Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανιματέρ στο Ηράκλειο??

konka

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Βοήθεια παρακαλώ...!! Στις 24 Ιουλίου βαφτίζω το γιό μου στο χωριό του άντρα μου και θα ήθελα κάποιον να απασχολεί τα παιδιά! Στην πρώτη βάφτιση που έκανα είχα κάποιον κύριο ο οποίος απασχόλησε τα παιδιά, δεν καταλάβαμε ότι υπήρχαν παιδιά στη βάφτιση και όταν κάποια στιγμή πήγα να δώ τι κάνουν, καθόταν όλα σε καρέκλες και παρακολουθούσαν το πρόγραμμα του!! Ηταν ταχυδακτυλουργός και τα παιδάκια είχαν χαζέψει! Μου πήρε 250 ευρώ για 2 ώρες! Ημουν τυχερή όμως τότε γιατί αυτόν μου τον έστειλε μια άλλη κοπέλα (κλόουν) που είχα πάρει τηλ., και επειδή αυτή ήταν κλεισμένη την ημερομηνία της δικής μου βάφτισης, μου έστειλε αυτόν! επειδή ήταν φίλος της Ο οποίος είχε έρθει διακοπές απο Αθήνα...και έβγαλε και ένα μεροκάματο!! Δεν φορούσε στολή...ήταν ντυμένος με τα ρούχα του και δεν φοβόταν τα μικρότερα παιδάκια!!

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω! Δυστηχώς οι κλόουν δε μου αρέσουν μετά απο αυτόν! Βρήκα έναν πιτσιρικά που κάνει φανταστικό πρόγραμμα με ξυλοπόδαρα, ποδήλατο, μπρεικ ντανς και τέτοια αλλά δυστηχώς θα λείπει διακοπές εκείνη τη μέρα! Απο τη Μαρουλίτα έχω δεί μόνο κλόουν, μίκυ και τέτοια και δεν μπορώ να πώ ότι τρελάθηκα...!

Εχετε κάποιον στο μυαλό σας που να κάνει ωραίο πρόγραμμα? Οχι κλόουν...!!!

:?::?:

Διαφημίσεις

Και εγώ έψαχνα κάτι αντίστοιχο γαιτί δυστυχως και εμας οι κλοουν δεν μας πολυαρέσουν. Η Μαρουλίτα έχει κια νεράιδα, αλλά προσωπικά οι φούσκες, τα μπαλόνια και τα παιχνίδια μου φαίνονται κάπως. Σε παιδικά γεννέθλια συνάντηση μια βρεφονηπιοκόμο που είχε ντυθεί Μίνι Μάους και ήταν πολύ καλή και ευγενική κοπέλα και είχε απασχολήσει δημιουργικα τα παιδιά και η τιμή της ήταν αρκετά καλή. Αν θες σου στέλνω πμ με στοιχεία. Πάντως αν βρεις κάτι άλλο κρατα μας ενήμερους.

Καλή επιτυχία

Και εγώ έψαχνα κάτι αντίστοιχο γαιτί δυστυχως και εμας οι κλοουν δεν μας πολυαρέσουν. Η Μαρουλίτα έχει κια νεράιδα, αλλά προσωπικά οι φούσκες, τα μπαλόνια και τα παιχνίδια μου φαίνονται κάπως. Σε παιδικά γεννέθλια συνάντηση μια βρεφονηπιοκόμο που είχε ντυθεί Μίνι Μάους και ήταν πολύ καλή και ευγενική κοπέλα και είχε απασχολήσει δημιουργικα τα παιδιά και η τιμή της ήταν αρκετά καλή. Αν θες σου στέλνω πμ με στοιχεία. Πάντως αν βρεις κάτι άλλο κρατα μας ενήμερους.

Καλή επιτυχία

Μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία και μενα? Εγώ βαφτίζω τον γιο μου 26 Σεπτέμβρη στο Δεσποτικό και δεν έχει παιδότοπο αλλά κι εγώ την Μαρουλίτα δεν την θέλω....

Διαφημίσεις

να σου πώ την αλήθεια...όχι ακόμα! Έχω όλο το τρέξιμο της βάφτισης, δουλειά, 2 μωρά, έπαθε 2 δισκοκήλες η μαμά μου που μου πρόσεχε τα παιδιά όταν πήγαινα στη δουλειά και τώρα δεν μπορεί και δεν ξέρω τι να΄κάνω...!! Και δε μου έφτανε όλο αυτό, έπαθε μια μόλυνση δερματική ο μεγάλος μου (2 ετών) και τον έχω με αντιβίωση! Τώρα πρέπει να ξεσηκώσω την πεθερά μου απο το χωριό να έρθει να μου κρατάει τα παιδιά για να πάω στη δουλειά αύριο! Είχα 3 μέρες ρεπό να τρέξω λίγο για τη βάφτιση και....ξινό μου βγήκε!!!!

