Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

Ο γιατρός λέγεται Μαργέλης Ζώης. Τον έχω αρκετά χρόνια. Είναι πάρα παρα πολύ καλός. Συνεργάζεται με ΓΑΙΑ, ΡΕΑ και ΙΑΣΩ. Αν τον έχει και κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να σας πει και αυτή. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Και αυτόν και τη μαία του.

καλησπέρα.είμαι σε αναζήτηση γιατρού κ έχω ακούσει καλά σχόλια για τον κύριο μαργέλη.ισχύουν όμως?δυστυχώς ή ευτυχώς με τον γυναικολόγο μου(πιερουτσάκος) είχα τέλεια σχέση για 16 χρόνια.ήταν φίλος, γιατρός τα πάντα. κ τώρα ψάχνω κάτι αντίστοιχο αν κ ξέρω ότι δεν θα το βρώ......και είναι λογικό γιατί΄οι σχέσεις χτίζονται με τα χρόνια!τουλάχιστον να βρώ κάποιον να μου κάνει κλίκ!όπωσ μου έκανε εκείνος την πρώτη φορά!!!!να είναι άνθρωπος κ να μη βλέπει τους ασθενείς σαν τράπεζα!και πάνω απ'όλα όταν τον χρειάζομαι να βρίσκω τον ίδιο και όχι συνεργάτες ή γραμματείς.εσείς τι πιστεύετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜαρίαΣτα, σε ευχαριστώ πολύ!!:) Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Όσα μου λες κι εσύ για το μαιευτήριο, τα ίδια ακριβώς μας είπε και ο γιατρός μου! Και για εμάς είναι τελευταία στιγμή, έχω Π.Η.Τ. 4 Αυγούστου αλλά φυσικά με τα δίδυμα πάμε για νωρίτερα, σε δύο με τρεις εβδομάδες, 36η ή 37η. Ας ελπίσουμε για 37η- δηλ. μέσα Ιουλίου το αργότερο. Το κακό με το Μητέρα είναι ότι παραείναι επιεικείς και το μαιευτήριο είναι κέντρο διερχομένων...Μου αρέσει που είναι αυστηροί, αλλά κυρίως που προάγουν το μητρικό θηλασμό...Ακόμα και στο site τους γράφουν ένα σωρό πληροφορίες που ισχύουν. Ελπίζω να τα εφαρμόζουν στην πράξη...Εσείς όλες εδώ αυτό υποστηρίζετε...;););) Οπότε βασίζομαι στις γνώμες σας!

Ειναι όντως πολυ καλο που ειναι αυστηροι. Δε σε ζαλιζει συνεχως ο κοσμος και πιστεψε με θα χρειαστεις τη ξεκουραση και τις στιγμες που θα εισαι μονη σου με τα μωρακια σου. Ειχα παει μια φορα στο ιασω σε μια φιλη που γεννησε λιγο πριν απο εμενα και φρικαρα. Οι κοπελες προσπαθουσαν να θηλασουν και μεσα στο δωματιο ειχε παρα πολυ κοσμο. Κανεις δεν τους εδιωχνε.

Παντως θα σε συμβουλευα γενικα να το ζητας και απο μονη σου αν τυχει καμια στραβη. Καποια στιγμη εγω στο ρεα προσπαθουσα να θηλασω ειχε μεσα επισκεπτηριο και δικο μου και αλλωνων, οι νοσοκομες μαλλον δεν το πηραν χαμπαρι και εγω ντραπηκα να ζητησω να περασουν εξω.

Και οσον αφορα το θηλασμο όντως προσπαθουν παρα πολυ και δεν πανε ευκολα στη λυση του συμπληρωματος ασχετα αν εγω δεν τα καταφερα τελικά...

ΜαρίαΣτα, χαίρομαι για τις εντυπώσεις σου! Θα το έχω υπόψιν μου να είμαι κι εγώ απαιτητική και να μην ντραπώ αν χρειαστεί...Γιατί κι εγώ στη θέση σου μάλλον θα ντρεπόμουν!!! Δεν πειράζει που δεν τα κατάφερες με το θηλασμό, όλοι μας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε...Σημασία έχει να είναι το μωράκι σου γερό και χαρούμενο!!!:P

Το κακό με το Μητέρα είναι ότι παραείναι επιεικείς και το μαιευτήριο είναι κέντρο διερχομένων...

