Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια σας διαβάζω πολύ καιρό και πραγματικά μου έχετε ανοιξει τα μάτια σε πολλά ... Λοιπόν εχω κάποιες ερωτήσεις

Η αλοιφη με καλεντουλα απ το ροσμαρινο κάνει για το σύγκαμα ? Εχω πάρει και σαπουνακια απο έκει για το ΄μπανιο της μικρης αλλά και για να πλένω κι εγω το προσωπό μου Εμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλα αφρό όντως δεν κάνουν καθόλου .Χρησιμοποιώ φυσικό σφουγγαρι αλλά απο την πολύ τριβή μου σχίζεται κι εχει μείνει μισό ? Υπάρχει υφασμάτινο σφουγγαρι άραγε ?

Η πεθερα μου όταν ειδε τα σαπούνια και της εξηγησα πως΄είναι αγνά και σπιτικά μονο που δεν με εστειλε για λιθοβολισμό...Βαζουν ποτασα στα σπιτικά σαπούνια μου έλεγε , θα βουλώσουν οι αποχετευσεις απο την γλίτσα φώναζε κι αλλα τέτοια ωράια .... Στο λούσιμο όμως φοβαμαι πως θα την τσούζει στα μάτια ...

Ακομα ειδα στο φαρμακεια πως η APIVITA έχει βγάλει παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουαν .Τα χει δοκιμασει καμιά ???

Τα καρυδοσάπουνα δεν τα έχω δοκιμα΄σει και διστάζω γιάτί δεν μπορω την προεργασία πριν δηλ βράσιμο κλπ Γενικα παρα είμαι τεμπέλα και με την δουλειά και την μικρή προσπαθω να κανω πιο απλα τα πράγματα ..Τα ρουχαλάκια της τα πλενω με ενα υγ΄ρο απ τα βιολογικά αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη γιατί δεν μυρίζει καθολου και για΄τι δεν βγάζει καθόλου λεκέδες ....Θα τα δοκίμαζα αν ήταν αποτελεσματικά κατευευθειαν μέσα στον κάδο .Ειναι άραγε ?

soevan την λιστα σου με τα επικύνδινα συστατικα την εχω αφισοκολλήσει στην κουζίνα :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας διαβάζω πολύ καιρό και πραγματικά μου έχετε ανοιξει τα μάτια σε πολλά ... Λοιπόν εχω κάποιες ερωτήσεις

Η αλοιφη με καλεντουλα απ το ροσμαρινο κάνει για το σύγκαμα ?

Όταν είχα πάρει τηλ. την κυρία απο το ροζμαρινο και την είχα ρωτήσει για το ποιά κηραλοιφή ήταν καλύτερη για την "προληψη για το σύγκαμα"

εκείνη μου πρότεινε αυτήν του χαμομηλιού.

Αυτη της καλέντουλας εγώ προσωπικά την χρησιμοποιώ ως ενυδατική για τα χέρια, για τις σκασμένες φτέρνες των ποδιών κλπ.

Εαν την έπαιρνες τηλέφωνο θα σου έλυνε όλες τις απορίες σου!

Είναι πολύ εξυπηρετική.

Εχω πάρει και σαπουνακια απο έκει για το ΄μπανιο της μικρης αλλά και για να πλένω κι εγω το προσωπό μου Εμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλα αφρό όντως δεν κάνουν καθόλου .Χρησιμοποιώ φυσικό σφουγγαρι αλλά απο την πολύ τριβή μου σχίζεται κι εχει μείνει μισό ? Υπάρχει υφασμάτινο σφουγγαρι άραγε ?

Εμείς χρησιμοποιούμε εκείνα τα σφουγγάρια που είναι μια "μάζα απο τούλι".

Εχω διαβάσει οτι θεωρoύνται υποαλλεργικά και αντιμηκυτιακά επειδή έχουν τις τρύπες και αερίζονται.

Το αλλάζω όμως τακτικά.

