Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

κορίτσια γέννησα στο ρέα στις 23/8 ενα υγιέστατο κοριτσάκι...έχοντας να συγκρίνω με το Μητέρα,έχω να πω τα καλύτερα..όλοι πάνω από το κεφάλι σου στην κυριολεξία, από την προετοιμασία και το χειρουργείο, μέχρι την περίθαλψη..έκανα κ.τ. και η εμπειρία ήταν εξαιρετική... αν θέλετε να θηλάσετε δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσπαθήσετε τουλάχιστον..υπάρχει πολύ μεγάλη βοήθεια από τις μαίες..

όσο για το οικονομικό, έδωσα 900 ευρώ, τα άλλα ο εοππυ, και 1800 στον γιατρό..για το επίπεδο των παροχών που είχα τα θεωρώ ελάχιστα..

το συστήνω ανεπιφύλακτα το Ρέα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως εχω να παρατηρησω οτι κοιταζνταςτα μωρακια μεσα στο θαλαμο νεογνων ειδα πως μονο το δικο μου σχεδον δεν ειχε ξενο γαλα μεσα στο πυρεξακι του...ολα τα αλλα το ειχαν διπλα το μπουκαλακι.Και επειδ ημουν σε τρικλινο και παρατηρησα τι γινοταν με τις διπλανες μου ειδα πως με μεγαλη ευκολια οι μαιες τις παροτρυναν να δινουν και συμπληρωμα με τη λογικη οτι το πρωτογαλα δε φτανει και οτι αργοτερα που θα ερθει το γαλα το συμπληρωμα μπορουν να το κοψουν.Στις 3 μερες που εμεινα μεσα και τα 2 διπλανα μωρακαι ειχαν φτασει σε καθε γευμα να παιρνουν και συμληρωμα χωρις λογο στην ουσια.

Εγω απλα επειδη τους ειπα οτι ειναι το δευτερο παιδακι μου και οτι το πρωτο το θηλαζα μεχρι πριν λιγες μερες δεν ασχοληθηκαν.

Στο ΙΑΣΩ που γεννησα το πρωτο μου 4 μερες που εμεινα μεσα δεν ειδα και δεν ακουσα κουβεντα απο τις μαιες για συμπληρωμα.Τυχαιο?Μπορει...

Κατα τ'αλλα η συμπεριφορα του προσωπικου ηταν αψογη...μου εκανε κι εντυπωση που ολο το προσωπικο απαρτηζεται απο ατομα νεαρα σε ηλικια...ευγενεστατα και προθυμα να σε βοηθησουν.Ενα θεμα με το επισκεπτηριο το ειχαμε αλλα δε θεωρω οτι ευθυνεται το μαιευτηριο σε αυτο.

Να πω οτι ειχα rooming-in.Παρολα αυτα τις ωρες επισκεπτηριου μας ειπαν πως ειτε θα δινουμε τα μωρα μεσα για να δεχτουμε επισκεψεις ειτε δε θα δεχομαστε επισκεψεις.Οι γονεις μου για παραδειγμα ηρθαν να δουν το μωρο και το ειδαν μονο μεσα απο το τζαμι στο θαλαμο νεογνων...δε με αφησαν να κρατησω το παιδι στο δωματιο να το δουν.Δε το αναφερω ως μειον απλα μου εκανε εντυπωση.Στο ΙΑΣΩ τα παιδακι που ηταν με rooming in δεν εφευγαν απο το δωματιο παρα μονο αν το ζηταγε η μαμα.Αντιθετως εδιωχναν τους επισκεπτες απο τα δωματια αν μαζευονταν αρκετοι ακομα κι αν ηταν ωρα επισκεπτηριου.Τωρα τι ειναι καλυτερο...εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας.Εγω δεν ειχα πολλες επισκεψεις...ημουν σχεδος ολη μερα μονη μου.Θα μπορουσα να εχω το παιδακι μου ολη μερα μαζι μου.Η διπλανη μου ομως ειχε παρα πολλους επισκεπτες...υπηρξαν στιγμες που μαζευε και 15 ατομα μεσα στο δωματιο.Ετσι αναγκαστηκα εδινα κι εγω το μωρο μου για να μην ειναι μεσα σε τσο κοσμο.

Γενικως θεωρω το ΙΑΣΩ ηταν λιγο πιο καλο αν και το πρωτο το γεννησα προ κρισης...ισως τωρ κι εκει η ποιοτητα σε καποια πραγμτα να εχει πεσει.

Niki81 γιατί δεν μπαίνεις στην σελίδα τους στο fb να τους γράψεις τα comments σου για το θέμα του θηλασμού. Δεν σου την λένε απ΄οτι βλέπω και ίσα ίσα σε ευχαριστούν και καλά για τα σχόλια ότι τους βοηθούν να γίνουν καλύτεροι. Εγω πάντως μπαίνω και τα λέω κανονικά!

