Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έπεσε από το κρεβάτι…Γέμισε αίματα…Αισθάνομαι τύψεις.

Recommended Posts

Nefelirene εμας ετυχε να πεσει και να σχιστει μεσα στο ιατρειο του παιδοορυλλα..Ναααααα το αιμα!!!Κατευθειαν την βλεπει ο γιατρος.Ευτυχως δεν ηταν πολυ οποτε και δεν τις εκανε ραμματα.Αλλα δεν μας ειπε τιποτα για μολυνση!!Μονο της καθαρισε το αιματακι και το πατουσε μεχρι να σταματησει και τιποτα αλλο δεν εβαλε!!!Οποτε μην ανησυχεις.Αυτα συνεχεια γινονται.

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

Σε όλες μας συμβαίνουν αυτά. Μια χαρούλα θα είναι η μικρή, ούτε μόλυνση θα πάθει ούτε τίποτα. Σε 2-3 μέρες θα κλείσει η πληγούλα και θα ξεπρηστεί.

αυτο παντως ειναι φοβερο. το ποσο γρηγορα κλεινουν οι πληγες τους! κ δεν τους ενοχλουν κιολας!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Μην νοιωθεις τυψεις και αν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα κι εγω δεν ειχα αναψει το φως οταν επεισε απο το κρεβατι. Σαν ανακριση θα ηταν με την λαμπα ορθανοιχτη μεσα στον υπνο του.

Πιστευω κι εγω χειλακι ηταν που ματωσε.

Πως ειναι ο μικρος σημερα?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ.Οι πληγούλες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί απλά έχει μέίνει το τεράστιο κερασάκι στα χειλάκια τι να κάνουμε όπως λεέι και το άσμα "Χειλακι πετροκέρασο"

Dalia Μου τελικά βρήκες απο που ήταν το αίμα?Εντάξει ο μικρός σου.

Koριτσάκια ευχαριστώ πάααααααρα πολύ για το ενδιαφέρον...

Ο μικρός δεν θυμόταν τίποτα, όταν τον πήρα έλεγε ότι πονούσε κάπου στο στόμα...

Τελικά το αίμα ήταν από ένα κομματάκι σαν πετσούλα που έχουμε πάνω από τα μπροστινά δόντια, το οποίο σκίστηκε.. επίσης 2 δοντάκια έσπασε από ένα κομματάκι μικρό... πάνω στη θολούρα μου χθες το πρωί δεν τα είδα

rQGhp3.png

Koριτσάκια ευχαριστώ πάααααααρα πολύ για το ενδιαφέρον...

Ο μικρός δεν θυμόταν τίποτα, όταν τον πήρα έλεγε ότι πονούσε κάπου στο στόμα...

Τελικά το αίμα ήταν από ένα κομματάκι σαν πετσούλα που έχουμε πάνω από τα μπροστινά δόντια, το οποίο σκίστηκε.. επίσης 2 δοντάκια έσπασε από ένα κομματάκι μικρό... πάνω στη θολούρα μου χθες το πρωί δεν τα είδα

καλημερα καλη μου δεν το ειδα ο κουκλος σου χτηπησε περαστικα . dalia καλο θα ειναι αμα εχουν σπασει τα δοντακια του εστω και λιγο να πας σε οδοντιατρο να τα τροχησει λιγο για να μην γραστουνασει τιποτα στο παιδι και κανει και καμια αλλη πλυγουλα η να του κανει ενα πολυ μικρο σφραγισμα στο κομματακι που λειπει . φιλακια στον κουκλο σου και σε εσενα για να μην μου παραπονεθεις :-D :-D

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν το διάβασα ήταν ότι πραγματικά πρέπει να ήταν τρομακτική η θέα του αίματος γιατί ξέρω ότι είσαι cool μαμά.

Περαστικά στο αντράκι σου!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

η μικρη μου δεν επεσε απο το κρεβατι αλλα δεν ηξερα που να το γραψω αυτο....ειναι 16 μηνων κ σκονταψε κ επεσε στο μαρμαρο μπρουμυτα, δε ειδα πως ακριβως....οταν τη ρωτουσα που χτυπησε μου εδειχνε το αριστερο μερος στο κουτελο...αλλα δεν εκανε καμια μελανια. σκιστηκε ομως απο τα δοντια το πανω χειλακι, στο εσωτερικο.

κοιμηθηκε κανονικα το μεσημερι, ολα οκ σημερα, περπατημα ομιλια..

....φανταζομαι ομως οτι θα πρεπει να την ξυπναω καθε 2 ωρες το βραδυ;:roll:

η μικρη μου δεν επεσε απο το κρεβατι αλλα δεν ηξερα που να το γραψω αυτο....ειναι 16 μηνων κ σκονταψε κ επεσε στο μαρμαρο μπρουμυτα, δε ειδα πως ακριβως....οταν τη ρωτουσα που χτυπησε μου εδειχνε το αριστερο μερος στο κουτελο...αλλα δεν εκανε καμια μελανια. σκιστηκε ομως απο τα δοντια το πανω χειλακι, στο εσωτερικο.

