Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

εγω παντος ειχα κουραστει να ζηταω να μου φερουν το παιδι μου, δηλαδη το αυτονοητο.......αυτο ειναι το μεγαλυτερο παραπονο μου απο το ρεα....

Και είχες και rooming in..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω όσες γεννήσατε στο ΡΕΑ, εάν είμαι σε δίκλινο, έχοντας rooming in (και αποκλειστικό θηλασμό) τί γίνεται τις ώρες του επισκεπτηρίου? Τα μωρά τα παίρνουν?

Τί γίνεται τις ώρες εκτός επισκεπτηρίου? Πόσα άτομα δικά μου μπορώ να έχω στο δωμάτιο? Μπορεί ένα άτομο (όποιο θέλω εγώ) να μείνει μαζί μου τη νύχτα?

Ευχαριστώ πολύ!

Και άλλη μια ερώτηση: Στο μονόκλινο έχεις όσους θες μέσα όποτε θες ασχέτως επισκεπτηρίου , μαζί με το μωρό?

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

μη φοβαισαι τιποτα, καμια δεν εχεις αναγκη!!!!επειδη ξερω τα πραγματα εκ των εσω...ειμαστε λιγο περιεργες οι του κλαδου υγειας....:P:p!!!!σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να μη βλεπεις την ωρα να γυρισεις σπιτι!!!αλλωστε εσυ ξερεις πολυ καλυτερα τι εχεις αναγκη ή οχι......μονο μη σε τρομαξουν...αν ζητησεις να εχεις το μωρο 24 ωρες διπλα σου θα σου ζητησουν να υπογραψεις ενα χαρτι....οι νεες μαμαδες φοβουνται να το κανουν....αλλωστε σε 2-3 μερες θα παρεις το μωρο σου σπιτι, απλα κανεις την αρχη στο μαιευτηριο, εκει στο αλλαζουν και στο μπανιαρουν κιολας!!!!εσυ εχεις μονο θηλασμο και να το χαζευεις με τις ωρες!!!!!

Τελικά υποστηρίζει την υπηρεσία rooming in ή όχι? Τί λέει το περιβόητο χαρτί? Να γεννήσω και να έχω το σποράκι μας δίπλα μου θέλω, όχι να με τρομοκρατούν. Παρόλα αυτά μου φάνηκε λιγότερο τρομοκρατικός ο τιμοκατάλογος τους από άλλα μαιευτήρια που είχα στη λίστα επιλογών μου.

Θα περιμένω να δω εντυπώσεις σας και νέες τιμές, έχω καιρό ακόμα, σας ευχαριστώ!

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω όσες γεννήσατε στο ΡΕΑ, εάν είμαι σε δίκλινο, έχοντας rooming in (και αποκλειστικό θηλασμό) τί γίνεται τις ώρες του επισκεπτηρίου? Τα μωρά τα παίρνουν?

Τί γίνεται τις ώρες εκτός επισκεπτηρίου? Πόσα άτομα δικά μου μπορώ να έχω στο δωμάτιο? Μπορεί ένα άτομο (όποιο θέλω εγώ) να μείνει μαζί μου τη νύχτα?

Ευχαριστώ πολύ!

Και άλλη μια ερώτηση: Στο μονόκλινο έχεις όσους θες μέσα όποτε θες ασχέτως επισκεπτηρίου , μαζί με το μωρό?

Στο επισκεπτήριο -και με rooming in- τα παίρνουν τα μωρά αν είναι πάνω από ένας επισκέπτης στο δωμάτιο. Εγώ ήμουν μόνη μου στο δίκλινο όλες τις μέρες οπότε ο άντρας μου έμενε μέχρι αργά το βράδυ και γενικά είχα κόσμο όποτε ήθελα και όχι μόνο τις ώρες επισκεπτηρίου.

Άτομο επιτρέπεται να μείνει μαζί το πρώτο βράδυ εφόσον έχεις κάνει καισαρική αλλά αν δεν κάνω λάθος μόνο γυναίκα.