Κι εγώ θέλω rooming in αλλά θεωρώ ότι το σωστό είναι να μην επιβαρύνονται και οι διπλανές από τους δικούς μου επισκέπτες.

Ισως να βγαίνω με το πυρεξάκι στον διάδρομο και να δέχομαι εκεί τον κόσμο (που ελπίζω να μην είναι πολύς)!

Σε ποιον οροφο ησουν? Εγω γεννησα 24-7 και ημουν στον 5ο.....η προισταμενη μαια του οροφου κ οι μαιες ηταν υπερ του θηλασμου ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!!!Τουλαχιστον ξερω για το δικο μου...γιατι εκανα καισαρικη κ αργησε να κατεβει γαλα---την τεταρτη με πεμπτη μερα κατεβηκε κ μου ελεγαν "αρκει το πρωτογαλα"( βεβαια επειδη η μπεμπα μου γεννηθηκε 2750 κ εχασε βαρος--πηγε 2590 στη μερα εξοδου) ειπα να της δινω εγω το συμπληρωμα μετα το θηλασμο...δηλαδη με δικη μου εντολη!!Και το ειχαν σημειωσει....Μαλιστα τους εξεφραζα την αγωνια μου για το ποτε θα κατεβει το γαλα κ μου ελεγαν οτι οι ρωγες μου ειναι οκ--ιδανικες για θηλασμο κ να μην ανησυχω κ αρχικα ηταν ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ( αφου ειπα εγω να δινουν εδιναν)...Οταν μου εφερναν τη μικρη, ηταν παντα πεινασμενη...

Σε ποιον οροφο ησουν? Εγω γεννησα 24-7 και ημουν στον 5ο.....η προισταμενη μαια του οροφου κ οι μαιες ηταν υπερ του θηλασμου ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!!!Τουλαχιστον ξερω για το δικο μου...γιατι εκανα καισαρικη κ αργησε να κατεβει γαλα---την τεταρτη με πεμπτη μερα κατεβηκε κ μου ελεγαν "αρκει το πρωτογαλα"( βεβαια επειδη η μπεμπα μου γεννηθηκε 2750 κ εχασε βαρος--πηγε 2590 στη μερα εξοδου) ειπα να της δινω εγω το συμπληρωμα μετα το θηλασμο...δηλαδη με δικη μου εντολη!!Και το ειχαν σημειωσει....Μαλιστα τους εξεφραζα την αγωνια μου για το ποτε θα κατεβει το γαλα κ μου ελεγαν οτι οι ρωγες μου ειναι οκ--ιδανικες για θηλασμο κ να μην ανησυχω κ αρχικα ηταν ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ( αφου ειπα εγω να δινουν εδιναν)...Οταν μου εφερναν τη μικρη, ηταν παντα πεινασμενη...

Κι εγω στον 5ο ημουνα....ομως προσεξε...παρανοησες κατι.Εγω δεν ειπα οτι οι μαιες εδιναν συμπληρωμα κρυφα.Οι μαμαδες ζηταγαν και εδιναν το συμπληρωμα εννοειται.Τα μωρακια και σε εμας οταν ερχονταν πεινασμενα ηταν.Ομως επειδη οπως λες κι εσυ οι πρωτομανουλες αγωνιουσαν για το ποτε θα τους κατεβει το γαλα...με μεγαλη ευκολια δινοταν η εναλλακτικη "αν θελεις να εισαι σιγουρη δωσε και λιγο συμπληρωμα μετα το θηλασμο και οταν κατεβει το γαλα τοτε θα χορταινει και δε θα το χρειαζεται αλλο".

Θεωρητικα ναι ηταν υπερ του μητρικου θηλασμου...προετρεπαν τη μαμα να θηλασει ακομα κι αν μετα εδινε συμπληρωμα.Μαλιστα οταν καποια μερα κατεβηκα στην καφετερια με τον αντρα μου και το μωρο μου αρχισε να κλαιει αλλα δε μπορουσαν να με ενημερωσουν η μαια του εδωσε λιγο ξενο για να το ηρεμησει μεχρι να γυρισω.Οταν επεστρεψα στο δωματιο και μου το ειπαν η μαια ηρθε με απολογητικο στυλ να μου εξηγησει οτι του εδωσε μονο 10 μλ για να τον ηρεμησει...και φυσικα της ειπα οτι καλα εκανε...δικο μου ηταν το λαθος που ελειπα.Ουτε πιστευω οτι προωθουσαν εσκεμμενα το ξενο...μαλλον ελλειπη ενημερωση θα ελεγα ειχαν ως προς το θηλασμο.Δεν ακουσα κανεναν να εξηγει στις μαμαδες τη θρεπτικη αξια που εχει το πρωτογαλα ή τον κινδυνο να παθει το μωρο συγχιση θηλων και να αρνειται μετα να θηλασει.

