Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λεει αλήθεια το Self Clear???

Recommended Posts

Για σας κορίτσια! Θέλω κι εγώ να γίνω μαμά και είμαστε στον τρίτο μήνα προσπάθειας. Σήμερα έκανα τεστ εγκυμοσύνης με το Self Clear, (2 μερες καθυστερησης), και απ'οτι φαίνεται βγήκε θετικό. Έχουν όμως μια διαφορά οι γραμμές, η μία γραμμή είναι πιο λεπτή από την άλλη. Υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος το τεστ και να μην είμαι έγκυος? Ευχαριστώ....

Διαφημίσεις

Με 2 μέρες καθυστέρηση και με θετικό τέστ κατα 99,99999% είσαι εγκυούλι.....όπως είπε και η Νίκη κάνε και μια χοριακή διότι την ζητάνε και οι γιατροί για να χοροπηδάς απο την χαρά σου με τρανταχτή αποδειξη....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσάκι μου!!!

Με 2 μέρες καθυστέρηση και με θετικό τέστ κατα 99,99999% είσαι εγκυούλι.....όπως είπε και η Νίκη κάνε και μια χοριακή διότι την ζητάνε και οι γιατροί για να χοροπηδάς απο την χαρά σου με τρανταχτή αποδειξη....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσάκι μου!!!

Ναι αλλά δεν έχω σταθερό κύκλο, και έχει τύχει να έχω καθυστερηση και 10 και 15 μέρες, και τώρα μου φαίνεται περίεργο και μου είναι αδύνατον να το πιστέψω.... Λέω να περιμένω μια βδομάδα ακόμη...και να κάνω τη β' χοριακη!

Διαφημίσεις

Καλε τρεχα να κανεις μια χοριακή που εχεις ΘΕΤΙΚΟ τεστ στα χερια σου και θελεις να περιμενεις και μια βδομαδα!!!!!!!!!!!!!

Και για να κάνω τη χοριακή πάω χωρίς ραντεβού??? Ποια η διαδικασία? Επειδή δεν τα ξέρω....

Ναι αλλά δεν έχω σταθερό κύκλο, και έχει τύχει να έχω καθυστερηση και 10 και 15 μέρες, και τώρα μου φαίνεται περίεργο και μου είναι αδύνατον να το πιστέψω.... Λέω να περιμένω μια βδομάδα ακόμη...και να κάνω τη β' χοριακη!

Αν έχεις αντοχή περίμενε την εβδομαδούλα σου και πήγενε μετά!!!!:P

Και για να κάνω τη χοριακή πάω χωρίς ραντεβού??? Ποια η διαδικασία? Επειδή δεν τα ξέρω....

Ναι χωρις ραντεβου πας σε ενα οποιδηποτε μικροβιολογικο και την κανεις.Σε λιγες ωρες εχεις και το αποτελεσμα.η τιμη 20-30 ευρω.

Για σας κορίτσια! Θέλω κι εγώ να γίνω μαμά και είμαστε στον τρίτο μήνα προσπάθειας. Σήμερα έκανα τεστ εγκυμοσύνης με το Self Clear, (2 μερες καθυστερησης), και απ'οτι φαίνεται βγήκε θετικό. Έχουν όμως μια διαφορά οι γραμμές, η μία γραμμή είναι πιο λεπτή από την άλλη. Υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος το τεστ και να μην είμαι έγκυος? Ευχαριστώ....

Έτσι ακριβώς συνέβη και σε μένα η μια γραμμούλα δεν ήταν έντονη, το επανέλλαβα την επόμενη μέρα τα ίδια, οπότε λέω αποκλείεται να είμαι ολίγον έγκυος!!!!:mrgreen: αλλά για σίγουρα πήγα στη μικροβιολόγο μου και έκανα μια β χοριακή που πήρα τα αποτελέσματα σε 2-3 ώρες και όντως ήταν θετικό!!!!

κατά 99.9% είναι αλάνθαστα τα τέστ. Κάνε μια χοριακή να σιγουρευτείς 100% Με το καλό!!!!

dev011pr___.pngan1cv7ONw361210Mjg1ZGx6fDQ2ODAwMjNkamF8fk1hcmlhIGlzLi4uLi4uLi4u.gif

Διαφημίσεις

Έτσι ακριβώς συνέβη και σε μένα η μια γραμμούλα δεν ήταν έντονη, το επανέλλαβα την επόμενη μέρα τα ίδια, οπότε λέω αποκλείεται να είμαι ολίγον έγκυος!!!!:mrgreen: αλλά για σίγουρα πήγα στη μικροβιολόγο μου και έκανα μια β χοριακή που πήρα τα αποτελέσματα σε 2-3 ώρες και όντως ήταν θετικό!!!!

κατά 99.9% είναι αλάνθαστα τα τέστ. Κάνε μια χοριακή να σιγουρευτείς 100% Με το καλό!!!!

Σήμερα το απόγευμα πήγα και έκανα την χοριακή. Αύριο θα μάθω τα αποτελέσματα...Μ' εχει φάει η αγωνία! Άμα μάθω ότι δεν είμαι έγκυος θα απογοητευτώ πάρα πολυ, γιατί έχω ενθουσιαστεί από τώρα....

