Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ταση για εμετο

Recommended Posts

εκανα εμετο απο την 4η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μεχρι και την ημερα που γεννησα!!οτι κι αν ετρωγα το εβγαζα..τα μονα που αντεχε ο οργανισμος μου κι αυτα σε μικρη ποσοτητα ηταν κατικι(ειδος τυριου),γαλα,ροδια,πολυ λιγο τα πορτοκαλια και χορτα βρασμενα..απο τον εβδομο μηνα και μετα η μπεμπα μου πιεζε το στομαχι με τα ποδια της(ηθελε απλα βλεπετε) και ετρωγα ακομα μικροτερες ποσοτητες..ολη μερα πεινουσα κι ολη μερα εκανα εμετο..για σιδηρο ασβεστιο κλπ ουτε κουβεντα..πριν το καταπιω ειχε παει στην τουαλετα..και μετα σου λενε πως στην εγκυμοσυνη τρως για δυο...εδω για εναν και με το ζορι τρως..υπομονη και κουραγιο κοριτσια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα. Θέλω μια συμβουλή αν κ ισως ειμαι σε λαθος τοπικ, απλά πιστευω πως εσεις εχετε εμπειρια. Χτες ανακάλυψα με τεστακι οτι ειμαι εγκυος. Τελευταία περιοδο ειχα πριν απο ενα μηνα ακριβως κ κανονικα επρεπε να αδιαθετησω χτες. Ενω μεχρι χτες το πρωί πονογε το στηθος μου και ειχα πονακια περιοδου,΄από χτες δεν νιωθω τπτ. Ουτε το στηθος με ενοχλει (παρα ελαχιστα σε σχεση με τις προηγουμενες μερες), ούτε πονακια περιόδου. Λέτε κάτι να στράβωσε ή ειναι κατι που συμβαινει?

κοριτσια καλημερα. Θέλω μια συμβουλή αν κ ισως ειμαι σε λαθος τοπικ, απλά πιστευω πως εσεις εχετε εμπειρια. Χτες ανακάλυψα με τεστακι οτι ειμαι εγκυος. Τελευταία περιοδο ειχα πριν απο ενα μηνα ακριβως κ κανονικα επρεπε να αδιαθετησω χτες. Ενω μεχρι χτες το πρωί πονογε το στηθος μου και ειχα πονακια περιοδου,΄από χτες δεν νιωθω τπτ. Ουτε το στηθος με ενοχλει (παρα ελαχιστα σε σχεση με τις προηγουμενες μερες), ούτε πονακια περιόδου. Λέτε κάτι να στράβωσε ή ειναι κατι που συμβαινει?

Zaki μη σκέφτεσια τέτοια, τα συμπτώματα δεν είναι συνεχώς τα ίδια. Γιατί δεν πας να κάνεις μια χοριακή και να κλείσεις κι ένα ραντεβού με το γιατρό σου?

κοριτσια κι εγω χαλια εχθες μπηκα στην 6η εβδομαδα και ενω δεν ενιωθα τιποτα απο χτεσ εχω πεθανει στην αναγουλα και τους εμετους.πηγα σημερα στη δουλεια και σερνομουνα.μεχρι τις 11(πιανω δουλεια στις 6.20)φερανε τυροπιτες και μονο που δε τους τις πεταξα στο κεφαλι.τι θα κανω?ειναι αρχη ακομα και δε ξερω ποσο θα αντεξω μεχρι το 4ο μηνα και απο τι διαβαζω και αν...δεν υπαρχει κατι να περνουμε!εντωμεταξυ στη δουλεια πρεπει να ειμαι συνεχως στο τρεξιμο σημερα εζησα ενα εφιαλτη!

KLinp2.pngjvcQp2.png

efi25 μου εμένα μου έδωσε ο γιατρός να πίνω 3 φορές την μέρα primperan...Στην αρχή κάνουν δουλειά...Πρέπει να πίνεις 4 μέρες και 2 να τα σταματάς....

Όσο τα πίνεις όμως...Όταν τα σταματάς τρέχεις τουαλέτα.....Μετά την τρίτη φορά θεραπεία τα συνηθίζει ο οργανισμός και αυτα και είναι σαν να μην τα πίνω...Οπότε δεν τα πίνω και εγώ!!!