να σου πώ την αλήθεια...όχι ακόμα! Έχω όλο το τρέξιμο της βάφτισης, δουλειά, 2 μωρά, έπαθε 2 δισκοκήλες η μαμά μου που μου πρόσεχε τα παιδιά όταν πήγαινα στη δουλειά και τώρα δεν μπορεί και δεν ξέρω τι να΄κάνω...!! Και δε μου έφτανε όλο αυτό, έπαθε μια μόλυνση δερματική ο μεγάλος μου (2 ετών) και τον έχω με αντιβίωση! Τώρα πρέπει να ξεσηκώσω την πεθερά μου απο το χωριό να έρθει να μου κρατάει τα παιδιά για να πάω στη δουλειά αύριο! Είχα 3 μέρες ρεπό να τρέξω λίγο για τη βάφτιση και....ξινό μου βγήκε!!!!

Περαστικά σε όλους και καλή δύηναμη.

Σε καταλαβαίνω. Είμαι ένα μηνα πριν τη βάφτιση και προιετοιμασίες στο σημείο σχεδόν 0. Εχω 2 μωρα και δεν προλαβαίνω, ευτυχώς δεν παω στη δουλεια ακόμη (για αυτό αποφασίσαμε και τη βάφτιση να την κάνουμε τώρα) με βοηθαέι η μαμά μου, η οποία τους 3 τελευταίους μήνες τρέχει στους γιατρούς έλειπε και στην αδερφή μου. Την περιμένω να δω τι θα πρωτοκάνω μόλις έρθει.

Περαστικά και πάλι και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ! Ελπίζω απο βδομάδα να ξαναπάρω κανένα ρεπό και να μοιράσω τα παιδιά, το ένα στην πεθερά μου, το άλλο στη μαμά μου (αν είναι σε θέση)και να αρχίσω....να τρέχω για τη βάφτιση!!!!!

• 3 months later...

Καλή επιτυχία

Στείλε μου το τηλ της σε παρακαλώ...........

Στείλε μου το τηλ της σε παρακαλώ...........

Μόλις σου έστειλα πμ.

Εμείς τελικά αγοράσαμε διάφορα παιχνίδια, ε'ιδη ζωγραφικής και ένα μεγάλο μπανερ που ζωγράφισαν όλα τα παιδιά μαζί. Είχαμε βάλει όλα αυτά τα πράγματα δίπλα απο το παιδικό τραπέζι και βρήκαμε μια κοπέλα πάρα πολύ καλή και οικονομική και τα απασχόλησε. 'Όλα τα παιδάκια το απόλαυσαν.

Καλή επιτυχία

• 1 month later...

Eπαναφερω το θεμα, τελικα τι κανατε με ανιματερ? θελω τα γενεθλια να απασχολησει 2 ωριτσες καποιος τα παιδακια αλλα δεν εχω ιδεα...με βοηθαει οποια κοπελα ξερει? και αν γνωριζει περιπου τιμες και με πμ...ευχαριστω!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Πιθανό να εχεις ακουσει στο ράδιοφωνο την "Ώρα της Θεονύμφης" στο Ραδιο Κρητη αν δεν κανω λάθος που την κανει ο Τσιχλακης. Αυτος λοιπον κανει αυτη τη δουλεια .... ρίξε μια ματια εδω ...http://www.tsixlofouskas.gr/

Απο τιμες δεν θυμαμαι αλλα τον εχει φερει η ξαδερφη μου σε 2 βαφτισεις που εχει κανει. Μια χαρα ειναι.

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

Διαφημίσεις

α...κοιτα συμπτωση. ηταν υπευθυνος στο γαμο μας, ειχε την αρμοδιοτητα να μας οργανωσει και να εχει την επιβλεψη ολων και ειδικα στο κεντρο,μειναμε πολυ ευχαριστημενοι και τον προτεινουμε οπου μας ρωτησουν, αλλα δεν γνωριζαμε πως κανει κ παιδικα παρτυ...ευχαριστω!:P:p:p

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Σε παιδικά γενέθλια συν'αντησα μια κοπέλα βρεφονηπιοκόμο που είχε ντυθεί μίνι μαους και απασχόλησε πολύ ωραία τα παιδάκια. Τη ρλωτησα για τη βάφτιση και μου είχε πει ότι έπαιρνε 35?/ ώρα. Αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται μπορώ να σας στείλω πμ.

• 7 χρόνια μετά...
On Fri Nov 05 2010 at 11:17 AM, ΠΓ said:

Σε παιδικά γενέθλια συν'αντησα μια κοπέλα βρεφονηπιοκόμο που είχε ντυθεί μίνι μαους και απασχόλησε πολύ ωραία τα παιδάκια. Τη ρλωτησα για τη βάφτιση και μου είχε πει ότι έπαιρνε 35?/ ώρα. Αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται μπορώ να σας στείλω πμ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις τα στοιχεία και το τηλέφωνό αυτής της κοπέλας;ενδιαφέρομαι για ανιματερ σε βαφτιση.. ευχαριστώ πολυ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...