Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS ΔΩΡΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ!

mia manoula

Recommended Posts

Στην κουμπάρα μου που είναι κι αδερφή μου, πήραμε κάτι για τον λαιμό. Είναι το όνομά της σε λευκόχρυσο, με καλλιγραφικά συνεχόμενα γράμματα και έχει δύο μικρά κρικάκια δεξιά και αριστερά του ονόματος απ'όπου ξεκινάει η αλυσίδα (δεν έχει κρίκο στην μέση). Δεν ξέρω κατα πόσο καταλάβατε από την περιγραφή μου. Μακάρι να είχα φωτογραφία του σε ψηφιακή μορφή. Πρέπει να σκανάρω τις φωτογραφίες από το άλμπουμ της βάπτισης (σε κανα μήνα που θα μας το δώσει).

Το ίδιο δώρο το έκανε και η μάνα μου στην κορούλα μου ως γιαγιά προς εγγονή με το όνομά της, αντί για την κλασική ταυτότητα (χειροπέδα, αν το λέω καλά). Στήσαμε αυτά τα δύο δώρα στο τραπέζι με τα βαπτιστικά και στην μέση τον σταυρό. Δείχνανε πολύ ωραία.

Η αδερφή μου δεν ήθελε δώρο, γιατί όλοι μας έχουμε οικονομικές στενότητες. Και αλοίμονο αν υπάρξει παρεξήγηση γι΄αυτό. Αλλά δεν μου πήγαινε καλά, να μην της πάρουμε κάτι. Γύρω στα 250 ευρώ στοίχισε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ (400 ΕΥΡΩ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛ 180 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ.

mia manoula.. οταν βαπτισα ενα αγορακι πριν 3 χρονια πηγα μαζι με την κουμπαρα και διαλεξα χρυσο κοσμημα... το 2008 βαπτισαμε την κορη μας και πηραμε στο κουμπαρο laptop με 1100 ευρο,τωρα βαφτιζουμε το μπεμπη μας το Ιουλιο και θα εχουμε δυο κουμπαρους εναν νονο και μια νονα... στο νονο του πηραμε ρολοι seiko kinetic με 750 ευρο και ειπα στην νονα να μου πει τι δωρο θελει διοτι πριν ενα μηνα της πηρα δωρο γενεθλιων ρολοι DG οποτε δεν λεει παλι ρολοι,θα της παρουμε οτι θελει με 750 ευρο...αλλα εσυ θα δεις τι αντεχει η τσεπη σου και τι θελει πανω κατω ο νονας/νονα.. θα σου ελεγα να ρωτησεις τι θελουν και μετα κοιτας στην αγορα υπαρχουν πραγματα για ολες της τσεπες!!! μετο καλο η βαπτιση...

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια δεν ξέρω τα οικονομικά σας αλλα αυτα τα ποσά που διαβάζω 500,700,1000 ευρώ και βάλε μου φαίνονται πολύ μεγάλα.Είμαι και της άποψης οτι το δώρων του κουμπάρου πρεπει να ναι κάτι συμβολικό για να του θυμίζει εκείνη την μέρα.

εμεις διαλεξαμε τα βαφτιστηκα μαζι με τον νονο γιατι ο γιοκας μας ειναι πολυ ανεπτυγμενος κ φοβηθηκαμε μηπως του πεσουνε μικρα. Ο νονος μας δεν ειχε GPS κ του αγορασαμε ενα κινιτο τηλεφωνο με μινι computer & GPS. Το βρηκε πολυ χρησιμο κ δεν το αποχωριζεται.

ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ...ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ..ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ 140 ΑΤΟΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ...ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΝΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ.. ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ...

Εμείς πήραμε στη νονά μας ένα ρολόι. Πήγαμε και το διαλέξαμε μαζί γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη οτι θα της αρέσει. Θα της πάρω και κάτι άλλο όμως, κανένα βραχιολάκι μοντέρνο για να φοράει με το ρολόι και θα είναι έκπληξη στη βάπτιση, μιας και το ρολόι το φοράει απο τώρα.

Θα συμφωνησω κ εγω οτι τα ποσα αυτα που λετε ειναι λιγακι υπερβολικα για δωρα κουμπαρου..

Με τετοια ποσα ουσιαστικα του δινεις πισω τα λεφτα που εχει χαλασει για να κανει τη βαφτιση του παιδιου.. μην πω κ παραπανω.. Θυμαμαι παλια επερναν κατι μαρμαρινα ή επαργυρα για δωρα στους κουμπαρους.. αναμνηστικα..