Διαφημίσεις

Zaki μη σκέφτεσια τέτοια, τα συμπτώματα δεν είναι συνεχώς τα ίδια. Γιατί δεν πας να κάνεις μια χοριακή και να κλείσεις κι ένα ραντεβού με το γιατρό σου?

εκανα χοριακη θα παρω τα αποτελεσματα το απογευμα, αλλα μεχρι να κανω την επομενη θα εχω μια αγωνια...

δηλαδη και τα primperan τζιφος μετα απο καποια στιγμη.ουτε εγω θελω να παθω ανοσια στην αρχη τουλαχιστον σε βοηθουσαν?κι αν οχι φαρμακα δεν τπαρχει κατι φυσικο που να κανουμε για να μην ειμαστε ετσι?δηλαδη να τρωμε καμια γρυγανια το πρωι?τη πεμπτη εχω πρωτο ραντεβου με το γιατρο κι εχω να τον ρωτησω τοσα που θα τα ξεχασω

KLinp2.pngjvcQp2.png

koritsia geia sas!!!! mia kali lysi einai ta vraxiolakia!!!! nai kala akoysate... ta vraxiolakia kata tis naftias!!! tha deite sxetika k edo sto site!!! sto farmakeio ta vriskete .. synithos me tin onomasia sea bands ... kanoyn gia oloys toys typoys naftias ,.. karavi.. aeroplano k fysika egymosyni ... ta en logo vraxiolakia ta vriskoyme k sto plaisio me ta pc!!! alla k sto kotsovolo!!!! fysika sta aerodromia... prospathiste sta farmakeia... einai ligo disevreta alla voithane!!!! opoia ta vrei as mas pei k mas!!!!

εκανα χοριακη θα παρω τα αποτελεσματα το απογευμα, αλλα μεχρι να κανω την επομενη θα εχω μια αγωνια...

Καλημέρα zaki! τα πήρες? τι έγινε?

τη πεμπτη εχω πρωτο ραντεβου με το γιατρο κι εχω να τον ρωτησω τοσα που θα τα ξεχασω

efi25, εγώ έχω μια λίστα όπου σημειώνω ότι μου έρχεται στο μυαλό να ρωτήσω το γιατρό και κάθε φορά που πάω, την έχω μαζί μου! μετά φτιάχνω άλλη, ως το επόμενο ραντεβού!

Διαφημίσεις

Ειναι λογικο να αντι να μειωνονται οι ναυτιες να αυξανονται?Ειμαι στην 13η εβδομαδα τωρα.Τοσο καιρο ημουνα μια χαρα..ειχα καμια φορα λιγο ναυτια αλλα τπτ σημαντικο.Τις τελευταιες μερες που θεωρητικα μπηκαμε στο δευτερο τριμηνο εχω αρχισει και αισθανομαι χειροτερα.Εχω πιο εντονη ναυτια και αρκετα πονακια και σουβλιες.Ειναι φυσιολογικο αυτο το πραγμα.

Βεβαια εχω και ΓΟΠ οποτε δεν μπορω απολυτα να καταλαβω αν οι ναυτιες ειναι απο την εγκυμοσυνη ή απο την οισοφαγιτιδα.

Κοριτσάκια μου πως σας καταλαβαίνω!!!

Εγώ όταν ήμουν έγκυος μόλις έκλεισα την 6η εβδομάδα έκανα εμετούς

7 φορές την ημέρα!!! μου είχε πεί ο γιατρός ότι μετά την 16 η εβδομάδα υποχωρούν και σε πολλές περιπτώσεις όπως και στην δική μου μετά την 18η! μέχρι που γέννησα έκανα εμετούς. Είχα χάσει 7 κιλά τους πρώτους μήνες , δεν μου άρεσε τίποτα, τα πάντα με αηδίαζαν και κυρίως το κρέας! ακόμα και τα αγαπημένα μου παγωτά και σοκολάτες!

αλλά το κρέας τι να σας πώ...η μυρωδιά του και μόνο...

Πάντως βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση από την ημέρα που θα νιώσετε για πρώτη φορά το μωράκι σας.

