Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι γίνεται κοπέλες, γέννησε το Σοφάκι μας και ατόνισε το θέμα; :lol:

Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ, αναρωτιόμουν αν γέννησε! :-D

Να τους ζήσει η δεύτερη κοριτσάρα! :-D

Nα πω απλά ότι χθες έλαβα ένα δέμα του Μercola που είχε σταλεί από 04/05! :shock:

Το θεωρούσαμε χαμένο γιατί ούτε και η USPS μπόρεσε να το εντοπίσει από τότε που έφυγε από την Αμερική, και έτσι μου είχανε στείλει ήδη άλλο!

Μάλλον θα ήτανε κάπου ξεχασμένο στο ελληνικό τελωνείο ή στα ΕΛΤΑ! :lol:

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ με μια παραγγελία που έβαλα τον Νοέμβριο

κορίτσια θέλω να πάρω tea tree oil από το i-herb.....από όλα τα σκευάσματα που εχει δεν ξέρω ποιό να διαλέξω.έχουν κάποια διαφορά? το θέλω για τις υφασμάτινες πάνες μου και έχω καταμπερδευτεί.....:mad:

Η Rosie ειχε προτεινει αυτο ελπιζω να κανει για τη δουλεια που θες;)

http://www.iherb.com/Now-Foods-Tea-T...-ml/13975?at=0

Σοφακι να σου ζησει η κορη:P!!!!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο - αν και θα ήθελα - να παρακολουθώ και αυτό το νήμα - οπότε ρωτάω αν έχει δοκιμάσει κανείς τα προϊόντα που βασίζονται στην θεωρία των ενεργών μικροοργανισμών http://www.emhellas.com/ta_proionta.html

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!

Δυστυχώς έχει περιοριστεί πολύ ο χρόνος μου όπως καταλαβαίνετε...

...είμαστε στη προσαρμογή του θηλασμού της μικρής

και έχει πέσει...πολύ "άρμεγμα"!!!

Ολη μέρα topless!!!! :lol:

Προς το παρόν θα σας παρακολουθώ μόνο

και λίαν συντόμως θα επανέλθω!!

Φιλάκια!! ;)

Συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο - αν και θα ήθελα - να παρακολουθώ και αυτό το νήμα - οπότε ρωτάω αν έχει δοκιμάσει κανείς τα προϊόντα που βασίζονται στην θεωρία των ενεργών μικροοργανισμών http://www.emhellas.com/ta_proionta.html

πρωτη φορά τα ακούω..φαινεται ενδιαφερον..εχω ακουσει βεβαια για την κομποστοποιηση. Μακαρι πραγματικα να ειχα το χρονο να ασχοληθω (καταρχην να διαβασω), ισως καποια στιγμη στο μελλον...

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!

Δυστυχώς έχει περιοριστεί πολύ ο χρόνος μου όπως καταλαβαίνετε...

Προς το παρόν θα σας παρακολουθώ μόνο

και λίαν συντόμως θα επανέλθω!!

Φιλάκια!! ;)

να σου ζησει!! καλά ταίσματα ;)

Σοφάκι να σου ζήσει !!!!!!!!!!!!!

Πάντα γερή κ καλότυχη !!!!!!!!!!!

Καλή δύναμη , έπεσες κ στον μεγαλύτερο καύσωνα , που δεν διευκολύνει την αυτοκόλλητη φάση, σε καταλαβαίνω γιατι κ εγω κάθε φορά που θηλάζει ο μπέμπης γινόμαστε παπί κ οι δύο...

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

να σου ζησει!! καλά ταίσματα ;)

Σοφάκι να σου ζήσει !!!!!!!!!!!!!

Πάντα γερή κ καλότυχη !!!!!!!!!!!

Καλή δύναμη , έπεσες κ στον μεγαλύτερο καύσωνα , που δεν διευκολύνει την αυτοκόλλητη φάση, σε καταλαβαίνω γιατι κ εγω κάθε φορά που θηλάζει ο μπέμπης γινόμαστε παπί κ οι δύο...

Eυχαριστώ-ευχαριστώ!!!!!! :D

00020143.gif

Διαφημίσεις

...

...

Φαντάζομαι σε λαχταράει / ζηλεύει και η μεγάλη σου κόρη και ο ... άντρας σου :lol::lol::lol:

... κάποια παραλία γυμνιστών θα σας βόλευε ... ;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Πολλές ευχές και από μένα soevan!

Να'ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη η μπέμπα σου.

Κορίτσια ξέρει κανείς για το biobox.gr? Αν δηλ. τα προιόντα είναι πράγματι πιστοποιημένα κλπ.Φαίνεται ενδιαφέρον.

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Χτες έκανα μια παραγγελία στο iherb 0,21 κιλά το βάρος και με χρεωσε 4 $ μεταφορικά. Απ ότι θυμάμαι είχατε πει οτι για λιγότερα από 0,5 κιλά η χρεωση είναι 2$... Ξέρει καμία που το λέει αυτό γιατί δεν το βρήκα και αν τελικά ισχύει για να τους στείλω κανένα μαιλ? Έχει κάνει καμία τόσο μικρή παραγγελία? για τις μεγάλες 1360 - 18.. κάτι είναι 6$ όπως το είχατε πει αλλά για τις μικρές γιατί δεν ισχύει το 2$?

soevan να σου ζήσει η μικρή πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη!

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Κοριτσια εχετε να μου προτεινετε αντιλιακη προσωπου? Ψαχνω αλλα δεν εχω βρει τιποτα....

dari και μενα 4$ μουβγαλε μεταφορικα για μικρη παραγγελια αλλα νομιζω πως παντα τοσο ηταν αν θυμαμαι λαθος ας με διορθωσουν τα κοριτσια

2xgIp3.png1RTwp3.png

Αγαπητά μέλη ,

το παρόν θέμα κλειδώνεται

εξαιτίας του ότι έχει γίνει δύσχρηστο απο τον πολύ μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων, ανοίγεται νέο θέμα εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=95490

Το θέμα θα παραμείνει στην ενότητα Σπίτι μου Σπιτάκι μου και δεν θα μεταφερθεί στο αρχείο αλλά δεν θα μπορείτε πλέον να δημοσιεύετε νέα μηνύματα .

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ανατρέξετε για πληροφορίες στο παρόν θέμα κάνοντας χρήση της αναζήτησης ΜΕΣΑ σε ένα πολυσέλιδο θέμα

Δείτε εδώ

Οδηγίες για paypal, amazon ebay και άλλα

Δείτε εδώ

Λίστα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων

• 6 χρόνια μετά...
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...