Οποτε ναι θεωρητικα ηταν υπερ του μητρικου θηλασμου...στην πραξη ομως με καποιο περιεργο τροπο τα μπουκαλακια με το frezylac πηγαινοερχοντουσαν.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,εγώ έχω πητ 19-10 και θα γεννήσω στο ρεα σε 3κλινο,μέσω εοπυυ.ελπίζω να γεννήσω με φτ,διαβάζω συνέχεια για να πάρω όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορώ,αλλά έχω ακόμη κενά.αν μπορείτε να με βοηθήσετε κι εσείς με τις εμπειρίες σας ή αν πρόκειται να γεννήσει κάποια κοπέλα εκεί τώρα θα ήταν πολύτιμο.Λοιπόν δενξέρω τι να κάνω με τα βλαστοκύτταρα,με το rooming-in,με παιδίατρο να ψάξω από πριν ή να βρω από εκει;άκουσα ηια ένα πακέτο εξετάσεων που κάνουν 250? για το μωρό,θέλω αποκλειστικό θηλασμό,θα με βοηθόν οι μαίες;χ έχω πάθει πανικό. ΒΟΗΘΕΙΑ please

Niki81 γιατί δεν μπαίνεις στην σελίδα τους στο fb να τους γράψεις τα comments σου για το θέμα του θηλασμού. Δεν σου την λένε απ΄οτι βλέπω και ίσα ίσα σε ευχαριστούν και καλά για τα σχόλια ότι τους βοηθούν να γίνουν καλύτεροι. Εγω πάντως μπαίνω και τα λέω κανονικά!

Κι εγώ θέλω rooming in αλλά θεωρώ ότι το σωστό είναι να μην επιβαρύνονται και οι διπλανές από τους δικούς μου επισκέπτες.

Ισως να βγαίνω με το πυρεξάκι στον διάδρομο και να δέχομαι εκεί τον κόσμο (που ελπίζω να μην είναι πολύς)!

A δε το ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια σελιδα...θα το κοιταξω.Σα συμπεριφορα ηταν ολες τους πολυ καλες.

Ως προς τους επισκεπτες αποψη μου ειναι οτι το σωστο ειναι να παιρνεις του επισκεπτες σου στο σαλονι του μαιευτηριου και να καθοσαστε εκει...ετσι τουλαχιστον εκανα εγω.Οποιος ερχοταν περναγε ενα λεπτο στο δωματιο να με δει και μετα τους πηγαιναμε στο σαλονι ειτε εγω ειτε ο αντρας μου και καθομασταν εκει.Να μαζευεται το σοι της καθεμιανης μεσα στο δωματιο το θεωρω λαθος...γιατι ακομα κι αν δεν ειναι τα μωρα μεσα εκεινη τη στιγμη και παλι η ατμοσφαιρα που δημουργειται με τοσα ατομα δεν ειναι υγιεινη.Στον πρωτο μου γιο ημουνα τυχερη.Παλι σε τρικλινο αλλα καμια απο τις τρεις μας δε μαζευε κοσμο μεσα στο δωματιο.Αυτη τη φορα τα ειδα ολα.Υπηρξε φαση που ημουνα στο σαλονι και μπηκα στο δωματιο και βρηκα τη διπλανη μου να εχει μαζεψει γυρω στα 30 ατομα...φρικαρα...θελει λιγο να βαζουμε κι εμεις το μυαλο μας να δουλεψει για το τι ειναι σωστο και τι οχι.Οι μαιες το ελεγαν το ξαναελεγαν..ε αν η αλλη δε χαμπαριαζει τι να σου κανουν κι αυτες.

Καλα το μωρο εννοειται απαγορευεται να το βγαλεις στο διαδρομο...

Νικι81: Συμφωνω μαζι σου..θεωρητικα ναι...εμεις γεννηθηκαμε 2750 κ κανεις δεν μου ειχε πει για το πρωτογαλα κ οτι αυτες οι σταγονιτσες ειναι ικανες να θρεψουν την μπεμπα μου...μου ελεγαν ο θηλασμος αρκει κ να μην παρει συμπληρωμα...αποτελεσμα????Μια μερα πριν βγουμε η παιδιατρος λεει "τελικα επειδη η μικρη ηταν μικρο μωρακι επρεπε να παρει κ συμπληρωμα!!!"Βγηκαμε με βαρος 2590!!!!!!Εγω τσαντιστηκα με την παιδιατρο που της φωναζα για το βαρος του παιδιου κ μου ελεγε "ολα τα μωρα χανουν"....Δηλαδη τι περιμενε???Να μπουμε θερμοκοιτιδα?????????Εμ δεν γεννηθηκαμε και 3κιλα ν απω οκ, ας χασει κ 150 γραμμαρια!!!Πιστευω οτι στον θηλασμο χρειαζονται δουλεια...καμια δεν μου ειπε τον σωστο τροπο να θηλαζω!!!!Καποια πραγματα τα ειδα απο αυτο το φορουμ....Και δενεχουμε ολοι την δυνατοτητα να εχουμε συμβουλο θηλασμου...Εμενα βεβαια εφερναν το μωρο κ το ξεχναγαν....,μου το εφερναν για ωρες στο δωματιο--ημουν σε 2κλινο αλλα μονη μου---αλλα μετα την καισαρικη το βραδυ , με τα σωληνακια κ τους καθετηρες, ειχα ενα γατακι στην αγκαλια μου που ειχε φαει κ περιμενα να το παρουν κ επειδη αργουσαν εμενα ξυπνια με τη μικρη αγκαλια!!!( νεα κ ανιδεη μαμα, φοβομουν)..μεχρι που τους χτυπαγα να ερθουν!!!!

