Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

23η-24η εβδομάδα και κινήσεις μωρού

Recommended Posts

κορίτσια γειά σας.

είμαι στην 23η προς 24η εβδομάδα. θέλω να ρωτήσω πόσο συχνά νοιώθετε το μωρό και πόσο έντονα σ'αυτές τις εβδομάδες γιατί εγώ κάποιες φορές (συνήθως βράδυ) το νοιώθω σχετικά έντονα και άλλες φορές σχεδόν καθόλου. ειδικά μέσα στη μέρα ελάχιστα. πολλές φορές το νοιώθω να κάνει πολύ απαλές και αδύναμες κινήσεις. έπρεπε να είναι πιό έντονες?

ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

σκεψου οτι 18 ωρες τουλαχιστον,το 24ωρο κοιμουνται!!οποτε μια χαρα!εξαλλου το καθενα εχει το ωραριο του,εμενα κανει παρτυ τα ξημερωματα,μετα απλα κατι χτυπηματακια και γυρναει...

Οταν εσυ κινεισαι (δηλαδη τη μερα) το μωρο θα κοιμαται με το κουνημα πιο μετα θα αρχισει να σου κουνιεται οταν εισαι ορθια. Προς το παρον θα το νιωθεις οταν ξαπλωνεις και ηρεμεις δηλαδη το βραδυ. Τοτε συνηθως ξυπνανε ριχνουν ενα ξεμουδιασμα και ξανα βζζζζζζζζζζζ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ Ή ΠΙΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ...ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ...

lloullou κι εγω κλείνω την 23η την Παρασκευή και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο...ανησυχώ κι εγω καμιά φορά....απ'οτι μου είπε μια φίλη παίζει ρόλο και ο πλακούντας, αν είναι οπίσθιος καταλαβαίνεις καλύτερα τις κινήσεις του μωρού και το αντίθετο αν είναι πρόσθιος, εμένα είναι πρόσθιος....δεν ξέρω αν ισχύει όντως....υπάρχουν μέρες που τον καταλαβαίνω συνεχώς και άλλες που τον νιώθω μόνο το βράδυ.

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 24Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ. Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΩΗΡΟΣ Ή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΕΡΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ.

Εκανα λοιπόν την κίνηση και πήρα ένα μενταγιόν με μουσική, υπάρχει σε καταστήματα, που λένε ότι ηρεμεί το έμβρυο αλλά η δικιά μου μάλλον θέλει να χορέψει όταν το ακούει...πλάκα έχει...

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας! Αυτό είναι το πρώτο μου post..

Χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας!

Διανύω κι εγώ την 23η εβδομάδα και αισθάνομαι πολλές φορές, μεσα στη μέρα, κινητικότητα που ποικίλλει. Άλλες φορές, αυτό που είπε η Ρον, σα να έχω αέρια και άλλες φορές δυνατές κινήσεις, ίσως αντιδράσεις σε ήχους ή δικές μου κινήσεις..

Είναι μαγική αυτή η πρώτη επικοινωνία με το μωρό!

Επίσης μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το μενταγιόν με μουσική.. Θα ψάξω σίγουρα να το βρω!

Γειά είμαι στην τέλος 19ης εβδομάδας. Το ένιωσα για πρώτη φορά πριν από μια εβδομάδα. Δυνατές κλοτσιές που ένιωσε και ο άντρας μου πάνω από την κοιλίτσα με το χέρι. το ένιωθα για 2 ημέρες σε διάφορες ώρες της ημέρας και εδώ και 3 ημέρες τίποτα. Ανησυχώ τόσο πολύ.

Γειά είμαι στην τέλος 19ης εβδομάδας. Το ένιωσα για πρώτη φορά πριν από μια εβδομάδα. Δυνατές κλοτσιές που ένιωσε και ο άντρας μου πάνω από την κοιλίτσα με το χέρι. το ένιωθα για 2 ημέρες σε διάφορες ώρες της ημέρας και εδώ και 3 ημέρες τίποτα. Ανησυχώ τόσο πολύ.

