Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

Oνειρακι μπορεις να μου στειλεις σε πμ το ονομα και το τηλ της συμβουλου ? Θα την χρειαστω σιγουρα αφου θελω πολυ να θηλασω τα διδυμα και κανεις δεν ειναι πολυ ενθαρρυντικος προς αυτη την κατευθυνση στο περιβαλλον μου !

Όσο για το θέμα του θηλασμού αν χρειαστείς βοήθεια έχω το τηλέφωνο μίας συμβούλου θηλασμού πολύ καλή που με βοήθησε πάρα πολύ πρόσφατα που αντιμετώπισα πρόβλημα με το στήθος μου.[/color]

καλημέρα !!! και γω στο Ρέα θα γεννήσω έως τέλος Μαρτίου.. η σύμβουλος σε βοήθησε από το μαιευτήριο ήρθε να σε βρεί εκεί ?? αν είσαι πραγματί ευχαριστιμένη όπως λες παραπάνω και πρόκειτε για συνεργάσιμο άτομο σε παρακαλώ πολύ στείλε μου πμ με τα στοιχεία της ψάχνω σύμβουλο θηλασμού αλλά δεν θέλω να πάρω υηλέφωνα όπου να ναι στην τύχη !!:oops:

σ'ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

JzE3p3.png

qzlPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα !!! και γω στο Ρέα θα γεννήσω έως τέλος Μαρτίου.. η σύμβουλος σε βοήθησε από το μαιευτήριο ήρθε να σε βρεί εκεί ?? αν είσαι πραγματί ευχαριστιμένη όπως λες παραπάνω και πρόκειτε για συνεργάσιμο άτομο σε παρακαλώ πολύ στείλε μου πμ με τα στοιχεία της ψάχνω σύμβουλο θηλασμού αλλά δεν θέλω να πάρω υηλέφωνα όπου να ναι στην τύχη !!

JzE3p3.png

qzlPp3.png

καλημέρα !!! και γω στο Ρέα θα γεννήσω έως τέλος Μαρτίου.. η σύμβουλος σε βοήθησε από το μαιευτήριο ήρθε να σε βρεί εκεί ?? αν είσαι πραγματί ευχαριστιμένη όπως λες παραπάνω και πρόκειτε για συνεργάσιμο άτομο σε παρακαλώ πολύ στείλε μου πμ με τα στοιχεία της ψάχνω σύμβουλο θηλασμού αλλά δεν θέλω να πάρω υηλέφωνα όπου να ναι στην τύχη !!

Σου έστειλα πμ:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Γνωρίζει καμία τον κύριο Βασίλειο Αναστασίου από ΡΕΑ? Θέλω πληροφορίες για το εάν είναι καλός γιατρός και υπέρ του φ.τ. Χίλια ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

H μαιευτική κλινική Ρέα καινοτόμος στο “rooming in” και θερμός υποστηρικτής του μητρικού θηλασμού αποτέλεσαν κριτήρια της επιλογής μου για την γέννηση του δεύτερου τέκνου. Κριτήρια που δεν θεωρούνται αυτονόητα για τα υπόλοιπα μαιευτήρια της χώρας! Η γέννα εκεί ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία , ένα όνειρο, μαζί και δώρο. Ήταν απόλαυση! Πέρα από κάθε προσδοκία εξαιρετικό. Το πρώτο μας παιδί είχε γεννηθεί πριν 2 χρόνια στη Scripps Clinic, La Holla στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και είχαμε μεγάλο άγχος για το πως θα εξελιχθεί ο τοκετός εδώ. Η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη..

Η επιλογή του γιατρού δεν προηγήθηκε του μαιευτηρίου. Αντιθέτως. Πρώτα επελέγει το μαιευτήριο και στη συνέχεια ο γιατρός. Ο κ.Κακαλέτρης Δημήτρης ήταν ο προσωπικός μας γιατρός που δεν διέψευσε την επιλογή μας. Η αντιμετώπιση που έδειξε καθʼ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – η έγκυος είναι υγιές άτομο και όχι ασθενής, οι χειρισμοί του την ώρα του τοκετού –φυσιολογικός που δεν κατέληξε σε καισαρική τομη, καθώς και η τιμολογιακή πολιτική του μας άφησαν μόνο καλές αναμνήσεις. Μακράν καλύτερες κι από αυτές του εξωτερικού!