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσια διαβαζα το θεμα πρν μεινω εγκυος και μια που γεννησα μπηκα να πω της εντυπωσεις μου

γεννησα στις 24/9/12 προωρα στις 34+3 ενα μπεμπακο 2600 ευτυχως απο βαρους ειμασταν καλη ηταν ολοι παρα πολυ και στο χειρουργειο γεννησα με καισαρικη οπως και το πρωτο μου παιδακι ημουνα στο 5 οροφο η κοπελες ηταν ολες υπεροχες με το που χτυπαγες αμεσως ερχοντουσαν δεν εχω κανενα παραπονο εγω δεν ειχα το μωρο μου γιατι το ειχαν στη μοναδα εντατικης ειμαι επεισης πολυ ευχαριστημενη και με αυτους τους ανθρωπους η οποιοι ηταν υπεροχη μας εξηγουσαν τα παντα παντα υπηρχε καποιος να μας ενημερωσει και ευτυχως ηταν ακπως επιικης με το επισκεπτηριο και μας αφηναν περισσοτερο επισης ηθελα να πω οτι παρολο που δεν ειχα μωρακι ερχοντουσαν συνεχεια μαιες αν κοιτανε το στηθος μου ακι να μου φερνουν θηλαστρο να βγαζω το γαλατακι μου και να το στελνω το μικρο μου, μου εκανε επισης εντυπωση που μια κοπελα διπλα μου ζητησε για μια φορα να δωσουν συμπληρωμα και τη ρωτησαν παρα πολλες φορες αν ειναι σιγουρη και αν ηθελε να της το φερουν να θηλασει αντι να πιει συμπληρωμα

εγω προσωπικα εμεινα παρα πολυ ευχαιστημενη απο ολα και 24 ωρη καθαριστρια και να σου φερνουν συνεχεια κανατες με νερο

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

Εγω επισκεφθηκα χθες τη συζυγο φιλου μας που γεννησε και απογοητευτηκα εντελώς. Ηταν σε τρικλινο που εγω το θεωρω απαράδεκτο να στοιβαζουν σε τοσο μικρο χωρο 3 κρεββατια (μιλαμε για πολυ μικρο δωματιο) τα φαγητά απο ότι είπε καθολου ικανοποιητικά και οι κυριοι που ανακοινωνουν τη λήξη του επισκεπτηριου αγενέστατοι. Πεταγαν κυριολεκτικα τις πορτες (μιλαμε για κοπανηματα ) χωρις να δουν ανα ηταν κανεις απο πίσω ή αν καποι αμαμα θήλαζε! Και φωναζε "περάστε ολοι εξω το επισκεπτηριο έλαβε τελος" στις 12:55μμ. Λες και ηρθαμε να δουμε καταδικους! Ενιωσα οτι βρισκομουν σε επισκεπτηριο φυλακισμενου. Φυσικά και θα αποχωρούσαμε αλλωστε ειμαστε με την τσαντα στο χερι , δεν υπηρχε λογος να συμπεριφερεται κατ ' αυτον τον τροπο 5' πριν ληξει το επισκεπτηριο. Επισης ειδα αρκετή βαβουρα στον όροφο (4ος) . Δεν μου άρεσε.

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

ωχ μερικές με απογοητέυετε και πάω προετοιμασμένη για καταγγελίες!

Τελικά βρε κορίτσια ο ΕΟΠΠΥ καλύπτει 3 βραδιές σε Φ.Τ; γιατί στον τιμοκατάλογο τους έχουν το κλειστό οικονομικό πακέτο και λεει 3 βράδια.

Παντως δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει ναι διιστανται τοσο οι αποψεις για το συγκεκριμενο θεμα... Εγω γεννησα εκει πριν ενα χρονο ακριβως (χτες ειχαμε γενεθλια) και ολα ηταν μια χαρα.. Το προσωπικο ευγενεστατο και εξυπηρετικοτατο, το φαγητο πολυ καλο, γενικα καλες εντυπωσεις...

