Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Τι λέτε γι αυτή: Desert Essence, Natural Tea Tree Oil Toothpaste, Fennel

Τη συγκεκριμένη την έχει το Cosmetics Database (αλλά τις γεύσεις mint και TTO) και της δίνει score 1!

Rosie αυτή η οδοντόκρεμα έχει sls..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια του τσαγιού για προτείνετε κάποιο καλο μαύρο τσάι για τον άντρα μου. Θέλει να ξεκινήσει ομοιο και προσπαθεί να κόψει τον καφέ σταδιακά εδώ και 2 μέρες! Του πήρα από το σούπερ ένα μαύρο τσάι αλλά θέλω να τον προσέξω τον κανακάρη μου' date=' μη τυχον και λυγίσει και πέσει πάλι στα βαριά της καφείνης![/quote']

Εγώ παίρνω τα Clipper εδώ και πολλά χρόνια τώρα:

http://www.clipper-teas.com/shop/

Το Assam ή το English Breakfast αλλά εγώ και ο άντρας μου είμαστε πολύ fans του δυνατού αγγλικού τσαγιού.

Για παραγελίες πάνω από £50 έχουνε δωρεάν μεταφορικά γι' αυτό συνήθως παίρνω ποσότητα για πολλούς μήνες, δεν χαλάνε.

Φυσικά μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα, σε πολύ ψηλότερες τιμές όμως.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Μπράβο βρε Ρόζυ για άλλη μία φορά! Ούτε καν είχα σκεφτεί για βιολογικό οδοντικό νήμα!

Μέχρι και οδοντογλυφίδες έχω πάρει από το iherb! :lol:

Σοβαρά τώρα με τα παιδιά ο χρόνος μου για ψώνια είναι μηδενικός (και φαντάζομαι ξέρετε πως είναι να παίρνεις ένα νήπιο σε μαγαζί με ράφια! :lol: ) οπότε την έχω καταβρεί με τα ηλεκτρονικά ψώνια.

Ο άντρας μου πάει βιολογική λαϊκή και στο κατάστημα με τα βιολογικά για να πάρει τα βασικά.

Δέστε και αυτά: If you Care

Είναι αγγλική μάρκα που έχει οικολογικά "χαρτικά", πχ χαρτί ψησίματος που δεν έχει λευκανθεί, κερόχαρτο χωρίς παραφίνη αλλά με φυσικό κερί σόγιας, θήκες για μαφινάκια, αλουμινόχαρτο κτλ.

Μερικές φορές βρίσκω την If you Care και εδώ αλλά δυστυχώς εισάγουνε πολύ λίγα πράγματα, πχ ποτέ δεν βρήκα waxed paper για ζαχαροπλαστική :?

Rosie αυτή η οδοντόκρεμα έχει sls..

Ούτε που το πρόσεξα!

Είδατε τελικά που το database δεν είναι και τόσο αξιόπιστο; Της δίνουνε score 1!

Θα παραμείνω με τη Weleda μου φαίνεται που έχει και ωραία γεύση...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας ειδικές. Ψάχνω πολύ καλό αντιηλιακο για μένα γιατί έχω μέλασμα στο πρόσωπο. Έχετε να προτείνε κάτι; Θα ήθελα κάτι που δεν ασπρίζει το πρόσωπο και δεν το λαδώνει, με δείκτη μίνιμουμ 30. Ευχαριστώ.

κορίτσια που έχετε πάρει τα σακίδια zoo backpack και τα lunchback απο vupbaby ή little acorns, τα έχετε πλύνει στο πλυντήριο ή στο χέρι; μου ήρθαν και εμένα και ειναι πολυ γλυκούλικα :) και για το σχεδιο/χωρητικότητα τους οικονομικά πιστεύω..

συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ήμουν πηγμένη τις τελευταίες μέρες. Τα έχω δοκιμάσει και είναι τα ίδια πάνω κάτω. Από το συγκεκριμένο site δεν έχω παραγγείλει αλλά σκέφτομαι να το κάνω. Μέχρι τώρα είχα βολευτεί με το αρκάδι αλλά επειδή μου βούλωσε τις σωληνώσεις ετοιμάζομαι να δοκιμάσω soap nuts.

νο προμπλεμ :) ευχαριστώ για την απάντηση και το σαιτ!

