Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Mιας και αύξησε το βάρος το πολυαγαπημενο iherb, μήπως υπάρχει κάποιο απορρυπαντικό ρούχων τσσεκαρισμένο να δοκιμάσουμε?

Έχω μαρκάρει αυτό απο καιρό

http://www.iherb.com/Maggie-s-Pure-Land-Soap-Nuts-100-Natural-Laundry-Soap-10-5-oz-300-g-Discontinued-Item/9367?at=0

αλλά το βγάζει discontinued :?

Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια αλλά

μιας και είναι απο τα αγαπημένα soap nuts καλό θα πρέπει να είναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω εγώ βρε κορίτσια κάτι άλλο????

Όσες χρησιμοποιήσατε ΘΗΛΑΣΤΡΟ

πως αποστειρώνατε τα πλαστικά :evil: μπουκαλάκια περισυλλογής????? :confused:

(Με την ζεστή αποστείρωση δεν θα βγαίνουν όλες οι τοξικές ουσίες του πλαστικού???!!!!)

Soevan εγώ χρησιμοποιούσα ζεστή αποστείρωση, αλλά υποτίθεται ότι τα μπουκάλια της medela είναι bpafree. Σε κάθε περίπτωση και αν έχεις θήλαστρο της medelα, σ' αυτό προσαρμόζονται τα γυάλινα μπουκάλια της nuk. Μπορείς να αντλείς σε αυτά και μετά να μεταφέρεις το γάλα σε ό,τι σε βολεύει.

Άσχετο βρε παιδιά μου ήρθε το αντιηλιακό της Badger και έβαλα λίγο σε μένα και στα παιδιά σήμερα (με δείκτη 15). Στα παιδιά όλα καλά, αλλά εμένα στο πρόσωπο μου έπεσε πολύ βαρύ. Το ίδρωσα αμέσως και ένοιωθα χάλια, σαν να είχα βάλει στόκο στο πρόσωπό μου...τι να πω, περίεργο το δέρμα μου...

Έχω μαρκάρει αυτό απο καιρό

http://www.iherb.com/Maggie-s-Pure-Land-Soap-Nuts-100-Natural-Laundry-Soap-10-5-oz-300-g-Discontinued-Item/9367?at=0

αλλά το βγάζει discontinued :?

Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια αλλά

μιας και είναι απο τα αγαπημένα soap nuts καλό θα πρέπει να είναι.

οκ, ευχαριστώ....αντε να δούμε μήπως το φέρουν

αν βρω κάτι άλλο θα σας πω πάντως

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

Soevan εγώ χρησιμοποιούσα ζεστή αποστείρωση, αλλά υποτίθεται ότι τα μπουκάλια της medela είναι bpafree. Σε κάθε περίπτωση και αν έχεις θήλαστρο της medelα, σ' αυτό προσαρμόζονται τα γυάλινα μπουκάλια της nuk. Μπορείς να αντλείς σε αυτά και μετά να μεταφέρεις το γάλα σε ό,τι σε βολεύει.

σοφάκι κι εγω medela χρησιμοποιούσα, οποτε οτι σου είπε και η stellina

Eγώ είχα αγοράσει της ameda

και σε αυτά λέει οτι είναι bpa free

είναι όμως πραγματικά ασφαλή σε τόση μεγάλη θερμοκρασία

όσο είναι της αποστείρωσης???

Ξερετε πως κάνουν ψυχρή αποστείρωση??

Μήπως απλά να τα βάλω στη κατάψυξη????? :confused:

τι να σου πω, δεν έχω ιδέα:confused:

δεν ρωτάς την αγλαία μήπως ξέρει?

εγω είχα βολευτεί πολύ με τα σακουλάκια αποθήκευσης της medela, οποτε δεν πολυχρησιμοποιούσα τα μπουκάλια

gNrhp2.png

εγω είχα βολευτεί πολύ με τα σακουλάκια αποθήκευσης της medela, οποτε δεν πολυχρησιμοποιούσα τα μπουκάλια

Δηλαδή αυτά τα σακουλάκια προσαρμόζονται κατευθείαν στο θήλαστρο?

Δεν χρειάζονται καθόλου τα μπουκάλια???