Τη μονη φορα που ταλαιπωρηθηκαμε λιγο ηταν τη μερα που θα φευγαμε που μας καθυστερησαν πολυ απο το λογιστηριο μεχρι να πληρωσουμε και μας πηρε το μεσημερι, αλλα αυτο ειναι διοικητικο θεμα....

Επισης εμεινα και μια βραδια επιπλεον απο δικη μου επιλογη γιατι ειχε λιγο ικτερο ο μικρος και ηθελα να τον παρακολουθησουν λιγο (παρολο που ο γιατρος μου ειχε δωσει το ελευθερο να φυγω) και δεν πληρωσα παραπανω...

Τωρα σχετικα με τον ΕΟΠΥΥ δεν ξερω γιατι τοτε δεν ισχυαν αυτα, εγω τα λεφτακια τα πηρα στο χερι απο το ΙΚΑ :P

oaiqp2.pngm9YLp2.png

ωχ μερικές με απογοητέυετε και πάω προετοιμασμένη για καταγγελίες!

Τελικά βρε κορίτσια ο ΕΟΠΠΥ καλύπτει 3 βραδιές σε Φ.Τ; γιατί στον τιμοκατάλογο τους έχουν το κλειστό οικονομικό πακέτο και λεει 3 βράδια.

Ο τιμοκατάλογος ΕΟΠΥΥ που παίρνεις από την εξυπηρέτηση πελατών λέει 3 για Φ.Τ. και 4 για Καισαρική με τις αντίστοιχες τιμές.

Δυστυχώς μέχρι πρότινος δεν είχαν τον τιμοκατάλογο ΕΟΠΥΥ στην ιστοσελίδα τους (δεν ξέρω για τώρα)

Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα μια μέρα από κει στην κυρία που είναι στην εξυπηρέτηση (2ο όροφο) ήταν ευγενέστατη και κατατοπιστική. Μου έδωσε τον τιμοκατάλογο καθώς και λίστες με το χαρτομάνι που θα χρειαστούμε.

Τα υπόλοιπα σχόλια μετά τη γέννα... εως τώρα η εξυπηρέτηση του προσωπικού εκεί ήταν πολύ καλή εκτός από κάποια mail πέρα δώθε με το λογιστήριο που ΔΕΕΕΕΝ...

NE1r.png

Εμεις παλι με το λογιστηριο τελειωσαμε σε 5'!!!!!Αλλα πηγε ο συζυγος να πληρωσει 10 λεπτα πριν κλεισει...γεννησαμε 24-7-12 κ θα βγαιναμε σαββατο...μου ειπαν 12 η ωρα να εχουμε φυγει....τους ειπα οτι ο συζυγος δουλευει κ θα ερθει στις 3 και εγω θα φυγω τοτε!!!!!!Και δεν ειπαν κατι αλλα το ειχα πει κ στον γιατρο μου να τους το πει....σιγα μην εφευγα μονη με το μωρο!!!!!!!Ή μονο με τους γονεις μου χωρις τον συζυγο!!!!Το φαγητο μετριο --το πρωινο πολυ καλο! απο θεμα σεκιουριτι να διωχνει κοσμο δεν ειχα...ημουν μονη σε 2κλινο κ ειχα πολυ κοσμο μεσα!!!αλλα οταν εφερναν το μωρο εβγαιναν εξω...στους διαδρομους ησυχια....βεβαια οτν βγηκαμε 28-7, ειχαν προγραμματισμενες γεννες κ καποιες κοπελες γεννησαν κ στο δωματιο ανανηψης!!!Γινοταν πανικος!!!( προφανως να προλαβουν οι γιατροι τον 15αυγουστο να μην εχουν γεννες)Μου το ειπε μια κοπελα που ηρθε οταν εφευγα εγω---γεννησε στην ανανηψη!Εγω το μονο θεμα που ειχα ειναι οτι οι μαιες αργουσαν οταν τους χτυπαγα το βραδυ....αυτες δεν φταινε--ηταν πολυ ευγενικες....η διοικηση που δενεχει προσωπικο αρκετο μαλλον..Και εμεις τις τιμες τις πηραμε απο το λογιστηριο στον 2 οροφο...δεν τις ειχε τις σωστες μεσω εοππυ στο ιντερνετ....

Παντως δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει ναι διιστανται τοσο οι αποψεις για το συγκεκριμενο θεμα... Εγω γεννησα εκει πριν ενα χρονο ακριβως (χτες ειχαμε γενεθλια) και ολα ηταν μια χαρα.. Το προσωπικο ευγενεστατο και εξυπηρετικοτατο, το φαγητο πολυ καλο, γενικα καλες εντυπωσεις...

Τη μονη φορα που ταλαιπωρηθηκαμε λιγο ηταν τη μερα που θα φευγαμε που μας καθυστερησαν πολυ απο το λογιστηριο μεχρι να πληρωσουμε και μας πηρε το μεσημερι, αλλα αυτο ειναι διοικητικο θεμα....

