Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Την συμβουλη σας παρακαλω !!! ( αναγκη)

Anna_22

Recommended Posts

Εγω καλη μου κρινω αυτο που διαβαζω..και αυτο που βλεπω ειναι μια κοπελα μετα απο κουβεντα με τον αντρα της μονη της να παραδεχεται οτι ειχε ξεφυγει..ακουγε μονο τους γονεις της και οτι κι αν της ελεγε αυτος τον θεωρουσε κακο και δεν τον καταλαβαινε.

Μετα απο αυτες τις κουβεντες θεωρω πολυ φυσικο ο αντρας της να ειχε προσπαθησει πολλες φορες να της μιλησει κι εκεινη να μην ακουγε θεωρωντας τον κακο και υπερβολικο και οτι δε θελει τους γονεις της χωρις λογο.

Δεν καταλαβαινω πως εισαι τοσο σιγουρη πως τα πραγματα δεν εγιναν ετσι.Μην κρινουμε τοσο ευκολα χωρις να εχουμε ακουσει και την αλλη αποψη.

Και τι εννοεις καλα να αφησει τη γυναικα του αλλα να παρατησει το παιδι?

Υπηρχε αλλος τροπος να αφησει τη γυναικα του αλλα να παρει μαζι του το παιδι?ποιος ειναι αυτος ο τροπος?Να βουτυξει το παιδι και να το παρει απο τη μανα?Αυτο θα το προτιμουσες?

Μπορει να συνεχισει να εχει αψογες σχεσεις με το παιδι του ακομα και μετα απο ενα διαζυγιο.Δεν παει να πει οτι οποιος χωριζει ειναι απαισιος πατερας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφυγε απο το σπιτι......!!!!

Εχουμε ενα παιδακι που ειναι ακομα μια σταλια κι αυτος εφυγε κι ειπε πως εχουμε ασυμφωνια χαρακτηρων.

Τι πρεπει να φοβαμε επιδη φοβαμε απο τωρα που μονο εφυγε....

Ειμαι αλλοδαπη κι ειμασταν μαζι 5 χρονια κι καναμε ενα υπεροχο πλασματακι αλλα τωρα τι γινετε?

Τοσο πολυ αλλαζει ενας γαμος κι ενα παιδι τους ανθρωπους?:|:|:|:|:|:|:|:|:|

Στάθηκα σ'αυτό εδώ το σημείο. Αφησε να εννοηθουν πράγματα. Τελοςπαντων οπου υπάρχει μωρό βγαινει παραπανω ευαισθησια σε σημείο παρεξηγησης . Μιλησε τοσο απελπισμένα τι να πω..............

Εγω καλη μου κρινω αυτο που διαβαζω..και αυτο που βλεπω ειναι μια κοπελα μετα απο κουβεντα με τον αντρα της μονη της να παραδεχεται οτι ειχε ξεφυγει..ακουγε μονο τους γονεις της και οτι κι αν της ελεγε αυτος τον θεωρουσε κακο και δεν τον καταλαβαινε.

Μετα απο αυτες τις κουβεντες θεωρω πολυ φυσικο ο αντρας της να ειχε προσπαθησει πολλες φορες να της μιλησει κι εκεινη να μην ακουγε θεωρωντας τον κακο και υπερβολικο και οτι δε θελει τους γονεις της χωρις λογο.

Δεν καταλαβαινω πως εισαι τοσο σιγουρη πως τα πραγματα δεν εγιναν ετσι.Μην κρινουμε τοσο ευκολα χωρις να εχουμε ακουσει και την αλλη αποψη.

Και τι εννοεις καλα να αφησει τη γυναικα του αλλα να παρατησει το παιδι?

Υπηρχε αλλος τροπος να αφησει τη γυναικα του αλλα να παρει μαζι του το παιδι?ποιος ειναι αυτος ο τροπος?Να βουτυξει το παιδι και να το παρει απο τη μανα?Αυτο θα το προτιμουσες?

Μπορει να συνεχισει να εχει αψογες σχεσεις με το παιδι του ακομα και μετα απο ενα διαζυγιο.Δεν παει να πει οτι οποιος χωριζει ειναι απαισιος πατερας.