Η πεθερα μου όταν ειδε τα σαπούνια και της εξηγησα πως΄είναι αγνά και σπιτικά μονο που δεν με εστειλε για λιθοβολισμό...Βαζουν ποτασα στα σπιτικά σαπούνια μου έλεγε , θα βουλώσουν οι αποχετευσεις απο την γλίτσα φώναζε κι αλλα τέτοια ωράια ....

Σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω.....:?

Το χαρακτηριστικό τους υποτίθεται οτι είναι η "αγνότητα"

όπως γράφουν και οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους....

Ελπίζω να την τηρούν!!.....

Στο λούσιμο όμως φοβαμαι πως θα την τσούζει στα μάτια ...

Είχα δοκιμάσει να λούσω την μικρή με ένα απο τα σαπουνάκια που έχουν χαμομήλι. Δεν έτσουξε τα μάτια

αλλά δεν με βόλεψε καθόλου γιατί η μικρή τώρα έχει πολλά μαλλιά

και δεν μπορώ να την λούσω χωρίς αφρό.

Αυτό πιστεύω βολεύει πιο πολύ στα βρέφη που έχουν κοντό μαλλάκι.

Κι έτσι το χρησιμοποιώ για το σώμα μόνο (με το σφουγγάρι).

Επίσης είναι πολύ οικονομικά σε σχέση με το κόστος ενός βιολογικού αφρόλουτρου.

Ακομα ειδα στο φαρμακεια πως η APIVITA έχει βγάλει παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουαν .Τα χει δοκιμασει καμιά ???

Εαν δεν δούμε ένα-ένα τα συστατικά του δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Γενικά δεν είναι και 100% αγνά απο όσο θέλουν να λένε.

Το ίδιο ισχύει και για τα προιόντα του Κορρέ.

Εχω φτιάξει άλλη μια λίστα με τα "καλά" προιόντα του Κορρέ

σύμφωνα με το www.cosmeticdatabase.com

Πάτα στην αναζήτηση "προιοντα κορρέ" και θα στην βγάλει.

Τα καρυδοσάπουνα δεν τα έχω δοκιμα΄σει και διστάζω γιάτί δεν μπορω την προεργασία πριν δηλ βράσιμο κλπ Γενικα παρα είμαι τεμπέλα και με την δουλειά και την μικρή προσπαθω να κανω πιο απλα τα πράγματα ..Τα ρουχαλάκια της τα πλενω με ενα υγ΄ρο απ τα βιολογικά αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη γιατί δεν μυρίζει καθολου και για΄τι δεν βγάζει καθόλου λεκέδες ....Θα τα δοκίμαζα αν ήταν αποτελεσματικά κατευευθειαν μέσα στον κάδο .Ειναι άραγε ?

Η αλήθεια είναι οτι βολεύει καλύτερα να πετάς τα ρούχα μέσα στο πλυντήριο με ένα έτοιμο απορρυπαντικό και.... γειά σας!

Αλλά η αίσθηση της 100% αγνότητας εμένα προσωπικά με κάνει να ξεπερνάω τη δική μου τεμπελιά και μπορώ να πω οτι ίσα-ίσα το ευχαριστιέμαι κιόλας! :mrgreen:

Δεν ξέρω με το καιρό εαν το βαρεθώ ή εαν το συνηθίσω ως διαδικασία!....

Επίσης ξέροντας και το πόσο οικονομικά είναι με κάνει να το ευχαριστιέμαι ακόμα περισσότερο!!

Όσα παραπάνω ξοδεύουμε για τα υπόλοιπα οικολογικά απορρυπαντικά

τα γλιτώνουμε απο τα soap nuts! :wink::rolleyes: (χε-χε-χε!!)

soevan την λιστα σου με τα επικύνδινα συστατικα την εχω αφισοκολλήσει στην κουζίνα :wink:

Εγώ όποτε μπαίνω στο φόρουμ

κοιτάω τις λίστες και τις ξανακοιτάω για να τις εμπεδώσω!!! :mrgreen:

Τα προϊόντα της APIVITA για παιδιά έχουν μέσα χημικά τα κοίταξα εγω όταν μου τα πλάσαρε η φαρμακοποιός και την κοίταξα με απορία και ύφος "Καλά είσαι εντελώς άσχετη" :)

Τα ροζμαρίνο χρησιμοποιώ κι εγω αλλά όπως έπλυνα μια μέρα το πρόσωπο μου μπήκε νερό και σαπούνι στη μύτη και ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ!!!! μου τα έκαψε όλα παιδιά! Εκανα πολύ ώρα να συνέλθω και μετά με πονάγαν όλα μέχρι το λαιμό, προσοχή λοιπόν!