Τωρα εχουμε εξελιχθει πολυ..:-(

Ειλικρινα ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να κανω στην κουμπαρα ενα δωρο τοσο ακριβο.. νομιζω οτι ειναι υπερβολη . Ακομα κ αν το αντεχει καποιου η τσεπη οικονομικα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να γινει ενα τετοιο υπερογκο εξοδο ..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

katarxin den iksera oti pairnoun dwro sti nona ! den exw epafi me ta ethima omologoumenws! pantws symfwnw me tin tazoula. kati sumvoliko px ena oraio vraxioli i kati tetoio einai uper arketo. ekei pou prepei na parei kapoios kati kalo ston koumparo einai sto gamo. Emena i koumpara mou asxoleitai me thalassia spor. otan mas pantrepse tis pira mia akrivi sanida kai pedila gia wake board. To leei akoma kathe treis kai ligo kai to euxaristietai ! to dwro pou tis ekana tis exei dwsei megali xara!

:P

βρε κοριτσια, και οι κουμπαροι ειτε γαμος ειναι ειτε βαπτιση, κανουν και αυτοι εξοδα, κουμπαροι ειναι, οχι κουμπαραδες!

οπως και αυτοι κανουν δωρα σε εμας και στα παιδια μας ετσι και εμεις οφειλουμε να τους το ανταπωδωσουμε..

και εμεις στην κουμπαρα μου καναμε ακριβο δωρο του δικου της γουστου γιατι και εκεινη εκανε ολη την κουμπαρια με το δικο μας γουστο χωρις να μας χαλασει το χατηρι.

ευτυχως που ειμαστε φιλες πανω απο 15 χρονια και οι αποψεις και τα γουστα μας ειναι τα ιδια..

668bab1939.png

βρε κοριτσια, και οι κουμπαροι ειτε γαμος ειναι ειτε βαπτιση, κανουν και αυτοι εξοδα, κουμπαροι ειναι, οχι κουμπαραδες!

οπως και αυτοι κανουν δωρα σε εμας και στα παιδια μας ετσι και εμεις οφειλουμε να τους το ανταπωδωσουμε..

και εμεις στην κουμπαρα μου καναμε ακριβο δωρο του δικου της γουστου γιατι και εκεινη εκανε ολη την κουμπαρια με το δικο μας γουστο χωρις να μας χαλασει το χατηρι.

ευτυχως που ειμαστε φιλες πανω απο 15 χρονια και οι αποψεις και τα γουστα μας ειναι τα ιδια..

Aκριβως τα ιδια μονο με τη διαφορα των 22 χρονων αχωριστης φιλιας!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

κοριτσια οντως μεγαλος μπελας το δωρο οταν ρωτας και σου λεει τιποτα!και να το εννοει το τιποτα!Εμεις θα του κανουμε δωρο ενα τριημερο σε 5αστερο ξενοδοχειο με ανοιχτη ημερομηνια...το μερος ψαχνουμε τωρα για να μπορει να παει οποια εποχη θελει(καμια ιδεα?)....ελπιζω να τον ξαφνιασουμε ευχαριστα!

θερμαι συλλα spa στην αιδηψο θα του κλεισεις και ενα πακετακι με spa και

θα σε θυμαται μια ζωη,μπορεις να βαλεις ενα ποσο και ας το κανει ο,τι θελει

σε θεραπειες ,εγω το εκανα δωροσ εναν γιατρο και με θυμαται για παντα!!!

mia manoula.. οταν βαπτισα ενα αγορακι πριν 3 χρονια πηγα μαζι με την κουμπαρα και διαλεξα χρυσο κοσμημα... το 2008 βαπτισαμε την κορη μας και πηραμε στο κουμπαρο laptop με 1100 ευρο,τωρα βαφτιζουμε το μπεμπη μας το Ιουλιο και θα εχουμε δυο κουμπαρους εναν νονο και μια νονα... στο νονο του πηραμε ρολοι seiko kinetic με 750 ευρο και ειπα στην νονα να μου πει τι δωρο θελει διοτι πριν ενα μηνα της πηρα δωρο γενεθλιων ρολοι DG οποτε δεν λεει παλι ρολοι,θα της παρουμε οτι θελει με 750 ευρο...αλλα εσυ θα δεις τι αντεχει η τσεπη σου και τι θελει πανω κατω ο νονας/νονα.. θα σου ελεγα να ρωτησεις τι θελουν και μετα κοιτας στην αγορα υπαρχουν πραγματα για ολες της τσεπες!!! μετο καλο η βαπτιση...