Όσον αφορά στην κλινική, η αίθουσα ωδινών/τοκετού χωρίζεται σε ατομικά δωμάτια όπου δεν βλέπεις τις άλλες τίκτουσες και σχεδόν δεν τις ακούς, ενώ υπήρχε υπόκρουση κλασσικής μουσικής που αποφόρτιζε την ένταση της στιγμής. Το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν αρκούντως φιλικό και εξυπηρετικό στις δύσκολες αυτές στιγμές. Στην αίθουσα ανάνηψης η σχολαστικότητα ήταν σχεδόν ανυπόφορη! Προς όφελός μας φυσικά. Εκεί θήλασα για δεύτερη φορά το μωρό μας –είχα ήδη προλάβει να το κάνω και στο δωμάτιο τοκετού με το που βγήκε! Αδιανόητο για άλλα μαιευτήρια!

Τέλος, ο χώρος διαμόνης ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Τα δωμάτια φωτεινά και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της μόδας, η ποικιλία των γευμάτων σαν να βρισκόμαστε σε 5αστερο ξενοδοχείο με μεγάλες μερίδες, ενώ το προσωπικό γλυκύτατο. Από τους γιατρούς και τις μαίες μέχρι τις τραπεζοκόμες και τις καθαρίστριες. Όλοι με χαρούμενα πρόσωπα με γνώση και διάθεση για εξυπηρέτηση.

Παρόλο που ο χώρος δεν είναι το πρωτεύον σε τέτοιες περιπτώσεις το Ρέα τα έχει όλα και συμφέρει. Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές, το προσωπικό εμπειρότατο, ενώ δεν λείπουν τα απαραίτητα κριτήρια για τον τοκετό και την μετά την γέννα φροντίδα τόσο της μητέρας όσο και του βρέφους. Η επιλογή μας πήγε κόντρα και στην άποψη των γονέων και στα σχόλια των φίλων μας. Κανείς δεν μας το πρότεινε. Παραθέτω, λοιπόν, την άποψή μουπρος όφελος αυτών που ικανοποιούνται μόνο με το άριστο!

πολυ αισιοδοξο το μηνυμα σου!! κ γω στο ρεα θα γεννησω...το καλοκαιρι-εχω καιρο ακομα--σιγουρα δεν αναζητω 5στερο ξενοδοχειο αλλα εναν καλο καθαρο χωρο με ανθρωπους που να νοιαζονται κ να βοηθανε!!!ευχαριστουμε που παραθεσες την εμπειρια σου!! να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

Πολυ ενθαρρυντικα ολα αυτα Ελισαβετ! Σε ευχαριστουμε πολυ που μοιραστηκες την εμπειρια σου μαζι μας κ ευχομαι να εχω κι εγω κατι αντιστοιχο να σας διηγηθω σε εναν μηνα κ κατι!

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

κοριτσούδια καλησπέρα. αυτά που λέει η ελισάβετ ειναι πέρα για πέρα αλήθεια. εγώ γέννησα στις 27 μαίου εκει-παρεπιπτόντος να σου ζήσει το μωρό σου-και ήταν όπως τα περιγράφει. αφού ακόμα σκέφτομαι τις ημέρες που πέρασα στο μαιευτήριο. το θέμα όμως ήταν ότι πραγματικά ένιωθα ασφαλής, πολύ σημαντικό για εμένα. φιλιά!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια,καλησπερα.Γεννησα κι εγω στο ΡΕΑ τον Απριλιο τον πριγκηπακο μου.Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στην παραλαβη επιτοκων μεχρι την ημερα που πηραμε εξιτηριο και φυγαμε.Περασα Τελεια!!!Δικια μου μαια δεν ειχα αλλα καθισαν μαζι μου 2μαιες απο εκει σε ολη τη διαρκεια του τοκετου και η συνεισφορα τους ηταν απιστευτη!Ο αναισθησιολογος που μου εκανε την επισκληριδιο καταπληκτικος!Τα κοριτσια στον 4οροφο που νοσηλευτηκα απιθανα!Και το φαγητο πολυ καλο!Δεν εχω λογια κοριτσια,θα περασετε τελεια.Για μενα ηταν σαν να πηγα διακοπες.

