Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι κανουμε τη λαμπαδα μετα?

maridoula80

Recommended Posts

εφτασε λοιπον και η δικη μας ωρα την αλλα κυριακκη βαφτιζουμε το ζουζουνακι μας και χαρη στην πολυτιμη βοηθεια σας τα οργανωσα ολα μονη μου ελπιζω ομορφα και να πανε ολα καλα!θελω να ρωτησω κατι που σημερα μου γεννηθηκε η απορια!την λαμπαδα της βαφτησης τι την κανουμε την αφηνουμε στην εκκλησια ?ευχαριστωωωωωω

Διαφημίσεις

Eμείς οποτε την πηγαίνω να μεταλάβει την ανάβουμε και μετά πάλι στο σπίτι, μέχρι να γίνει μικρή η λαμπάδα. Συνήθως τις λαμπάδες και τα κεριά τις μαζεύουν και ξαναφτιάχνουν πάλι κεριά.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

κορίτσια εγώ που δε την πήγα στην εκκλησία γιατί τελείωσε το κερί πειράζει;

Η λαμπαδα ήταν κουφια μέσα και είχε λίγο κερί για να κάψει σαν ρεσώ που δεν έβγαλε ούτε τη βάπτιση όλη! :(

Το καταλαβα βεβαια εκ των υστέρων... αλλά τι να έκανα; Να πάω να μαλώσω στο μαγαζί απ' όπου την πήρα και την πληρώσαμε για κανονική; Την πήγα να κοινωνίσει χωρίς λαμπαδα και ούτε κεράκι άναψα γιατί ισα ίσα που προλάβαμε και φτάσαμε την ώρα που κοινωνούσαν...

pECmp3.png

εμεις καθε κυριακη που πηγαιναμε για να κοινωνησει ο μικρος (3φορες) μετα τη βαφτιση την κρατουσαμε και την αναβαμε την 3η κυριακη την αφησαμε στην εκκλησια.

Διαφημίσεις

Η λαμπαδα ήταν κουφια μέσα και είχε λίγο κερί για να κάψει σαν ρεσώ που δεν έβγαλε ούτε τη βάπτιση όλη! :(

Καλα αυτο πρωτη φορα το ακουω. Τι αλλο θα σκαρφιστουν για να μας κλεβουν...:confused:

lcWup3.png

Μας ειπαν οτι θα την πηγαινουμε στην εκκλησια για 3 κυριακες που θα κοινωνησει το παιδι και την τριτη κ τελευταια φορα που θα παμε θα την ξεστολισουμε και θα την αφησουμε στην εκκλησια

Το καταλαβα βεβαια εκ των υστέρων... αλλά τι να έκανα; Να πάω να μαλώσω στο μαγαζί απ' όπου την πήρα και την πληρώσαμε για κανονική; Την πήγα να κοινωνίσει χωρίς λαμπαδα και ούτε κεράκι άναψα γιατί ισα ίσα που προλάβαμε και φτάσαμε την ώρα που κοινωνούσαν...

Δεν πειραζει κοπελα μου...αρκει που πηγες το παιδακι σου και το κοινωνησες,αυτο εχει σημασια.

Και εμάς και στα δύο παιδιά η λαμπάδα κούφια ήταν είχε χαρτί εσωτερικά.Μόνο πάνω ήταν λίγο κερί.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

εμεις καθε κυριακη που πηγαιναμε για να κοινωνησει ο μικρος (3φορες) μετα τη βαφτιση την κρατουσαμε και την αναβαμε την 3η κυριακη την αφησαμε στην εκκλησια.

Μας ειπαν οτι θα την πηγαινουμε στην εκκλησια για 3 κυριακες που θα κοινωνησει το παιδι και την τριτη κ τελευταια φορα που θα παμε θα την ξεστολισουμε και θα την αφησουμε στην εκκλησια

Αυτο!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...