Εγω το εχω μόνο για το σώμα και πωπουδάκι....κάνει αφρό πάνω στο τουλινο σφουγγάρι αν και τωρα τελευταία παραπονιέται ο δικός μου και δεν ξέρω μήπως τον πονάει αυτό το σφουγγάρι.

ελα καλε...γιατι εγω νομιζεις ξερω πολλα???Τωρα μαθαινω κι εγω...στου κασιδη το κεφαλι που λενε,χαχαχα!!

Κι εμενα το πρωτο μου ειναι!!

Να μας ζήσουν:D!!

Έχω δει στο αμαζον οτι η weleda βγάζει μια κρέμα για προστασία του πρόσωπου από το κρύο την Weleda Baby - Calendula Weather Protection Cream αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Απο Φεβρουάριο και μετά με το καλό...

Κι εγώ την έχω δει, την έχει χρησιμοποιησει καποια κοπέλα να μας πει εντυπώσεις??

Soevan την κηραλοιφή χαμομηλιού μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και για ξηροδερμία; Έχει πολύ ευαίσθητο δερματάκι η μικρούλα μας και έχει κάνει ξηροδερμία στα ποδαράκια. Μας έχει δώσει η γιατρός μια κρέμα, οκ φαίνεται από τα συστατικά της, αλλά εν πάση περιπτώσει προτιμώ τα πιο φυτικά...

Στον μπέμπη του βάζω απο νεογέννητο αυτό το λαδάκι για μασαζ http://www.iherb.com/Baby-Oil-4-fl-oz-118-ml/21445?at=0 και του πέρασε η ξηροδερμία που είχε στα ποδαράκια του στις αρχές

gNrhp2.png

Ξέχασα να σας πω ότι έλαβα τα σαπουνάκια του Dr. Bronner από το iherb αλλά δεν τα δοκίμασα ακόμη (πήρα τριαντάφυλλο και λεβάντα). Είναι πιστοποιημένα βιολογικά και υπολόγισα ότι μου στοίχισαν γύρω στα 3,05 το καθένα με τα μεταφορικά. Κοίταξα πόσα στοιχίζουν αυτά του Ροζμαρίνο και με έκπληξή μου είδα ότι είναι πιο ακριβά!

Για παράδειγμα αυτό με το τριαντάφυλλο στο Ροζμαρίνο έχει 4,30 (που δεν μυρίζει καν τριαντάφυλλο :roll: ) και η λεβάντα 3,30. Δεν θυμάμαι μόνο τι βάρος έχουνε αυτά του Ροζμαρίνο (έχω το κουτί με τα σαπουνάκια κάτω στην αποθήκη), μπορεί να κοιτάξει καμία; Του Dr. Bronner είναι 140 γρ το καθένα.

Άσχετο, έκανα κλικ σ' ένα λινκ με ελληνικά σαπουνάκια που βρήκα πιο πάνω στα banners και έπαθα σοκ με τις τιμές, πχ 16.20€ για ένα σαπουνάκι με τριαντάφυλλο των 80 γρ!

Δεν πάνε καλά οι Έλληνες μου φαίνεται, γι' αυτό θα χρεοκωπήσουνε όλοι τους!

http://www.antonoliva.com/products_det.asp?product_id=107

http://www.antonoliva.com/products_det.asp?product_id=101

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Εγω το εχω μόνο για το σώμα και πωπουδάκι....κάνει αφρό πάνω στο τουλινο σφουγγάρι αν και τωρα τελευταία παραπονιέται ο δικός μου και δεν ξέρω μήπως τον πονάει αυτό το σφουγγάρι.

