Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ταση για εμετο

Recommended Posts

ευχομαι ολα καλα να ειναι...

μην ανησυχεις παντως δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο...

και αποκολληση να ειναι τωρα θα κλεινει

χρειαζεται ομως πολυυυυυ ξεκουραση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 1 month later...

Σε ποιά εβδομάδα είσαι??εγώ είμαι στην 8η εβδομάδα και η κατάσταση είναι αφόρητη....αναγούλες όλη μέρα,φουσκώματα απίιιιιστευτα λές και έχω φάει πέτρες!! ρεύομαι κατα διαστήματα λόγω φουσκωμάτων,δεν μπορώ να πιώ τίποτε γιατι με ανακατεύει και να φάω μπορώ ελάχιστα πράγματα..η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα,η διαθεση κατα συνέπεια το ίδιο,νυστάζω και κουράζομαι με το παραμικρό...

Σχεδον 6 εβδομαδων,δεν εκανα εμετο,απλα μου ερχοταν λιγο το πρωι,τωρα νιωθω αρκετα καλα,απλως δεν εχω ορεξη να φαω.Εσυ κανε υπομονη,απο οτι θυμαμαι στην 1η μου εγκυμοσυνη,8-12 εβδομαδων ειχα τα πιο εντονα συμπτωματα,συνηθως οταν το ακουσεις υποχωρουν αυτα...Ευχομαι καλη συνεχεια και με το καλο το μωρακι σου!!!:-):smile::-)

N9Urp2.pngGowOp3.png

Διαφημίσεις

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τα συμπτώματα είχαν ξεκινήσει από 8η εβδομάδα και κράτησαν μέχρι τη 12η οπότε και άρχισαν να υποχωρούν σταδιακά.

Τώρα τα έχω από πολύ πιό νωρίς...από την 6η περίπου εβδομάδα...

οπότε μην απορείς....μπορεί και εσένα να ξεκινάνε αρκετά νωρίτερα...κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Καλή συνέχεια και σε σένα με ένα υγιές μωράκι!!

Γεια σας κορίτσια!

είμαι 6 εβδομάδων κ ήδη εχουν ξεκινησει οι αναγούλες! εχω κατι λιγες τα πρωινα αλλα το μεγαλο ζόρι το τραβαω μετα το μεσημερι. με πειραζουν σχεδον ολες οι μυρωδιες και δεν μπορω καθολου. και νιωθω πολυ περίεργα ειδικα κ με τις δυσπεψιες! ευχομαι να σταματησουν συντομα αυτα για να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου.

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια,

η λύση είναι να μην αφήνουμε το στομάχι μας άδειο για πάνω από 2 ώρες, αλλά από την άλλη να τρώμε μισές μερίδες γιατί και το πολύ γεμάτο στομάχι το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Τα λέω αλλά δεν τα κάνω. Υπομονή να περάσει το πρώτο τρίμηνο. Μετά κόβονται μαχαίρι.

Εμένα κορίτσια μου ξεκίνησαν όταν ήμουν 6 εβδομάδων....Σταμάτησαν όταν πήγα στην 21η εβδομάδα και πλέον εδώ και 1 μιση μήνα έχουν ξαναρχίσει οι εμετοί...ΔΡΑΜΑ...Γεννάω σε 20 μέρες και έχω χασει 12 κιλά αντι να πάρω τίποτα!!!

Καλό είναι αυτο βέβαια αλλά με τέτοιο τρόπο δεν το θέλω....Είμαι εξουθενωμένη!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κι από μένα! Έχω φοβηθεί με όλα αυτά που διάβασα!!!

Είμαι 10η εβδομάδα και κάνω συνεχώς εμετό! Άρχισαν την 6η εβδομάδα! Τις σπάνιες φορές που δεν κάνω εμετό, είμαι ανακατεμένη και ζαλισμένη όλη μέρα! Έχω εξαντληθεί απίστευτα και δεν μπορώ να φάω τίποτα από την μία, από την άλλη, έτσι και περάσει μιάμιση με δυο ώρες και δεν έχω φάει, νομίζω ότι θα λιποθυμίσω!

Δεν ξέρω τι να κάνω, χθες έκανα εμετό 7 φορές και ο γιατρός μου έδωσε υπόθετα και μια βδομάδα άδεια... Έχω εξαντληθεί αλλά όταν σκέφτομαι ότι επιτέλους, είμαι έγκυος, λέω δεν πειράζει, το αξίζει και με το παραπάνω!;)

Ανησυχώ μόνο μήπως κάνουν κακό στην εγκυμοσύνη οι τόσοι εμετοί.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας κορίτσια. Συμπάσχω και εγώ μαζί σας.

Είμαι στην 9η εβδομάδα και από την 5η έχω τρομερές αναγούλλες και εμετούς.

Επίσης έπαθα και αποκόλληση. Έχασα 6 κιλά, δεν έχω καθόλου δυνάμεις, δεν μπορώ να πάρω τις βιταμίνες μου και γενικά νιώθω χάλια. Νοσηλεύτικα και δύο φορές από αφυδάτωση αλλές μόλις επέστρεφα σπίτι πάλι τα ίδια. Μου έχει δώσει τα χαπάκια avomine-δουλεύουν κάπως όταν προλάβεις να τα πιείς έγκαιρα αλλά σκέφτομαι να τα σταματήσω από φόβο.

Γενικά νιώθω χάλια, ξαπλώνω εδώ και ένα μήνα και δεν μπορώ να χαρώ τίποτα.........

Περίμενα πως και πως να είμαι έγκυος και τώρα όλα αυτά..................

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...