Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ με καισαρική γέννησα αλλά ζήτησα rooming in και το έκανα..

Μπραβο σου που τα καταφερες!!Δυστυχως εγω ειχα να αντιμετωπισω και εναν αιματοκριτη πολυ χαμηλο,φαντασου βγηκα απο το μαιευτηριο με 25. Και εγω πιστευω οτι ειναι το καλυτερο να εισαι με το μωρακι!!ΝΑ σου ζησει!!

iU5Hp2.png

kittyme καλησπερα τελικα ποσο σου πηγε η καισαρικη σε 3κλινο στο ρεα?

Ολο το πακετο βγηκε 2.100 ευρω αν θυμαμαι καλα. Χρησιμοποιησα βεβαια και θηλαστρο αλλα και τα φαρμακα τα χρεωναν εξτρα!!

iU5Hp2.png

Ολο το πακετο βγηκε 2.100 ευρω αν θυμαμαι καλα. Χρησιμοποιησα βεβαια και θηλαστρο αλλα και τα φαρμακα τα χρεωναν εξτρα!!

Εμένα μου βγήκε 2500..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Πήρα τηλ. προχθές και μου είπαν την τιμή που γράφει το ιντερνέτ, δηλαδή για ΦΤ 1780 ευρώ με το ΦΠΑ, συν άλλα 300 περίπου φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Καλύτερα όμως να μας πει κάποια που έχει γεννήσει και ξέρει από πρώτο χέρι

Κορίτσια καλημέρα κ καλώς σας βρήκα...Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ κ πραγματικά θέλω να σας ρωτήσω τόσα πολλά...Είμαι στον έβδομο μήνα κ θα γεννήσω πρώτα ο θεός στο ΡΕΑ. Θέλω να μάθω απο όσα κορίτσια γέννησαν εκεί:

-τιμή δίκλινου κ μονόκλινου(δεν μου ανοίγει τη σελίδα στο σαιτ τους)

-επειδή κατα 90% θα είμαι σε τρίκλινο,ο μπαμπάς πότε βλέπει το μωρό?

Οι ώρες επισκεπτηρίου ισχύουν κ για εκείνον τόσο αυστηρά?

-τέλος θα ήθελα να μάθω αν σας χρειάστηκε κάτι παραπάνω απο ό,τι γράφουν για τη βαλίτσα μαιευτηρίου καθώς κ τις "κρυφές" χρεώσεις...

Συγγνώμη για το παραλήρημα αλλά έχω πολύ άγχος κ θέλω να ξέρω τι να περιμένω...

οποτε με το γιατρο το θες το 3500ε?

τι εγινε βρε κοριτσια αλλαξε το πακετο τοσο πολυ?? γεννησα πριν 9 μηνες τα φαρμακα μεσα στο πακετο στα 1980 ευρω με το φπα.

τελικα χρεωνουν οτι θελουν?τι αλλαζει εκτος του απροοπτου?αφου πας για καισαρικη πχ. ξερουν τι φαρμακα θα δωσουν....τι αλλαζει σε καθε κοπελα? εκτος του δωματιου?τωρα δεν ισχυει ο νεος νομος για τα 4κλινα που θα πληρωνουμε συμμετοχη μονο με το ταμειο?