Εγώ δεν τους βρήκα τόσο επιεικείς στο Μητέρα με το θέμα των επισκεπτών... το αντίθετο θα έλεγα. Πάντως για το Ρέα έχω ακούσει καλά λόγια, άντε να πας να γεννήσεις να μας τα πεις κι εσύ από πρώτο χέρι. Με το καλό σου εύχομαι! :-D

Εγώ δεν τους βρήκα τόσο επιεικείς στο Μητέρα με το θέμα των επισκεπτών... το αντίθετο θα έλεγα. Πάντως για το Ρέα έχω ακούσει καλά λόγια, άντε να πας να γεννήσεις να μας τα πεις κι εσύ από πρώτο χέρι. Με το καλό σου εύχομαι! :-D

Tinsey καλησπέρα. Επειδή γέννησα πρόσφατα, πρίν ένα μήνα περίπου, μπορώ να σου απαντήσω εγώ στις απορίες σου. Πάντως όσο αφορά το επισκεπτήριο είναι αυστηροί όσο πρέπει. Δηλαδή για να καταλάβεις, και ώρα επισκεπτηρίου να είναι, αν θηλάζει η μαμά δεν αφήνουν επισκέπτες μέσα.

Διαφημίσεις

Tinsey, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο αν θα πάμε στο Ρέα, γιατί μόλις την Τετάρτη μάθαμε ότι ο γιατρός μας είναι πλέον και στο Ρέα και στο Μητέρα που ήταν...Οπότε το σκεφτόμαστε...Αλλά έχει καλές πιθανότητες για να είμαι ειλικρινής. Δυστυχώς για το μητέρα έχω ακούσει και τα καλύτερα και τα χειρότερα...Μήπως είναι θέμα πού θα πέσεις τελικά;:?:

Gitsvictoria, να σε ρωτήσω εγώ κάτι; Ήταν όντως τόσο υπέρ του θηλασμού, καταρτισμένες και εξυπηρετικές οι νοσηλεύτριες; Το σύζυγό σου τον άφηναν στο δωμάτιο σε ώρες μη επισκεπτηρίου; Εσύ σε τι δωμάτιο ήσουν; Να ζήσει το παιδάκι σου!!!:-P

Tinsey, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο αν θα πάμε στο Ρέα, γιατί μόλις την Τετάρτη μάθαμε ότι ο γιατρός μας είναι πλέον και στο Ρέα και στο Μητέρα που ήταν...Οπότε το σκεφτόμαστε...Αλλά έχει καλές πιθανότητες για να είμαι ειλικρινής. Δυστυχώς για το μητέρα έχω ακούσει και τα καλύτερα και τα χειρότερα...Μήπως είναι θέμα πού θα πέσεις τελικά;:?:

Gitsvictoria, να σε ρωτήσω εγώ κάτι; Ήταν όντως τόσο υπέρ του θηλασμού, καταρτισμένες και εξυπηρετικές οι νοσηλεύτριες; Το σύζυγό σου τον άφηναν στο δωμάτιο σε ώρες μη επισκεπτηρίου; Εσύ σε τι δωμάτιο ήσουν; Να ζήσει το παιδάκι σου!!!:-P