Καλα τα κοβω μην μου ανησυχεις. Εμεις καναμε εσωτερικο αιματομα που εβγαζε υγρο και ξερενοταν για 2 μηνες....(ή ηταν παραπανω και το ξεχασα παιζει). Και παλι δεν επαθε τπτ. Τα παιδια ειναι πολυ ανθεκτικα. Οπως το περιγραφεις δεν μου φαινεται τπτ σοβαρο. Χειλια εχουμε σκισει 3 φορες, 2 απο τις οποιες στην παιδικη χαρα σε χαλικι.....αν ειναι οκ τα κεφια της, και την βλεπεις να μην εχει θεμα εισαστε ενταξει. Εμενα η δικια μου μετα το αιματομα εκανε τρια βηματα και καθοταν κατω. Ειχε ζαβλακωθει αν και εμετο δεν εκανε καθολου. ολα καλα......καλο βραδυ :)

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

περαστικά σας !!!

αν χτυπούσα σοβαρά στο κεφάλι σίγουρα θα έκανε μελανιά...

αφού κοιμήθηκε και σηκώθηκε το μεσημέρι δεν υπάρχει πρόβλημα...

Κανονικά δεν πρέπει να τα αφήνεις να κοιμούντε κάποιες ώρες μετά το χτύπημα...

Πάντως το μάρμαρο είναι άτιμο πράγμα...

rQGhp3.png

αχ κοριτσια κι εμενα εχει πεσει απο το κρεβατι της και χτυπησε κατω απο το ματι απο την εξω μερια ..το παιδι 2 βδομαδες σχεδον ηταν λες και ειχε φαει μπουνια στο ματι!Ειναι ευαισθητα πολυ αλλα ευτυχως επουλωνοντε σχετικα γρηγορα τα τραυματα τους..Κι εγω δεν το καταλαβα οτι χτυπησε πολυ γιατι εκλαψε λιγο και μετα ξανακοιμηθηκε:?απαραδεκτη ειμαι...το πρωι ειδα το ματι της και κοντεψα να λυποθημισω!

Διαφημίσεις

εχω ξαναγραψει οτι σε προσφατη επισκεψη μας στο παιδων, ειδα μωρακι 6 μηνων ή μικροτερο (δεν θυμαμαι) που ειχε πεσει απο το κρεβατι. την ωρα που το συναντησα εγω ηταν το παιδι απολυτα ηρεμο, αλλά μου ειπαν οτι ειχε τραβηξει πολυ κλαμα. τσπ η ακτινογραφια στο κεφαλι εδειξε καταγμα και οι γιατροι ειπαν στους γονεις να μεινει σιγουρα ενα βραδυ μεσα και τα υπολοιπα δεν τα ξερω. μην τα υποβαθμιζουμε ολα τοσο ευκολα. μονο οι ειδικοι μπορουν να αποφανθουν. και αυτο περι ελαστικοτητας ειναι μυθος.

• 4 months later...

το πρωι αφησα την Μελινα στην κουνια για λιγο να ντυθω για την δουλεια, γιατι πιστευα οτι ειναι πιο ασφαλης απο το να περιφερεται γυρω απο το χρ/κο δεντρο.

ξαφνικα ακουω ενα θορυβο, οχι πολυ δυνατο κ παω να δω τι εγινε...

Η Μελινα εξω απο την κουνια να μου λεει: εντατσι μαμα, εντατσι:roll::roll:

Επαθα σοκ! την ρωταγα αν ποναει καπου, το κεφαλι της, την εψαξα για αιματα..τιποτα. Δεν ξερω και πως επεσε..

παντως μετα ηταν μια χαρα.

να εχει κανενα εσωτερικο αιματωμα? πως θα το καταλαβω?

MD1op3.png

το πρωι αφησα την Μελινα στην κουνια για λιγο να ντυθω για την δουλεια, γιατι πιστευα οτι ειναι πιο ασφαλης απο το να περιφερεται γυρω απο το χρ/κο δεντρο.

ξαφνικα ακουω ενα θορυβο, οχι πολυ δυνατο κ παω να δω τι εγινε...

Η Μελινα εξω απο την κουνια να μου λεει: εντατσι μαμα, εντατσι:roll::roll:

Επαθα σοκ! την ρωταγα αν ποναει καπου, το κεφαλι της, την εψαξα για αιματα..τιποτα. Δεν ξερω και πως επεσε..

παντως μετα ηταν μια χαρα.

να εχει κανενα εσωτερικο αιματωμα? πως θα το καταλαβω?

μην αγχώνεσαι νομίζω εγώ...αν δεν σου εκανε εμετό και είναι κεφάτο το μωρό νομίζω όλα καλά.... Θεωρητικά αν πονούσε κάπου θα στο έλεγε... ε δες και για κανένα κόστωμα στο σωματάκι ,κεφαλάκι, μίλα και με παιδίατρο και νομίζω ολα καλα!!!!!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...