Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

Δυστυχως κοριτσια δεν ισχυει οτι στο δικλινο αφαιρεις τα 950 του επιδοματος πηρα σημερα στο λογιστηριο γιατι και εγω ειχα αποφασισει για δικλινο και μου εδωσαν ακριβως τις ιδιες τιμες που ισχυαν και πριν μια εβδομαδα και οταν τους ειπα πως γινεται αυτο αφου θα παρουν και τα 950 ευρω του επιδοματος μου ειπαν πως δεν θα χρεωσουν τιποτα παραπανω σε φαρμακα και εξετασεις κλπ.. Και στο τελος μου ειπε πως αν θελω εχω την δυνατοτητα να παω σε τρικλινο με 800 ευρω . Εχω νευριασει πολυ μεγαλη κοροιδια και κρατανε το επιδομα και πληρωνουμε το ιδιο:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω ρε παιδια εγω απο το λογιστηριο και τη συμπεριφορα των υπαλληλων λογιστηριου που καθε αλλο παρα κατατοπιστικοι και ευγενικοι δεν ειναι αρχιζω να σκεφτομαι και το Ιασω που ειχα βαλει Χ μεχρι σημερα. Τι να πω. Ολα μετρανε.

Όλα είναι μια ιδέα...

Δυστυχως κοριτσια δεν ισχυει οτι στο δικλινο αφαιρεις τα 950 του επιδοματος πηρα σημερα στο λογιστηριο γιατι και εγω ειχα αποφασισει για δικλινο και μου εδωσαν ακριβως τις ιδιες τιμες που ισχυαν και πριν μια εβδομαδα και οταν τους ειπα πως γινεται αυτο αφου θα παρουν και τα 950 ευρω του επιδοματος μου ειπαν πως δεν θα χρεωσουν τιποτα παραπανω σε φαρμακα και εξετασεις κλπ.. Και στο τελος μου ειπε πως αν θελω εχω την δυνατοτητα να παω σε τρικλινο με 800 ευρω . Εχω νευριασει πολυ μεγαλη κοροιδια και κρατανε το επιδομα και πληρωνουμε το ιδιο:rolleyes:

Καλήσπέρα!!!με μπέρδεψες!!!εγώ όταν ρώτησα για 3κλινο με φυσιολογικό, μου είπα πωσ θα δώσω 790(με τον ΦΠΑ) και τέλος,χωρίς να χρεωθούν τα φάρμακα και οι εξετάσεις μιας και είναι ήδη μέσα στην τιμή- σε παλαιότερη ανάρτηση κάποια κοπελιά το έχει γράψει πολύ αναλυτικά.Λογικά δεν ισχύει κάτι ανάλογο δεν ισχύει και στα υπόλοιπα?

Το θαύμα της ζωής βρίσκεται μέσα μας...

Καλα τα λες στο τρικλινο πληρωνεις περιπου 800 ευρω με εοπυυ, στο δικλινο ομως οι τιμες παραμενουν ως εχουν δηλαδη το οικονομικο νομιζω 1800 χωρις ΦΠΑ και το κανονικο 2100 χωρις ΦΠΑ οτι ισχυε και πριν μια εβδομαδα με την διαφορα οτι τωρα δεν δικαιουμαστε και το επιδομα τοκετου πλεον τα 900 ευρω δηλ που τα παιρνει το μαιευτηριο αφου ειναι συμβεβλημενο αλλα εσενα στα κοβει μονο στο τρικλινο και οχι στις παραπανω θεσεις

Διαφημίσεις

Καλα τα λες στο τρικλινο πληρωνεις περιπου 800 ευρω με εοπυυ, στο δικλινο ομως οι τιμες παραμενουν ως εχουν δηλαδη το οικονομικο νομιζω 1800 χωρις ΦΠΑ και το κανονικο 2100 χωρις ΦΠΑ οτι ισχυε και πριν μια εβδομαδα με την διαφορα οτι τωρα δεν δικαιουμαστε και το επιδομα τοκετου πλεον τα 900 ευρω δηλ που τα παιρνει το μαιευτηριο αφου ειναι συμβεβλημενο αλλα εσενα στα κοβει μονο στο τρικλινο και οχι στις παραπανω θεσεις