Ετσι ακριβως ειναι !!!!!!! ενας ανθρωπος για ν αφησει το παιδι του 8 μηνων και να φυγει λεει πολλα!!!! συγουρα ομως δεν τον λες απαισιο πατερα αλλα εναν αντρα που δεν αντεξαι αλλο , δεν ειχε αλλες αντοχες !!!! αν ηταν απλα οτι δεν ταιριαζαν δεν θα πηγαινε η Αννα να του ζητα συγνωμη !!! και οσο για το οτι ειναι θεμα καταγωγης λυπαμαι αλλα ειναι εκτος τοπου και χρονου αυτη η αποψη !!! ξερω πολλα ζευγαρια που δεν υπαρει τετοιο θεμα που χωριζουν γι αυτους τους λογους!!!! και τα προσωπικα ζητηματα που εχει ο καθενας μας ειναι δικα του και δεν πρεπει να χαρακτηριζει καταστασεις βαση αυτον!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Κορίτσια δεν τον είπα απαίσιο πατέρα. Εγραψα ότι στην συγκεκριμένη στιγμή στάθηκε ανεύθυνος πατέρας και σύζυγος. Το σημειώνω για τυχόν παρεξηγήσεις. Για το θέμα της καταγωγής συμφωνώ ζαχαρένια δεν νομίζω καν να είναι αυτό το πρόβλημα

Ετσι ακριβως ειναι !!!!!!! ενας ανθρωπος για ν αφησει το παιδι του 8 μηνων και να φυγει λεει πολλα!!!! συγουρα ομως δεν τον λες απαισιο πατερα αλλα εναν αντρα που δεν αντεξαι αλλο , δεν ειχε αλλες αντοχες !!!! αν ηταν απλα οτι δεν ταιριαζαν δεν θα πηγαινε η Αννα να του ζητα συγνωμη !!! και οσο για το οτι ειναι θεμα καταγωγης λυπαμαι αλλα ειναι εκτος τοπου και χρονου αυτη η αποψη !!! ξερω πολλα ζευγαρια που δεν υπαρει τετοιο θεμα που χωριζουν γι αυτους τους λογους!!!! και τα προσωπικα ζητηματα που εχει ο καθενας μας ειναι δικα του και δεν πρεπει να χαρακτηριζει καταστασεις βαση αυτον!!!

''Ειμαι αλλοδαπη κι ειμασταν μαζι 5 χρονια κι καναμε ενα υπεροχο πλασματακι αλλα τωρα τι γινετε?''

Αν ειναι εκτος τοπου και χρονου η αποψη μου,τοτε γιατι το αναφερει?Ο καθενας πιστευω μπορει να εχει δικη του αποψη για το θεμα και δεν ειναι σωστο να ισχυριζομαστε τις αποψεις των αλλων οτι ειναι λαθος ή ασχετες.Ο καθενας εχει τη γνωμη του.:?

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Μπορεί να είναι και ο άντρας της αλλοδαπός . Ετσι όπως το έγραψε σε μενα προσωπικά φάνηκε αρχικά σαν να ήθελε να μάθει τα δικαιώματα της σαν ξένη που είναι . Δεν ξέρω έχει πολλά κενά ιστορία αυτή

εγω παλι κοριτσια το βλεπω λιγο διαφορετικα το θεμα και το βλεπω απο την προσωπικη μου πειρα!

θελω λοιπον να γραψω δυο λογια και για τη αννα και για τη αννουλα αλλα και για ολα τα κοριτσια που γινονται πολυ νωρις μανουλες με μπαμπαδες που κι αυτοι ειναι ακομη παιδια και χωρις να εχουν εξασφαλισει τις πρακτικες προυποθεσεις για γαμο και παιδι.δεν το λεω επικριτικα .Αλλωστε μου φαινεται πολυ ασχημο να μας λεει ενας ανθρωπος τον καημο του κι εμεις να τον βαζουμε κατω και ''να του τη λεμε''!

οπως ειπα εχω παρομοια εμπειρια.Και εμεις ειμαστε ''μεικτη''(απο εθνικοτητες) οικογενεια και ναι ,αυτο παιζει καποιο ρολο.Δε θα τον αναλυσω για να μη βγω απο το θεμα.έφερα στον κοσμο το πρωτο μου παιδι όταν ήμουν 22,μολις ειχα αποφοιτησει απο το πανεπιστημιο,μολις ειχα βρει μια δουλεια με συμβαση που δεν ειχα την πειρα να καταλαβω οτι δε θα ανανεωνεται για παντα,δεν ειχα ιδεα πως να κρατησω ένα σπιτι,δεν ειχα ιδεα πως να αναθρεψω ένα παιδι ,ο δε αντρας μου με πολλη αγαπη , ρομαντισμο,υπεροχες στιγμες αλλα και μυαλο εφηβου...Και συν οτι δουλευε με μικρες απολαβες και δεν ειχε ολοκληρωσει ακομη τις σπουδες του...Κια οι δεσμοι με την οικογενεια του ήταν τοσο ισχυροι (σαν στο μικρο παιδι )που μου δηλητηριασαν τη ζωη πολλακις..