Έτσι για να σας παραηγορήσω οι εμετοί δείχνουν ότι προχωράει καλά η εγκυμοσύνη...

Με το καλό σας εύχομαι!

δηλαδη και τα primperan τζιφος μετα απο καποια στιγμη.ουτε εγω θελω να παθω ανοσια στην αρχη τουλαχιστον σε βοηθουσαν?κι αν οχι φαρμακα δεν τπαρχει κατι φυσικο που να κανουμε για να μην ειμαστε ετσι?δηλαδη να τρωμε καμια γρυγανια το πρωι?τη πεμπτη εχω πρωτο ραντεβου με το γιατρο κι εχω να τον ρωτησω τοσα που θα τα ξεχασω

Ξέρεις τι με ηρεμεί πολύ???

Μαστιχα Χίου (ΕΛΜΑ) με ζάχαρη φυσικά διότι δεν κάνει να φάμε ασπαρτάμη!!!

Με το που την μασουλάω κανα 5λεπτο φεύγει αυτη η αηδια της αναγούλας.....

Δοκιμασε το να δείς και μένα κάποια κοπέλα μου το είπε και βρήκα ελαφρια σωτηρία!!!

Είμαι με ένα κουτι ΕΛΜΑ στο χέρι....Φυσικά δεν θα τρώς όλο το κουτί....Τρώγε 2 την μέρα...Έχουν ζάχαρη....

εμενα ο γιατρός μου είπε οτι δε θα μου δωσει φαρμακο κατα της ναυτίας.....γιατί δεν επιτρέπεται.

Μαράκι αποκλείετε να μην επιτρέπουν τα primperan ή τα vomex τα έχουν πάρει άπειρες εγκυούλες για αυτο το λόγο με εντολή γιατρού....

Δοκιμασε το να δείς και μένα κάποια κοπέλα μου το είπε και βρήκα ελαφρια σωτηρία!!!

Είμαι με ένα κουτι ΕΛΜΑ στο χέρι....Φυσικά δεν θα τρώς όλο το κουτί....Τρώγε 2 την μέρα...Έχουν ζάχαρη....

Μαράκι αποκλείετε να μην επιτρέπουν τα primperan ή τα vomex τα έχουν πάρει άπειρες εγκυούλες για αυτο το λόγο με εντολή γιατρού....

Λοιπον τωρα που ανεφερες τη μαστιχα θυμηθηκα το εξης.Εχω χρονια οισοφαγητικη παλινδρομιση και οι καουρες και οι ναυτιες ειναι κατι το οποιο αντιμετωπιζω γενικοτερα στην καθημερινοτητα μου και εκτος της εγκυμοσυνης.

Πριν λιγο καιρο καποια γνωστη μου η οποια αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα μου ειπε να δοκιμασω να τρωω ελαχιστη μαστιχα τη μερα...τη φυσικη μαστιχα,ενα μικρο κομματακι.Μου ειπε οτι το κανει καιρο και οτι την εχει βοηθησει αρκετα.Δε το δοκιμασα..αλλα τωρα που το λες κι εσυ οτι σε ανακουφιζει η μαστιχα μαλλον θα το δοκιμασω.

Διαφημίσεις

Πάντως και εμένα ο γιατρός μου γνωστός Καθηγητής δεν μου επέτρεπε καθόλου αντιεμετικά. Μου είχε πεί ότι αν έφθανα τις 10 φορές την ημέρα να κάνω εμετό, (στις 7 σταματήσαμε :shock::lol:)τότε θα νοσηλευόμουν για να μου χορηγήσουν έναν ειδικό ορό.

Μάλιστα μου είχε πεί ότι τα αντιεμετικά φάρμακα δεν είναι 100% ασφαλή για τις έγκυες.

Πάντως και εμένα ο γιατρός μου γνωστός Καθηγητής δεν μου επέτρεπε καθόλου αντιεμετικά. Μου είχε πεί ότι αν έφθανα τις 10 φορές την ημέρα να κάνω εμετό, (στις 7 σταματήσαμε :shock::lol:)τότε θα νοσηλευόμουν για να μου χορηγήσουν έναν ειδικό ορό.