Θέλουν αλλαγή αυτά τα σφουγγάρια...

μήπως έχουν "κατσιάσει" τα τούλια και τον γδέρνεις με το κεντρικό κορδόνι?

(στο λέω γιατί κι εγώ την έχω πάθει! :roll:)

Ξέχασα να σας πω ότι έλαβα τα σαπουνάκια του Dr. Bronner από το iherb αλλά δεν τα δοκίμασα ακόμη (πήρα τριαντάφυλλο και λεβάντα). Είναι πιστοποιημένα βιολογικά και υπολόγισα ότι μου στοίχισαν γύρω στα 3,05 το καθένα με τα μεταφορικά. Κοίταξα πόσα στοιχίζουν αυτά του Ροζμαρίνο και με έκπληξή μου είδα ότι είναι πιο ακριβά!

Για παράδειγμα αυτό με το τριαντάφυλλο στο Ροζμαρίνο έχει 4,30 (που δεν μυρίζει καν τριαντάφυλλο :roll: ) και η λεβάντα 3,30. Δεν θυμάμαι μόνο τι βάρος έχουνε αυτά του Ροζμαρίνο (έχω το κουτί με τα σαπουνάκια κάτω στην αποθήκη), μπορεί να κοιτάξει καμία; Του Dr. Bronner είναι 140 γρ το καθένα.

Άσχετο, έκανα κλικ σ' ένα λινκ με ελληνικά σαπουνάκια που βρήκα πιο πάνω στα banners και έπαθα σοκ με τις τιμές, πχ 16.20 για ένα σαπουνάκι με τριαντάφυλλο των 80 γρ!

Δεν πάνε καλά οι Έλληνες μου φαίνεται, γι' αυτό θα χρεοκωπήσουνε όλοι τους!

http://www.antonoliva.com/products_det.asp?product_id=107

http://www.antonoliva.com/products_det.asp?product_id=101

Rosie μου πολύ ενδιαφέρον!!!....

Τα σαπούνια του Rosmarino είναι 125 gr το καθένα

και στην τιμή τους πρέπει να υπολογίσουμε εξτρά τα ταχυδρομικά

(5,50 ευρώ +βάλε!)

Οπότε αν είναι έτσι όπως τα λες

φυσικά και καρα-συμφέρει του Dr Bronner!!!

Εαν το Rosmarino δεν μας χρέωνε ταχυδρομικά δεν θα είχαν και μεγάλη διαφορά

απο τα άλλα!

Ρε γμτ αυτά τα ταχυδρομικά μου κάθονται στο λαιμό...κερατιάτικα!

Τα σαπούνια του Rosmarino είναι 125 gr το καθένα

και στην τιμή τους πρέπει να υπολογίσουμε εξτρά τα ταχυδρομικά

(5,50 ευρώ +βάλε!)

Α ναι, ξέχασα τα μεταφορικά του Ροζμαρίνο!

Άσε που είναι και πιο μικρά και όχι βιολογικά...

Θα ανοίξω ένα αύριο και θα το βάλω για τα χέρια και θα σας πω εντυπώσεις.

Πάντως είναι συσκευασμένα σε οικολογικό χαρτάκι και παρόλα αυτά μοσχοβολάνε! :D

Περιμένουμε:D:D

Μπαμπουράκι απο ποιό προιόν για το πρόσωπο έχεις μείνει περισσότερο ευχαριστημένη??

gNrhp2.png

Ψήνομαι απίστευτα! :D:D Είμαι ένα βήμα πριν να τα παραγγείλω!

Τρελαίνομαι για σαπουνάκια!!