περασα χρονια δια πυρος και σιδηρου,με πολλα αγχη και οικονομικες στεναχωριες,με προστριβες και σαν κι εσας κοριτσια έφτασα καποιες φορες στα προθυρα του χωρισμου!

ωστοσο,δεν το μετανιωνω ουτε στιγμη...έχω σημερα ,32 ετων πια ,τρια υπεροχα παιδια,εχω και πολλες καλες στιγμες να θυμαμαι,με τον αντρα μου μεγαλωσαμε μαζι!ο θεος με βοηθησε, δε με αφησε ουτε στιγμη να δυσκολευτω πιο πολυ απ οτι αντεχα... και δουλεια καλη βρηκα και προχωραμε μπροστα!

πηρα ομως και μερικα μαθηματα που θελω να τα μοιραστω μαζι σας

-προσεχετε πως λετε αυτο που εχετε να πειτε και πως καυγαδιζετε ΟΙ

διαφωνιες ειναι αναποφευκτες ,το ξεκατινιασμα οχι!οι νεοι ανθρωποι ειναι συνηθως πιο ασυγκρατητοι και παθιασμενοι!με λιγη εξασκηση μπορειτε να μαθετε να λετε ο,τι θελετε την καταλληλη στιγμη και με τον καταλληλο τροπο ,χωρις χτυπηματα κατω απο τη ζωνη,χωρις κατηγοριες!και αν ο αντρας σας ξεκιναει σε αυτο το στυλ,δε θα μπορεσει να συνεχισει αν εσεις δε χανεται τον καλο σας τροπο

-προσοχη στο οικονομικο

ειναι λογικο σε αυτες τις ηλικιες να μη ειστε τακτοποιημενοι ακομη!

σκεφτειτε μακροπροθεσμα οχι μονο πως θα τα βγαλετε περα αυτο το μηνα!αν δεν υπαρχει εξειδικευση ακομη και με το παιδακι μπορειτε να μαθετε μια τεχνη ή μια δουλεια στην οποια εχετε ταλεντο και που δε θα σας αφησει άνεργους στο μελλον!(βεβαια ειναι και η συγκυρια στην ελλαδα τωρα χαλια αλλα...)

-προσοχη στις οικογενειες

οι γονεις σας μπορει να εχουν και αληθινους λογους να ανησυχουν και μπορει αν χρειαζεστε τη βοηθεια τους να παιρνουν το θαρρος να ανακατευονται αρκετα στο σπιτικο σας αλλα αν δε βαλετε ορια και απο τις δυο πλευρες, θα γινει της κολασεως!:evil:

-μην ξεχασετε το παιδι

ειναι λογικο να θελετε να φτιαξετε τη σχεση σας ,να σας απασχολει ο ερωτας, να θελετε να διασκεδασετε και να περνατε και καλα,ειδικα στα 20

όμως ειναι κριμα το παιδι να βλεπει τη γιαγια του π,χ περισσοτερο απο σας

ή να μην εχει τη φροντιδα που του αξιζει γιατι εσεις ειστε απορροφημενοι στα δικα σας...

μη τρομαζετε

το πάιδι φερνει τα πανω κατω στη ζωη ενος ζευγαριου ,ποσο μαλλον οταν παιδια ειστε και οι ιδιοι!

ωστοσο αυτες οι δυσκολιες του πρωτου καιρου δεν κρατανε για παντα,μετα απο ενα διαστημα η ζωη θα ξαναβρει το ρυθμο της!

μην παραιτειστε

σε οσες δυσκολιες και αν βρεθειτε ,θα σας κανει να αισθανθειτε καλυτερα να φροντιζετε τον εαυτο σας ,να αισθανεστε ομορφη,να βρειτε χρονο για μια απασχοληση που αγαπατε, να κρατησετε επαφες με συγγενεις και φιλους που εκτιματε!επιπλεον και ο αλλος παιρνει το μηνυμα οτι ειστε μαζι του απο επιλογη οχι επειδη χωρις αυτον...το χαος!

-δουλεψτε με τον εαυτο σας

το οτι γινατε μαμαδες νωρις ειναι μια καλη ευκαιρια να εξελιχθειτε σαν ανθρωποι!ειναι μεγαλη προκληση να μαθετε να μπαινετε στη θεση του αλλου, να ξερετε τι θελετε και να βαζετε εφικτους στοχους για να το πετυχετε,να σεβεστε και τον εαυτο σας και το συντροφο σας στη σχεση,

να ισσοροπειτε...οχι συνταγες δεν υπαρχουν αλλα αξιζει να το προσπαθουμε.

