Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS ΔΩΡΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ!

mia manoula

Recommended Posts

τι δωρο θα κανετε στους κουμπαρους και μεχρι τι ποσο; Την πρωτη φορα πηρα τηλεοραση, τωρα τι κανουμε; Ποσα να χαλασω για να τους ευχαριστησω αλλα να μην μπω μεσα κιολας; Ακουω μερικους που δινουν μετρητα, αλλα δεν μου φαινεται σωστο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν θα έκανα ποτέ μετρητά γιατί θα ήθελα να είναι κάτι που να της μείνει και να έχει να θυμάται ότι είναι από την βάφτιση. Εγώ πήρα ένα ρολόι από τα follie.

Ούτε εμένα μου αρέσει η ιδέα με τα μετρητά ………..

Έχουμε καταντήσει τράπεζες έλεος ποια

Εγώ θα πρωτινά να τους ρωτήσετε

όχι όμως να πατέ να το διαλέξετε μαζί το δώρο είναι δώρο ………….

επίσης είμαι αρνητική στο να τρέχει η μανά να διαλέγει τα βαφτιστικά δεν το έκανα στο γιο μου άφησα τον κουμπάρο να πάει να πάρει ότι ήθελε με όσα χρήματα ήθελε εκείνος

εμείς του πήραμε λαπτοπ με 850ευρω αν θυμάμαι καλά ο άντρας μου πηγε και το διάλεξε

.....

Διαφημίσεις

Ούτε εμένα μου αρέσει η ιδέα με τα μετρητά ………..

Έχουμε καταντήσει τράπεζες έλεος ποια

Εγώ θα πρωτινά να τους ρωτήσετε

όχι όμως να πατέ να το διαλέξετε μαζί το δώρο είναι δώρο ………….

επίσης είμαι αρνητική στο να τρέχει η μανά να διαλέγει τα βαφτιστικά δεν το έκανα στο γιο μου άφησα τον κουμπάρο να πάει να πάρει ότι ήθελε με όσα χρήματα ήθελε εκείνος

εμείς του πήραμε λαπτοπ με 850ευρω αν θυμάμαι καλά ο άντρας μου πηγε και το διάλεξε

Συμφωνω μαζι σου, ουτε εγω ηθελα να ανακατευτω στα ψωνια του κουμπαρου, αφησα και στα 2 μου παιδια να διαλεξουν οτι ηθελαν εκεινοι, μονο το νουμερο τους ειπα. Απλα επειδη απο εθιμα δεν πολυσκαμπαζω θα θελα να ξερω γενικα τι συνηθιζεται σε αυτες τις περιπτωσεις

Συμφωνω μαζι σου, ουτε εγω ηθελα να ανακατευτω στα ψωνια του κουμπαρου, αφησα και στα 2 μου παιδια να διαλεξουν οτι ηθελαν εκεινοι, μονο το νουμερο τους ειπα. Απλα επειδη απο εθιμα δεν πολυσκαμπαζω θα θελα να ξερω γενικα τι συνηθιζεται σε αυτες τις περιπτωσεις

Στα προηγούμενα τι έκανες ? τι δωράκια πηρες?

.....

Μπορείς να πάρεις μία πολύ ωραία μοντέρνα χειροπέδα, επίσης μπορείς να του πάρεις μια ψηφιακή φωτογραφική αν δεν έχει, μπορείς να του πάρεις ένα ωραίο super ρολόι....

Στο πρωτο μια τηλεοραση

(τους ειχα ρωτησει) ενω το 2ο παιδι θα βαφτιστει το καλοκαιρι και οι κουμπαροι δεν μου λενε τι θα θελαν για δωρο και βρισκομαι σε δυσκολη θεση