Rosie περιμένω οπωσδήποτε τις εντυπώσεις σου!!! ;)

Αχ ρε κορίτσια έπεσε ο μικρός με το ποδήλατο και έκανε ένα τεράστιο γδαρσιμο πάνω από το μάτι στο φρύδι. Έχει πρηστεί πολύ, και το ματάκι του σιγά σιγά κλείνει, έβαλα μπενταντιν πάγο και του έδωσα και δύο ομοιοπαθητικά που μου είπε ο παιδίατρος. Τι βάζουμε σε αυτές τις περιπτώσεις αλήθεια?

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια οπως εχω ξαναπει ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο τα dr.Broners...και εχω και το αοσμο,το babymild...κι απο διαρκεια...απιστευτη

Καλα,η δικια μας ειναι πολυ μικρη για να τα ζουλαει και να τα χαλαει.

Για να δουμε και η Ροζι τι εντυπωση θα σχηματισει!!!

μπορει να μου θυμισει καμια για τα κλαρ...τι ξερουμε?????

Ελα Σοεβαν...ηρθε η ωρα να δοκιμασω τα καρυδοκαρπια!!!Τελειωσε το αριελ και ειναι η καταλληλη στιγμη...

Να δεις τι θα σου σουρω μαρηηη αν δεν κανουν δουλεια!!

(πλακα κανω εεεε!!!)

Ελα Σοεβαν...ηρθε η ωρα να δοκιμασω τα καρυδοκαρπια!!!Τελειωσε το αριελ και ειναι η καταλληλη στιγμη...

Να δεις τι θα σου σουρω μαρηηη αν δεν κανουν δουλεια!!

(πλακα κανω εεεε!!!)

Ωρε μάνα μου τι έχω να ακούσω!!!.......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (χε-χε-χε!)

Edit: Καλού-κακού δεν τα βράζεις για να σου βγάλουν περισσότερη σαπωνίνη??.......:mrgreen:

Κοριτσάκια καλησπέρα!! θέλω μετά λύπης να σας ενημερώσω οτι η σκόνη πλυντηρίου πιάτων sonett δεν καθαρίζει ούτε τα πλυμένα πιάτα:?:-?.....βασικά τη χρησιμοποιώ απο τη στιγμή που αγόρασα το πλυντήριο πιάτων (4 μήνες περίπου)...κάποιες φορές τα ποτήρια έβγαιναν με στάμπες, μετά και τα πιάτα, λιπαρές ουσίες έμεναν πάνω στα σκεύη και "έβρισκα" όλο δικαιολογίες, οτι π.χ. φταίει το νερό, οι ρυθμίσεις του πλυντηρίου, η κατσαρόλα που έβαλα στο κάτω ράφι κτλ κτλ......και μετά απο 3 μήνες αποφάσισα να βάλω μια ταμπλέτα που είχε το πλυντήριο όταν το αγόρασα:oops::oops: και τα πιάτα και τα ποτήρια βγήκαν πεντακάθαρα.......και τώρα τι να χρησιμοποήσω??? υπάρχει κάτι πιο αποτελεσμάτικο απο τα προιόντα της λίστας μας?

Να πω όμως οτι το υγρό πιάτων sonett είναι πάρα πολύ καλό και δεν το αλλάζω με τίποτα.

gNrhp2.png

Συγγνώμη αν το έχετε ξαναπεί..

αλλά δεν το βρίσκω...

για αποχυμωτές τι χρησιμοποιείτε?

ψάχνω να βρω και μόνο πλαστικό βρίσκω..

κανένα άλλο υλικό ! :-(

Κοριτσάκια καλησπέρα!! θέλω μετά λύπης να σας ενημερώσω οτι η σκόνη πλυντηρίου πιάτων sonett δεν καθαρίζει ούτε τα πλυμένα πιάτα:?:-?.....βασικά τη χρησιμοποιώ απο τη στιγμή που αγόρασα το πλυντήριο πιάτων (4 μήνες περίπου)...κάποιες φορές τα ποτήρια έβγαιναν με στάμπες, μετά και τα πιάτα, λιπαρές ουσίες έμεναν πάνω στα σκεύη και "έβρισκα" όλο δικαιολογίες, οτι π.χ. φταίει το νερό, οι ρυθμίσεις του πλυντηρίου, η κατσαρόλα που έβαλα στο κάτω ράφι κτλ κτλ......και μετά απο 3 μήνες αποφάσισα να βάλω μια ταμπλέτα που είχε το πλυντήριο όταν το αγόρασα:oops::oops: και τα πιάτα και τα ποτήρια βγήκαν πεντακάθαρα.......και τώρα τι να χρησιμοποήσω??? υπάρχει κάτι πιο αποτελεσμάτικο απο τα προιόντα της λίστας μας?