Μάλιστα μου είχε πεί ότι τα αντιεμετικά φάρμακα δεν είναι 100% ασφαλή για τις έγκυες.

Μιας και το έχω πάθει και με έχουν πάει νοσοκομείο απο τους πολλούς εμετούς, ο ορός που σου βάζουν είναι δεξτρόζη (δηλαδή ζαχαρονερο) και πριμπεράν μέσα στον ορό......Οπότε δεν το γλιτώνεις και στο νοσοκομείο....

Τα ξέρω διότι έχω άνθρωπο δικό μου γιατρό που μου έχει εξηγήσει τι μου βάλανε μέσα στο αίμα μου!!!

εχω διαβασει στις οδηγιες οτι τα πριμπεράν,δεν πρεπει να χορηγουνται στο πρωτο τριμηνο ειδικα της εγκυμοσυνης γιατι περνανε στον πλακουντα ετσι και εγω πηρα μια φορα και μετα δεν τα ξαναπηρα...απο τις ναυτιες και εμετους ,οσο χαλια και αν ειναι δεν παθαινουμε τιποτα αλλα το μωρο απο τα φαρμακα....ποτε δεν ξερεις...

Μιας και το έχω πάθει και με έχουν πάει νοσοκομείο απο τους πολλούς εμετούς, ο ορός που σου βάζουν είναι δεξτρόζη (δηλαδή ζαχαρονερο) και πριμπεράν μέσα στον ορό......Οπότε δεν το γλιτώνεις και στο νοσοκομείο....

Τα ξέρω διότι έχω άνθρωπο δικό μου γιατρό που μου έχει εξηγήσει τι μου βάλανε μέσα στο αίμα μου!!!

Αυτό ακριβώς μου είπε και εμένα ζαχαρόνερο σου χορηγούν.Μάλιστα μου είχε πεί επί λέξη : όχι ότι θα σου κάνουμε κάτι στο νοσοκομείο απλώς ζαχαρόνερο θα πάρεις ενδοφλέβια για να μην αφυδατωθείς. Τώρα για το πριμπεράν φαντάζομαι ότι θα στο δώσουν στο νοσοκομείο όταν θα είναι τραγικά τα πράγματα. Εμένα πάντως που ήταν τραγικά δεν μου έδωσε τι να πώ. Είναι και θέμα γιατρού. 7 φορές την ημέρα συν αποκόλληση που από το ζόρισμα για να κάνω εμετό γινόταν χειρότερη.

Εσύ έκανες πολλές φορές;

Αυτό ακριβώς μου είπε και εμένα ζαχαρόνερο σου χορηγούν.Μάλιστα μου είχε πεί επί λέξη : όχι ότι θα σου κάνουμε κάτι στο νοσοκομείο απλώς ζαχαρόνερο θα πάρεις ενδοφλέβια για να μην αφυδατωθείς. Τώρα για το πριμπεράν φαντάζομαι ότι θα στο δώσουν στο νοσοκομείο όταν θα είναι τραγικά τα πράγματα. Εμένα πάντως που ήταν τραγικά δεν μου έδωσε τι να πώ. Είναι και θέμα γιατρού. 7 φορές την ημέρα συν αποκόλληση που από το ζόρισμα για να κάνω εμετό γινόταν χειρότερη.

Εσύ έκανες πολλές φορές;

Τότε που μπήκα??? έκανα μέσα σε 6 ώρες 13 φορές εμετό και την 14ή μόνο αίμα....Χεσ..κ@ πάνω μου....Ευτυχώς δεν βρήκαν τίποτα...Με γάζωσαν απο εξετάσεις......

Σήμερα η ώρα είναι σχεδόν 4 το μεσημέρι και εγώ έχω κάνει ήδη 6 φορές εμετό!!!

Αγκαλίαζω την τουαλέτα κάθε λίγο και λιγάκι....Εχω πολλά νεύρα και κλαίω χωρίς λόγο. Στο πρόσωπο μου είναι μόνιμα γραμμένη η αηδία και η αναγούλα....

Δεν μπορώ ρε γαμώτο και να φανταστείς ότι έχω ακόμα μπροστά μου 1 με 1 μιση μήνα!!!!