ακομη προσπαθηστε να ξεπερασετε προβληματα που κουβαλατε απο το παρελθον.Αν εχετε πολλες ανασφαλειες, κομπεξ ,φοβιες ,ασχημες εμπειριες,αν αισθανεστε οτι δεν εχετε αγαπηθει σαν παιδια και χιλια δυο αλλα ,αυτα δυστυχως δεν περνανε απο μονα τους και δυστυχως αν δεν ασχοληθειτε μπορει να κανουν ζημια και στο γαμο σας...

καλη δυναμη και καλο''ταξιδι'' σε όλες

''Ειμαι αλλοδαπη κι ειμασταν μαζι 5 χρονια κι καναμε ενα υπεροχο πλασματακι αλλα τωρα τι γινετε?''

Αν ειναι εκτος τοπου και χρονου η αποψη μου,τοτε γιατι το αναφερει?Ο καθενας πιστευω μπορει να εχει δικη του αποψη για το θεμα και δεν ειναι σωστο να ισχυριζομαστε τις αποψεις των αλλων οτι ειναι λαθος ή ασχετες.Ο καθενας εχει τη γνωμη του.:?

πιθανος για να κανει την κατασταση ποιο δραματικη και να πουμε .. τον ανευθηνο πατερα που παρατησαι την κοπελα σε ξενη χωρα με ενα παιδι στην αγκαλια!!!!!!! και να μην μπουμε στην διαδηκασια να σκεφτουμε τι εκανε η κοπελα για να φτασει αυτος σε αυτο το σημειο!!!!!!! και οντως ηταν ακυρος ο τροπος που ξεκινησαι το θεμα!!!!!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Οι άνθρωποι είναι παντρεμένοι 5 χρόνια τώρα, και το μωρό είναι μικρό. Δηλαδή παντρεύτηκαν πριν το παιδί, από επιλογή τους και όχι βεβιασμένα λόγω εγκυμοσύνης, άρα είχαν ήδη συνηθίσει σε έναν τρόπο ζωής ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής. Ασυμφωνία χαρακτήρων μπορει να υπάρχει, αν το ζευγάρι αποφασίζει έτσι και η πεθερά λέει γιουβέτσι, αλλά επηρεάζεται η κόρη της? Γι΄αυτό λέω. Ξέρουμε μόνο τη μια όψη του νομίσματος. Αν η κοπέλα τραβούσε διάφορα από τα πεθερικά της και σηκωνόταν να φύγει μαζί με το παιδί, δεν θα τη δικαιολογούσαμε? Και αν ο άνθρωπος μπούχτησε και έφυγε, αλλά σεβάστηκε ότι το παιδί του πρέπει να μείνει με τη μάνα του, τότε γίνεται ανεύθυνος πατέρας? Δηλαδή αν μεγαλώσει το παιδί του σε ένα περιβάλλον εχθρικό για τον ίδιο και αυτά τα καταλαβαίνει το παιδί, θα είναι τότε υπεύθυνος πατέρας?

ISGLp2.pngilpPp3.png

νασια διαβασε εδω!

''Θα ηθελα να μην μαθενω νεα τους αλλα δεν μπορω,επειρεαζουν τον ανδρα μου πολυ στρην ψυχολογια κι με πειραζει αυτο.Προσπαθει να μας χωρισει η μανα του απο την αρχη της σχεσης μας.

Δεν ειμαστε ακομα παντρεμενοι, θα κανουμε πολιτικο τα χριστουγεννα οταν θα ερθει με το καλο απο το εξωτερικο. ''

αυτο το ελεγε η αννα σε ένα περυσινο της ποστ,οταν ηταν εγκυος και η πεθερα την κατηγορουσε πως δεν ειναι το παιδι του γιου της!αρα ο γαμος προεκυψε μετα την εγκυμοσυνη (το τικερακι της προφανως εννοει 5 χρονια μαζι)

Διαφημίσεις

νασια διαβασε εδω!

''Θα ηθελα να μην μαθενω νεα τους αλλα δεν μπορω,επειρεαζουν τον ανδρα μου πολυ στρην ψυχολογια κι με πειραζει αυτο.Προσπαθει να μας χωρισει η μανα του απο την αρχη της σχεσης μας.

Δεν ειμαστε ακομα παντρεμενοι, θα κανουμε πολιτικο τα χριστουγεννα οταν θα ερθει με το καλο απο το εξωτερικο. ''

αυτο το ελεγε η αννα σε ένα περυσινο της ποστ,οταν ηταν εγκυος και η πεθερα την κατηγορουσε πως δεν ειναι το παιδι του γιου της!αρα ο γαμος προεκυψε μετα την εγκυμοσυνη (το τικερακι της προφανως εννοει 5 χρονια μαζι)

Σε ευχαριστώ πιγκουινάκι, τώρα κατάλαβα πολλά!