Θα είσαι θα είσαι, θα δείς!!!

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία ή έχετε ακούσει να κάνει κάποια τεστ εγκυμοσύνης και να της βγει θετικό χωρίς να είναι πραγματικά έγκυος???

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία ή έχετε ακούσει να κάνει κάποια τεστ εγκυμοσύνης και να της βγει θετικό χωρίς να είναι πραγματικά έγκυος???

Δεν είσαι????? Μόνο η χοριακή έχει 100% ακρίβεια στο αποτέλεσμα της!!!!

Τα τέστ εμπορίου κάνουν λάθος....Και οχι σπανίως...Αν διαβάσεις διάφορα θέματα εδω μέσα θα δείς πόσα εβγαζαν θετικό και τελικά οι κοπέλες δεν ήταν και πόσα έβγαιναν αρνητικά και τελικά οι κοπέλες ήταν εγκυούλες....

Τι έδειξε η χοριακή?

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς! Στο αρνητικό κάνουν λάθος! Στο θετικό δεν κάνουν! Στο θετικό σημαίνει ότι ανιχνεύτηκε η ορμόνη στο σώμα σου. Αυτή ανεβαίνει μόνο με την εγκυμοσύνη! Και αφού έκανες και 2 τεστ θετικά είσαι 100% έγκυος.

azHYp2.png

vwuep3.png

ΒΕΡΑ κάνουν λάθος και στο θετικό.......Πόσες κοπέλες εδω έχουν πεί για τα ψευδη θετικα?

Α ναι? Δεν έχω ακούσει ποτέ για λάθος θετικό! Γι' αυτό το λέω ...

Κι εγώ όταν ήμουν έγκυος στο 1ο θυμάμαι ότι η γιατρός έίχε πει ότι το αρνητικό μπορεί να είναι λάθος ... το θετικό όμως όχι. Πιστεύω ότι μόνο όταν παίρνουν κάποια φάρμακα που ανεβάζουν αυτή την ορμόνη μπορεί να έχει ανέβει ψευδώς και δείξει λάθος!

azHYp2.png

vwuep3.png

Α ναι? Δεν έχω ακούσει ποτέ για λάθος θετικό! Γι' αυτό το λέω ...

Κι εγώ όταν ήμουν έγκυος στο 1ο θυμάμαι ότι η γιατρός έίχε πει ότι το αρνητικό μπορεί να είναι λάθος ... το θετικό όμως όχι. Πιστεύω ότι μόνο όταν παίρνουν κάποια φάρμακα που ανεβάζουν αυτή την ορμόνη μπορεί να έχει ανέβει ψευδώς και δείξει λάθος!

Μωρέ μόνο η χοριακή θα την ηρεμήσει σε 100% αποτέλεσμα!!!

Και δεν μας έχει πει ακόμα τελικά τι αποτέλεσμα έχει....

Πριν δυο μηνες το επαθα εγω με predictor διπλο τεστ κι'ολας... κανω το πρωτο με πρωινα ουρα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ λεω μπα γιατι ειχα ακουσει διαφορα για τα συγκεκριμενα τεστ κανω αμεσως και το επομενο ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ και εκεινο λεω δεν μπορει και τα δυο να ειναι λαθος.....αποτελεσμα κανω χοριακη την επομενη μερα αρνητικη δεν ξερω αν παιζουν οι πιθανοτητες σε ολες της μαρκες αλλα καλυτερα χοριακη με την μια γιατι το ψυχολογικο που περασα δεν περιγραφετε...

459830qyqjkq81to.gif

Μάλιστα!!! Γιατί όμως δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά! Δηλαδή πώς ανίχνευσε την HCG ορμόνη ενώ δεν υπήρχε στα ούρα?

χμ...τι να σου πω...δεν ξερω.Απλα ευχαριστω το Θεο που γλυτωσα το εγκεφαλικο εκεινη τη μερα....

Μάλιστα!!! Γιατί όμως δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά! Δηλαδή πώς ανίχνευσε την HCG ορμόνη ενώ δεν υπήρχε στα ούρα?

Σιγα να μην ανιχνευσε ορμονη και πορτοκαλαδα να τα εριχνα αυτα θετικα θα μου τα εβγαζε....ειχα ακουσει εκεινο το διαστημα οτι κυκλοφορουσε ελλατωματικη παρτιδα και οταν μου τα εφερε ο αντρας μου του ειπα πως αυτα ειναι ικανα να με βγαλουν εγκυο χωρις να ειμαι....αλλα οταν ειδα και το δευτερο θετικο την πατησα λεω δεν μπορει 2 στα 2.....και μετα επεσα στα πατωματα.

459830qyqjkq81to.gif

Πάντως αυτό που είπε η μαιευτήρας της στη Βέρα μου το είχε πει κι εμένα. Όταν πήγα για διερευνητική συζήτηση - αφού είχα κάνει το πρώτο τεστ στο σπίτι - μου είπε ότι το θετικό είναι πάντα θετικό όσο αχνή και να είναι η γραμμή, αλλά πάντως με ρώτησε αν έπαιρνα τίποτα φάρμακα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...