Στο μονόκλινο μπορείς να κάνεις ότι καταλαβαίνεις!

Πάντως όντως έπρεπε να το ζητήσω επανηλλημένως το μωρό για να μου το φέρουν μετά το άλλαγμα και τα σχετικά. Για χαρτί... δεν μου ζήτησαν να υπογράψω κάτι.

Για να καταλάβω, δηλαδή άμα θηλάζει εκείνη την ώρα το παιδί μου ή της δίπλα κοπέλας και είναι ώρα επισκεπτηρίου, και έχουμε 1 επισκέπτη εγώ και 1 η κοπέλα, θα ρθούν να μας πάρουν τα παιδιά? Δηλαδή αρκετές ώρες το πρωί και 3 το απόγευμα δεν θα μπορώ να θηλάζω ενώ θέλω αποκλειστικό θηλασμό?

Εχω μπερδευτεί.

:confused:

Διαφημίσεις

Για να καταλάβω, δηλαδή άμα θηλάζει εκείνη την ώρα το παιδί μου ή της δίπλα κοπέλας και είναι ώρα επισκεπτηρίου, και έχουμε 1 επισκέπτη εγώ και 1 η κοπέλα, θα ρθούν να μας πάρουν τα παιδιά? Δηλαδή αρκετές ώρες το πρωί και 3 το απόγευμα δεν θα μπορώ να θηλάζω ενώ θέλω αποκλειστικό θηλασμό?

Εχω μπερδευτεί.

:confused:

Αντιλαμβάνομαι πως ΟΧΙ, δεν θα σου πάρουν το παιδί ενώ πρέπει να θηλάσει! Εμένα μου έλεγαν απλά ένα άτομο τη φορά. Οπότε αν ήμασταν δύο κοπέλες, θα είχε η κάθε μια από ένα άτομο μέσα. Τώρα τι ζόρι τραβούσαν αφού ήμουν μόνη μου δεν ξέρω! Θέμα τάξης προφανώς.

Συγνώμη που σε πρίζω αλλά επειδήαγχώθηκα να ρωτήσω και κάτι ακόμη, γενικά στα μαιευτήρια τις ώρες που δεν έχει επισκεπτήριο και αν δεν είσαι σε μονόκλινο είσαι μόνη σου?

Δηλαδή δεν μπορώ να έχω ένα άνθρωπο μαζί μου δικό μου εκτός απισκεπτηρίου? Ο άντρα ςμου που θα είναι έξω? Κι γω μετο παιδί μέσα? Εχω πέσει από τα σύννεφαμ νόμιζα ότι εννοείται αυτό αλλά τώρα διαπίστωσα πως όχι! Εγώ ήθελα να έχω το μωρό μέσα για να είμαι με τον άντρα μου και μαζί του...

:(

Συγνώμη που σε πρίζω αλλά επειδήαγχώθηκα να ρωτήσω και κάτι ακόμη, γενικά στα μαιευτήρια τις ώρες που δεν έχει επισκεπτήριο και αν δεν είσαι σε μονόκλινο είσαι μόνη σου?

Δηλαδή δεν μπορώ να έχω ένα άνθρωπο μαζί μου δικό μου εκτός απισκεπτηρίου? Ο άντρα ςμου που θα είναι έξω? Κι γω μετο παιδί μέσα? Εχω πέσει από τα σύννεφαμ νόμιζα ότι εννοείται αυτό αλλά τώρα διαπίστωσα πως όχι! Εγώ ήθελα να έχω το μωρό μέσα για να είμαι με τον άντρα μου και μαζί του...

:(

Και εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα..:rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Oneiraki ο άνδρας μου ήρθε από τη δουλειά μου και μου είπε πως το ήξερε ότι θα ήταν επισκέπτης.

Οτι είναι πολύ νωρίς για να τα σκέφτομαι και ότι (για εκείνον που δεν ήταν πολύ νωρίς:rolleyes:) πήρε τηλ σε διάφορα μαιευτήρια και ρώτησε ακριβώς αυτό (όχι τώρα, πρίν μέρες).