Μα πώς γίνεται αυτό; Έστειλα μαιλ και στο Ρέα και στο Ιασώ και μου απάντησαν (και αμέσως) μόνο από το Ιασώ. Εκεί είχαν τιμές με ταμείο για όλα τα δωμάτια... Από Δευτέρα θα τους πάρω κι εγώ τηλέφωνο, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να τα έχουν κάπου γραμμένα όλα, να ξεμπερδεύουμε κι εμείς...

και ομως δυστυχως γινεται εμενα ο γυναικολογος μου ειναι μονο στο ΡΕΑ αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να παω εκει μετα απο αυτα που μου ειπαν σημερα και ειμαι ηδη στην 34η εβδομαδα , αν παρεις αυριο πρωι στο λογιστηριο πιστευω οτι θα σου πουνε αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι πηρα 2 φορες σημερα να το διευκρινισω και κοντεψα να γεννησω απο τα νευρα μου

Μα πώς γίνεται αυτό; Έστειλα μαιλ και στο Ρέα και στο Ιασώ και μου απάντησαν (και αμέσως) μόνο από το Ιασώ. Εκεί είχαν τιμές με ταμείο για όλα τα δωμάτια... Από Δευτέρα θα τους πάρω κι εγώ τηλέφωνο, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να τα έχουν κάπου γραμμένα όλα, να ξεμπερδεύουμε κι εμείς...

αν σου είναι εύκολο μπορείς να γράψεις τις τιμές που σου έστειλαν από το Ιασώ?Όχι τίποτε άλλο αλλά να δω που κυμαίνονται και να τις συγκρίνω! σε ευχαριστώ!

Τότε γιατί να πάρει το νοσοκομείο το επίδομα και όχι εσυ αφού οι τιμές παραμένουν ίδιες????είναι πολλά τα 900 το επιδόματος για να τους χαριστούν!

την ιδια ακριβως απορια ειχα και εγω Ευγενια αλλα δεν πηρα απαντηση. Επισης να πω για οσες κοπελες τις ενδιαφερει οτι το Ρεα διαφημιζε οτι κανει εκπτωση 30% στις αναβαθμισμενες θεσεις (δικλινο και πανω) σε περιπτωση τριτου τοκετου μεχρι πριν μια εβδομαδα που πηγα να κανω doppler και ρωτησα στο λογιστηριο ισχυε κανονικα αυτο το 30%, σημερα εκτος των αλλων ρωτησα και γιαυτο και μου ειπαν οτι δεν ισχυει και οταν ρωτησα γιατι αφου πριν μια εβδομαδα ισχυε μου απαντησε οτι πριν μια εβδομαδα δεν ειχαν μπει στον εοπυυ και οτι απο τοτε που μπηκαν δεν ισχυει. Τωρα τι σχεση εχει αυτη η εκπτωση με τον εοπυυ ιδεα δεν εχω παντως ειμαι απογοητευμενη

Διαφημίσεις

ΟΚ, τωρα τα πηρα κ εγω....αφου κρατανε το επιδομα, γιατι να μην πληρωσω τη διαφορα για το δικλινο...και θα πρεπει-αν το επιλεξω---να κρατηθει κ το επιδομα κ να το πληρωσω ολο!!!900ευρω δεν ειναι ουτε ενας μισθος πλεον για να χαριστει ετσι!!!ελεος!!!!!η εκμεταλευση στο μεγαλειο της! κ εμενα εκει ειναι ο γιατρος μου κ λογω γιατρου παω εκει...το ιασω με εοπυυ ποσο παει τρικλινο κ δικλινο ξερει καμια κοπελα?

