Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΑΛΑ

Recommended Posts

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας, η κορούλα μου είναι 4μιση μηνων ενώ έπινε 5 γεύματα απο 150 μέχρι 210 , εδώ και 4-5 μέρες με το ζόρι πίνει 60 μέχρι το πολύ 110, παραπάνω με τίποτα, η παιδίατρος μου είπε να περιμένω 2-3 μέρες μήπως είναι δόντια ή θα της ξεκινήσουμε κρεμούλα. Εγώ για να δώ διάθεση για φαγητό της έφτιαξα ρυζαλευρό βανιλια και τις έδωσα 2 κουταλάκια και το παιδί καταχάρηκε και μετά έφαγε το γάλα της σαν τρελή, οχι πολλα βεβαια 120 ml. Τι μπορει να της συμβαίνει, κατα τα άλλα είναι μια χαρα, και κακάκια και διάθεση για παιχνίδια και κοιμάται ολα όπως πριν. Αλλα γάλα με τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι ουτε εγω θέλω το γάλα από μωρο λέτε να μου έμοιασε?

Διαφημίσεις

καλημερα. μπορει οντως να ξεκινησαν να την ενοχνουν τα ουλα της η απλα μπορει να περναει φαση .πολλα μωρα το κανουν αυτο μαζι και το δικο μου περιμενε 2-3 μερεσ και βλεπεις.ο δικος μου ειχε επανελθει δριμυτερος. μετα δεν τον προλαβαινα με το φαγητο.σιγα σιγα θα προσθεσεται και της κρεμουλες και θα ειναι καλυτερα.οσο μεγαλωνει το μωρο θα τρωει καλυτερα.μην ανησυχεις.

Fa3Lp2.png

Δε νομίζω να είναι τίποτα σοβαρό αφού μετα το ρυζάλευρο το ηπιε σαν τρελή όπως λες. Μπορεί να είναι από τα δόντια, μπορει τυχαίο. Επίσης το καλοκαίρι λόγω ζέστης μειώνουν λίγο την ποσότητα. Τουλάχιστον η δικιά μου περσυ που ήταν 4-5 μηνων το καλοκαίρι έτσι έκανε και ο παιδίατρος μου έδωσε αυτή την εξήγηση. Μην αγχωνεσαι απλά παρακολούθησέ το.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...