Ενα λέει, και μάλλον το ΡΕΑ (αλλά δεν θυμάταιι ακριβώς) είπε πως ακόμη και στο δίκλινο superior i lux αφήνουν τον σύζηγο μέσα και τα βράδυα και διαρκώς :!: Ξέρει κάποια κοπέλα?

Εγώ πιστεύω το είπε για να με ηρεμήσει αλλά από την άλλη δε θα μου έλεγε ψέμματα.

Τον τσίτωσα κι γω με τη σειρά μου και του είπα ότι δεν ισχύει αυτό και να αποδείξει το αντίθετο, κι ας είναι νωρίς!

Το πόσο έχω στεναχωρηθεί δε λέγεται, δηλαδή ποιό το νόημα της 4 πιο σημαντικές μέρες ζωής του παιδιού να είμαι μόνο εγώ με εκείνο, πατέρας δεν είνααι? Προωθείται ο αποκλειστικός θηλασμός αλλά δρομολογείται η μειωμένη επαφή του πατέρα με το βρρέφος τις ώρες επισκεπτηρίου?

Και η σύντροφος που έχει ανάγκη το ταίρι της τί θα κάνει?

Ναι πείτε με μικρόψυχη αλλά χωρίς τον άνδρα μου δίπλα μου δε νιώθω καθόλου δυνατή σε κάτι τέτοιο!

Νομίζω το μονόκλινο είναι μονόδρομος πια, εκτός κι αν βρούμε το δίκλινο πουλέει.

Στο μονόκλινο φαντάζομαι μπορεί να είναι 24 ώρες το 24ωρο μέσα ο άντρας μου? Η η μητέρα μου? :confused:

Το ΡΕΑ φαίνεται και είναι ολοκαίνουργιο και θα το προτιμούσα λόγω χαμηλότερων τιμών και νέων χώρων μηχανημάτων, εκεί δίνουν κρεβάτι και στο σύζηγο όπως διάβασα σε κάποια άλλα μαιευτήρια?

Και πάλι ευχαριστώ!

Ό,τι και να σου πω dimmi θα είναι ψέμματα..Θα πάω την Παρασκευή για υπέρηχο θα τους τα ρωτήσω όλα αυτά αλλά και πάλι ξέρεις..αν δεν είμαστε εκεί που να ξέρεις αν θα το τηρήσουν?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Α παίζει κι αυτό? Καλά αποτελέσματα στον υπέρηχο oneeiraki !!!

Ο,τι μάθεις πες μας!

Σιγουριά υπάρχει μόνο με τα έγγραφα...

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη ?(συγνώμη σας έχω πρήξει στις ερωτήσεις...) Μήπως γνωρίζεται πόσο κοστίζει η παραμονή σε θερμοκοιτίδα και σε ΜΕΝΝ την ημέρα?

γεια σου κοριτσακι...η Η ΜΕΝΝ χωριζεται σε 3 επιπεδα 1,2,3 στην μοναδα 3 ειναι 150 ευρω την ημερα εχω την εντυπωση κ στην 2 στην 1 ομως ειναι δυστυχως 300 το ξερω γιατι μειναμε μεσα πολυ καιρο..δυστυχως...ομως να ξερεις οτι συμπληρωνεις χαρτι μεσω του εκαβ οπου το στελνει η ρεα κατευθειαν κ τα περνεις πισω τα χρηματα της εντατικης αργουν βεβαια αλλα τα περνεις..εμεισ τα πειραμε μετα απο 5 μηνες..ευχομαι ολα να πανε καλα

Α παίζει κι αυτό? Καλά αποτελέσματα στον υπέρηχο oneeiraki !!!

Ο,τι μάθεις πες μας!

Σιγουριά υπάρχει μόνο με τα έγγραφα...