Να μην ανησυχείς. Στη αρχή έτσι τα νιώθεις. Μετά τιην 21η θα αρχίσεις να το νιώθεις καθημερινά. Άσε που και πάλι μπορεί μια μέρα να μην το νιώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.

Με το καλό το μωράκι σου, κοίτα να το απολαύσεις!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να μην ανησυχείς. Στη αρχή έτσι τα νιώθεις. Μετά τιην 21η θα αρχίσεις να το νιώθεις καθημερινά. Άσε που και πάλι μπορεί μια μέρα να μην το νιώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.

Με το καλό το μωράκι σου, κοίτα να το απολαύσεις!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ.... κοριτσάκι η αγοράκι;

• 2 χρόνια μετά...

Κορίτσια καλησπέρα είμαι καινούργια στο φορουμ και δεν ξέρω ακριβώς τους κανόνες..Συγνώμη για αυτό!!!Με τον συζυγο μου προσπαθούσαμε 2χρόνια για να κανουμε μωρό και τελικά φέτος τα καταφέραμε!Μόλις χθες μπήκα στον 6ο μήνα!Αυτό που με απασχολεί ιδιαίτερα είναι πως τις τελευταίες 2 εβδομάδες αισθάνομαι αρκετές φορές την ημέρα την μπέμπα{60-70φορές}.Ο γιατρός που με παρακολουθεί και ο εμβρυολόγος που μας εκανε την β επιπεδου μου είπαν πως είναι ό,τι καλύτερο και πως οι γιατροί χαίρονται με τέτοια εμβρυα.Εγω όμως φοβαμαι πολύ θεωρωντας πως έχει κάποιο διανοητικό πρόβλημα.Ξερω είμαι υπερβολική αλλα΄θελω τοσο πολύ όλα να πάνε καλα.Να σημειωσω πως όλα τα τεστ που εχουμε κανει μεχρι τωρα είναι αψογα.Σας παρακαλω πείτε μου αν είναι φυσιολογικό γιατί θα τρελαθω μεχρι το τελος.Συγνωμη για τυχον λαθη στην διαχειριση του φορουμ

Κορίτσια καλησπέρα είμαι καινούργια στο φορουμ και δεν ξέρω ακριβώς τους κανόνες..Συγνώμη για αυτό!!!Με τον συζυγο μου προσπαθούσαμε 2χρόνια για να κανουμε μωρό και τελικά φέτος τα καταφέραμε!Μόλις χθες μπήκα στον 6ο μήνα!Αυτό που με απασχολεί ιδιαίτερα είναι πως τις τελευταίες 2 εβδομάδες αισθάνομαι αρκετές φορές την ημέρα την μπέμπα{60-70φορές}.Ο γιατρός που με παρακολουθεί και ο εμβρυολόγος που μας εκανε την β επιπεδου μου είπαν πως είναι ό,τι καλύτερο και πως οι γιατροί χαίρονται με τέτοια εμβρυα.Εγω όμως φοβαμαι πολύ θεωρωντας πως έχει κάποιο διανοητικό πρόβλημα.Ξερω είμαι υπερβολική αλλα΄θελω τοσο πολύ όλα να πάνε καλα.Να σημειωσω πως όλα τα τεστ που εχουμε κανει μεχρι τωρα είναι αψογα.Σας παρακαλω πείτε μου αν είναι φυσιολογικό γιατί θα τρελαθω μεχρι το τελος.Συγνωμη για τυχον λαθη στην διαχειριση του φορουμ

Καλησπερα demi!Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου και να ειναι υγιεστατο!!!!!

Χαχαχαχα....μην αγχωνεσαι καθολου!!!!Μπραβο που καθεσαι και μετρας!!!Εγω πλεον εχω σταματησει!!!!Αφου απο το πρωι εως και το βραδυ η μπεμπα μου κουνιεται!Συνηθως λενε πως οι εντονες κινησεις του μωρου συσχετιζονται με την μεγαλη ποσοτητα αμνιακου υγρου!Δε ξερω κατα ποσο ισχυει επιστημονικα!

Να ανησυχεις εαν δεν την νιωθεις για πανω απο 12 ωρες,εαν και παλι δεν κανω λαθος!