Ασε ΣΤΕΛΛΙ εγω τα εχω παρει ασχημα απο το πρωι πηρα και τον γιατρο μου και εκανα φασαρια και μου ειπε οτι θα ενημερωθει και την Δευτερα που εχουμε ραντεβου θα μου πει. Εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι να παρω αυριο στο λογιστηριο παλι και να τους πω οτι δεν θελω να μπω με εοπυυ αλλα ιδιωτικα να πληρωσω οσο ειναι το δικλινο και μετα να παρω μονη μου το επιδομα, αραγε αυτο θα γινεται?

δεν ξερω αληθεια...κ γω εχω κ μια ασφαλεια που πληρωνω εδω και 6χρονια κκαλυπτει ολη τη γεννα κ μιση αμοιβη γιατρου κ υπολογιζα οτι αν εδινα κανα 3000ε --γεννα κ γιατρο---θα μου τα εδινε πισω η ασφαλεια...τωρα αν παω με εοπυυ κ πληρωσω μονο για τη γεννα σε 3 κλινο 700ε αυτα θα μου δωσει η ασφαλιστικη!!!κ χαμενη θα βγω εγω που εν θα κανω αποσβεση τα λεφτα που εχω δωσει τοσα χρονια--γιατι εδινα 500-600ε το χρονο!!!κερδισμενη θα βγει η ασφαλιστικη που θα μου δωσει 700ε για τη γεννα κ τη μιση αμοιβη του γιατρου....μπαχαλο ειλικρινα!!!!καλα, εγω με το καλο γενναω αρχες αυγουστου,,,,με βλεπω καποια στιγμη να πηγαινω εκει με τον αντρα μου να τα πουμε απο κοντα γιατι απο το τηλεφωνο δεν θα βγαλουμε ακρη!!!

Ασε ΣΤΕΛΛΙ εγω τα εχω παρει ασχημα απο το πρωι πηρα και τον γιατρο μου και εκανα φασαρια και μου ειπε οτι θα ενημερωθει και την Δευτερα που εχουμε ραντεβου θα μου πει. Εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι να παρω αυριο στο λογιστηριο παλι και να τους πω οτι δεν θελω να μπω με εοπυυ αλλα ιδιωτικα να πληρωσω οσο ειναι το δικλινο και μετα να παρω μονη μου το επιδομα, αραγε αυτο θα γινεται?

σωστο!!!!!!!!!!!!!! αχ για μαθε αν γινεται!!!!!! κοριτσια ενα εχω να πω... ΑΠΑΤΗ!!! κ μεχρι τωρα εξυμνουσα το ΡΕΑ σαν το πιο ωραιο κ πιο οικονομικο.:mad:

αν σου είναι εύκολο μπορείς να γράψεις τις τιμές που σου έστειλαν από το Ιασώ?Όχι τίποτε άλλο αλλά να δω που κυμαίνονται και να τις συγκρίνω! σε ευχαριστώ!

Tώρα που ξανακοιτάω τις τιμές δεν είμαι σίγουρη ότι ισχύει αυτό που είπα, είχα κοιτάξει μόνο τα τρίκλινα καλά, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο ακριβά τα υπόλοιπα δωμάτια χωρίς ταμείο (αν κάνω λάθος μην με βρίσεις... δεν θυμάμαι πια).