Αυριο θα πάω να δώ και το μπουμπουκάκι μου αν είναι καλά και αν αναπτύσετε σωστα!!!

Τότε που μπήκα??? έκανα μέσα σε 6 ώρες 13 φορές εμετό και την 14ή μόνο αίμα....Χεσ..κ@ πάνω μου....Ευτυχώς δεν βρήκαν τίποτα...Με γάζωσαν απο εξετάσεις......

Σήμερα η ώρα είναι σχεδόν 4 το μεσημέρι και εγώ έχω κάνει ήδη 6 φορές εμετό!!!

Αγκαλίαζω την τουαλέτα κάθε λίγο και λιγάκι....Εχω πολλά νεύρα και κλαίω χωρίς λόγο. Στο πρόσωπο μου είναι μόνιμα γραμμένη η αηδία και η αναγούλα....

Δεν μπορώ ρε γαμώτο και να φανταστείς ότι έχω ακόμα μπροστά μου 1 με 1 μιση μήνα!!!!

Αυριο θα πάω να δώ και το μπουμπουκάκι μου αν είναι καλά και αν αναπτύσετε σωστα!!!

Κατι βραχιολακια που ειναι κατα της ναυτιας και υποτιθεται οτι βοηθανε και στις ναυτιες της εγκυμοσυνης τα εχεις δοκιμασει?Μηπως σε βοηθησουν εστω και λιγο.

τι εννοείς οτι δεν επιτρεπεται η ασπαρταμη?!?:confused: δεν το ξερα κ γενικως ολο τσιχλες μασαω. Επειδή θέλω μερες ακομα μεχρι να παω στο γιατρο, τι αλλοαπαγορευεται να τρώμε ή να κανουμε?!? ήξερα μονο για πρασινα λαχανικα οτι απογορευονται επειδη δεν εχω περασει τοξοπλασμα..

καλημερα σε ολες τις βασανισμενες ψυχες...

κοριτσια μου σας καταλαβαινω απολυτα!!!!!

η δικια μου περιπτωση ηταν ενα μαυρο χαλι,απο οταν ξεκινησαν οι εμετοι δεν ειχαν σταματημο.Ξεκινησα την εγκυμοσυνη 79 κιλα και εφτασα μια εβδομαδα πριν τον 9ο να ειμαι 71 με το παιδι μεσα.Στην αρχη ηταν χαλια,ασταματητος εμετος,πηρα πριμπεραν και παλι εβγαζα,δεν κρατουσα κανενα φαρμακο και γι'αυτο δεν πηρα ουτε σιδηρο ουτε ασβεστιο.Ειχα καταντησει(για μενα αυτο ηταν καταντια) σκια του εαυτου μου.Το μωρο μου ομως μεγαλωνε καλα,επαιρνε κιλα φουλ.Δεν βοηθησε τιποτε,και οι εμετοι ποτε δεν μειωθηκαν.3-4 μερες πριν μπω στον ενατο με ξαναεπιασαν....ουτε νερο δεν μπορουσα να πιω...με παγακια την εβγαζα...ελεγα κανε υπομονη θα μειωθουν....!!!Ελεγα στον αντρα μου δεν αντεχω αλλο!!εκανα το λαθος-σωστο να ζυγιστω:66 κιλα...φρικη,ειχα χασει 5 κιλα σε 5 μερες.Με βλεπει η μανα μου και παθαινει σοκ.

Δεν πηγαινε αλλο η κατασταση λοιπον και αποφασιζω να μπω κλινικη για παρακολουθηση,ορους και τα συναφη.Με βλεπει ο γυναικολογος μου...πρασινιζει!!!Σημειωτεον:μια εβδομαδα πριν οι εξετασεις μου τελειες!κανουμε εξετασεις--λασπη στη χολη,οι τρανσαμινασες στα υψη,οι ηλεκτρολυτες στα ταρταρα--αφυδατωση φουλ,φοβος για λιπωδες ηπαρ της εγκυμοσυνης--με ποτιζουν ορους,τρωω μια ωραια δοση κορτιζονης για τα πνευμονακια του μωρου,φευγω για νοσοκομειο καιαιαι:

το κοριτσακι μου γεννηθηκε στην 36η με προκληση,υγιεστατο,3100.