Εγώ μαγειρεύω κανονικά με αυτό το αλάτι. Απλά τώρα θα πάρω και ένα γκρίζο που έλεγε η Rosie και θα χρησιμοποιώ αυτό στο μαγείρεμα και το άλλο ωμό. Μάρκα δεν ξέρω συγκεκριμένη' date=' θα πάρω όποιο βρω στο βιολογικό κατάστημα που πάω.[/quote']

Το ΓΚΡΙΖΟ ΑΛΑΤΙ απο που το παίρνετε?

Στον Κυριακίδη ας πούμε δεν έχει!

Εχει κάτι λευκά "μη επεξεργασμένα" ....

Επίσης ο Κυριακίδης έχει ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ

(και ήταν σε χρώμα ροζ)

αλήθεια, έτσι είναι αυτό το αλάτι?

Ροζ ????

Κορίτσια

για τα αποσμητικά LAVERA τι λέτε?

http://www.bce-europe.com/index.php?stoken=9CB07D0A&force_sid=〈=1&cl=search&searchparam=lavera+roll+on&searchmanufacturer=

Να τα συστατικά του ένα-ένα....

http://www.lavera.com/products/Basis_Deodorant_Roll_On-52-1000096.html

indicates ingredients from

Certified Organic agriculture

Water hazard score 0

Aloe Vera Leaf Juice* hazard score 1

Glycerin hazard score 2

Xanthan Gum hazard score 0

Jojoba Seed Oil* hazard score 1

Hydrogenated Palm Glycerides hazard score 0

Zinc Ricinoleate hazard score 2

Calendula Flower Extract* hazard score 1

Witch Hazel Water* hazard score 0

Hydrogenated Lecithin hazard score 2

Caprylic/Capric Triglyceride hazard score 1

Natural Oils:

Fragrance (Natural Essential Oils)

Limonene

Benzyl Benzoate

Linalool

Geraniol

Citral

Citronellol

Natural Minerals:

Zinc Oxide

Διαφημίσεις

Κοριτσια από εδώ έχει αγοράσει καμία;http://www.bioshop.gr/0902000.html Βρήκα το sonett για το πλυντήριο και μου φαίνεται ότι είναι σε καλή τιμή για αυτή την ποσότητα. Παλιοτερα το είχα πάρει απ'το ecobaby αλλά τώρα δεν βλέπω να το έχει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στην ελλάδα πρωτοτυπούμε και πάλι...που ακούστηκε τα eshop να πουλάνε πιο ακριβά από τα εμπορικά καταστήματα που έχουν σαφώς μεγαλύτερα έξοδα συντήρησης και πάγια. Η σκόνη σονέτ κοστίζει 15,80 και εγώ την αγοράζω 15,16 από το βιολογικάδικο που ψωνίζω. Έλεος πια

FXWyp3.png

Το Assam ή το English Breakfast αλλά εγώ και ο άντρας μου είμαστε πολύ fans του δυνατού αγγλικού τσαγιού.

Για παραγελίες πάνω από £50 έχουνε δωρεάν μεταφορικά γι' αυτό συνήθως παίρνω ποσότητα για πολλούς μήνες, δεν χαλάνε.

Εγώ τα αγοράζω 2,30 ευρώ τα 25 φακελάκια green tea, το σάιτ βλέπω τα έχει 1,49 λίρες. Σε σχεση με άλλα βιολογικάδικα πως σου φαίνεται η τιμή?

FXWyp3.png

Εγώ τα αγοράζω 2,30 ευρώ τα 25 φακελάκια green tea, το σάιτ βλέπω τα έχει 1,49 λίρες. Σε σχεση με άλλα βιολογικάδικα πως σου φαίνεται η τιμή?

Έχει πολύ καιρό να πάρω Clipper από μαγαζί οπότε δεν θυμάμαι την τιμή, αλλά 1.49 είναι περίπου 1.70.

Αν πίνετε συχνά τσάι τότε συμφέρει να πάρεις σε ποσότητα από την Αγγλία.

Για παράδειγμα εμείς θέλουμε ένα πακετάκι Assam τη βδομάδα με τον άντρα μου.

Επίσης να θυμάσαι ότι τα φύλλα είναι πιο οικονομικά από τα φακελάκια, αλλά και πιο καλά ποιοτικά γιατί το φύλλο δεν θριμματίζεται.

