Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

νομίζω ότι το λητω είναι το οικονομικότερο στην αγορά συγκριτικά και με τα δημόσια.πάντως δεν είναι συμβεβλημένο με τον εοπυυ άρα τα καταβάλλεις όλα τα χρήματα στο ρεα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ πέρασα από το ΡΕΑ να ενημερωθώ. όντως, μπήκε στον ΕΟΠΥΥ, αλλά μου φάνηκε λίγο απάτη, μιας και τα 900? στα αφαιρούν μόνο για το τρίκλινο. Αν μείνεις σε οικονομικό δίκλινο, έχεις απλά μια έκπτωση 300?. Γιατί αυτό, εφόσον και στις 2 περιπτώσεις εκείνοι θα λάβουν κανονικά τα 900? από τον ΕΟΠΥΥ?

:mad:

Κι εγώ πέρασα από το ΡΕΑ να ενημερωθώ. όντως, μπήκε στον ΕΟΠΥΥ, αλλά μου φάνηκε λίγο απάτη, μιας και τα 900? στα αφαιρούν μόνο για το τρίκλινο. Αν μείνεις σε οικονομικό δίκλινο, έχεις απλά μια έκπτωση 300?. Γιατί αυτό, εφόσον και στις 2 περιπτώσεις εκείνοι θα λάβουν κανονικά τα 900? από τον ΕΟΠΥΥ?

:mad:

Δεν ξερω και εμενα πολλα πραγματα δεν μου αρεσουν οσον αφορα το οικονομικο κομματι στο Ρεα... καταρχην συνεννοηση με το λογιστηριο απο τηλεφωνου δεν καταφερα να κανω σωστη μεχρι σημερα μιας και ολες οι πληροφοριες που δινουν ειναι πολυ συγκεχυμενες και τους τα βγαζεις και με το τσιγκελι. Μου ειπαν και την κορυφαια ατακα οταν τους πιεσα να με ενημερωσουν για το τελικο κοστος (εκτος απροοπτων εξοδων) "Ε θα τα βρουμε εκεινη την ωρα"... - ε ενταξει και της απανταω οτι " δεν απευθυνεστε στην οικογενεια Ωναση , απευθυνεστε στη μεση Ελληνικη οικογενεια που πρεπει να κανει κομποδεμα για να γεννησει , ναι εχω ασφαλεια αλλα και η ασφαλεια -οπως πολυ καλα γνωριζετε -δεν καλυπτει τα παντα! αυτα τα extra που μπορει να ειναι 100 200 10000 εγω πρεπει να τα ξερω για ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ! " ....

και παλι απαντηση δεν πηρα... μου λεει" τι να σας πω"... του στυλ , λιγο με νοιαζει αλλιως τραβα σε δημοσιο...

αν εμενα δεν μου ξεκαθαρισουν την κατασταση δεν νομιζω να τους προτιμισω γιατι εγω εχω μαθει να κανω καθαρες εξηγησεις και οχι μπακαλιστικα πραγματα , να τρεχω και να μην φτανω και αντε βρες το δικοι σου τετοιες περιπτωσεις...:evil:

Οσο για το επιδομα δεν ειχαν ιδεα πριν 15-20 μερες που τους πηρα εγω...:rolleyes:

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

Εγω μαλλον θα περασω απο εκει με τον συζυγο μου να τα ξεκαθαρισουμε απο κοντα γιατι βλεπω οτι απο το τηλεφωνο αλλα λενε κ αλλα δεν γνωριζουν....κ θα ρωτησω για δικλινο κ τρικλινο---εφοσον εχω ιδιωτικη ασφαλεια που με καλυπτει 2κλινο....αλλα οπως ειπε κ η matilda38, δεν πρεπει να ξερουμε τι λεφτα πρεπει να δωσουμε??? ή θα γενναμε κ θα ζητιανευουμε για λεφτα εκεινη τη στιγμη??? ή θα υποχρεωσω τους παππουδες κ τις γιαγιαδες να ψαχνουν να λυσουν τα οικονομικα οταν εγω κ ο αντρας μου θα γενναμε μεσα?????ελεος!!!!( εννοω οτι θα εχω τον αντρα μου μεσα!!!!) απο κοντα νομιζω να λυθουν τα θεματα!!!!γιατι καλα ειναι οταν πληρωσαμε αυχενικη κ β επιπεδου στην ωρα τους???κ γιατι να παρουν το επιδομα εοπυυ κ να καλυψουν μια μικρη διαφορα στο 2κλινο κ εμεις να πληρωσουμε τα περισσοτερα????αυτο θα τους ρωτησω απο κοντα να δω τι θα πουν....γιατι το τηλεφωνο ειναι απροσωπο κ λενε ο,τι θελουν!!!!