Έστειλα μαιλ στο Ιασώ ζητώντας τιμοκατάλογο, με ρώτησαν με ποιο ταμείο είμαι συμβεβλημένη και μου έστειλαν τα εξής (τιμές χωρίς φπα και οι οποίες δεν επιδέχονται εκπτώσεις με αμοιβή αναισθησιολόγου)

Τρίκλινο:

ΦΤ. τρεις μέρες = 850

ΦΤ. τέσσερις μέρες = 950

ΚΤ. τέσσερις μέρες = 950

(ημερήσιο νοσήλιο 100 ευρώ)

Τρίκλινο superior:

ΦΤ. τρεις μέρες = 1050

ΦΤ. τέσσερις μέρες = 1200

ΚΤ. τέσσερις μέρες = 1200

(ημερήσιο νοσήλιο 150 ευρώ)

Δίκλινο:

ΦΤ. τρεις μέρες = 1550

ΦΤ. τέσσερις μέρες = 1750

ΚΤ. τέσσερις μέρες = 1750

(ημερήσιο νοσήλιο 250 ευρώ)

Δίκλινο superior:

ΦΤ. τρεις μέρες = 2350

ΦΤ. τέσσερις μέρες = 2650

ΚΤ. τέσσερις μέρες = 2650

(ημερήσιο νοσήλιο 300 ευρώ)

Μονόκλινο:

ΦΤ. τρεις μέρες = 3550

ΦΤ. τέσσερις μέρες = 4050

ΚΤ. τέσσερις μέρες = 4050

(ημερήσιο νοσήλιο 500 ευρώ)

Έχει και λουξ και σουίτα, αλλά πονάνε τα ματάκια μου και μόνο που βλέπουν τις τιμές. Αν έκανα λάθος, συγχωρήστε με, ήταν η εντύπωση που μου έμεινε... Πάντως την τελευταία φορά που γέννησα στο Ιασώ είχα ζητήσει εξάκλινο και με είχαν βάλει σε τρίκλινο και είχα πληρώσει νομίζω 2000 και κάτι. Αν έκανα λάθος για τις υπόλοιπες θέσεις πείτε μου το γιατί το μυαλό μου πια αδυνατεί να λειτουργήσει...

Εμένα ο γιατρός μου είναι και στα δύο, οπότε μπορώ να διαλέξω. Πάντως όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, δεν καταλαβαίνω την όλη λογική αυτής της σύμβασης με τα ταμεία. Απλώς το επίδομα αφαιρείται από τον λογαριασμό ή ό,τι και να μας τύχει έχουμε καλύτερη τιμολόγηση ή δεν χρεωνόμαστε σε καμία περίπτωση τίποτα από τα έκτακτα. Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσω...

Διαφημίσεις

μόλις πήρα τηλ το ρέα..λοιπόν η κ.τ. σε οικονομικό τρίκλινο πάει 904 ευρώ..δεν μου είπαν για έξτρα χρεώσεις κλπ..αν πάρει δλδ και ο γιατρός μου γύρω στα 1800 με 2000 αναλογικά, πάμε γύρω στις 3000 ..θα πάρω 1500 από την ασφαλιστική μου, άρα 1500 ..νομίζω είναι πολύ καλά..

• 2 εβδομάδες μετά...

Το Ρέα γιατί έχει ακόμα στο site του τις αρχικές του τιμές?κανονικά δεν θα έπρεπε να ενημερώνει οτι έχει μπει στον ΕΟΠΠΥ?οταν έκανε τις εκπτώσεις λόγω γενεθλίων το πρώτο που σου έβγαζε ηταν οι τιμές.

v4NQp2.png

wZnWp2.png

Τι ζητανε ρε κοριτσια 1800 κ 2000 τοκετο αλλοι ε οχι οι μισθοι επεσαν αρα πρεπει βα κοψουν κ αυτοι.ευτυχως ο δικος μου παιρνει 1100 ε τοκετο κ στο ρεα κ στο λητω

ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει¨: το επιδομα των 900ε περιπου ειναι επιδομα κυησης κ λοχειας? γιατι πηγα σημερα στο ικα κ ρωτησα κ μου ειπαν οτι τις 56μεερες πριν την πητ που δικαιουμαι επιδομα κυησης μου τις πληρωνει κανονικα το ικα αλλα θελουν λογαριασμο τραπεζης....αρα πως τα παιρνει κατευθειαν το μαιευτηριο? ή μου τα βαζουν κ μετα τα δινω εγω? ή αλλο ειναι το επιδομα που παει στο μαιευτηριο?????