ISGLp2.pngilpPp3.png

νασια διαβασε εδω!

Τελικά ποιος επηρεάζεται απο τους γονείς τους η κοπέλα η ο άντρας της?

παντως κοριτσια εγω επιμενω πως η συζητηση αυτη θα ηταν πιο καλα να γινεται με την αννα παρουσα γιατι μπορει να βγαζουμε και λαθος συμπερασματα....κι ας με μαλωσε πιο πανω η angicat οταν ειπα πως καλο ειναι, αμα ζηταμε συμβουλες ,να μην εξαφανιζομαστε μετα:wink:

ελπιζω βεβαια να ναι καλα η κοπελα...

Καλησπερα σε ολους σας.υχαριστς για τις απαντησεις κι τις γνωμες σας.Μου ειναι πολυ χρησιμες,θα σας απαντησω στις ερωτησεις σας σε οσες μπορω τουλαχιστον για τωρα.

Δεν ειχα ευκαιρεια να μπω κι να σας απαντησω.Μολις τωρα διαβασα τις απαντησεις σας.

Μετα απο αυτο το θεμα που εκανα τα ξαναβρηκαμε φυσικα εγω τον παρακαλαγα να ειμαστε μαζι,επιδη δεν ηθελα το παιδι μου να μεγαλωσει χωρις πατερα (οπως εγαλωσα εγω,εχω πατριο) για μια εβδομαδα προσπαθουσα να ειμαι ηρεμη κι ψυχρεη αλλα δεν τα καταφερα ομως....Με ποιο απλα λογια.

Ο κυριος κι εγω ειπαμε να βρουμε ενα σπιτι να νοικιασουμε κι να παμε να μεινουμε μονοι μας(εγω αυτο το διαστημα μενω με τους γονεις μου κι με ταιζουν αυτοι,ο ιδιος ειχε δωσει 300 ευρο για την μικρη κι μονο απο την μερα που φυγε απο το σπιτι) εννοειτε εγω του ειχα ζητησει να μου δωσει κι αλλα για τον λογο οτι δεν θελω να με ταιζουν αλλοι απο την στιγμη που εχω ανδρα κι συζηγο.Να ερθω στο θεμα μας...λοιπον, αγοραζα εγω καθε μερα παρα μερα χρυση ευκαρεια για να ψαξω για σπιτι,ευρισκα κι καλα σπιτια (απο οτι μου ελεγαν) κι ο κυριος δεν ηθελε να παμε να τα δουμε εποιδη βαριοτανε η απλα βαριοτανε ,δεν λεω για την κουραση απο την δουλεια.ναιι μπορω να το καταλαβω αλλαεμενα αυτο μου διχνει οτι δεν θελει να βρει σπιτι.Δεν μπορω εγω να τον παρακαλαω για να παμε να ψαξυμε σπιτι.αλλα το ποιο καλο που μου ειπε ητανε " Γιατι δεν αγοραζεις εφημεριδ κι οτι σου αρεσει να πας να το δεις μονη σου κι μετα αν ειναι να παμε μαζι το βραδυ" το βρισκετε φυσιολογικο?

Εντω μεταξυ τον παρακαλεγα να ερθει σπιτι ( πατρικο μου) να δει εμενα κι την μικρη που ειμασταν μονες μας σε ενα σπιτι ...(ουτε αυτο τον ενοιαξε) κουραστηκα ποια να το κανω αυτο...και να μου λεει κιολας πως ειμαι κακια κι πως δεν θελει να ερθει σε αυτο το σπιτι.Σηγνωμη κυριε αφηνετε το παιδι με την γυναικα σας μονα τους κι δεν σας καιγετε καρφι?Ουτε ενα τηλ δε ν εχει παρει να δουμε αν ζουμε η πεθαναμε.Ολη η εβδομαδα ητανε ετσι ακρθβως κι χωρις καμια αλλαγη...

Ερχομαστε στο χθες....επρεπε να παμε χθες στους γονεις μου λογο οτι η παιδιατρος θα ερχοτανε στους γονεις μου να κανουμε τα πρωτα εμβολια.Τελικα η γιατρος δεν ηρθε κι η μικρη δεν ειχε γαλα να πιει (πινει βιολογικο το αλλο την πειραζει) κι του λεω εγω...να παμε να το παρουμε το γαλα επιδη η μικρη δεν θα εχει να φαει.Φυσικα δεν ηθελε να παεικι του λεω μηπως θελεις να παρω ταξι κι να παω?κι μου λεει " ΝΑΙ" εκει φρικαρα κι του ειπα να μην ξαναπατησει εδω.Με συγχωρειτε αλλα τσανιστηκα απιστευτα.ΚΙ πραγματι μπορει να με ποναει αλλα δεν θελω να τον ξαναδω .Δεν σκεφτηκε το παιδι? 2 μηνω νεογεννητο να παρουμε ταξι να παμε μεσα στην ζεστη?