Εγω μαλλον θα περασω απο εκει με τον συζυγο μου να τα ξεκαθαρισουμε απο κοντα γιατι βλεπω οτι απο το τηλεφωνο αλλα λενε κ αλλα δεν γνωριζουν....κ θα ρωτησω για δικλινο κ τρικλινο---εφοσον εχω ιδιωτικη ασφαλεια που με καλυπτει 2κλινο....αλλα οπως ειπε κ η matilda38, δεν πρεπει να ξερουμε τι λεφτα πρεπει να δωσουμε??? ή θα γενναμε κ θα ζητιανευουμε για λεφτα εκεινη τη στιγμη??? ή θα υποχρεωσω τους παππουδες κ τις γιαγιαδες να ψαχνουν να λυσουν τα οικονομικα οταν εγω κ ο αντρας μου θα γενναμε μεσα?????ελεος!!!!( εννοω οτι θα εχω τον αντρα μου μεσα!!!!) απο κοντα νομιζω να λυθουν τα θεματα!!!!γιατι καλα ειναι οταν πληρωσαμε αυχενικη κ β επιπεδου στην ωρα τους???κ γιατι να παρουν το επιδομα εοπυυ κ να καλυψουν μια μικρη διαφορα στο 2κλινο κ εμεις να πληρωσουμε τα περισσοτερα????αυτο θα τους ρωτησω απο κοντα να δω τι θα πουν....γιατι το τηλεφωνο ειναι απροσωπο κ λενε ο,τι θελουν!!!!

έτσι ακριβώς,οταν πληρώνουμε για τα πάντα στην ώρα τους(εγώ θα κάνω&το Doppler εκεί)είναι καλά.απλά θέλω να καταλάβω εγώ με καισαρική θα πληρώσω συν 904 ευρώ(κάπου το είχε αναφέρει μια κοπέλα αλλά δεν ξέρω αν το κατάλαβα σωστα)&θα πάρουν άλλα τόσα απο τον ΕΟΠΠΥ ή δεν πληρώνω τιποτα στο μαιευτήριο παρα μόνο τον γιατρό μου?

v4NQp2.png

wZnWp2.png

Οι τιμές είναι στο site http://www.reamaternity.gr/files/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82%2023.01.12.pdf.

Λόγω ΕΟΠΥΥ, αφαιρείς από αυτές τις τιμές 900? αν μείνεις σε 3κλινο και 200-300? σε κάθε άλλο δωμάτιο.

Επίσης φάρμακα που θα χρειαστείς μετά, είναι 200-300? για καισαρική και περιπου 100? για φυσιολογικό. Εξαρτάται από τον γιατρό σου και τί θα σου δώσει.

Επίσης προαιρετικές εξετάσεις νεογνού (όραση, ακοή, υπέρηχο ισχύων) τις χρεώνουν 250?. Τις 2 πρώτες θα τις κάνει και ο παιδίατρός σου έτσι κι αλλιώς και υπέρηχο ισχύων αν κάνεις μόνη σου εξωτερικα, κοστίζει γύρω στα 50?.

Αυτά μου είπαν αλλά λίγο μπερδεμένα, χωρίς κάποιο επίσημο χαρτί, παρά τον τιμοκατάλογο που έβαλα παραπάνω από το site τους.

Πάντως και στο ΛΗΤΩ που γέννησα πριν 3 χρόνια, τα ίδια είχα. Ένας τυπικός τιμοκατάλογος και πολλά extra στο περίπου προφορικά.

Αυτή την φορά επιλέξαμε ΡΕΑ, μόνο και μόνο επειδή είναι καινούριο και όχι στα κακά χάλια που είναι όλα τα υπόλοιπα.

Οι τιμές είναι στο site http://www.reamaternity.gr/files/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82%2023.01.12.pdf.

Λόγω ΕΟΠΥΥ, αφαιρείς από αυτές τις τιμές 900? αν μείνεις σε 3κλινο και 200-300? σε κάθε άλλο δωμάτιο.

Επίσης φάρμακα που θα χρειαστείς μετά, είναι 200-300? για καισαρική και περιπου 100? για φυσιολογικό. Εξαρτάται από τον γιατρό σου και τί θα σου δώσει.