Επίσης ο Κυριακίδης έχει ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ

(και ήταν σε χρώμα ροζ)

αλήθεια, έτσι είναι αυτό το αλάτι?

Ροζ ????

Ναι!

Έχω ένα μοντγκόμερυ του γιου μου που θέλει στεγνό καθάρισμα. Φυσικά του χρόνου δεν θα του κάνει, όμως πρέπει να καθαριστεί για να το βάλει κάποιο επόμενο παιδάκι. Υπάρχουν βιολογικά καθαριστήρια;

Θα του πάρω να δοκιμάσει. Όσο πιο βαρύ τόσο καλύτερα ;) Ευχαριστώ!

Τα ήξερα αυτά αλλά είχα δει κυρίως την σειρά με το πράσινο τσάι. Μαύρο σίγουρα δεν είχε το δικό μου κατάστημα.

Σοβαρά τώρα με τα παιδιά ο χρόνος μου για ψώνια είναι μηδενικός (και φαντάζομαι ξέρετε πως είναι να παίρνεις ένα νήπιο σε μαγαζί με ράφια! :lol: ) οπότε την έχω καταβρεί με τα ηλεκτρονικά ψώνια.

Αχ με το που μπαίνουμε η μικρή αρπάζει σακούλα και αρχίζει να την γεμίζει. Αν δεν είμασταν καλοί πελάτες, νομίζω θα μας έβαζαν σε μαύρη λίστα :-D

Το κακό όμως με το ηλεκτρονικά είναι ότι ξεφεύγεις πολύ εύκολα...αλλιώς μεγάλη ευκολία!

Καλησπέρα σας ειδικές. Ψάχνω πολύ καλό αντιηλιακο για μένα γιατί έχω μέλασμα στο πρόσωπο. Έχετε να προτείνε κάτι; Θα ήθελα κάτι που δεν ασπρίζει το πρόσωπο και δεν το λαδώνει, με δείκτη μίνιμουμ 30. Ευχαριστώ.

Αχ είχα βγάλει κι εγώ ένα στην 1η μου εγκυμοσύνη και τώρα στην 2η σκουραίνει κι άλλο. Σα να χω ελιά στην μύτη μου κοντά είναι :?

Εγώ θα περιμένω τα δωρεάν μεταφορικά του Μέρκολα να πάρω από εκεί, γιατί είπε η Ρόζυ ότι απλώνεται πολύ ωραία και άρα θα μπορεί να το βάζει και ο άντρας μου χωρίς διαμαρτυρίες. Αλλά καλό είναι και της Badger, μόνο που νομίζω ότι ασπρίζει λιγάκι.

κορίτσια που έχετε πάρει τα σακίδια zoo backpack και τα lunchback απο vupbaby ή little acorns, τα έχετε πλύνει στο πλυντήριο ή στο χέρι; μου ήρθαν και εμένα και ειναι πολυ γλυκούλικα :) και για το σχεδιο/χωρητικότητα τους οικονομικά πιστεύω..

Έχω πάρει από little acorns και μάλιστα κυρίως για δωράκια. Δεν το συζητώ πόσο συμφέρει! Και μόνο σε ένα μαγαζί έχω δει πραγματικά υπέροχα σχεδια (πιο ωραία και από του little acorns κατά τη γνώμη μου), αλλά είναι στο μικρό μέγεθος και έχει 20ευρώ.

Τώρα για το πλύσιμο, δεν το έχω κάνει, αλλά αν τα έπλενα θα τα έβαζα νομίζω άφοβα στο πρόγραμμα για μάλλινα στο κρύο (το πλύσιμο στο χέρι έχει πεθάνει προ πολλού. Αν κάτι δεν αντέχει στο πλυντήριο, δεν αξίζει να είναι στην ντουλάπα μου! :lol:)

Έχω ένα μοντγκόμερυ του γιου μου που θέλει στεγνό καθάρισμα. Φυσικά του χρόνου δεν θα του κάνει, όμως πρέπει να καθαριστεί για να το βάλει κάποιο επόμενο παιδάκι. Υπάρχουν βιολογικά καθαριστήρια;

Στην περιοχή μου έχω δει καθαριστήριο που γράφει και βιολογικό καθάρισμα, άρα υπάρχουν. Αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου για το τι καθαριστικα χρησιμοποιεί. Στο πλυντήριο σου δεν χωράει να υποθέσω?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Έχω πάρει από little acorns και μάλιστα κυρίως για δωράκια. Δεν το συζητώ πόσο συμφέρει! Και μόνο σε ένα μαγαζί έχω δει πραγματικά υπέροχα σχεδια (πιο ωραία και από του little acorns κατά τη γνώμη μου)' date=' αλλά είναι στο μικρό μέγεθος και έχει 20ευρώ.