Από το στόμα μου το πήρες, όπως τα λές...όσο για το φαγητό, δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν κάποιες και τι προσδοκίες έχουν..νοσοκομείο είναι, δεν μπορεί να σου φέρουν σουτζουκάκια και γαρδούμπες, λογικό είναι να είναι όλα ελαφριά μαγειρεμένα..

να πω και την άλλη όψη, ένας επισκέπτης ειρωνεύτηκε τον σεκιουριτα που του ζήτησε πολυ ευγενικά να αποχωρήσει, λέγοντάς του 'ρε φίλε έβαλες πάλι το κασετοφωνάκι και μας λες τα ίδια" :shock:και ο άλλος πολύ ευγενικά του απάντησε "κύριε για την υγεία των δικών σας παιδιών ενδιαφέρομαι, που κανονικά θα έπρεπε να ενδιαφέρεστε εσείς"

πάντως συγκριτικά με το μητέρα που ήμουν πριν έξη χρόνια, το Ρέα το βρήκα εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα..

Διαφημίσεις

και θελω να πω οτι πραγματικα δεν ειχα παραπονο απο πουθενα ουτε απο τις κοπελες στον οροφο(5ος) ουτε απο τιε κοπελες στη μοναδα ουτε απο το λογιστηριο ουτε απο το ληξιαρχειο ουτε απο πουθενα ολες και ολοι ηταν πολυ ευγενικοι πραγματικα

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

Εμεις παλι με το λογιστηριο τελειωσαμε σε 5'!!!!!Αλλα πηγε ο συζυγος να πληρωσει 10 λεπτα πριν κλεισει...γεννησαμε 24-7-12 κ θα βγαιναμε σαββατο...μου ειπαν 12 η ωρα να εχουμε φυγει....τους ειπα οτι ο συζυγος δουλευει κ θα ερθει στις 3 και εγω θα φυγω τοτε!!!!!!Και δεν ειπαν κατι αλλα το ειχα πει κ στον γιατρο μου να τους το πει....σιγα μην εφευγα μονη με το μωρο!!!!!!!Ή μονο με τους γονεις μου χωρις τον συζυγο!!!!Το φαγητο μετριο --το πρωινο πολυ καλο! απο θεμα σεκιουριτι να διωχνει κοσμο δεν ειχα...ημουν μονη σε 2κλινο κ ειχα πολυ κοσμο μεσα!!!αλλα οταν εφερναν το μωρο εβγαιναν εξω...στους διαδρομους ησυχια....βεβαια οτν βγηκαμε 28-7, ειχαν προγραμματισμενες γεννες κ καποιες κοπελες γεννησαν κ στο δωματιο ανανηψης!!!Γινοταν πανικος!!!( προφανως να προλαβουν οι γιατροι τον 15αυγουστο να μην εχουν γεννες)Μου το ειπε μια κοπελα που ηρθε οταν εφευγα εγω---γεννησε στην ανανηψη!Εγω το μονο θεμα που ειχα ειναι οτι οι μαιες αργουσαν οταν τους χτυπαγα το βραδυ....αυτες δεν φταινε--ηταν πολυ ευγενικες....η διοικηση που δενεχει προσωπικο αρκετο μαλλον..Και εμεις τις τιμες τις πηραμε απο το λογιστηριο στον 2 οροφο...δεν τις ειχε τις σωστες μεσω εοππυ στο ιντερνετ....

εγώ που γέννησα 27/7, μπορώ να σου διαβεβαιώσω ότι όντως γινόταν χαμός...και μου φαίνεται απαράδεκτο κάτι τέτοιο. Αφού ήταν προγραμματισμένες όλες οι γέννες εκείνου του ΠΣΚ, και αφού το μαιευτηριο δεν μπορουσε να ανταποκριθεί σε τόσες γεννες μαζεμένες,δεν μπορούσε το μαιευτηριο να συννενοηθεί με τους γιατρούς να μην γεννήσουν όλες οι κοπέλες εκεινες τις μέρες????

ο γιατρός μου, μου ειπε ότι τόσες γέννες έχει κάνει στο ΡΕΑ και ποτέ δεν είδε να γίνετια τέτοιος χαμός από κόσμο, όσο εκεινες τις μέρες...

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Κορίτσια, όσες έχετε γεννήσει στο Ρέα επειδή κι εμείς μάλλον σ'αυτό θα πάμε τον Ιανουάριο ήθελα να μου πείτε στη λίστα με το τι θα χρειαστεί η μαμά λέει εσώρουχα, φαντάζομαι εννοεί τα μιας χρήσης, πόσα περίπου θα χρειαστώ πιστεύετε;

Πάντως όταν πήγαμε να το δούμε απο κοντά μείναμε ευχαριστημένοι, βέβαια τον Ιανουάριο θα μπορώ να πώ με σιγουριά, το μόνο άσχημο ρε παιδιά ήταν το ασανσέρ...100 ώρες περιμέναμε κάθε φορά και ήταν τελειως γεμάτο!Επίσης, το παρκινγκ είναι επι πληρωμής!Αυτά βρήκα μείον!