Κορίτσια να κάνω μια χαζή ερώτηση... Κατα την διάρκεια της παραμονής σας στο μαιευτήριο πως πέρασαν οι μέρες; Δεν βαρεθήκατε; Θέλω να πω είχατε πάρει μαζί κανένα βιβλίο ή κάτι άλλο διότι όταν δεν έχεις το μωρό ή δεν είναι επισκεπτηριο δεν πλήττεις;

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Silent, έχει μονιτορ με touch screen οθόνη που έρχεται από το πλάι ακριβώς μπροστά σου, με internet, tv, radio και τηλέφωνο- με ανγνώριση κλήσης. Επίσης μπορείς να βάλεις το usb σου για ό,τι άλλο θέλεις. Γι αυτό είπα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Εγώ την πλοήγηση στο διαδίκτυο δεν την βαριέμαι ποτέ..

Επίσης αν έχεις το μωρό σου δίπλα δεν θέλεις όλη την ώρα να το χαζεύεις??!!

Α μπορείς να φέρεις και ταινίες/μουσική σε usb δηλαδή; Ωραία!!

Είχες rooming in Elisavet? Γέννησες φυσιολογικά; Εγώ το σκέφτομαι έντονα να έχω τον μπεμπουλη μαζί μου, το ήθελα κιόλας λόγω θηλασμού, αλλά επειδή δεν έχει γυρίσει ακόμα (είναι ισχιακό) και κάθε βδομάδα που περνάει η πιθανότητα της καισαρικής αυξάνεται, δεν ξέρω αν μετά την εγχείριση θα τα καταφέρνω με το μωρο.. Αν δεν τα καταφέρνω ένώ έχω ζητήσει rooming in μπορώ να ζητήσω να τον παίνουν τελικά;

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Α μπορείς να φέρεις και ταινίες/μουσική σε usb δηλαδή; Ωραία!!

Είχες rooming in Elisavet? Γέννησες φυσιολογικά; Εγώ το σκέφτομαι έντονα να έχω τον μπεμπουλη μαζί μου, το ήθελα κιόλας λόγω θηλασμού, αλλά επειδή δεν έχει γυρίσει ακόμα (είναι ισχιακό) και κάθε βδομάδα που περνάει η πιθανότητα της καισαρικής αυξάνεται, δεν ξέρω αν μετά την εγχείριση θα τα καταφέρνω με το μωρο.. Αν δεν τα καταφέρνω ένώ έχω ζητήσει rooming in μπορώ να ζητήσω να τον παίνουν τελικά;

Και εγώ με καισαρική γέννησα και είχα rooming in. Το πρώτο 24ωρο όμως κράτησαν το μωρό στην θερμοκοιτίδα για παρακολούθηση και δεν τον είχα καθόλου. Μετά τον είχα σχεδόν συνέχεια μαζί μου εκτός φυσικά από τις ώρες επισκεπτηρίου.Είχα όλες τις μέρες τη μαμά μου εκεί γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσα να τον σηκώνω από το πυρεξάκι εγώ (με δυσκολία σηκωνόμουν η ίδια από το κρεβάτι άλλωστε). Πάντως να το δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς!!;);)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Nαι φυσιολογικό τοκετό είχα! Εννοείται rooming in γτ ήθελα να το χαζεύω όλη την ώρα! να τον χορτάσω! Μην στεναχωριέσαι για το αν θα τα καταφέρεις! Εννοείται ότι θα τα καταφέρεις! κανείς δεν γεννιέται γονιός, αλλά γίνεται! Η ψυχολογία σου καθορίζει και τη συμπεριφορά σου. Όταν διάκεισαι θετικά απέναντι στην όλη κατάσταση, τότε όλα πάνε καλά. Ό,τι και να γίνει με το θέμα του τοκετού σκέψου ότι έχεις στα χέρια σου το μωράκι, ότι μια χαρά γάλα έχεις, ότι όλα είναι υπέροχα και εσύ θα είσαι ευτυχισμένη. Οποιαδήποτε ώρα μπορείς να το δώσεις το μωρό σου. Είναι πολύ ευέλικτο το σύστημα στο Ρεα. Εγώ δεν είπα ότι ήθελα rooming in γτ το θεώρησα αυτονόητο, κ όταν πήγαν να το πάρουν τους λέω: ε, που το πάτε το μωρό! και μια φορά που μου το άργησαν να το γυρίσουν από αλλαγή πάνας τις καλώ και λέω: καλά τι rooming in είναι αυτό, γτ δνν μου έχετε φέρει ακόμα το μωρό -και αμέσως προθυμοποιήθηκαν να το φέρουν. Είναι ευγενέστατες και γνωρίζουν ότι η μητέρα τις πρώτες στιγμές χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης και βοηθάνε πολύ! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά! Όσο για το Ρέα δν θα μπορεί να είναι καλύτερα!!!!!