Αγαπητή Silent και εγώ γέννησα στο ΡΕΑ πριν 2μιση μηνες.Ειχα το κλειστό οικονομικό πακέτο (τρίκλινο). Λογω του ότι έκανα καισαρική δεν είχα room in αν και το ήθελα πολύ..οι πόνοι όμως και η εξάντληση δεν μου άφησαν περιθώρια...πάντως αν γεννήσεις κανονικά να το κάνεις!!Όσον αφορά το θηλασμό επειδή πέρασα πολύ δύσκολα με το θέμα αυτό και παραλίγο να μην τα καταφέρω έχω να σου πω το εξής. Κάνε από μέρους σου ότι μπορείς για να θηλάσεις, στην ανάγκη βαλε και θήλαστρο (έμενα με βοήθησε πολύ) ώστε να αδειάζεις το στήθος και να δώσεις στο μωράκι σου το πρωτογαλα.Και όταν με το καλό πας στο σπίτι σου θα έχεις όλη την ηρεμία να τα καταφέρεις. Εγώ κατάφερα δόξα Τω Θεώ και αυτή τη στιγμή θηλάζω τον μπέμπη αποκλειστικά. Οι μαίες εκεί όσο και να προσπάθησαν να με βοηθήσουν δεν κατάφεραν τίποτα και να σου πω την αλήθεια το μωρό εκνευριζόταν που το πίεζαν να πιάσει το στηθος.Ολα θέλουν το χρόνο τους. Κατα τα άλλα είναι εξαιρετικό ως μαιευτήριο και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Με το καλό το μωράκι σου, γερό και δυνατό!!!

Oneiraki και kittyme σας ευχαριστω για την απάντηση. Μέχρι στιγμής λέμε φυσιολογικο τοκετό (βέβαια ο μπέμπης είναι ανάποδα ακόμα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι :(). Και μόνο για φυσιολογικό το συζητάω το rooming in, νομίζω στην κτ όπως και να το κάνεις θα πονάς περισσοτερο, εγχείριση είναι!

Πάντως αυτο το θέμα του θηλασμού μεγάλο κρίμα, τόσες γυναίκες να μην θηλάζουν από λάθος καθοδήγηση. Είναι ένα από τα άγχη μου τα μεγάλα γιατί θέλω πολύ να θηλάσει ο μικρούλης..

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Διαφημίσεις

τι εγινε βρε κοριτσια αλλαξε το πακετο τοσο πολυ?? γεννησα πριν 9 μηνες τα φαρμακα μεσα στο πακετο στα 1980 ευρω με το φπα.

και εγώ γέννησα τον ιούνιο με καισαρική 1980Ε με τα φάρμακα μαζι τίποτα επιπλέον!

Oneiraki και kittyme σας ευχαριστω για την απάντηση. Μέχρι στιγμής λέμε φυσιολογικο τοκετό (βέβαια ο μπέμπης είναι ανάποδα ακόμα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι :(). Και μόνο για φυσιολογικό το συζητάω το rooming in, νομίζω στην κτ όπως και να το κάνεις θα πονάς περισσοτερο, εγχείριση είναι!

Πάντως αυτο το θέμα του θηλασμού μεγάλο κρίμα, τόσες γυναίκες να μην θηλάζουν από λάθος καθοδήγηση. Είναι ένα από τα άγχη μου τα μεγάλα γιατί θέλω πολύ να θηλάσει ο μικρούλης..

Εγώ πάντως με την κτ δεν είχα θέμα.Θα σου πρότεινα να το κάνεις:)

Όσο για το θέμα του θηλασμού αν χρειαστείς βοήθεια έχω το τηλέφωνο μίας συμβούλου θηλασμού πολύ καλή που με βοήθησε πάρα πολύ πρόσφατα που αντιμετώπισα πρόβλημα με το στήθος μου.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

παντως στο σαιτ του ρεα λεει το κλειστο οικονομικο πακετο για 3 κλινο αλλα η αμοιβη του γιατρου και τα φαρμακα χρεωνονται εξτρα....

η αμοιβή γιατρού σε όλα τα μαιευτήρια είναι ξεχωριστή

τώρα για τα φάρμακα τι να σου πώ , μήπως εννοούν για επιπλέον φαρμακα αν χρειαστούν; εγω δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω από 1980 με φάρμακα , τι να πω τόσο πολύ να άλλαξαν; καλύτερα κάνε ενα τηλεφωνο να το ξεκαθαρίσετε

οποτε με το γιατρο το θες το 3500ε?

