εχω μπερδευτει και με αυτο το χαπι πια.. δε ξερω καν αν θα το παρω και αυτο το μηνα. Φοβαμαι οτι χανω το χρονο μου και επιπλεον επιβαρυνω πολυ τον εαυτο μου... δε ξερω τι να πω. Σημερα μιλησα με μια φιλη η οποια εμεινε τον 6ο μηνα του χαπιου με σπερματεγχυση (ειχαν θεμα με το σπερμα)! Με τιποτα δε θα αντεξω τοσο πολυ. Εδω αυτον τον μηνα σου λεω και ακομη ειμαι μπερδεμενη... και ο αντρας μου δεν ειναι πολυ υπερ ουτε κ για αυτο το μηνα. Αστα...Λεμονακι αληθεια πιστευω πολυ σε σενα αυτον τον μηνα (ο 2ος ειναι που λεγανε οι αλλες κοπελες οτι ειναι ο δυνατος, θυμασαι; για σενα θα ισχυσει λοιπον, πολυ θα ηθελα να ισχυσει και για μενα αλλα οπως σου πα ερχεται η ....) Σε επρηξα συγνωμη, αλλα μωρε κουραστηκα, δεν μπορω αλλο.:(

και μενα ζαχαρωτο μου ο αντρας μου δεν ειναι καθολου υπερ αυτου του χαπιου...σε καταλαβαινω οσο καμμια αλλη γιατι ειμαστε στην ιδια φαση εμεις...μην χανεις την ελπιδα σου μεχρι να σου ερθει....ειπαμε η ελπιδα πεθαινει τελευταια...εξαλλου λενε οτι τα συμπτωματα ειναι ιδια....περιμενε να δεις...οσο γι αυτο που λες...κουραστηκα!!σε καταλαβαινω παρα μα παρα πολυ!!!μωρε οποτε θελει ας μας το δωσει ο θεος....αυτο λεω...αυτον τον κυκλο και το πολυ πολυ αλλον εναν..ο αντρας μου λεει να μην παρω αλλη φορα...οσο για την ενεση ειναι ανενδοτος...και αν κανουμε βλακεια που τα παιρνουμε και επιβαρυνουμε τζαμπα τον οργανισμο μας???και μην ξαναπεις οτι με πρηζεις...συμμεριζομαι την αγωνια σου...ειναι ακριβως η ιδια με την δικη μου!!!αχ γλυκια μου οτι ειναι να γινει θα γινει...εγω μαλλον κοντευω στην ωορηξια...δεν πηρα τεστ..αλλα εχω υγρα και πονακια...νωρις δεν γινετε??(αν ειναι τωρα?)12/8 αδιαθετησα...τι να πω??στις διακοπες τα αφησα ολα πισω...ολα μα ολα!!δεν σκεφτομουν τιποτα ουτε παιδια ουτε σπιτι ουτε δουλεια τιποτα!!!ημουν με τον αντρουλη μου και περασαμε σουπερ...ετσι θελω να ειμαι ξεγνοιαστη οπως παλια χωρις κολληματα που μονο κακο μας κανουν.........αυτο που ειπες λοιπον οτι κουραστηκες ισως σου βγει σε καλο!!!συνηθως πιανουν οσες οντως εχουν κουραστει και το αφηνουν......ας το δοκιμασουμε και εμεις....στο χερι μας ειναι....ξερω οτι στην φαση που εισαι ειναι αστα να πανε και το μυαλουδακι ειναι κολλημενο στην ακατανομαστη που δεν θες να ερθει...και οτι και να λεμε τωρα ειναι λιγο συνηθισμενο....απλα ζαχαριτσα μου ειναι στο χερι μας και οχι στο δικο του...πρεπει να επιβληθουμε στον εαυτο μας..μακρια το αγχος...πεταμε τεστ θερμομετρα και περιμενουμε την περιοδο μας οπως την περιμεναμε παντα...μονο ετσι θα πιασουμε το ονειρο μας...σε θελω αισιοδοξη οκ??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...