Τώρα για το πλύσιμο, δεν το έχω κάνει, αλλά αν τα έπλενα θα τα έβαζα νομίζω άφοβα στο πρόγραμμα για μάλλινα στο κρύο (το πλύσιμο στο χέρι έχει πεθάνει προ πολλού. Αν κάτι δεν αντέχει στο πλυντήριο, δεν αξίζει να είναι στην ντουλάπα μου! :lol:)

Στην περιοχή μου έχω δει καθαριστήριο που γράφει και βιολογικό καθάρισμα, άρα υπάρχουν. Αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου για το τι καθαριστικα χρησιμοποιεί. Στο πλυντήριο σου δεν χωράει να υποθέσω?[/quote']

Eυχαριστώ! το πλυσιμο στο χέρι ναι δε λεει! ενα γρηγορο στο πλυντηριο, αυτό θα κάνω.

Βιολογικό καθαρισμό ψάχνω κι εγώ για στρώματα και κουβέρτες..Πολλοί λένε για βιολογικά, ειναι σίγουρα όμως; Έχει και μια προσφορά στο groupon για στρώμα, http://www.groupon.gr/deals/special-deal?nlp=&CID=GR_CRM_149_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies

άραγε να αξίζει;

Κοπέλες ξέχασα να σας πω ότι το Wildroot έχει 20% έκπτωση (κωδικός AlmostSpring2011) στο Etsy:

Wildroot.

Έχω πάρει σήμερα το πρωί ένα σαμπουάν/αφρόλουτρο για το μωρό, ένα σπρέυ για την αλλαγή πάνας και φυσικά τσαγάκια μια και είναι τα αγαπημένα μας, ο γιος μου πίνει πρωί-απόγευμα από τα τσαγάκια της Leslie!

Rosie εβαλα να ψωνισω 2 πραγματα και μου βγαζει μεταφορικα $10 τοσο ειναι??:confused::confused: και τον κωδικο που τον γραφεις?Ειμαι και ψιλοασχετη τωρα θα ψωνισω πρωτη φορα απο κει, λεω να παρω αφρολουτρακι της μικρης μου.

Επισης ευχαριστoυμε για την πληροφορια οτι το iherb εχει οργανικα φιλτρα καφε και θηκες για muffins γιατι εψαχνα;)

2xgIp3.png1RTwp3.png

Δοκίμασα προχθες να τσιγαρίσω το φαγητό με

βούτυρο καρύδας

συγκεκριμένα χρησιμοποίησα αυτό απο το Biosophy

http://www.biosophy.gr/ViewShopProdu...oductId=574764

και ενώ περίμενα

οτι κανείς δεν θα έπαιρνε είδηση την αλλαγή

(όπως είχε υποθεί κάπου εδώ)

το κατάλαβαν όλοι!

Ο άντρας μου, μου είπε οτι ήταν

σαν να έτρωγε bounty! :roll:

Έκανα κάτι λάθος? :confused:

To έχετε χρησιμοποιήσει εσείς?

Μήπως υπάρχει κανένα τρικ

για να καλύψω τη γεύση της καρύδας??