Να πω όμως οτι το υγρό πιάτων sonett είναι πάρα πολύ καλό και δεν το αλλάζω με τίποτα.

Mήπως πρέπει να το βάλεις σε άλλο πρόγραμμα πιο υψηλής θερμοκρασίας?

Συγγνώμη αν το έχετε ξαναπεί..

αλλά δεν το βρίσκω...

για αποχυμωτές τι χρησιμοποιείτε?

ψάχνω να βρω και μόνο πλαστικό βρίσκω..

κανένα άλλο υλικό ! :-(

Μπαμπουράκι για δες εδώ

http://athinorama.bestprice.gr/?q=%C1%F0%EF%D7%D5%EC%F9%F4%E7%F2+Kenwood

http://www.pixmania.gr/gr/gr/00107124/art/kenwood/aoi-oiuo-o-vita-pro-activ.html?srcid=636&Partenaire=pathfinder&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1Ec3hPVGd5TmpzOzEyODk4NDMwNTc7cmVmPWJlc3RwcmljZQ

http://www.mastercare.gr/products/-1771-100.html

Eγω πάντως έχω πλαστικό! :(:oops: :oops:

Διαφημίσεις

Bρήκα το σφουγγάρι lifoplus (LOOFAH NATURAL) και το πήρα.

www.flax.gr

Θα σας πω εντυπώσεις

Λέει οτι είναι φυσικό και οτι δεν δημιουργούνται μύκητες γιατί στεγνώνει αμέσως

Bρήκα το σφουγγάρι lifoplus και το πήρα.

www.flax.gr

Θα σας πω εντυπώσεις

Λέει οτι είναι φυσικό και οτι δεν δημιουργούνται μύκητες γιατί στεγνώνει αμέσως

Soevan τo πήρες μέσω ιντερνετ η από μαγαζί?

Γιατί στην ιστοσελίδα που έβαλες δε βλέπω τιμές:roll:

Εγώ ένα καιρό χρησιμοποιούσα τις ταμπλέτες της Sonnet και ήμουνα ευχαριστημένη, οπότε δοκίμασε κι αυτές.

Εγώ κλασικά: σόδα-βόρακα-αλάτι και αιθέριο έλαιο!

Mήπως πρέπει να το βάλεις σε άλλο πρόγραμμα πιο υψηλής θερμοκρασίας?

το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές:(

Εγώ ένα καιρό χρησιμοποιούσα τις ταμπλέτες της Sonnet και ήμουνα ευχαριστημένη, οπότε δοκίμασε κι αυτές.

Εγώ κλασικά: σόδα-βόρακα-αλάτι και αιθέριο έλαιο!

θα τις δοκιμάσω:).....τα άλλα σε τι αναλογία τα βάζεις? τα έχεις έτοιμα σε κάποιο βαζάκι απο πρίν ή τα φτιάχνεις εκείνη τη στιγμή?

gNrhp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες !!Η αλήθειά είναι πως κι εμενα που φάνηκαν πολλά τα μεταφορικά στο ροζμαρίνο ..Παντως στην συσκευασία μου είχε βαλει κι ενα σαπούνι παράπανω χωρις ετικέτα όμως κι ολο θελω να την πάρω να την ευχαριστησω κ να την ρωτήσω κιολας τι έιναι κι ολο ξεχνάω. Οσο για το λούσιμο 5 τρίχες έχουμε ολες κι ολες γι αυτό και το δοκίμασα

Οσο για τα καρυδοσάπουνα λεω να τα δοκιμασω ...