Απο τι υλικό άραγε να είναι αυτά τα σακουλάκια?

Θα είναι και αυτά bpa free??

(Θα ήταν πολύ βολικό πάντως όσο το σκέφτομαι!!

Ούτε αποστειρώσεις, ούτε τίποτα!!)

ΕDIT:

amande έχεις δίκιο! Το βρήκα!!

Σακουλάκια Φύλαξης Μητρικού Γάλακτος-Store 'N Pour™ Breast Milk Bags

Τα σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος διαθέτουν ότι μια μητέρα θα μπορούσε να χρειαστεί:

• Εύκολο κλείσιμο, σακουλάκια τύπου φερμουάρ ώστε να μην υπάρχει διαρροή.
  • Το μοναδικό του στόμιο εμποδίζει να χυθεί το γάλα κατά την μεταφορά.
  • Η ειδική βάση του, επιτρέπει στο γεμάτο σακουλάκι να σταθεί από μόνο του. Όχι πια κολλητική ταινία ή σφιχτό δέσιμο. Ο μοναδικός τρόπος προσαρμογής του συστήματος άντλησης στις εγκοπές που διαθέτει το σακουλάκι, οι οποίες βρίσκονται κάτω από το ειδικό κλείσιμο τύπου φερμουάρ, εμποδίζει την απώλεια γάλακτος
  • Ασφαλής για την κατάψύξη
  • Χωρίς BPA και DEHP

Περιλαμβάνει:

• 20 σακουλάκια φύλαξης
  • 2 συνδετικά κεφαλής
  • Οδηγίες χρήσης

thumbs82_bags.jpg

Μήπως έχει καμιά σας ιδέα τι είναι αυτό; Εννοώ αν είναι ασφαλές και αν κάνει δουλειά...

http://cgi.ebay.co.uk/EYE-MOSQUITO-INSECT-REPELLENT-BAND-ION-POWER-/270562919784?_trksid=p5197.m8&_trkparms=algo%3DMW%26itu%3DUCC%26otn%3D8%26po%3DLCA%26ps%3D63%26clkid%3D248541111135326724

χθες πήρα και το badger anti-bug από i-herb (αφού ξαναέγινε πάλι διαθέσιμο) αλλά θα μου άρεσε να έχω και μια ενναλακτική λύση που να μη χρειάζεται άπλωμα:cool:

Έχω και μια άλλη ερώτηση:D Είχα κάνει και άλλη μια παραγγελία απο iherb η οποία έφυγε από αυτούς στις 10/5. Απ'ότι λέει συνήθως έρχονται σε 9 ημέρες. Σας έχει τύχει ποτέ να αργήσει κάποια παραγγελία από εκεί τόσο πολύ ή να αρχίσω να ανησυχώ:rolleyes:

zaharini δε γνωρίζω κάτι για το βραχιολάκι

απο iherb μπορεί να κάνουν 2-3 εβδομάδες να έρθουν...περίμενε λίγο ακόμα, μπορεί να μην έχουν προλάβει και απο το ταχυδρομείο της περιοχής σου να σου στείλουν ειδοποιηση ή να στο φέρουν

soevan τα έπαιρνα απο to vupbaby.co.uk. και μετά απο το amazon.co.uk (μισή τιμή απ'οτι εδω)

Ο μικρός έβγαλε σπυράκια απο τον ιδρώτα, τι να του βάζω??

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

http://www.amazon.de/ZEDAN-outdoor-Lotion-100-ml/dp/B0010EORPE

αυτο το εχει δοκιμασει καποια κοπελα;;ειναι για 2 χρονων και ανω λοσιον εντομοαποθητικη

Άγγελος 11/10/2005

Νικόλας 05/04/2008

Μαριλένα 23/08/2010

Εύα 3/05/2013 ;)

Να ρωτήσω εγώ βρε κορίτσια κάτι άλλο????

Όσες χρησιμοποιήσατε ΘΗΛΑΣΤΡΟ

πως αποστειρώνατε τα πλαστικά :evil: μπουκαλάκια περισυλλογής????? :confused:

(Με την ζεστή αποστείρωση δεν θα βγαίνουν όλες οι τοξικές ουσίες του πλαστικού???!!!!)