καλημέρα κορίτσια , να σας ρωτήσω εσας που γεννήσατε στο ΡΕΑ με καισαρική κ επιλέξατε το οικονομικο τρίκλινο, ήταν αρκετες αυτεσ οι 3 ημέρες η χρειάστηκε να κατσετε και αλλο και πόσα χρήματα δώσατε? ευχαριστώ

καλημερα. πριν απο 20 μερες γεννησα το δευτερο κοριτσακι μου με κτ στο ρεα. ημουν σε οικονομικο τρικλινο αλλα βγηκα στις 4 διανυκτερευσεις διοτι η μικρη μου εκανε ικτερο.αλλα μια αλλη κοπελα που ημασταν μαζι στο δωματιο βγηκε στις 3 μερες ηταν μια χαρα και αυτη και το μωρο της, και αν δεν κανω λαθος πληρωσε γυρω στα 1900ευρω. παντως για το αν θα βγεις στις 3 η 4 μερες εξαρταται και απο τον γιατρο σου. μια αλλη κοπελα η γιατρος της δεν την αφηνε να βγει στις 3 μερες. εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το μαιευτηριο, απο το προσωπικο. ο αναισθησιολογος φοβερος. μακραν πολυ καλυτερη εμπειρια απο την πρωτη που γεννησα σε αλλο μαιευτηριο. σου ευχομαι με το καλο να υποδεχτεις το μπεμπακι σου!

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αμεση απάντηση σου! να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! και εγώ για τη δεύτερα γέννα πρόκειται, την πρώτη την ειχα κάνει στο Μητέρα και τώρα ο γιατρόσ μου είναι και στο Ρεα ! σε 10 μερες μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική και ακόμα δε ξέρω που να πάω! με προβληματίζει λίγο αυτο με τις 3 ημέρες αλλα θα δούμε! ευχαριστώ!

Nαι φυσιολογικό τοκετό είχα! Εννοείται rooming in γτ ήθελα να το χαζεύω όλη την ώρα! να τον χορτάσω! Μην στεναχωριέσαι για το αν θα τα καταφέρεις! Εννοείται ότι θα τα καταφέρεις! κανείς δεν γεννιέται γονιός, αλλά γίνεται! Η ψυχολογία σου καθορίζει και τη συμπεριφορά σου. Όταν διάκεισαι θετικά απέναντι στην όλη κατάσταση, τότε όλα πάνε καλά. Ό,τι και να γίνει με το θέμα του τοκετού σκέψου ότι έχεις στα χέρια σου το μωράκι, ότι μια χαρά γάλα έχεις, ότι όλα είναι υπέροχα και εσύ θα είσαι ευτυχισμένη. Οποιαδήποτε ώρα μπορείς να το δώσεις το μωρό σου. Είναι πολύ ευέλικτο το σύστημα στο Ρεα. Εγώ δεν είπα ότι ήθελα rooming in γτ το θεώρησα αυτονόητο, κ όταν πήγαν να το πάρουν τους λέω: ε, που το πάτε το μωρό! και μια φορά που μου το άργησαν να το γυρίσουν από αλλαγή πάνας τις καλώ και λέω: καλά τι rooming in είναι αυτό, γτ δνν μου έχετε φέρει ακόμα το μωρό -και αμέσως προθυμοποιήθηκαν να το φέρουν. Είναι ευγενέστατες και γνωρίζουν ότι η μητέρα τις πρώτες στιγμές χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης και βοηθάνε πολύ! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά! Όσο για το Ρέα δν θα μπορεί να είναι καλύτερα!!!!!