Οποιες ερωτησεις θελετε καντε μου κι θα σας απαντησω

(ειμαστε μαζι 5 χρονια κι παντρευτηκαμε τον γενναρη κι παλι λογο του παιδιου διαφορετικα δεν θα γινοτανε ο γαμος,ετσι το εχω καταλαβει,κι ας λεγαμε σε ολους πως θα γινοτανε φεος ο θρησκευτικος)

IJ85p3.png

Ojvop3.png

καλησπερα αννα μου ,χαιρομαι που εισαι καλα και μας γραφεις!

επειδη και γω περασα παρομοιες καταστασεις με σενα σου εγραψα δυο πραγματακια απο την εμπειρια μου στην προηγουμενη σελιδα.αν θεσ διαβασε εδω

http://QUOTE=πιγκουινακι;1612767

τωρα για αυτα που λες σημερα,θα σου πω τη γνωμη μου!καταλαβαινω οτι θες να τα πεις καπου να ξαλαφρωσεις και καλα κανεις!ωστοσο με τα

''και του ειπα και μου ειπε '' ,δε βγαζεις ακρη! χειροτερα συγχιζεσαι και αποτελεσμα μηδεν!

επικεντρωσου λοιπον στην ουσια! οπως το βλεπω εγω ,ο ανδρας σου ενδιαφερεται για σενα (αλλιως και με τοσα που ακουει απο τους δικους του

και τοσους ασχημους καβγαδες θα ειχατε χωρισει οριστικα) αλλα δεν ειναι ώριμος για συζυγος και πατερας ακομη, Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε θα βρει τις ισορροπιες του και δε θα δεχθει τις αλλαγες στη ζωη του ,αν του δωσεις λιγο χρονο!να χωρισεις μπορεις ανα πασα στιγμη αν δεις και ειναι αδιορθωτος!κατ΄εμε συγκρατησε τα νευρα σου ,φορα το χαμογελο σου,θυμισου τι αγαπας σε αυτον και προσπαθησε να τον τραβηξεις προς εσας! εσενα και την κορουλα σας!

αφου δε θηλαζεις και εχεις και τη μαμα σου να προσεξει λιγο το παιδι,πηγαινε μονη σου να δεις σπιτια δεν ειναι τραγικο.Βρες κατι καλουτσικο και οικονομικο,(η εποχη σηκωνει παζαρια:cool:)κοιτα να μην εισαι ουτε διπλα αλλα ουτε μακρια απο τους γονεις σου και μην το καθυστερεις!

μονο μην ξεχνας να του δειχνεις ποσο τον αγαπας κα ποσο το περιμενεις να μεινετε οι τρεις σας!αν τα καταφερεις θα δεις οτι θα αγαπησει την κορουλα του και θα ωριμασει σιγα σιγα,μονο γλυκανε τον...Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι θα χασεις την αξιοπρεπεια σου!

ΑΝ ειναι οικονομικα σωστος απεναντι σας δειξε σεβασμο για τη δουλεια και τον κοπο του,πεστου μια καλη κουβεντα παραπανω!

θα δεις τι ομορφα θα ειναι να τρωτε οι τρεις σας ,να βγαινετε βολτιτσες με το καροτσακι σας αγκαλια, να κανετε σχεδια για το μελλον..Για μενα μονο να κερδισεις εχεις!Και ειπαμε να τον παρατησεις προλαβαινεις παντα ,αν δεις και δεν εχει νοημα να ειστε μαζι!

να μου φιλησεις τη μπεμπουλα σας!καληνυχτα:P!

Διαφημίσεις

Εμένα με ενοχλεί που αναφέρεσε στο οικονομικό, οτι σου έδωσε 300 ευρω αυτες τις ημέρες και ήθελες και άλλα να μη σε ταίζουν άλλοι αφου έχεις σύζυγο. Δηλαδή το θέμα είναι οτι πρέπει να σε ταίζει ο σύζυγος; Οι γονείς σου ξένοι είναι που στηρίζουν το παιδί τους και πόσο τους κοστίζει ένα πιάτο φαί παραπάνω. Μεταξύ μας δεν βρίσκω τα 300 ευρώ λίγα για 16 μέρες αφου μένεις στους γονείς σου.Αν και νομίζω οτι το θέμα σου δε θα έπρεπε να είναι το οικονομικό Και αυτό ο κύριος και ο κύριος...είναι κάπως υποτιμιτικό για τν πατέρα του παιδίου σου τον οποίον παρακαλάς όπως λές να τα βρείτε. Οσο για το γάλα που λές μήπως μεσολάβησε κατι; Μόνο παλαβός άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι οπότε κρίμα να παλέβεις για αυτον. Αν εσυ αγανακτάς απο τους γονείς του άντρα σου σκέψου τι νιώθει ο άντρας σου που μένει με τους γονείς σου. Θέλω να πιστεύω οτι θα ξεπεράσετε τις κακιές στιγμές αφου κατα τη γνώμη μου δεν τον βλέπω αδιάφορο, απλά είναι πικαρισμένος.