Πιο θήλαστρο είναι. Δεν ταιριάζει κανένα γυάλινο.

Αν είναι τις medela ταιριάζουν τα γυάλινα της nuk και της mum.

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Ο μικρός έβγαλε σπυράκια απο τον ιδρώτα, τι να του βάζω??

Sorry που πετάγομαι, αλλά επειδή το ζούμε κι εμείς τώρα η σωστή απάντηση είναι τίποτα. Τι σπαθόλαδο, τι κεραλοιφή με σπαθόλαδο μέχρι και ταλκ υγρό του έβαλα. Μπανάκι συχνά στέγνωμα καλό και τίποτε άλλο. Εμείς αλλάξαμε και μάρκα πάνας είναι σα βαμβακερό εσώρουχο.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Αχ να'στε καλά και είχα κι εγώ απορία για τα σπυράκια από ιδρώτα...Εκείνη η μικρή μου βρε παιδιά σουρώνει με την παραμικρή ζέστη...

@Soevan έχω ένα πακετάκι σακουλάκια της medela από το οποίο λείπουν 2-3 τα έχω φυλαγμένα στο ψυγείο και νομίζω ότι είναι σε καλή κατάσταση για να χρησιμοποιηθούν(τα αγόρασα Νοέμβρη), θέλεις να σου τα στείλω για δοκιμή;

Έχει πάρει κάποια κοπέλα henna από το iherb?

Επιτέλους βρήκα κομμώτρια που υποστηρίζει τη χέννα και ξέρει πολύ καλά πως να τη χειρίζεται!

Φυσικά δεν είναι η κλασική ελληνίδα κομμώτρια, είναι από Αυστραλία.

Μου είπε να μην πάρω "φυσική" βαφή απ' αυτές που πουλάνε στα καταστήματα με βιολογικά γιατί ακόμη και αυτές λέει έχουνε το χημικό τους.

Το πιο ασφαλές προϊν λέει για τις εγκυμονούσες και τις θηλάζουσες είναι η χέννα!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

@Soevan έχω ένα πακετάκι σακουλάκια της medela από το οποίο λείπουν 2-3 τα έχω φυλαγμένα στο ψυγείο και νομίζω ότι είναι σε καλή κατάσταση για να χρησιμοποιηθούν(τα αγόρασα Νοέμβρη), θέλεις να σου τα στείλω για δοκιμή;

Σ΄ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ!!!

Να σαι καλά!

Αλλά το θήλαστρο το έχω

απο την πρώτη μου εγκυμοσύνη και είναι της ameda

......λογικά δεν θα ταιριάζουν! :?

Τους πήρα πάντως τηλέφωνο σήμερα το πρωί

και τους ρώτησα απο τι υλικό είναι τα μπουκάλια τους

και μου είπαν οτι δεν είναι απο απλό πλαστικό

κι οτι είναι λέει ένα mixed πλαστικού με γυάλινου :confused:

και οτι είναι απόλυτα ασφαλή απο τοξικά,

bpa free, κλπ,κλπ.

Πάντως καλού-κακού θα δω εαν προσαρμόζεται

κανένα γυάλινο μπιμπερό.

Μου είπε να μην πάρω "φυσική" βαφή απ' αυτές που πουλάνε στα καταστήματα με βιολογικά γιατί ακόμη και αυτές λέει έχουνε το χημικό τους.

Το πιο ασφαλές προϊν λέει για τις εγκυμονούσες και τις θηλάζουσες είναι η χέννα!

:shock:

Δεν το κατάλαβα αυτό...

Σου είπε να μην πάρεις φυσική χένα απο βιολογικάδικο

ή φυσική βαφή; (τύπου "sante" ας πούμε)

Γιατί εγώ παίρνω απο τον Μανδραγόρα....

.....υποτίθεται φυσική χένα.

ΥΓ: Eγώ πάντως για σιγουριά, δεν τα έβαφα...

...απο τότε που κάναμε τις προσπάθειες για παιδί!