Την περιγραφη την εκανα για να ειστε υποψιασμενες ιδιως αν εχετε την ιδια κατασταση και στον 9ο,να ειστε συνεχεια υπο παρακολουθηση και ενυδατωση για να αποκλεισετε το οτιδηποτε.

Εγω νομιζα οτι θα περασουν οπως στην αρχη γι αυτο εφτασα στο αμην για να ειδοποιησω τον γιατρο μου,αλλα οταν συνεχιζουν ειναι επικινδυνοι.

Τωρα βγαζω τα απωθημενα μου στο φαγητο και ξαναεγινα ανθρωπος,αλλα ουτε στον εχθρο μου τετοια εγκυμοσυνη.Το μονο καλο ηταν το αποτελεσμα:το μωρουλι μου!!

καλημερα σε ολες τις βασανισμενες ψυχες...

κοριτσια μου σας καταλαβαινω απολυτα!!!!!

η δικια μου περιπτωση ηταν ενα μαυρο χαλι,απο οταν ξεκινησαν οι εμετοι δεν ειχαν σταματημο.Ξεκινησα την εγκυμοσυνη 79 κιλα και εφτασα μια εβδομαδα πριν τον 9ο να ειμαι 71 με το παιδι μεσα.Στην αρχη ηταν χαλια,ασταματητος εμετος,πηρα πριμπεραν και παλι εβγαζα,δεν κρατουσα κανενα φαρμακο και γι'αυτο δεν πηρα ουτε σιδηρο ουτε ασβεστιο.Ειχα καταντησει(για μενα αυτο ηταν καταντια) σκια του εαυτου μου.Το μωρο μου ομως μεγαλωνε καλα,επαιρνε κιλα φουλ.Δεν βοηθησε τιποτε,και οι εμετοι ποτε δεν μειωθηκαν.3-4 μερες πριν μπω στον ενατο με ξαναεπιασαν....ουτε νερο δεν μπορουσα να πιω...με παγακια την εβγαζα...ελεγα κανε υπομονη θα μειωθουν....!!!Ελεγα στον αντρα μου δεν αντεχω αλλο!!εκανα το λαθος-σωστο να ζυγιστω:66 κιλα...φρικη,ειχα χασει 5 κιλα σε 5 μερες.Με βλεπει η μανα μου και παθαινει σοκ.

Δεν πηγαινε αλλο η κατασταση λοιπον και αποφασιζω να μπω κλινικη για παρακολουθηση,ορους και τα συναφη.Με βλεπει ο γυναικολογος μου...πρασινιζει!!!Σημειωτεον:μια εβδομαδα πριν οι εξετασεις μου τελειες!κανουμε εξετασεις--λασπη στη χολη,οι τρανσαμινασες στα υψη,οι ηλεκτρολυτες στα ταρταρα--αφυδατωση φουλ,φοβος για λιπωδες ηπαρ της εγκυμοσυνης--με ποτιζουν ορους,τρωω μια ωραια δοση κορτιζονης για τα πνευμονακια του μωρου,φευγω για νοσοκομειο καιαιαι:

το κοριτσακι μου γεννηθηκε στην 36η με προκληση,υγιεστατο,3100.

Την περιγραφη την εκανα για να ειστε υποψιασμενες ιδιως αν εχετε την ιδια κατασταση και στον 9ο,να ειστε συνεχεια υπο παρακολουθηση και ενυδατωση για να αποκλεισετε το οτιδηποτε.

Εγω νομιζα οτι θα περασουν οπως στην αρχη γι αυτο εφτασα στο αμην για να ειδοποιησω τον γιατρο μου,αλλα οταν συνεχιζουν ειναι επικινδυνοι.

Τωρα βγαζω τα απωθημενα μου στο φαγητο και ξαναεγινα ανθρωπος,αλλα ουτε στον εχθρο μου τετοια εγκυμοσυνη.Το μονο καλο ηταν το αποτελεσμα:το μωρουλι μου!!

Να σας ζησει το κοριτσακι! Η εμπειρία σου είναι τραγική, κι εγω που νόμιζα πως όλη κι ολη η ταλαιπωρία ειναι το πρωτο 3μηνο :-(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...