Φανταστικα τα δωρα σου! Εγω μαλλον θα κινηθω γυρω στα 500 ευρω, σκεφτομουν για παραπανω αλλα τωρα με αυτον τον ντορο που γινεται με την οικονομικη κριση φοβαμαι να ξανοιχτω παραπανω, πιο πολυ για ψυχολογικους λογους παρα για οικονομικους (η αληθεια ειναι οτι ολοι νιωθουμε λιγο μουδιασμενοι με αυτην την κατασταση). Παρεπιπτοντως, μπηκα στο site της follie και εχει πολυ ωραια πραγματα, ελπιζω να ειναι το ιδιο ωραια και απο κοντα, λεω να κατεβω αγορα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω κ εγω οτι τα ποσα αυτα που λετε ειναι λιγακι υπερβολικα για δωρα κουμπαρου..

Με τετοια ποσα ουσιαστικα του δινεις πισω τα λεφτα που εχει χαλασει για να κανει τη βαφτιση του παιδιου.. μην πω κ παραπανω.. Θυμαμαι παλια επερναν κατι μαρμαρινα ή επαργυρα για δωρα στους κουμπαρους.. αναμνηστικα..

Τωρα εχουμε εξελιχθει πολυ..:-(

Ειλικρινα ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να κανω στην κουμπαρα ενα δωρο τοσο ακριβο.. νομιζω οτι ειναι υπερβολη . Ακομα κ αν το αντεχει καποιου η τσεπη οικονομικα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να γινει ενα τετοιο υπερογκο εξοδο ..

dora εχεις καποιο δικιο σε αυτο που λες. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω στο πισω μερος του μυαλου μου σκεφτομαι να ανταποδωσω τα εξοδα των κουμπαρων για να μην νιωθω υποχρεωμενη (γενικα ειμαι ανθρωπος που υποχρεωνεται με το παραμικρο). Θα προσπαθησω να δω το ολο θεμα λιγο πιο ουσιαστικα και ''πνευμα;τικα''

ο νονός κάνει κάποια έξοδα τα οπόια είναι αρκετά χρήματα. Το 2004 ξόδεψα 1500 ευρώ, για να βαπτίσω ένα παιδάκι και από τότε παίρνω δώρα για Πάσχα, Χριστούγεννα, γεννέθλια και γιορτή. Νομίζω ότι να δεχθεί κάποιος να σου βαπτίσει το παιδί με την οικονομική κρίση που υπάρχει είναι μεγάλη υπόθεση. και επιπλέον οι υποχρεώσεις του δεν εξαντλούνται μόνο στη βάπτιση άλλα έχει και συνέχεια. Γι΄αυτό το λόγω στο νονό της κόρης μου έδωσα 500 ευρώ για δώρο (παρόλο που δεν μου περισσέυουν καθόλου) και θεωρώ ότι ήταν λίγα. Αν είχα τη δυνατότητα θα έπαιρνα κάτι καλύτερο σίγουρα.

Εγώ πήρα δυο δωράκια, αφού ρώτησα την νονά πήρα μια βιντεοκάμερα και επειδή μου φάνηκε λίγο της πήρα και ένα σετάκι swarofski κολιέ και σκουλαρίκια. Τωρα δεν ξέρω πως να της τα δώσω.Στην εκκλησία σαν μπομπονιερα όπως έκαναν παλιά ή νωρίτερα? εσείς τι κάνατε?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Φανταστικα τα δωρα σου! Εγω μαλλον θα κινηθω γυρω στα 500 ευρω, σκεφτομουν για παραπανω αλλα τωρα με αυτον τον ντορο που γινεται με την οικονομικη κριση φοβαμαι να ξανοιχτω παραπανω, πιο πολυ για ψυχολογικους λογους παρα για οικονομικους (η αληθεια ειναι οτι ολοι νιωθουμε λιγο μουδιασμενοι με αυτην την κατασταση). Παρεπιπτοντως, μπηκα στο site της follie και εχει πολυ ωραια πραγματα, ελπιζω να ειναι το ιδιο ωραια και απο κοντα, λεω να κατεβω αγορα. Ευχα ριστω για τις απαντησεις σας