Ασημένια μου καλησπέρα. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Είχα πάρει το οικονομικό πακέτο που είναι σε τρίκλινο και κοστίζει 1780 ευρώ μαζί με τον φπα και τα συμπεριλαμβάνει όλα, δηλαδή φάρμακα, υγειονομικό υλικό για εσένα και το παιδί , επισκληρίδιο αν κάνεις κλπ. Το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν κατά την δικιά μου γνώμη πολύ καλές και ευγενικές και δείχναν να έχουν πείρα. Με βοηθήσανε πολύ στο θέμα θηλασμού και οι παιδίατροι. Μου άρεσε που αν και το μαιευτήριο έχει χορηγούς, όπως όλα τα ιδιωτικά, οι γιατροί είναι υπέρ του θηλασμού. Βέβαια για να σου πώ την αλήθεια και εγώ έλεγα πως θα το θηλάσω αποκλειστικά το παιδί αλλά όταν είδα-κατά την γνώμη μου-την πραγματικότητα πλέον του δίνω 3 γεύματα ξένο γαλά και τα υπόλοιπα 4-5 είναι θηλασμός. Όσο αφορά τον άντρα μου, κοίτα το πρωτόκολο του μαιευτηρίου λέει πως ο αντρούλης σου είναι παρών μόνο σε ώρες επισκεπτηρίου εκτός άν πάρεις μονόκλινο. Βέβαια το προσωπικό σε κάποιες περιπτώσεις κάνει τα στραβά μάτια. Αν θέλεις και άλλες πληροφορίες ρώτα με. Φιλιά!!!!

Καλησπέρα και από μένα,

γέννησα 13/06/11 στο ρέα και μόνο καλά λόγια έχω να πω για όλους και για όλα , το προσωπικό άψογο έτοιμο να σε εξυπηρετήσει και η ΜΕΝΝ που χρειάστηκε η μικρή μου για 5 μέρες επίσης άρτια εξοπλισμένη και το προσωπικό και νεογνολλόγοι απόλυτα καταρτισμένοι. Για το θηλασμό επίσης τον στηρίζουν ,ακόμα και εγώ που δεν μπορούσα να έχω το μωρό για να θηλάσει μου έφερναν το θήλαστρο κάθε 3 ώρες ώστε να ενεργοποιηθει ο "μηχανισμός" και να ξεκινήσει το γάλα και έτσι τώρα θηλαζω το μωράκι μου κανονικά χωρίς προβλήματα.

Το επισκεπτήριο είναι αυστηρό και όσο για το σύζυγο τον αφήνουν και λίγο μετά αρκεί να μην θηλάζει καποια αλλη κοπέλα στο δωμάτιο αν και καμμιά φορά το παραβλέπουν .

Ακόμα εγώ γέννησα με καισαρική πήγα στο οικονομικό πακέτο τρίκλινο και μου κόστισε 1980 με την επισκληριδιο και υγειονομικό υλικό και φάρμακα

Αυτά είχα να σας πώ αν θέλετε κάτι άλλο ρωτήστε με.

Φαντάζομαι ότι κάποια πράγματα είναι και θέμα γιατρού, αν όχι αποκλειστικά θέμα γιατρού. Π.χ. η αγωγή που θα πάρεις, το πότε θα βγάλεις ορούς & καθετήρες, το πόσο συχνά θα σου παίρνουν την πίεση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, όλα αυτά είναι θέμα γιατρού. Από εκεί και πέρα εξαρτάται τι έχεις ακούσει.

Για το θέμα του επισκεπτηρίου, όταν γέννησα εγώ, την ώρα που έρχονταν τα μωράκια στα δωμάτια για τον απογευματινό θηλασμό, αν είχε αρχίσει το επισκεπτήριο, τους έβγαζαν όλους έξω και περίμεναν στο διάδρομο - και ήταν πολύ αυστηροί πάνω σε αυτό.

Τις μαίες τις είδα αρκούντος υποστηρικτηκές στο θέμα του θηλασμού, δηλαδή αν έλεγες ότι δεν ήθελες να θηλάσεις δεν σε έβαζαν με το ζόρι, αλλά αν ήθελες να θηλάσεις και χρειαζόσουν βοήθεια, σου την πρόσφεραν. Εγώ τουλάχιστον έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το προσωπικό και τις συνθήκες του μαιευτηρίου.