Soevan τo πήρες μέσω ιντερνετ η από μαγαζί?

Γιατί στην ιστοσελίδα που έβαλες δε βλέπω τιμές:roll:

Απο ένα μαγαζί στον Πειραιά το πήρα εντελώς τυχαία

"Ναμίας" λέγεται (καμία σχέση με βιολογικά)

και κόστισε 1.60 ευρώ

(πήρα το μικρό "LOOFAH NATURAL" 15 cm)

Tο site σας το έβαλα για να το δείτε.

Εκ πρώτης όψεως πάντως φαίνεται πολύ σκληρό.

Γράφει όμως οτι μόλις βραχεί μαλακώνει.....

Μόλις το δοκιμάσω θα σας πω εαν είναι καλό και για παιδιά.

Προσπάθησα να βρω ένα λινκ για να δείτε απευθείας τα σφουγγάρια.....

EDIT: Για δείτε τα κι εδώ

http://www.alibaba.com/product-free/109563045/10_12cm_loofah.html

http://www.amazon.com/SpaCific-Essentials-Pendergrass-Inc-4119/dp/B00064GJHS

soevan07 μου είσαι θησαυρός !!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα

Έχω μια απορία: γιατί το tea tree oil του babykind έχει τόση διαφορά τιμής από το tea tree oil του quinessence; Από που θα προτείνατε να ψωνίσω; ακόμα κι απ' το φαρμακείο της γειτονιάς; (αν έχει, δεν έχω ρωτήσει ακόμα...)και τι διαφορά έχουν; Εγώ π.χ. θέλω ένα για γενική χρήση...δλδ και για να βάζω στο σαμπουάν του μικρού (περνάω ένα δράμα, πιάσαμε ψείρες, πάνε τα μπουκλάκια του ζουζούνη μου, καταραμένο προνήπιο...) και για γιατροσόφια καθαριότητας (πλυντήρια, σφουγγαρίσματα και τα ρέστα...)

χμμ τελικά ήταν μια απορία με υποαπορίες!:wink:

Καλημέρα

Έχω μια απορία: γιατί το tea tree oil του babykind έχει τόση διαφορά τιμής από το tea tree oil του quinessence; Από που θα προτείνατε να ψωνίσω; ακόμα κι απ' το φαρμακείο της γειτονιάς; (αν έχει, δεν έχω ρωτήσει ακόμα...)και τι διαφορά έχουν; Εγώ π.χ. θέλω ένα για γενική χρήση...δλδ και για να βάζω στο σαμπουάν του μικρού (περνάω ένα δράμα, πιάσαμε ψείρες, πάνε τα μπουκλάκια του ζουζούνη μου, καταραμένο προνήπιο...) και για γιατροσόφια καθαριότητας (πλυντήρια, σφουγγαρίσματα και τα ρέστα...)

χμμ τελικά ήταν μια απορία με υποαπορίες!:wink:

Αχχχχχ!!! Ψείρες...ο χειρότερος εφιάλτης μου!!

Mας προλάβατε !!....... :roll::mrgreen:

Εαν βάλεις tea tree oil πρόσεχε στην ποσότητα που θα βάλεις στο σαμπουάν του παιδιού!!....

Δες στη λίστα έχω βάλει κι άλλες λύσεις!

Θέλει όμως υπομονή γιατί με αυτές τις εναλλακτικές λύσεις μπορεί να εξοντώνεις τις παλιόψειρες

αλλά ΟΧΙ τις κώνιδες!! :(

Οπότε πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία

για 2-3 εβδομάδες για να εξοντώσεις τα "γεννετούρια"

και να τα προλάβεις να μην γεννήσουν και αυτά!!! :roll: :roll:

Υπομονή και κουράγιο φιλενάδα!!!!

Σε συμπονώ απίστευτα!!!..........

Το site του quinessence έχει ποιοτικά αιθέρια έλαια

για χρήση στο δέρμα κλπ.

Ενώ του babykind τα έχουμε για πλύσιμο στο πλυντήριο κλπ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...