Μαλλον το μωρακι σου θα ειναι δραστηριο οταν βγει!!!!Παντως το ιδιο αγχος ειχα και γω,αλλα το ξεχασα κατευθειαν!Το ιδιο να κανεις και συ κοριτσι και να το απολαυσεις !!!!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Όντως, μάλλον είναι δραστήριο!

Πώς σου ήρθε το διανοητικό πρόβλημα? Η αυχενική σου ήταν καλή? Η β' επιπέδου?

Σου σύστησαν αμνιοπαρακέντηση?

it's never too late to start all over again

Κοριτσια καλημερα!!Εγω ανακαλυψα τον εξης τροπο να αισθανομαι το μικρουλη μου οταν δεν μου κανει την χαρη...Ξαπλωνω μπρουμητα για λιγο στο κρεβατι και τσουπ..να σου οι κλοτσιες και οι διαμαρτυριες!!! Σημερα το πρωι το εκανα και ενιωθα και την παραμικρη κινηση του παρ'ολο που ειμαι ακομη στην 20η εβδομαδα!!!Ειναι τελεια η αισθηση κοριτσια..δοκιμαστε το!!!;)

3YYfp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!Εγω ανακαλυψα τον εξης τροπο να αισθανομαι το μικρουλη μου οταν δεν μου κανει την χαρη...Ξαπλωνω μπρουμητα για λιγο στο κρεβατι και τσουπ..να σου οι κλοτσιες και οι διαμαρτυριες!!! Σημερα το πρωι το εκανα και ενιωθα και την παραμικρη κινηση του παρ'ολο που ειμαι ακομη στην 20η εβδομαδα!!!Ειναι τελεια η αισθηση κοριτσια..δοκιμαστε το!!!;)

Ειναι τρομερη αισθηση,πραγματικα!Αλλα κοριτσι,μηπως να μην το κανεις αυτο συχνα και να αφησεις το μικρουλη σου να δινει την παρουσια του απο μονο του?Απαγορευεται η σταση αυτη ψυχη μου!Πιεζονται εντονα τα ζωτικα οργανα καθως και ο πλακους καθως και η κυκλοφορια η δικη σου και του μωρου!

Συγνωμη που πηρα το θαρρος να στο πω:oops:

Αλλα λιγακι τρομαξα:rolleyes:

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις μου έδωσαν τρομερή δύναμη!Σήμερα βέβαια γυρνώντας σπίτι πάλι με έπιασαν τα κλάματα γιατι από το πρωι η μπέμπα δεν σταμάτησε καθόλου να με χτυπάει και αγχώθηκα πάρα πολύ!Και η αυχενική και η β' επιπέδου βγήκαν πάρα πολύ καλές!Ο εμβρυολόγος το Σάββατο που κάναμε την β'επιπέδου μου είπε έχει στήσει πάρτυ μέσα η μπέμπα και μόνο τα κοκτέιλ της λείπουν.Ειλικρινά φοβάμαι πολύ...Το θέλω τόσο πολύ αυτό το μωρό!Όλοι μου λένε πως είμαι υπερβολική!Δεν με νοιάζει ας είναι το πιο δραστήριο μωρό του κόσμου!Με το καλό σε όλες μέσα από την καρδιά μου ειλικρινά!

Ειναι τρομερη αισθηση,πραγματικα!Αλλα κοριτσι,μηπως να μην το κανεις αυτο συχνα και να αφησεις το μικρουλη σου να δινει την παρουσια του απο μονο του?Απαγορευεται η σταση αυτη ψυχη μου!Πιεζονται εντονα τα ζωτικα οργανα καθως και ο πλακους καθως και η κυκλοφορια η δικη σου και του μωρου!

Συγνωμη που πηρα το θαρρος να στο πω:oops:

Αλλα λιγακι τρομαξα:rolleyes:

Mαρακι μην τρομαζεις...εννοειτε δεν το κανω συχνα κ φυσικα ουτε καν για πανω απο 2 λεπτα!!!Σημερα το ανακαλυψα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!!;)

3YYfp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...