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

γεια σου κοριτσακι...η Η ΜΕΝΝ χωριζεται σε 3 επιπεδα 1,2,3 στην μοναδα 3 ειναι 150 ευρω την ημερα εχω την εντυπωση κ στην 2 στην 1 ομως ειναι δυστυχως 300 το ξερω γιατι μειναμε μεσα πολυ καιρο..δυστυχως...ομως να ξερεις οτι συμπληρωνεις χαρτι μεσω του εκαβ οπου το στελνει η ρεα κατευθειαν κ τα περνεις πισω τα χρηματα της εντατικης αργουν βεβαια αλλα τα περνεις..εμεισ τα πειραμε μετα απο 5 μηνες..ευχομαι ολα να πανε καλα

Εννοείς ότι τα παίρνεις πίσω από το ΙΚΑ? Νομίζω πως παίρνεις και της θερμοκοιτίδας και της καισαρικής έτσι δεν είναι?Μπορείς όμως πχ να ζητήσεις να στο στείλουν σε δημόσιο νοσοκομείο στην ΜΕΝΝ (λέμε τώρα) έτσι δεν είναι?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Καλημέρα και πάλι κορίτσια! Από την εμπειρία μου θα σας πω οτι η θεωρία και η πράξη διαφέρουν. Ενώ λοιπόν έλεγαν οτι δεν επιτρέπεται κανείς στο δωμάτιο πέρα απο τις ώρες του επισκεπτηρίου, ο άντρας μου έμενε μέχρι πολύ αργά το βράδυ, ενώ και η μάνα μου ερχόταν και εκτός επισκεπτηρίου.

Στο απέναντι δίκλινο οικονομικό ήταν αντίστοιχα τα πράγματα, παρόλο που ήταν 2 κοπέλες μέσα - με συνενόηση μεταξύ τους διανυκτέρευσε ο άντρας της μίας κοπέλας (στην καρέκλα βέβαια την έβγαλε). 'Οταν είχα παει να δω τα δωμάτια όμως, η κοπέλα που μου τα έδειχνε μου είχε πει οτι δεν επιτρεπόταν αυτό!

Επίσης μου είπε οτι αν επέλεγα δίκλινο και rooming-in κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν μόνη μου - και έτσι έγινε.

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

Εννοείς ότι τα παίρνεις πίσω από το ΙΚΑ? Νομίζω πως παίρνεις και της θερμοκοιτίδας και της καισαρικής έτσι δεν είναι?Μπορείς όμως πχ να ζητήσεις να στο στείλουν σε δημόσιο νοσοκομείο στην ΜΕΝΝ (λέμε τώρα) έτσι δεν είναι?

περνεις πισω κ τησ καισαρικης εγω βεβαια 7 μηνες μετα ακομα τα περιμενω..απο το ικα τα περνεις ναι..τωρα οσων φορα το δημοσιο νοσοκομειο.ολο κ κατι θα βρουν για να μην φυγεις ..θα σε πεισουν στανταρ με διαφορα επιχειρηματα..

περνεις πισω κ τησ καισαρικης εγω βεβαια 7 μηνες μετα ακομα τα περιμενω..απο το ικα τα περνεις ναι..τωρα οσων φορα το δημοσιο νοσοκομειο.ολο κ κατι θα βρουν για να μην φυγεις ..θα σε πεισουν στανταρ με διαφορα επιχειρηματα..

Ναι καλά το φαντάζομαι απλώς κάπου άκουσα/διάβασα -μην με ρωτήσετε που δεν πρόκειται να θυμηθώ :? - ότι επειδή κάποια μανούλα είχε ζητήσει να της το μεταφέρουν σε δημόσιο λόγω κόστους,της το κρατήσανε εκεί και δεν της πήρανε λεφταά:rolleyes::rolleyes:Πόσο αλήθεια ή πόσο ψέμματα είναι αυτό τώρα..άλλη ιστορία. Και δεν θυμάμαι καν αν αφορούσε το Ρέα