Διαφημίσεις

Και εγώ τα βαπτιστικά,, σταυρό κτλ. τα είδα στην Εκκλησία και ήταν τέλεια!Για δώρο τον ρώτησα αν ήθελε ψηφιακή κτλ. και δεν τον είδα να πολυθέλει, όχι, όχι,τίποτα, δε χρειάζεται κτλ. και το εννοούσε!Μέχρι που του πρότεινα το τέλειο για μας δώρο!Ταξιδεύει πολύ και σκέφτηκα να του πάρω μια βαλίτσα καλή!Βρήκα από την πιο πολυτελή σειρά της DELSEY μία βαλίτσα-κόσμημα, φοβερό design, με ενσωματωμένη γκαρνταρόμποα, επένδυνση με φοβερό ύφασμα, υφασμάτινα νεσεσέρ, θήκες κτλ. και εξωτερικά με Inox και γνήσιο δέρμα σε ταμπά,μόνο καφέ δεν έκανε!Να μην τα πολυλογώ, η βαλίτσα έχει αυτή τη στιγμή στη βιτρίνα του bag stories και άλλων καταστημάτων στα 520 ευρώ (κι όμως!!!).Εγώ τη βρήκα μισή τιμή σε ένα κατάστημα στη Βενιζέλου, που είχε προσφρά στις βαλίτσες πριν 2 βδομάδες!Αρεσε σε όλους και ο νονός μας φοβάται μην την γρατζουνίσει!!!

Vd4Sp3.png

κοριτσια οντως μεγαλος μπελας το δωρο οταν ρωτας και σου λεει τιποτα!και να το εννοει το τιποτα!Εμεις θα του κανουμε δωρο ενα τριημερο σε 5αστερο ξενοδοχειο με ανοιχτη ημερομηνια...το μερος ψαχνουμε τωρα για να μπορει να παει οποια εποχη θελει(καμια ιδεα?)....ελπιζω να τον ξαφνιασουμε ευχαριστα!

Καλησπέρα κορίτσια.και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω,στον πρώτο νονό του πήραμε βιντεοκάμερα και του άρεσε πολυ,τώρα στους καινούργιους δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω πάλι αν δεν έχουν φυσικά.Πως θα σας φαινόταν εσας αυτό το δώρο?

Εμεις στην πρωτη νονα μας πηραμε(αφου τη ρωτησα τι θελει για το σπιτι χιλιες φορες!) μια σειρα επωνυμα μαχαιροπηρουνα απο τα kosta boda.Τωρα στις νονες που ειναι και αδερφες μας τους πηραμε σκουλαρικια με διαμαντακια( ενταξει μικρα,αλλα τελεια!). Και κεινες λεγανε να δωσουμε τα χρηματα στα παιδια και τετοια μα τελικα νομιζω οτι το δωρο πρεπει να ειναι κατι που μενει σαν ενθυμιο,να θυμιζει την μερα. Αντε με το καλο να βαφτιστειτε και σεις!

κοριτσια οντως μεγαλος μπελας το δωρο οταν ρωτας και σου λεει τιποτα!και να το εννοει το τιποτα!Εμεις θα του κανουμε δωρο ενα τριημερο σε 5αστερο ξενοδοχειο με ανοιχτη ημερομηνια...το μερος ψαχνουμε τωρα για να μπορει να παει οποια εποχη θελει(καμια ιδεα?)....ελπιζω να τον ξαφνιασουμε ευχαριστα!

το ιδιο σκεφτομαστε κ εμεις!

Διαφημίσεις

Πιστευω πως το δωρο του κουμπαρου πρεπει να ειναι κατι που να μεινει ως ενθυμιο απ΄το υστηριο.. Τωρα αν ο κουμπαρος ζητησει κατι συγκεκριμενο (πχ η πρωτη μου κουμπαρα μου ζητησε ενα μικρο ξυλινο τραπεζακι που εκανε καπου 100 ευρω ) θα το παρω.. αλλιως δνε θα ρωτησω κ θα παω να παρω ενα κοσμημαή ενα καλο ρολοι.

Το ιδιο ζητησα κ εγω απο την κουμπαρα μου κ της επισημανα βεβαια να μην παει να καταψοδευτει αλλα να προτιμησει κατι πχ σε ατσαλι που ειναι κ οικονομικα κ δεν παθαινουν κ τιποτα με τα χρονια, ωστε να μου μεινει αναμνηστικο.