ευχαριστω πολυ!!! ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ δυσκολοι καιροι για βαπτισια!!! ομως μια φορα βαπτιζεις το ζουζουνακι σου και θες ολα να ειναι ομορφα εκεινη την ξεχωριστη μερα!!! με 500 ευρω μια χαρα δωρο κανεις και δεν ειναι και λιγα...και follie follie εχει ωραια πραγματακια εχω παρει ρολοι απο εκει και ειμαι πολυ ευχαριστημενη... τελικα στην νονα μαλλον καποιο πολυ καλο κινητο θα παρουμε!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

peper μου,κανενας δε σου βαζει το μαχαιρι στο λαιμο να βαφτισεις ενα παιδι.αμα θες κ αμα μπορεις το κανεις.στα τοσα λεφτα που πεταμε δεξια κ αριστερα κολλαμε τωρα σε 200 το πολυ ευρω το χρονο και μαλιστα με τοση χαρα που δινεις στο πιτσιρικι?εκεινο το καημενο πως κ πως περιμενει.σα θεο του σε εχει μετα.εχω μια βαφτιστικια που τη βαφτισα στα 11 μου χρονια.ποτε δε με φωναξε με το ονομα μου.παντα νονα με ελεγε.μετα απο 20 χρονια πλεον αισθανομαι σα να εχω μια μεγαλη κορη κ εκεινη μια δευτερη μαμα....πιστευω ακραδαντα πως εγω κερδισα απο ολη αυτη τη σχεση!να φανταστειται οταν γεννησα στο νοσοκομειο μετα την καισαρικη,επειδη αρρωστησε η μαμα μου κ ο αντρας μου ητανε συνεχεια μαζι μου για να τον ξεκουρασει ηρθε κ εμεινε εκεινη δυο βραδιες κ με ειχε κ στα ωπα-ωπα!!!!μακαρι να μου ξαναδωθει η ευκαιρι να βαφτισω κ αλλο παιδακι

peper μου,κανενας δε σου βαζει το μαχαιρι στο λαιμο να βαφτισεις ενα παιδι.αμα θες κ αμα μπορεις το κανεις.στα τοσα λεφτα που πεταμε δεξια κ αριστερα κολλαμε τωρα σε 200 το πολυ ευρω το χρονο και μαλιστα με τοση χαρα που δινεις στο πιτσιρικι?εκεινο το καημενο πως κ πως περιμενει.σα θεο του σε εχει μετα.εχω μια βαφτιστικια που τη βαφτισα στα 11 μου χρονια.ποτε δε με φωναξε με το ονομα μου.παντα νονα με ελεγε.μετα απο 20 χρονια πλεον αισθανομαι σα να εχω μια μεγαλη κορη κ εκεινη μια δευτερη μαμα....πιστευω ακραδαντα πως εγω κερδισα απο ολη αυτη τη σχεση!να φανταστειται οταν γεννησα στο νοσοκομειο μετα την καισαρικη,επειδη αρρωστησε η μαμα μου κ ο αντρας μου ητανε συνεχεια μαζι μου για να τον ξεκουρασει ηρθε κ εμεινε εκεινη δυο βραδιες κ με ειχε κ στα ωπα-ωπα!!!!μακαρι να μου ξαναδωθει η ευκαιρι να βαφτισω κ αλλο παιδακι