Επίσης προαιρετικές εξετάσεις νεογνού (όραση, ακοή, υπέρηχο ισχύων) τις χρεώνουν 250?. Τις 2 πρώτες θα τις κάνει και ο παιδίατρός σου έτσι κι αλλιώς και υπέρηχο ισχύων αν κάνεις μόνη σου εξωτερικα, κοστίζει γύρω στα 50?.

Αυτά μου είπαν αλλά λίγο μπερδεμένα, χωρίς κάποιο επίσημο χαρτί, παρά τον τιμοκατάλογο που έβαλα παραπάνω από το site τους.

Πάντως και στο ΛΗΤΩ που γέννησα πριν 3 χρόνια, τα ίδια είχα. Ένας τυπικός τιμοκατάλογος και πολλά extra στο περίπου προφορικά.

Αυτή την φορά επιλέξαμε ΡΕΑ, μόνο και μόνο επειδή είναι καινούριο και όχι στα κακά χάλια που είναι όλα τα υπόλοιπα.

εγω που ειχα μιλησει μαζι τους δεν μου ειπαν για εξτρα φαρμακα σε καισαρικη...μου ειπαν οτι ειναι ολα στο πακετο...και περσι που γεννησα εκει δεν πληρωσα τιποτα παραπανω απο αυτα που ελεγε ο τιμοκαταλογος

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή με το συγκεκριμένο θέμα την πάτησα και στο ΛΗΤΩ, ρώτησα πολύ εκτενώς για το θέμα των φαρμάκων μετά τον τοκετό.

Δυστυχώς, αν δεν ρωτούσα δεν λένε τίποτα. Απλά, σε σχέση με πέρσι, δεν σου χρεώνουν όλο το κουτί, αλλά την δόση!

Καλημέρα&καλό μήνα κοριτσάκια!απ'όσο ξέρω τα φάρμακα δεν τα χρεώνουν πλέον βέβαια δεν βάζω&το χέρι μου στην φωτιά αλλά έχει αναφερθεί&σε άλλα post,οτι είναι πλέον μέσα στο πακέτο&τα πληρώνει το ταμείο μας.

v4NQp2.png

wZnWp2.png

Δλδ για να το εμπεδώσω εγώ γεννάω με καισαρική οπότε απ'τα 1580 ευρώ σύν 13%ΦΠΑ του 3κλινου αφαιρώ 900&πληρώνω 885.4 σύν τον γιατρό μου?συγγνώμη αν σας κουράζω αλλά μου φαίνονται πολύ λίγα βρε κορίτσια...

v4NQp2.png

wZnWp2.png

ΡΕΑ

3ΚΛΙΝΟ: ΦΤ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΦΠΑ 904 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΕΣ

2KΛΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ: ΦΤ 4 ΝΥΧΤΕΣ 1808 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ ΤΕΛΙΚΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (Εκτός απο τις προαιρετικες για τα 45 νοσηματα και τις μετρησεις που κοστίζουν 250 ευρω)

επίσης γνωστή μου που μολις εκανε καισαρικη στο ΡΕΑ και βγηκε την περασμενη εβδομαδα εδωσε μονο τα 904 ευρω. συμπεριλαμβανονται φαρμακα, αντιβιωσεις κλπ, εκτος απο τις εξτρα εξετασεις του μωρου που κανουν 250 ευρω συνολικα (μετρησεις ισχυου, 45 νοσηματα κλπ).μονη της η εξεταση για τα 45 νοσηματα κανει 120 ευρω.

δηλαδη 4 διανυκτερευσεις ειτε τις κανεις με ΦΤ ειτε με καισαρικη θα πληρωσεις 904 ευρω. (για οσες ειναι στον ΕΟΠΥΥ)

Αυτα ισχύουν ξεκάθαρα στο ΡΕΑ μέχρι στιγμής.