Ναι σιγουρα....εγω να σου πω την αληθεια ειχα μαζεψει και 4 χιλιαρικα για να ειμαι σιγουρη...αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι...αν για παραγειγμα τυχει κατι απροοπτο θα χρειαστει παραπανω...δυστηχως ετσι ειναι πολλα λεφτα...

iU5Hp2.png

Διαφημίσεις

τελικα χρεωνουν οτι θελουν?τι αλλαζει εκτος του απροοπτου?αφου πας για καισαρικη πχ. ξερουν τι φαρμακα θα δωσουν....τι αλλαζει σε καθε κοπελα? εκτος του δωματιου?τωρα δεν ισχυει ο νεος νομος για τα 4κλινα που θα πληρωνουμε συμμετοχη μονο με το ταμειο?

Και βεβαια αλλαζει...ας πουμε σε εμενα χρεωσαν το θηλαστρο που χρησιμοποιησα καθως και κατι εξετασεις αιματος που αναγκαστικα να κανω λογω χαμηλου αιματοκριτη...αλλα ξερω χρεωνουν επισης και οτιδηποτε επιπλεον χρησιμοποιησεις π.χ. εσωρουχο μιας χρησης, αυτοκολλητη γαζα κ.τ.λ.

iU5Hp2.png

Αν το θελεις τοσο πολυ θα θηλασεις σιγουρα :) στο λεω γιατι και εγω το ηθελα παρα πολυ και ενω περασα πολυ δυσκολα στην αρχη, με επιμονη και υπομονη καταφερα να θηλαζω εστω και με θηλες σιλικονης....να μην το βαλεις κατω...και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!Το παν ειναι να μην απογοητευτεις!!!Το αποτελεσμα θα σε ανταμειψει!!

iU5Hp2.png

παντως στο σαιτ του ρεα λεει το κλειστο οικονομικο πακετο για 3 κλινο αλλα η αμοιβη του γιατρου και τα φαρμακα χρεωνονται εξτρα....

Ναι οι τιμες στο ΡΕΑ αλλαξαν αρχες Οκτωβρη τον μηνα δηλαδη που γεννησα εγω...το θυμαμαι γιατι οταν το ειδα τους ειχα τηλεφωνησει.Οικονομικη κριση και εκει...τι να πω...

iU5Hp2.png

η αμοιβη του γιατρου εννοειτε οτι ειναι εξτρα ,το θεμα ειναι το νοσοκομειο τι περνει για να ξερει η καθε μανουλα που θα γεννησει την τσεπη της..ενα θα σας πω 1980 μαζι με το φπα για καισαρικη...μαζι με το θυλαστρο μαζι με εξτρα εξεταση καρδιολογου κ καρδιογραφημα γιατι την 2 ημερα δεν ενιωθα καλα..=1980 τιποτα αλλο...για περισσοτερες διευκρινησεις μπορειτε να παρετε κ στο λογιστηριο της Ρεα εκει ολοι ειναι προθυμοι κ ενημερωνουν..

η αμοιβη του γιατρου εννοειτε οτι ειναι εξτρα ,το θεμα ειναι το νοσοκομειο τι περνει για να ξερει η καθε μανουλα που θα γεννησει την τσεπη της..ενα θα σας πω 1980 μαζι με το φπα για καισαρικη...μαζι με το θυλαστρο μαζι με εξτρα εξεταση καρδιολογου κ καρδιογραφημα γιατι την 2 ημερα δεν ενιωθα καλα..=1980 τιποτα αλλο...για περισσοτερες διευκρινησεις μπορειτε να παρετε κ στο λογιστηριο της Ρεα εκει ολοι ειναι προθυμοι κ ενημερωνουν..

Εμένα πάντως δεν μου βγήκε 1980.Μου χρέωσαν κανονικά την επίσκεψη του ενδοκρινολόγου και το θήλαστρο και όλα..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Κορίτσια καλημέρα κ καλώς σας βρήκα...Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ κ πραγματικά θέλω να σας ρωτήσω τόσα πολλά...Είμαι στον έβδομο μήνα κ θα γεννήσω πρώτα ο θεός στο ΡΕΑ. Θέλω να μάθω απο όσα κορίτσια γέννησαν εκεί:

-τιμή δίκλινου κ μονόκλινου(δεν μου ανοίγει τη σελίδα στο σαιτ τους)

-επειδή κατα 90% θα είμαι σε τρίκλινο,ο μπαμπάς πότε βλέπει το μωρό?