μπουρμπουλίθρα μου εγώ έχω πάρει τα μιας χρήσεως εσώρουχα μαζί μου ενα πακέτο και 2-3 βρακάκια κανονικά. Στον πρώτο μου είχα χρησιμοποιήσει μόνο τα μιας χρήσεως στο μαευτήριο για να κρατάνε αυτές τις τεράστιες πάνες. Τώρα για το ασανσέρ τι να σου πω....θα έτυχες σε ώρα επισκεπτηρίου. Οι σκάλες είναι μια πολύ καλή λύση πάντως και λίγη γυμναστικούλα δεν βλάπτει και ως έγκυος και ως λεχώνα ;)

Για το παρκινγκ εμείς βρισκουμε εως τώρα εκεί στον πεζοδρομο στο Ευγενίδειο απ' εξω.

Εγω γεννησα στις 23/7 τα διδυμακια μου, και εμεινα στον 5ο οροφο του ΡΕΑ...Εμεινα απολυτα ικανοποιημενη απο τις υπηρεσιες τους...Εμεινα σε τρικλινο, η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο μικρα τα δωματια, ηταν πεντακαθαρα ολα, οι κοπελες ερχονταν αμεσως μολις χτυπουσα το κουδουνι και ηταν ολες προσχαρες και ευγενικες..

Μαλιστα εγω, επειδη εχω την αρθριτιδα, χρειαζομουν εξτρα παυσιπονα και πολυ βοηθεια για να σηκωθω...εκτος αυτου ειχα σπασει και το ποδι μου και ημουν με πατεριτσες...Παντα μα παντα ερχονταν να με ρωτησουν αν χρειαζομαι βοηθεια να σηκωθω και οποτε το ζητουσα ειχα αναπηρικο καροτσακι, ειτε για να παω στη ΜΕΝΝ να δω τα μωρα, ειτε για να παω στη καφετερια για να κατσω..

Οταν ζητησα να δω την υπευθυνη θηλασμου για να μιλησουμε, παρολο που ο παιδιατρος ειχε απαγορευσει το θηλασμο λογω φαρμακων, αυτη ηρθε αμεσως και μου εξηγησε οτι δε γινεται...Ενω ηξερε απο πριν οτι δε μπορω να θηλασω, ηρθε για να με ενημερωσει..Στο επισκεπτηριο γινοταν λιγο φασαρια καποιες μερες, αλλα αυτο εχει να κανει και με μας...Αμα θελουμε 10 ατομα καθε φορα να ερχονται, τοτε τι περιμενουμε? Υπηρχαν δωματια που γινοταν το αδιαχωριτο αλλα και δωματια που ηταν ησυχα..Εγω ετυχα με δυο κοπελες που και αυτες ειχαν κανει καισαρικη, πολυ καλες και συνεννοησιμες..Εγω, επειδη εν ειχα τα μωρα μαζι μου, στεναχωριομουν οταν εφερναν τα δικα τους και ζηλευα λιγο...Και οι καημενες εκαναν οτι μπορουσαν για να νοιωσω καλυτερα...Και εγω, οταν ειχαν τα μωρα στο δωματιο και ειχα καποιον δικο μου, βγαιναμε στο σαλονι ωστε να μπορεσουν να θηλασουν με την ησυχια τους..

Το παρκιν, οντως, ειναι ενα θεμα.

Ευτυχως οσο τα μωρα ηταν στη ΜΕΝΝ, εναμιση μηνα περιπου, επειδη ειχα τις πατεριτσες, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ μας αφηναν να παρκαρουμε στο παρκιν του μαιευτηριου που ειναι στην πισω εισοδο και μου εφερναν καρεκλα για να με παρουν....

Εχω να πω μονο τα καλυτερα..!!

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Κορίτσια αυτό με το παρκινγκ να το προσέξετε!όντως εξαρταται από την μέρα το αν θα βρεις ευκολα παρκινγκ...αλλά καλύτερα να το βαλετε στο παρκινγκ επί πληρωμή εαν δεν βρίσκετε...ο αντρας μου την ημερα που ηρθε να μας πάρει(30/7), το αφησε πάνω στη συγγρού(όπως είδε ότι είχαν κάνει και άλλοι...)και την φάγαμε την κλήση!Από την αστυνομία μας είπαν ότι τους πέρνουν τηλέφωνο από το μαιευτήριο, να πηγαίνουν να βάζουν κλήσεις, γιατι κανείς δεν το βάζει στο πάρκινγκ του ρεα...