καλημέρα Άννα,

θα ήθελα να φωτίσω ορισμένα σημεία από την αντρική σκοπιά, όσο μπορέσω τουλάχιστον γιατί είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις μέσα από λίγα ποστ.

τον παρακαλαγα να ειμαστε μαζι,επιδη δεν ηθελα το παιδι μου να μεγαλωσει χωρις πατερα

Καλύτερα είναι να θες να είσαι μαζί του επειδή θες να είσαι μαζί του. Αν το κάνεις για το παιδί, τότε ο ρόλος του συρρικνώνεται γύρω από του πατέρα και προμηθευτή. Γενικά, δεν αρέσει στους άντρες αυτό.

κι ο κυριος δεν ηθελε να παμε να τα δουμε εποιδη βαριοτανε η απλα βαριοτανε ,δεν λεω για την κουραση απο την δουλεια.ναιι μπορω να το καταλαβω αλλαεμενα αυτο μου διχνει οτι δεν θελει να βρει σπιτι.

Εμένα μου δείχνει άλλο. Μου δείχνει ότι είναι πικαρισμένος μαζί σου και περιμένει από εσένα ένα μεγάλο, μεγάλο βήμα. Μου δείχνει ότι άκουσε την συγνώμη σου αλλά περιμένει πρώτα να την κάνεις πράξη. Θα την κάνεις πράξη με το να δουλέψεις για την σχέση σας.

και να μου λεει κιολας πως ειμαι κακια κι πως δεν θελει να ερθει σε αυτο το σπιτι.Σηγνωμη κυριε αφηνετε το παιδι με την γυναικα σας μονα τους κι δεν σας καιγετε καρφι?

Στο σπιτικό, ο άντρας είναι ο ένας από τους δύο πυλώνες του σπιτιού. Δύο. Όχι περισσότερους. Όταν η γνώμη και η προσωπικότητα του άντρα βυθίζονται κάτω από ένα σωρό φωνές, τότε ο άντρας νιώθει φυλακισμένος. Αν αυτό συμβαίνει για καιρό, τότε ξυπνάει μέσα του ο δραπέτης.

Δεν παρατάει το παιδί του και την γυναίκα του, όταν δεν έρχεται στο σπίτι των γονιών σου. Σώζει τον εαυτό του. Στην ζωή πρέπει να είσαι καλά για να κάνεις το καλό. Αυτή είναι μια αρχή που οι νέοι γονείς, πάνω στην υπερβολική τους αγάπη για το παιδί τους, το ξεχνάνε. Γι' αυτό και καταλήγουν σε γόρδιους οικογενειακούς δεσμούς.

Φιλικά,

Πάνος

Υπομονή δεν έχεις ποτέ αρκετή και Επιμονή δεν πρέπει να έχεις αρκετή

υπαρχουν καιροι που ο αντρασ μου δεν βαζει ουτε 1ευρο στο σπιτι μερικεσ φορεσ δεν παει καλα η δουλεια.το θεμα δεν ειναι οικονομικο οπωσ ειπαν και αλλοι πριν απο μενα.δωστου λιγο χρονο προσπαθιεσ κανει με τον τροπο του δειχνεισ σαν να μην ευχαριστιεσαι με τιποτα και θεσ ολο και ποιο πολλα μαζεμενα απο τον ανθρωπο ασε να φτιαξει το 1 και μετα ζητασ κατι αλλο οσο για το γαλα που λεσ εχω παει πολλεσ φορεσ μονη μου οταν ο αλλοσ ειναι κομματια με 1000 προβληματα δωστου λιγο χρονο στο γιατρο την παω εγω για να γλυτωσω τα παραπανω λεφτα και ποτε δεν ερχεται μαζι μου αλλα οταν αρρωστησε η μικρη δεν εφευγε απ το νοσοκομειο στα δυσκολα θα δεισ πωσ ειναι ο αλλοσ οχι στα μικρα.

Καλησπερα σε ολους σας.υχαριστς για τις απαντησεις κι τις γνωμες σας.Μου ειναι πολυ χρησιμες,θα σας απαντησω στις ερωτησεις σας σε οσες μπορω τουλαχιστον για τωρα.