Κορίτσια

για τα αποσμητικά LAVERA τι λέτε?

http://www.bce-europe.com/index.php?stoken=9CB07D0A&force_sid=〈=1&cl=search&searchparam=lavera+roll+on&searchmanufacturer=

Να τα συστατικά του ένα-ένα....

http://www.lavera.com/products/Basis_Deodorant_Roll_On-52-1000096.html

indicates ingredients from

Certified Organic agriculture

Water hazard score 0

Aloe Vera Leaf Juice* hazard score 1

Glycerin hazard score 2

Xanthan Gum hazard score 0

Jojoba Seed Oil* hazard score 1

Hydrogenated Palm Glycerides hazard score 0

Zinc Ricinoleate hazard score 2

Calendula Flower Extract* hazard score 1

Witch Hazel Water* hazard score 0

Hydrogenated Lecithin hazard score 2

Caprylic/Capric Triglyceride hazard score 1

Natural Oils:

Fragrance (Natural Essential Oils)

Limonene

Benzyl Benzoate

Linalool

Geraniol

Citral

Citronellol

Natural Minerals:

Zinc Oxide

Το χρησιμοποιω εδω και 3 χρονια και ειναι πολυ καλο. Το βαζει και ο αντρας μου και δε χαλαει πλεον τα φανελακια με κιτρινιλα οπως με τα συμβατικά. Το αγοραζω απο εδω http://www.biologisch24.com/product_info.php/info/p739_Lavera-BASIS-Deo-Roll-on-50ml.html

Να πάρεις κάποιο άλλο λάδι καρύδας, πχ αυτό του Mercola, γιατί όντως αυτό του Biosophy έχει έντονη γεύση.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη γεύση από λάδι σε λάδι.

Άσε αυτό του Biosophy για το χυλό βρώμης της κόρης σου! ;)

Rosie εβαλα να ψωνισω 2 πραγματα και μου βγαζει μεταφορικα $10 τοσο ειναι??:confused::confused: και τον κωδικο που τον γραφεις?Ειμαι και ψιλοασχετη τωρα θα ψωνισω πρωτη φορα απο κει, λεω να παρω αφρολουτρακι της μικρης μου.

Ναι, τα μεταφορικά στο Etsy πάνε με το βάρος.

Τον κωδικό τον βάζεις στο τέλος, πριν πληρώσεις, εκεί που λέει Coupon Code.

γεια σας κορίτσια, είχα καιρό πάλι να μπω.. άντε να σας προλάβω !!! :-)

Εγώ πήρα πρώτη φορά κρύσταλο σε ρολ ον.. δεν έκανε τίποτα.. μετά πήρα άλλο κρύσταλο αυτό που το βρέχεις, άλλη μάρκα και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Ισως πρέπει να βρεις την μάρκα που σου ταιριάζει.

Πάντως είναι τόσο οικονομικό..έχω βαρεθεί να το βλέπω .. δεν τελειώνει με τίποτα..

με τίποτα όμως !!!!!!!!

Μήπως έχει να κάνει και με την μορφή του ? μήπως ο κρύσταλος είναι καλύτερος απο το ρολ ον κρύσταλο και δεν φταίει η μάρκα ?

το έχετε προσέξει ?

τι χρησιμοποιείτε εσείς ?

Να ρωτήσω, εγώ πήρα ένα σπρέυ με κρύσταλλο απο το φαρμακείο που εκτός του οτι δεν έκανε τίποτα, μετά απο λίγο καιρό ήρθε & μπλόκαρε το σωληνάκι & δεν ψέκαζε. Μου το άλλαξαν & πάλι το ίδιο. Φταίει λέει ο κρύσταλλος που το μπουκώνει... Πεταμένα λεφτά!

Αυτός ο κρύσταλλος σε κομμάτι τι είναι? Μου λέτε σας παρακαλώ απο πού μπορώ να τον προμηθευτώ?

Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε & κάποια οδοντόκρεμα παιδική γιατί τα πιτσιρίκια είναι περίεργα, πρέπει να είναι του γούστου τους! Ευχαριστώ :)

Δοκίμασα προχθες να τσιγαρίσω το φαγητό με

βούτυρο καρύδας

συγκεκριμένα χρησιμοποίησα αυτό απο το Biosophy

http://www.biosophy.gr/ViewShopProdu...oductId=574764

και ενώ περίμενα

οτι κανείς δεν θα έπαιρνε είδηση την αλλαγή

(όπως είχε υποθεί κάπου εδώ)

το κατάλαβαν όλοι!

Ο άντρας μου, μου είπε οτι ήταν

σαν να έτρωγε bounty! :roll:

Κι εγώ το έχω το συγκεκριμένο και όντως αφήνει έντονη μυρωδιά..:?

Αλλά δεν πηγαίνει χαμένο,το ανακατεύω με ελαιόλαδο και το χρησιμοποιώ για ενυδάτωση!;)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...