Συμφωνώ πάρα πολύ μαζί σου. Ναι όντως κανείς δεν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για να βαφτίσεις. Και μάλιστα εγώ ποτέ δεν παίρνω δώρο μόνο για το βαφτιστήρι μου (Χριστούγεννα, Πάσχα, γιορτή, γενέθλια) αλλά και για τον μεγάλο αδερφό του που η νονά του ποτέ δεν ασχολήθηκε μαζί του παρά μόνο όταν το βάφτιζε, και μάλιστα και αυτός με φωνάζει νονά και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτή τη σχέση που έχουμε. Τον θεωρώ βαφτισιμιό μου κι αυτόν εξίσου όπως τον μικρό. Όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι σαν γονιός όταν βαφτίζεις το παιδί σου, χωρίς να είναι απαραίτητο αυτό και ο καθένας πράττει όπως νομίζει, καλό είναι το νονό του παιδιού σου να τον ευχαριστήσεις. Και όχι απαραίτητα με κάτι ακριβό (κάποιος μπορεί να μην διαθέτει χρήματα), αλλά με κάτι που το κάνεις με την καρδιά σου και αυτό είναι που μετράει. Όταν βάφτισα μου πήραν δώρο ένα ρολόι. Δεν το ζήτησα. Δεν έψαξα την αξία του. Και αν δεν μου πέρνανε τίποτα, δεν θα με ένοιαζε καθόλου. Δεν βάφτισα για το δώρο. Αλλά τους ευχαριστώ πάρα πολύ που με εκτιμήσανε. Περίμενα αυτό το παιδί να το βαφτίσω πως και πως από την ώρα που έμαθα ότι είναι έγκυος η κουμπάρα μου. Και μάλιστα εγώ της το ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Τώρα που βάφτισα την κόρη μου. Ξόδεψα 4.500 ευρώ για διάφορα (τραπέζι, μπομπο. κλπ) το ότι έδωσα άλλα 500 για το δώρο του κουμπάρου για να τον ευχαριστήσω για την τιμή που μας έκανε ήταν το λιγότερο. Και πίστεψέ με δεν έχει καθόλου την ανάγκη του δώρου μου, αλλά το θεώρησα το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω γι’ αυτόν για ότι πρόσφερε στην κούκλα μου. Και για να σε προλάβω από οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την εκλογή των ρούχων, σταυρού κλπ. Τα έκανε όλα μόνος του και τα είδα στην εκκλησία.

Να χαίρεσαι το μωράκι σου και την βαφτισιμιά σου.

Sorry, μεγάλο post!

πιστευω πως ενα καλο δωρο και με μεγαλες επιλογες απο πλευρας γουστου αλλα και κοστους ειναι ενα ρολοι. Εγω προσφατα παντρεψα μια φιλη μου και μου εκαναν δωρο ενα καταπληκτικο ρολοι απο τον Κωσταρελο, ο οποιος εκ των υστερων εμαθα οτι εχει απειρη ποικιλια για να διαλεξεις. Επισης μπορεις να παρεις μια γευση και απο την σελιδα του στο internet www.rologia.com.gr. Ελπιζω να βοηθησα.

τι δωρο θα κανετε στους κουμπαρους και μεχρι τι ποσο; Την πρωτη φορα πηρα τηλεοραση, τωρα τι κανουμε; Ποσα να χαλασω για να τους ευχαριστησω αλλα να μην μπω μεσα κιολας; Ακουω μερικους που δινουν μετρητα, αλλα δεν μου φαινεται σωστο

πιστευω πως ενα καλο δωρο και με μεγαλες επιλογες απο πλευρας γουστου αλλα και κοστους ειναι ενα ρολοι. Εγω προσφατα παντρεψα μια φιλη μου και μου εκαναν δωρο ενα καταπληκτικο ρολοι απο τον Κωσταρελο, ο οποιος εκ των υστερων εμαθα οτι εχει απειρη ποικιλια για να διαλεξεις. Επισης μπορεις να παρεις μια γευση και απο την σελιδα του στο internet www.rologia.com.gr. Ελπιζω να βοηθησα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια, να κανω μια ερωτηση εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να γραψω.Εχουμε ενα μπεμπη 11 μηνων και το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχουμε ακομη νονο-α.Ειναι δυο ζευγαρια που κανουμε μερικες φορες παρεα , οχι κολητοι δηλαδη, που εμεις πολυ θα θελαμε να μας βαφτισουν το μωρο γιατι ειναι πολυ καλα παιδια αλλα δεν εχουμε το θαρρος να τους το προτεινουμε μηπως τους φερουμε σε δυσκολη θεση.Ειναι και καποιος παλιος φιλος του συζυγου που ειχαν πει παλια να συντεκνεψουν( που λεμε εδω στην Κρητη) αλλα εχουν ψιλοχαθει τωρα, αφιστε που αντιμετωπιζει και οικονομικα προβληματα οπως ολοι μας δηλαδη.Θα ηθελα να μαθω τη γνωμη σας. Ειναι σωστο να το προτεινουμε εμεις σε καποιον η να περιμενουμε να μας το προτεινουν?.Και αν δεν μας το ζητησει κανεις?Περιμενω τη γνωμη σας.Ευχαριστω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...