Το μόνο που φοβάμαι στο αν θα τα καταφέρω είναι στο θέμα της καισαρικής!!

Αν ζητήσεις rooming in σε βάζουν με κοπέλα που έχει ζητήσει κι αυτή; Ο άντρας σου ερχόταν μόνο στο επισκεπτήριο ή ήταν και κατα τη διάρκεια της ημέρας; (σας ζάλισα σορρυ:oops::D)

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Το μόνο που φοβάμαι στο αν θα τα καταφέρω είναι στο θέμα της καισαρικής!!

Αν ζητήσεις rooming in σε βάζουν με κοπέλα που έχει ζητήσει κι αυτή; Ο άντρας σου ερχόταν μόνο στο επισκεπτήριο ή ήταν και κατα τη διάρκεια της ημέρας; (σας ζάλισα σορρυ:oops::D)

Ναι στο δωμάτιο θα έχουν όλες rooming in. O άνδρας σου μπορεί να είναι εκεί όλη τη μέρα αλλά όχι τη νύχτα..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Silent, έχει μονιτορ με touch screen οθόνη που έρχεται από το πλάι ακριβώς μπροστά σου, με internet, tv, radio και τηλέφωνο- με ανγνώριση κλήσης. Επίσης μπορείς να βάλεις το usb σου για ό,τι άλλο θέλεις. Γι αυτό είπα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Εγώ την πλοήγηση στο διαδίκτυο δεν την βαριέμαι ποτέ..

Επίσης αν έχεις το μωρό σου δίπλα δεν θέλεις όλη την ώρα να το χαζεύεις??!!

Αυτο με το μονιτορ ισχυει και στα τρικλινα?Καθε κρεβατι δλδ εχει ενσωματωμενο δικο του μονιτορ?

Ναι όλα τα δωμάτια έχουν monitors! μπείτε και στο site του μαιευτηρίου: rea maternity. Είναι πολύ ενημερωμένο και σας δίνει μια εικόνα περί του μαιευτηρίου.

Με τη σειρά μου κι εγώ θέλω να πω πως χάρη στο ΡΕΑ, ο τοκετός ήταν για μένα και τον άντρα μου μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μας. Ακριβώς όπως τα περιγράφουν και άλλες κοπέλες, το μαιευτήριο αυτό διαθέτει εκτός από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξαιρετικό προσωπικό, έμπειρο (Εύη Γκόγκου στην παραλαβή για τοκετό σε ΥΠΕΡευχαριστώ, είσαι ένας Άγγελος!), φιλικό και χαμογελαστό. Τα δωμάτια & τα μπάνια; Με μία λέξη: Σουίτες 5αστερου ξενοδοχείου. Οι χώροι μέσα στο μαιευτήριο; Πεντακάθαροι, ευάεροι και ευήλιοι, πολύ σημαντικό όταν έχεις επισκεφτεί άλλα μαιευτήρια που είναι σκοτεινά και βρωμάνε τσιγαρίλα από την είσοδο.

Θεωρώ ότι μόνο το ΛΗΤΩ μπορεί να συγκριθεί με το ΡΕΑ γιατί προσφέρουν το αίσθημα του φιλικού και οικογενειακού και όχι του απρόσωπου και τεράστιου που σε κάνει να αισθάνεσαι πρόβατο προς σφαγή :shock:

Αν και ο μικρός μας πέρασε μία εβδομάδα στη ΜΕΝΝ λόγω του ότι γεννήθηκε στις 37 εβδόμάδες με Φ.Τ. αλλά με ταχύπνοια, μόνο τα καλύτερα έχω να πω μιας και τον φρόντισαν άψογα και θεωρώ ότι διαθέτουν ίσως την καλύτερη ΜΕΝΝ των ελληνικών μαιευτηρίων αυτή τη στιγμή (κα Αντωνία Χαρίτου top νεογνολόγος).

Και κάτι τελευταίο: στηρίζουν απόλυτα το μητρικό θηλασμό! :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...