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Σήμερα πήγα για εξέταση στο ΡΕΑ και με έβαλε η γιατρός να ανεβω στο μικροβιολογικό για μια καλλιέργεια....επαθα σοκ το εξεταστήριο ήταν μέσα στη βρώμα και την ακαταστασία! Ενω κάτω είναι πεντακάθαρα εκεί ήταν χάος...η τουαλέτα χάλια και αυτή που μου έκανε την εξέταση ούτε το ρολό χαρτί πάνω στο κάθισμά δεν κούνησε να κάτσει η επόμενη....απογοήτευση!

Εννοείται τους έστειλα μήνυμα στην ομάδα τους στο facebook.

:PΗθελα ναρωτησω κάποια κοπέλα που ειχε την εμπειρια του rooming in:confused:

1)φανταζομαι το ζητας απο την πρωτη στιγμη που μπαινεις στο ρεα ετσι???

2)Μπορει να διανυκτερευσει κάποιος μεσα στην περιπτωση καισαρικης?????? Γιατι ειναι δυσκολο την πρωτη μερα ναφροντιζεις μονη σου το μωρο με καισαρικη. (εχω την εμεπειρια για αυτο το λεω)

3)Αν οχι μπορεις να ζητησεις να στο πάρουν για μια νυχτα απο το θαλαμο ????

ευχαριστω πολυ:P

βασ32 φαντάζομαι το δηλώνεις εξ' αρχής το rooming inn. Για συνοδό θέλει σίγουρα υπογραφή του γιατρού σου αλλιώς απαγορεύεται. Φαντάσου τώρα σε τρίκλινο με τρεις λεχώνες, τρία βρέφη και τρεις μαμάδες...με τίποτα. Κάνε μια ερώτηση στο γιατρό σου ή πάρε στο τηλεφωνο να είσαι σίγουρη. Αυτό που με χάλασε ειναι ναι μεν σου λένε έχεις rooming in αλλά στο επισκεπτήριο έρχονται λεει και τα μαζεύουν τα μωρά και δεν επιτρέπεται να τα έχεις μαζί σου ούτε επιτρέπεται να τα βγάλεις στο διαδρομο να τα δουν οι δικοί σου κτλ...*(^*^$&%@%Υ

Το τρία σίγουρα θα γίνεται

:PΗθελα ναρωτησω κάποια κοπέλα που ειχε την εμπειρια του rooming in:confused:

1)φανταζομαι το ζητας απο την πρωτη στιγμη που μπαινεις στο ρεα ετσι???

2)Μπορει να διανυκτερευσει κάποιος μεσα στην περιπτωση καισαρικης?????? Γιατι ειναι δυσκολο την πρωτη μερα ναφροντιζεις μονη σου το μωρο με καισαρικη. (εχω την εμεπειρια για αυτο το λεω)

3)Αν οχι μπορεις να ζητησεις να στο πάρουν για μια νυχτα απο το θαλαμο ????

ευχαριστω πολυ:P

Λοιπόν θα σου απαντήσω εγώ που το είχα. Το δηλώνει ο σύζυγος στην εισαγωγή!Εμείς πχ επειδή δεν του το είπαν καν και εκείνος δεν ήξερε δεν το δήλωσε και έτσι την 1η βραδιά με βάλανε σε δωμάτιο χωρίς αυτό.Να σου πω ότι οι άλλες 2 κοπέλες είχαν γεννήσει πριν από μένα κάποιες μέρες και την 1η βραδιά (εγώ ήμουνα με κτ και ΧΑΛΙΑ από την επισκληρίδιο) ήμασταν με ένα δωμάτιο 3 λεχώνες με 3 μαμάδες!Την επόμενη μέρα μου άλλαξαν δωμάτιο και ήμουνα τυχερή γιατί αν και 3κλινο για όλες τις υπόλοιπες μέρες δεν είχα κανέναν άλλο στο δωμάτιο και έτσι η μαμά μου έμενε κάθε βράδυ. Το μωρό μπορείς να ζητήσεις να στο κρατήσουν στον θάλαμο αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που τα φέρνουν (πχ τα φέρνουν στις 12 και τα παίρνουν στη 1 το βράδυ και μετά ξανά στις 5 αν θυμάμαι καλά). Η κουνιάδα μου που είχε επίσης rooming in και επίσης με κτ και σε 3κλινο ήτανε 3λεχώνες, 3 μωρά και 3 μαμάδες κάθε βράδυ.Και όχι δεν ήμασταν στον ίδιο όροφο (εγώ στον 4ο και εκείνη στον 5ο με 1,5μήνα διαφορά η γέννα).Άρα όλα είναι σχετικά στο θέμα του επισκεπτηρίου.Είχα τύχει να πάω να την δω και η διπλανή της είχε 7 άτομα από πάνω της και τα μωρά μεσα στο δωμάτιο!!!:shock::shock::shock::shock:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...