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Ναι καλά το φαντάζομαι απλώς κάπου άκουσα/διάβασα -μην με ρωτήσετε που δεν πρόκειται να θυμηθώ :? - ότι επειδή κάποια μανούλα είχε ζητήσει να της το μεταφέρουν σε δημόσιο λόγω κόστους,της το κρατήσανε εκεί και δεν της πήρανε λεφταά:rolleyes::rolleyes:Πόσο αλήθεια ή πόσο ψέμματα είναι αυτό τώρα..άλλη ιστορία. Και δεν θυμάμαι καν αν αφορούσε το Ρέα

να μην παρουν χρηματα??????καθε ημερα μετραει το κοντερ ασταματητα...κ μετα σε βαζουν σε διλλημα οτι εαν συμβει κατι ειστε υπευθηνοι...θα πρεπει να υπογραψετε για να φυξετε κτλ. κτλ. κ αντε τωρα εσυ να παρεις την ευθηνη επανω σου..

Καλά ναι δεν το κάνεις αυτό..Θυμάμαι ότι ξαναρώτησα αλλά δεν θυμάμαι τι μου απαντήσατε -συγνώμη,παράπλευρες απώλειες είναι και η μνήμη στην περίοδο της εγκυμοσύνης όπως ξέρετε- ο σύζυγος μπορεί να έρχεται ΜΟΝο ώρες επισκεπτηρίου ή είναι πιο ελαστικοί μαζί του?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ Η Ο ΚΟς ΧΑΛ....ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΤΑΔΕ (ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛ) Κ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΝΕΠΩΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ????

κορίτσια, θα γεννήσω με το καλό τέλος Δεκέμβρη στο Ρέα το πρώτο μου παιδάκι..Έχει μείνει κάποια σε οικονομικό δίκλινο?Αξίζει τον κόπο ή να μείνω σε τρίκλινο?Τί λέτε?

κορίτσια, θα γεννήσω με το καλό τέλος Δεκέμβρη στο Ρέα το πρώτο μου παιδάκι..Έχει μείνει κάποια σε οικονομικό δίκλινο?Αξίζει τον κόπο ή να μείνω σε τρίκλινο?Τί λέτε?

Με το καλό το μωράκι σου! Έμεινα σε οικονομικό δίκλινο και για μένα σίγουρα αξίζει το έξτρα ποσό - εφόσον μπορεί να διατεθεί φυσικά. Στα τρίκλινα δωμάτια είναι πιο στριμωγμένα τα πράγματα και για μένα ο επιπλέον χώρος ήταν μεγάλο πλεονέκτημα!

Άσε που εντέλει ήμουν μόνη μου για όλο το διάστημα της παραμονής μου εκεί. Να πω βέβαια ότι οι πόρτες που διαχωρίζουν τα 2 οικονομικά δίκλινα δεν παρέχουν καμία ηχομόνωση -αφού είναι τζάμι μη διάφανο- οπότε ακούς τα πάντα από το δίπλα δωμάτιο.

Φαντάζομαι οτι αν πας να δεις τα δωμάτια θα σε βοηθήσει πολύ στην απόφασή σου!

Γέννησα με καισαρικη πριν 8 μερες τον μπεμπη μου. Πολυ ωραιο το μαιευτηριο, η εμπειρια απο την καισαρικη μου εμεινε πολυ ωραια, το φαγητο ηταν υπεροχο και ολες οι κοπελες στον οροφο πολυ εξυπηρετικες. Τα μωρακια ηταν παντα καθαρα και στις ωρες επισκεπτηριου τα επερναν. Γενικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενη!Ευχαριστω πολύ και ολα τα κοριτσια εδω που με ειχαν ενημερωσει για ολα οσα θα χρειαζομουν να εχω μαζι μου.

iU5Hp2.png

menw k egw dutika proastia k exw ton papadhmhtriou...htan dieu8unths sto maieutiko tou kratikou nikaias k twra apopoih8hke thn sunta3h tou k 3egennaei sto Rea..!8e me 3egennhsei se 21 meroules me kaisarikh sto 4 paidaki mou!!!me 3eggenhse sto kratiko persi sto 3 mou paidi k emeina paaaaaaaaara polu euxaristhmenh!!!oti 8es rwta me na s enhmerwsw!!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...