Καλημέρα.

Σκέφτομαι να γεννήσω κι εγώ στο ΡΕΑ, αφού είναι το πιο φθηνό από τα ιδιωτικά. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τις αμοιβές που ζητάνε οι γιατροί στο ΡΕΑ. Είναι ανάλογες του μαιευτηρίου? Επίσης, έχετε κάποιον καλό γιατρό να μου προτείνετε? Αν ναι, πείτε μου και την αμοιβή του.

Σας ευχαριστώ πολύ.

ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει¨: το επιδομα των 900ε περιπου ειναι επιδομα κυησης κ λοχειας? γιατι πηγα σημερα στο ικα κ ρωτησα κ μου ειπαν οτι τις 56μεερες πριν την πητ που δικαιουμαι επιδομα κυησης μου τις πληρωνει κανονικα το ικα αλλα θελουν λογαριασμο τραπεζης....αρα πως τα παιρνει κατευθειαν το μαιευτηριο? ή μου τα βαζουν κ μετα τα δινω εγω? ή αλλο ειναι το επιδομα που παει στο μαιευτηριο?????

1)Επίδομα κυοφορίας: αφορά τις 56μέρες πρίν τον τοκετό και εξαρτάται από την μισθοδοσία σου - το παίρνεις πριν γεννήσεις και όταν σταματήσεις να δουλεύεις - κατάθεση σε τράπεζα.

2)Επίδομα τοκετού: τα 900? που λες όταν γεννήσεις - αν γεννήσεις σε συμβεβλημένο μαιευτήριο με τον ΕΟΠΠΥ το παίρνει κατ'ευθείαν το μαιευτήριο, αν όχι το παίρνεις εσύ.

3)Επίδομα λοχείας: αφορά τις 63μέρες μετά τον τοκετό και εξαρτάται από την μισθοδοσία σου - το παίρνεις μετά την γέννα και αφού τους πας ληξιαρχική πράξη - κατάθεση σε τράπεζα.

;)

Καλημέρα.

Σκέφτομαι να γεννήσω κι εγώ στο ΡΕΑ, αφού είναι το πιο φθηνό από τα ιδιωτικά. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τις αμοιβές που ζητάνε οι γιατροί στο ΡΕΑ. Είναι ανάλογες του μαιευτηρίου? Επίσης, έχετε κάποιον καλό γιατρό να μου προτείνετε? Αν ναι, πείτε μου και την αμοιβή του.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με το καλό να έρθει το μωρό σου!και εγώ στο ΡΕΑ θα γεννήσω και έχω την εντύπωση πως η αμοιβή του γιατρού είναι άσχετη με το νοσοκομείο!ο δικός μου γιατρός μας είπε κάτι λιγότερο από 1500 -και να αναφέρω πως από την πρώτη στιγμή μέχρι και που θα γεννήσω ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν μου έχει πάρει και δεν θα πάρει επίσκεψη στο ιατρείο διότι από μόνος του κατανοεί πως οι καιροί είναι ζόρικοι και πλέον το να κάνεις παιδί είναι άθλος με όλα αυτ'α που συμβαίνουν (μιλάω για το κλασσικό 50ευράκι που πέφτει κάθε μήνα κ από τον 8ο και μετά πληθαίνουν οι επισκέψεις,όπως έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες που πηγαίνουν στον γιατρό τους)...Τον εμπιστεύομαι και ήταν δίπλα μου στην αρχή της εγκυμοσύνης μου με πολύ βαρβάτη αποκόλληση και σαν άνθρωπος αλλά και σαν επιστήμονας!οπότε αν θες μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία του σε πμ!:)

Ευγενία, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Περιμένω πμ με τα στοιχεία του γιατρού. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ και συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Με το καλό και το δικό σου μωράκι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...