Και απο τότε ανακάλυψα οτι έχουν αυξηθεί

οι άσπρες μου τρίχες!!! :mrgreen:

τα σακουλάκια της medela ανοίγουν και κρεμιούνται από τη χοάνη με αυτοκόλλητο, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Είναι πολύ βολικά γιατί δεν πιάνουν χώρο στην κατάψυξη. Όταν σκόπευα να δώσω το γάλα την ίδια ημέρα, αντλούσα απευθείας σε γυάλινο μπουκάλι

Μου είπε να μην εμπιστεύομαι τις φυσικές βαφές, μόνο τη χέννα.

Να σου πω δεν εμπιστεύομαι την ποιότητα της χέννας του Μανδραγόρα, διάβασα συζητήσεις στο MDC όπου λέγανε ότι υπάρχουνε διάφορες ποιότητες χέννας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Σοφία δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι για τα πλαστικά μπουκαλάκια του θήλαστρου.

Εφόσον όταν θα τα αποστειρώνεις δεν θα έχουνε μέσα γάλα που θα πάνε τυχών χημικά;

Κι εγώ το μπουκαλάκι και τα σακουλάκια της Medela είχα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

τα σακουλάκια της medela ανοίγουν και κρεμιούνται από τη χοάνη με αυτοκόλλητο, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Είναι πολύ βολικά γιατί δεν πιάνουν χώρο στην κατάψυξη. Όταν σκόπευα να δώσω το γάλα την ίδια ημέρα, αντλούσα απευθείας σε γυάλινο μπουκάλι

Το θέμα μου είναι οτι εγώ δεν έχω medela θήλαστρο

αλλά ameda.

Θα το ψάξω και θα σας πω.....

Μου είπε να μην εμπιστεύομαι τις φυσικές βαφές, μόνο τη χέννα.

Να σου πω δεν εμπιστεύομαι την ποιότητα της χέννας του Μανδραγόρα, διάβασα συζητήσεις στο MDC όπου λέγανε ότι υπάρχουνε διάφορες ποιότητες χέννας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Λες;;;

Δεν έχω πρόβλημα...ας τα παίρνω απο αλλού.

Εαν βρεις κάπου πιό ποιοτικά

για σφύριξέτο μου κι εμένα! ;)

Σοφία δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι για τα πλαστικά μπουκαλάκια του θήλαστρου.

Εφόσον όταν θα τα αποστειρώνεις δεν θα έχουνε μέσα γάλα που θα πάνε τυχών χημικά;

Ναι!!.....:? :?.......σωστό και αυτό................

Άδικα αγχώνομαι λες.....

...δηλαδή ΜΟΝΟ την ώρα που ζεσταίνεται το πλαστικό

δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το τρόφιμο;

Μετά θα είναι "καθαρό";

Οπότε και τον αποστειρωτή της chicco

που έχω

και είναι τίγκα στην πλαστικούρα :twisted:

.......να μην το πετάξω -ε;;;; :)

Σκεφτόμουν να αποστείρωνα τα μπουκάλια

όπως τα παλιά τα χρόνια....

στην κατσαρολίτσα με βραστό νεράκι!.....:oops:

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ;;;;

Sorry που πετάγομαι, αλλά επειδή το ζούμε κι εμείς τώρα η σωστή απάντηση είναι τίποτα. Τι σπαθόλαδο, τι κεραλοιφή με σπαθόλαδο μέχρι και ταλκ υγρό του έβαλα. Μπανάκι συχνά στέγνωμα καλό και τίποτε άλλο. Εμείς αλλάξαμε και μάρκα πάνας είναι σα βαμβακερό εσώρουχο.

ευχαριστώ miriki....στον κορμό βγάζει σπυράκια ο δικός μου και στο λαιμό του

gNrhp2.png

Σκεφτόμουν να αποστείρωνα τα μπουκάλια

όπως τα παλιά τα χρόνια....

στην κατσαρολίτσα με βραστό νεράκι!.....:oops:

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ;;;;

Ναι!:lol:

Το γάλα δεν θα το σερβίρεις μέσα στον αποστειρωτή! Και το μπουκάλι θα έχει κρυώσει μέχρι να το χρησιμοποιήσεις.

Ψάχνεις για μπελάδες με δύο παιδιά και θες να μπλέξεις με κατσαρολάκια; Θα πατάς το κουμπί, ο αποστειρωτής θα κάνει τη δουλειά του και εσύ θα το ξεχνάς!

Rosie πάντα άξια!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...