Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σκόρος στο ντουλάπι τροφίμων.Βοήθεια!!

Recommended Posts

ξερει καποια αν φαμε τροφιμα απ το ντουλαπι που εχει αυτες τις πεταλουδιτσες (σκορους; ) παθαινουμε κατι ή απλα ειναι ενοχλητικη η εικονα τους; κι εγω παντως απο τοτε που πηρα αυτο το αυτοκολλητο γεμισα. πριν δεν τις ειχα δει ποτε αυτες τοις πεταλουδιτσες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα για κατι φαινομενικα απλο, οι αποψεις...διιστανται. Αλλες μιλανε για κουκουλια που φαινονται στο ταβανι, κι αλλες για αορατα αυγα, αλλες οτι βγαζεις τα τροφιμα και καθαριζεις, τα ξαναβαζεις και ολα καλα, κι αλλες οτι παιδευονται μηνες.

Κι επειδη κατι παρομοιο επαθα οταν μετακομισα περισυ με μυρμηγκια, δεν ξερω, δεν επιδοκιμαζω τις "σπιτικες" μεθοδους. Για να μην τα πολυλογω, μπηκα σε ενα σπιτι καινουργιο, γεματο απο δαυτα. Στρατιες. Δοκιμασα πριν μπουμε να ριξω ξιδι που μου ειπαν, μετα ριγανη, μετα αλατι και μερες μετα κι ενω ειχαμε ηδη μπει, και το πατωμα μου ηταν σκετη σαλατα και τα νευρα μου τσαταλια, καλεσα απλα εναν απολυμαντη και το ιδιο απογευμα, εξαφανιστηκαν και δεν τα ξαναδαμε. Εβαλε σταγονες απο ενα τζελ, κατω απο τα ντουλαπια της κουζινας.

Οποτε τωρα που ειδαμε μερικους σκορους, το ιδιο θα κανω μαλλον. Δεν εχω πολλους, εχω βαλει αυτοκολλητα σε ολα τα ντουλαπια και μονο σε ενα ειδα μερικους, μεσα σε εβδομαδες και το αδειασα. Τα υπολοιπα, τιποτα. Αλλα πρεπει να το αντιμετωπισω γιατι οντως, καθε 3-5 μερες, βλεπω κι εναν, σε αδειο ντουλαπι που εχω αδειασει ολοκληρο μπουκαλι χλωρινη ολο αυτο το διαστημα. Ξερετε κανεναν καλο? Και πως γινεται?

Στο Βελγιο βρηκα στο σουπερ μαρκετ κατι της baygon ειδικο για το σκωρο τροφημων αλλα δεν ξερω αν κυκλοφωρει στην Ελλαδα - δεν θυμαμαι να ειδα κατι αντιστοιχο περισι...

καποτε ειχα προβλημα με μυρμηγκια μεσα στο σπιτι απο ενα λαθος μου (εσπασε το μπουκαλακι) εξαφανιστηκαν εντελως με αιθεριο ελαιο λεβαντας απο τουε οτι προβλημα και να ειχα με εντομα οπως μυρμηγκια και σκωρο στα ρουχα αυτο εβαζα γιατι στα περισσοτερα χημικα εχω αλλεργεια και βρηκα την υγεια μου δεν νομιζω οτι εχεις να χασεις τιποτα δοκιμαζοντας το..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...