Για μενα αυτο μετραει.. τωρα το να μου κανει δωρο ενα κλιματιστικο δεν μου λεει κατι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

εμενα οταν εγινα νονα με ρωτησαν για δωρο και μου πηραν μια φηφιακη φωτογραφικη που δεν ειχα..στην πρωτη νονα πηραμε ενα σταυρο με διαμαντακια (300 ευρω) και τωρα σκεφτομαι παλι τι θα παρω στη δευτερη νονα μας!!ακομη δε το χω συζητησει αλλα θα το κανω συντομα!!

οσο για το 5αστερο alis θελετε να ειναι ελλαδα η εξωτερικο?ωραια σκεψη παντως!!

εμενα οταν εγινα νονα με ρωτησαν για δωρο και μου πηραν μια φηφιακη φωτογραφικη που δεν ειχα..στην πρωτη νονα πηραμε ενα σταυρο με διαμαντακια (300 ευρω) και τωρα σκεφτομαι παλι τι θα παρω στη δευτερη νονα μας!!ακομη δε το χω συζητησει αλλα θα το κανω συντομα!!

οσο για το 5αστερο alis θελετε να ειναι ελλαδα η εξωτερικο?ωραια σκεψη παντως!!

Ελλαδα γιατι μενει εξωτερικο και ερχεται στις αδειες του Ελλαδα....ειναι και η γυναικα του απο Αγγλια οποτε λατρευουν Ελλαδα!Ο αντρας μου λεει για Μονεμβασια,μεσα στο καστρο...εμεις ειχαμε παει χριστουγεννα και ειχα χαζεψει!!!λες και εισαι σε αλλη εποχη,παντως ειναι και καλοκαιρι ωραια λενε...δεν ξερω ομως...κατι σκεφτεσαι?!!!!:mrgreen:

Πιστευω πως το δωρο του κουμπαρου πρεπει να ειναι κατι που να μεινει ως ενθυμιο απ΄το υστηριο.. Τωρα αν ο κουμπαρος ζητησει κατι συγκεκριμενο (πχ η πρωτη μου κουμπαρα μου ζητησε ενα μικρο ξυλινο τραπεζακι που εκανε καπου 100 ευρω ) θα το παρω.. αλλιως δνε θα ρωτησω κ θα παω να παρω ενα κοσμημαή ενα καλο ρολοι.

Το ιδιο ζητησα κ εγω απο την κουμπαρα μου κ της επισημανα βεβαια να μην παει να καταψοδευτει αλλα να προτιμησει κατι πχ σε ατσαλι που ειναι κ οικονομικα κ δεν παθαινουν κ τιποτα με τα χρονια, ωστε να μου μεινει αναμνηστικο.

Για μενα αυτο μετραει.. τωρα το να μου κανει δωρο ενα κλιματιστικο δεν μου λεει κατι..

Εχεις δικιο...στην αρχη και εγω ρολοι ηθελα να του παρουμε με αφιερωση στο πισω μερος ''στον νονο μου με αγαπη'' ΑΛΛΑ ελα που δεν φοραει ουτε ρολοι ουτε κοσμηματα γενικως και οταν τον ρωτησα μου ειπε τα χρηματα που θα εδινα για δωρο να τα βαλω στο βιβλιαριο του μπεμπη γιατι δεν θελει τιποτα!οποτε αντι να παρω κατι και να το φαει το ντουλαπι ας χαρει ενα ταξιδακι που δεν νομιζω να πει οχι ετσι κι αλλιως παντα οταν ερχονται καπου πηγαινουν!

κοριτσια τελειες οι ιδεες σας, μαλλον θα εμπιστευτω το προσωπικο μου γουστο και θα παρω κατι σε χρυσαφικα- ή ρολογια ή εικονα και ασημικα ή κατι τετοιο τελοσπαντων απο ενα καλο χρυσοχοειο

εγω θα λεγα αρχικα κατι για χαλκιδικη αλλα μιας και η καταγωγη μου ειναι απο κει νοτια ψηφιζω ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ!!ειναι αλλο πραγμα!αλλα και τα ξενοδοχεια στην κρητη (τα 5αστερα) ειναι το κατι αλλο..κατι απο αυτα τα 3 θα εψαχνα εγω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...