Οι ώρες επισκεπτηρίου ισχύουν κ για εκείνον τόσο αυστηρά?

-τέλος θα ήθελα να μάθω αν σας χρειάστηκε κάτι παραπάνω απο ό,τι γράφουν για τη βαλίτσα μαιευτηρίου καθώς κ τις "κρυφές" χρεώσεις...

Συγγνώμη για το παραλήρημα αλλά έχω πολύ άγχος κ θέλω να ξέρω τι να περιμένω...

Στο τρίκλινο επειδή είναι και οι άλλες μαμάδες, δεν κάνει να μένει κόσμος πολύ ώρα, ακόμα και ο μπαμπάς και βέβαια όταν θηλάζει έστω και μια μαμά, ακόμα και όταν είναι ώρα επισκεπτηρίου, δεν πρέπει να είναι κανένας επισκέπτης μέσα.

Όσο για την βαλίτσα, εγώ είχα πάρει πάρα πολλά πράγματα και τελικά το μόνο που χρειάζόμουν ήταν τα ρούχα του ύπνου και σουτιεν θηλασμού, όλα τα άλλα π.χ πετσέτες, παντόφλες, εσώρουχα μιας χρήσης, σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή, σερβιέτες, θερμόμετρο κρέμα για τις θηλές και πολλά άλλα, είναι του μαιευτηρίου.

Εγώ δεν είχα καμιά κρυφή χρέωση!

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου;)

Στο τρίκλινο επειδή είναι και οι άλλες μαμάδες, δεν κάνει να μένει κόσμος πολύ ώρα, ακόμα και ο μπαμπάς και βέβαια όταν θηλάζει έστω και μια μαμά, ακόμα και όταν είναι ώρα επισκεπτηρίου, δεν πρέπει να είναι κανένας επισκέπτης μέσα.

Όσο για την βαλίτσα, εγώ είχα πάρει πάρα πολλά πράγματα και τελικά το μόνο που χρειάζόμουν ήταν τα ρούχα του ύπνου, και το σουτιεν θηλασμού, όλα τα άλλα π.χ πετσέτες, παντόφλες, εσώρουχα μιας χρήσης, σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή, σερβιέτες, θερμόμετρο κρέμα για τις θηλές και πολλά άλλα, είναι του μαιευτηρίου.

Εγώ δεν είχα καμιά κρυφή χρέωση!

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου;)

Κι ο δικός μου, Ανθρωπος με το Α κεφαλαίο, ο κ. Πυργιώτης στο ΡΕΑ και στο ΛΗΤΩ. Αν σ' ενδιαφέρει στείλε μου πμ για λεπτομέρειες. Εγώ παω για το τρίτο τώρα και είμαι υπέρ ευχαριστημένη :)

και εγώ τον κ Πυργιώτη έχω πια!! ειναι απιστευτος ανθρωπος!! ηρεμος, καθησυχαστικος, προθυμος να σου τα εξηγησει ολα και κυριως παντα διαθεσιμος οτι και να χρειαστεις!!!

ποτε γεννας με το καλο sil?? εγώ μέσα Αυγούστου. Ρεα ή Λητω??

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Κορίτσια εγω γέννησα μέσα Νοεμβρίου , φυσιολογικός τοκετός,τρίκλινο οικονομικό, πήγε συνολο 1780. Επειδή στην διάρκεια της εγκυμοσύνης ειχα υπέρταση κ γεννησα με πίεση 19 κ τις επόμενες ωρες κ μέρες ειχα θέμα με την πίεση- δεν έπεφτε- εκανα μέσα στο μαιευτηριο εξεταση με καρδιολόγο κ καρδιογράφημα, όλα αυτα στην τιμή που σας ειπα παραπάνω!

WDWSp2.png

TAlMp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...