vjD4p3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα σε ολες!ηθελα να μοιραστω μαζι τις πολυ ασχημες εντυπωσεις που μου αφησε η γεννηση του μπεμπη μας στο ρεα πριν 11 ημερες..ο τοκετος -αν και ξαφνικη καισαρικη λογω μειωσης των παλμων του μικρου στους 32-πηγε πολυ καλα δοξα το θεο.το προσωπικο στο χειρουργειο και στην αναληψη παρα πολυ καλο,ιδιως ο αναισθησιολογος εκπληκτικος!μου συμπαρασταθηκε περισσοτερο κι απο τον γιατρο μου.οσον αφορα τωρα στο δωματιο..οι μαιες απαραδεκτες!καμια εξυπηρετηση,καμια βοηθεια απολυτως με τον θηλασμο..την 3η μερα ο μικρος εκανε πυρετο λογω ελλειψης υγρων και δεν ειχαμε καμια ενημερωση,μας φανηκε ζεστος ο μικρος και ρωτησαμε εμεις τι συμβαινει!να σας πω επισης οτι το προηγουμενο βραδυ ο μικρος ειχε δεκατα και δεν με ενημερωσε κανενας απλα συνεχισαν να μου τον φερνουν συνεχεια για θηλασμο,ο μικρος εκλαιγε απαρηγορητος κι εγω επισης γιατι νομιζα οτι εκανα κατι λαθος.ζητησα τα ξημερωματα 15ml συμπληρωμα μετα απο πολλες ωρες θηλασμου και πληγωμενες θηλες για να καταλαβω τι φταιει και η απαντηση της μαιας ηταν "το παιδι ειναι 3700,ειναι λογικο να χρειαζεται τοση ωρα στο στηθος¨κι εφυγε.με αποτελεσμα να μην φτανει του μικρου το γαλα μου και να φτασουμε στον πυρετο..οταν πηγε ο αντρας μου το επομενο μεσημερι να ρωτησει πολυ ευγενικα αν εχουμε κανενα νεο για την κατασταση του μικρου μια συγκεκριμενη μαια μονο που δεν τον εβρισε..σιγουρα δεν θα ειναι ολες οι κοπελες ετσι αλλα τουλαχιστον στον 4ο που ημουν εγω ηταν απογοητευτικα..και οι αλλες κοπελες που ειμασταν στο δωματιο ειχαν τα ιδια παραπονα.χιλιες φορες να πηγαινα σε δημοσιο,καλυτερη συμπεριφορα θα ειχαν..τι να σας πω..αλλιως φανταζομουν τις μερες μου στο μαιευτηριο..

καλημερα σε ολες!ηθελα να μοιραστω μαζι τις πολυ ασχημες εντυπωσεις που μου αφησε η γεννηση του μπεμπη μας στο ρεα πριν 11 ημερες..ο τοκετος -αν και ξαφνικη καισαρικη λογω μειωσης των παλμων του μικρου στους 32-πηγε πολυ καλα δοξα το θεο.το προσωπικο στο χειρουργειο και στην αναληψη παρα πολυ καλο,ιδιως ο αναισθησιολογος εκπληκτικος!μου συμπαρασταθηκε περισσοτερο κι απο τον γιατρο μου.οσον αφορα τωρα στο δωματιο..οι μαιες απαραδεκτες!καμια εξυπηρετηση,καμια βοηθεια απολυτως με τον θηλασμο..την 3η μερα ο μικρος εκανε πυρετο λογω ελλειψης υγρων και δεν ειχαμε καμια ενημερωση,μας φανηκε ζεστος ο μικρος και ρωτησαμε εμεις τι συμβαινει!να σας πω επισης οτι το προηγουμενο βραδυ ο μικρος ειχε δεκατα και δεν με ενημερωσε κανενας απλα συνεχισαν να μου τον φερνουν συνεχεια για θηλασμο,ο μικρος εκλαιγε απαρηγορητος κι εγω επισης γιατι νομιζα οτι εκανα κατι λαθος.ζητησα τα ξημερωματα 15ml συμπληρωμα μετα απο πολλες ωρες θηλασμου και πληγωμενες θηλες για να καταλαβω τι φταιει και η απαντηση της μαιας ηταν "το παιδι ειναι 3700,ειναι λογικο να χρειαζεται τοση ωρα στο στηθος¨κι εφυγε.με αποτελεσμα να μην φτανει του μικρου το γαλα μου και να φτασουμε στον πυρετο..οταν πηγε ο αντρας μου το επομενο μεσημερι να ρωτησει πολυ ευγενικα αν εχουμε κανενα νεο για την κατασταση του μικρου μια συγκεκριμενη μαια μονο που δεν τον εβρισε..σιγουρα δεν θα ειναι ολες οι κοπελες ετσι αλλα τουλαχιστον στον 4ο που ημουν εγω ηταν απογοητευτικα..και οι αλλες κοπελες που ειμασταν στο δωματιο ειχαν τα ιδια παραπονα.χιλιες φορες να πηγαινα σε δημοσιο,καλυτερη συμπεριφορα θα ειχαν..τι να σας πω..αλλιως φανταζομουν τις μερες μου στο μαιευτηριο..