Δεν ειχα ευκαιρεια να μπω κι να σας απαντησω.Μολις τωρα διαβασα τις απαντησεις σας.

Μετα απο αυτο το θεμα που εκανα τα ξαναβρηκαμε φυσικα εγω τον παρακαλαγα να ειμαστε μαζι,επιδη δεν ηθελα το παιδι μου να μεγαλωσει χωρις πατερα (οπως εγαλωσα εγω,εχω πατριο) για μια εβδομαδα προσπαθουσα να ειμαι ηρεμη κι ψυχρεη αλλα δεν τα καταφερα ομως....Με ποιο απλα λογια.

Ο κυριος κι εγω ειπαμε να βρουμε ενα σπιτι να νοικιασουμε κι να παμε να μεινουμε μονοι μας(εγω αυτο το διαστημα μενω με τους γονεις μου κι με ταιζουν αυτοι,ο ιδιος ειχε δωσει 300 ευρο για την μικρη κι μονο απο την μερα που φυγε απο το σπιτι) εννοειτε εγω του ειχα ζητησει να μου δωσει κι αλλα για τον λογο οτι δεν θελω να με ταιζουν αλλοι απο την στιγμη που εχω ανδρα κι συζηγο.Να ερθω στο θεμα μας...λοιπον, αγοραζα εγω καθε μερα παρα μερα χρυση ευκαρεια για να ψαξω για σπιτι,ευρισκα κι καλα σπιτια (απο οτι μου ελεγαν) κι ο κυριος δεν ηθελε να παμε να τα δουμε εποιδη βαριοτανε η απλα βαριοτανε ,δεν λεω για την κουραση απο την δουλεια.ναιι μπορω να το καταλαβω αλλαεμενα αυτο μου διχνει οτι δεν θελει να βρει σπιτι.Δεν μπορω εγω να τον παρακαλαω για να παμε να ψαξυμε σπιτι.αλλα το ποιο καλο που μου ειπε ητανε " Γιατι δεν αγοραζεις εφημεριδ κι οτι σου αρεσει να πας να το δεις μονη σου κι μετα αν ειναι να παμε μαζι το βραδυ" το βρισκετε φυσιολογικο?

Εντω μεταξυ τον παρακαλεγα να ερθει σπιτι ( πατρικο μου) να δει εμενα κι την μικρη που ειμασταν μονες μας σε ενα σπιτι ...(ουτε αυτο τον ενοιαξε) κουραστηκα ποια να το κανω αυτο...και να μου λεει κιολας πως ειμαι κακια κι πως δεν θελει να ερθει σε αυτο το σπιτι.Σηγνωμη κυριε αφηνετε το παιδι με την γυναικα σας μονα τους κι δεν σας καιγετε καρφι?Ουτε ενα τηλ δε ν εχει παρει να δουμε αν ζουμε η πεθαναμε.Ολη η εβδομαδα ητανε ετσι ακρθβως κι χωρις καμια αλλαγη...

Ερχομαστε στο χθες....επρεπε να παμε χθες στους γονεις μου λογο οτι η παιδιατρος θα ερχοτανε στους γονεις μου να κανουμε τα πρωτα εμβολια.Τελικα η γιατρος δεν ηρθε κι η μικρη δεν ειχε γαλα να πιει (πινει βιολογικο το αλλο την πειραζει) κι του λεω εγω...να παμε να το παρουμε το γαλα επιδη η μικρη δεν θα εχει να φαει.Φυσικα δεν ηθελε να παεικι του λεω μηπως θελεις να παρω ταξι κι να παω?κι μου λεει " ΝΑΙ" εκει φρικαρα κι του ειπα να μην ξαναπατησει εδω.Με συγχωρειτε αλλα τσανιστηκα απιστευτα.ΚΙ πραγματι μπορει να με ποναει αλλα δεν θελω να τον ξαναδω .Δεν σκεφτηκε το παιδι? 2 μηνω νεογεννητο να παρουμε ταξι να παμε μεσα στην ζεστη?

Οποιες ερωτησεις θελετε καντε μου κι θα σας απαντησω

(ειμαστε μαζι 5 χρονια κι παντρευτηκαμε τον γενναρη κι παλι λογο του παιδιου διαφορετικα δεν θα γινοτανε ο γαμος,ετσι το εχω καταλαβει,κι ας λεγαμε σε ολους πως θα γινοτανε φεος ο θρησκευτικος)

Παρε την ζωη στα χέρια σου. Απ ότι κατάλαβα δεν δουλεύεις... αν βρεις δουλειά το παιδί μπορεί να στο κρατάει η μητέρα σου?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...