Λυπάμαι που περάσατε έτσι,ελπίζω τουλάχιστον τώρα να είναι καλά το μωρό!Και να σας ζήσει φυσικά..Και εγώ στον 4ο ήμουνα ενώ η κουνιάδα μου 1,5 μήνα μετά στον 5ο εντελώς διαφορετική νοοτροπία..Και είχαμε τον ίδιο γιατρό σκέψου!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

τι να πω? κ γω στο ρεα θα γεννησω κ βλεπω οτι καποιες μαιες ειναι πολυ καλες κ καποιες αλλες στον κοσμο τους.....ελπιζω να τυχω σε καλες!αλλα ειναι απαραδεκτο να μην εχουν γνωσεις θηλασμου....η τουλαχιστον να μην βοηθανε....κ δεν παμε κ τσαμπα εκει..τοσα λεφτα θα παρουν...μας περισσευουν????κ δεν ζηταμε πολυτελειες...το αυτονοητο.....

κι εμεις για καλυτερα πηγαμε εκει ,δεν μας περισσευαν τα χρηματα..δυστυχως ομως..η παιδιατρος που ηρθε χθες για τον μικρο μας ειπε οτι εχει ακουσει κι εκεινη πολλα παραπονα για το ρεα.κριμα..

λυπαμαι πολυ για την περιπετεια σας ελπιζω ολα να ειναι ενταξει τωρα με το μωρο σας.κι εγω στο ρεα γεννησα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.ημουν στον 3ο.να σας πω τι εκανα.τσεκαρα 2-3 που δεν μ'αρεσε η φατσα τους (οχι οτι μου εκαναν κατι απλα κατι δεν μου αρεσε εμενα)και φωναζα αλλες που ηταν μια χαρα.παντως δεν εχω κανενα παραπονο ο,τι και να ζητησα ή να ρωτησα 'δασκαλεμενη ' και απο το φορουμ ηταν ολες εκει κ με βοηθησαν.ειδικα μια συγκεκριμενη ηταν αψογη και στο τελος που ηθελε ο αντρας μου να της δωσει 10 Ευρω ετσι που ασχοληθηκε περισσοτερο με μενα και τη μπεμπα μου ουτε που τα δεχτηκε.

κοριτσια μου ακριβως επειδη πληρωνετε να εχετε και απαιτησεις.αν καποια δεν σας φερθει οπως πρεπει υπαρχει και η προισταμενη την οποια μπορειτε να φωναξετε και να κανετε τα παραπονα σας.μην το καταπινετε

κορίτσια αληθεύει ότι στο ρεα τα μωρακια τα πάνε συχνά στο παιδιατρικό για έλεγχο κτλ;;;δεν ξέρω αλλά μένω κοντά στο ρεα και ο γιατρός μου ξεγεννάει εκεί άρα το σκέφτομαι.πάντως εαν γνωρίζετε ενημερώστε με για την πολιτική τους.οι νοσοκομες καλές είναι;;;;

κορίτσια αληθεύει ότι στο ρεα τα μωρακια τα πάνε συχνά στο παιδιατρικό για έλεγχο κτλ;;;δεν ξέρω αλλά μένω κοντά στο ρεα και ο γιατρός μου ξεγεννάει εκεί άρα το σκέφτομαι.πάντως εαν γνωρίζετε ενημερώστε με για την πολιτική τους.οι νοσοκομες καλές είναι;;;;

antigonimeta

gennisa prin 10 meres sto rea kai den exw to paramikro parapono!!!!

ta mwrakia ta blepei ka8e mera paidiatros kai oi maies einai oles apisteytes!!!!! To faghto einai 3enodoxeiou kai oi times poly logikes!!!! emeis mazi me vlastokytara kai kati extra e3etaseis gia to mwro plhrwsame 1300? οτι θελεις να μαθεισ παραπανω ρωτα με!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΨΑΧΝΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ Η ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Η ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.....:-D

lenia13 να σου ζήσει το μωρό σου!!!καλό σαραντισμό!!κ εγώ εκεί θα γεννήσω τον Αύγουστο κ έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα! ελπίζω τα δυσάρεστα να είναι εξαιρέσεις!θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ζήτησες αποκλειστικό θηλασμό και εάν ναι κάθε πότε σου έφερναν το παιδάκι ή εάν το είχες μαζί σου στο δωμάτιο τύπου rooming-in? και πάλι να σου ζήσει!!:wink:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΨΑΧΝΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ Η ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Η ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.....:-D

Δεν ξερω αν σε βολευει αιγαλεω!!! Ειναι γυναικα καταπληκτικη!!! Μια γλυκα! αν ενδιαφερεσαι στειλε μου να σου πω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...