Πηρα τηλ κ τους ειπα οτι γεννησε μια φιλη μου κ πηρε βιβλιαριο κ μου ειπαν οτι παρελαβαν τον Μαιο 150 βιβλιαρια , εδωσαν 20 σε καθε οροφο (80 συνολο) κ οτι περισσεψε το εστειλαν σε μαμαδες που ειχαν γεννησει Ιανουαριο...Εχουν 2000 ατομα λιστα αναμονης :confused: Τι να πω, υπερβολικα μου ακουγονται...Απο Σεπτεμβριο μου ειπαν. Πηρα κ στην Νομαρχια Αθηνων κ με ενημερωσαν οτι δεν εχουν, να επικοινωνησω σε 1 μηνα.

Ελληνικο κρατος !:D

Εδώ άλλα κ άλλα δε γίνονται...τα βιβλιάρια θα σκεφτούν?! Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αν μάθω κ εγώ κάτι άλλο ενδιάμεσα..θα σου πω! ;)

cYu7p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μήπως μπορείτε να μου πείτε για τον Μαργέλη που έχει ιατρείο και περίπου πόσα χρήματα παίρνει γτ εχω ακουσει πολυ καλα λογια

O Μαργελης εχει ιατρείο και στον Πειραια και στην Κηφισίας 71. Για επισκεψη (μια φορά εχω παει, σήμερα θα ξαναπαω) μου πηρε 60 ευρώ. Για γεννα δεν ξερω να σου πω.

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Γεννάω κι εγώ αρχές Ιουλίου στο Ρέα διδυμάκια και ενώ χαίρομαι ιδιαιτέρως που είναι αυστηροί με το επισκεπτήριο και κυρίως αναφορικά με το θηλασμό, από την άλλη φοβάμαι ότι οι επισκέπτες δεν θα έχουν καθόλου τη δυνατότητα να τα δουν έστω και για λίγο από κοντά! Ξέρω και νιώθω τη λαχτάρα των συγγενών και φίλων να δουν τα μουτράκια τους και φοβάμαι ότι θα έρχονται όλοι και θα φεύγουν χωρίς να τα δουν καθόλου...

UAQCp2.png

Κι εγω στο Ρεα θα γεννησω πρωτα ο Θεος... Χαιρομαι που ακουω πολυ καλα λογια απο τις κοπελες που ηδη γεννησαν εκει...

nani γιατι θελεις να δουν ολοι τα μωρακια στο μαιευτηριο, νομιζω οτι το να τα προφυλασσουν απο τις επισκεψεις ειναι παρα πολυ καλο... Τα παιδια δεν ειναι αξιοθεατα, αρκει να τα δουν ο μπαμπας, τα αδελφια μας και ο γονεις μας, ολοι οι αλλοι μπορουν και αργοτερα....

Το πρωτο μου παιδι το γεννησα στο Ιασω και οταν ειχε επισκεπτηριο γινοταν ο χαμος, καλυτερα πιο αυστηρο επισκεπτηριο...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

O Μαργελης εχει ιατρείο και στον Πειραια και στην Κηφισίας 71. Για επισκεψη (μια φορά εχω παει, σήμερα θα ξαναπαω) μου πηρε 60 ευρώ. Για γεννα δεν ξερω να σου πω.

σε ευχαριστώ για την απαντηση σου, αν θεσ πες μου και εσυ πως σου φάνηκε και οταν θα ξαναπας αν συζητησατε τιμη για τον τοκετό

Διαφημίσεις

Εγω παντως οταν γεννησα στο ΙΑΣΩ τον Σεπτεμβριο οταν φερνανε τα μωρα εν ωρα επισκεπτηριου τους βγαζανε εξω κι αν εμενα κανεις εγω δεν επαιρνα την δικια μου γιατι ο πατερας της απεναντι κοπελας φοραγε καθε φορα που ερχοταν ενα μπουκαλι κολωνια.. απαραδεκτος παρολο τις παρατηρησεις που του κανανε....

Στο ρεα που γεννησε μια φιλη παντως το μωρακι το ειδαμε απο την τζαμαρια το ζητησαμε να το δουμε απο εκει .. αυτο μας εφτανε και καλα που το κανανε ετσι... μακαρι να ηταν ετσι και στο ΙΑΣΩ

Κι εγω στον Μαργελη παω σε αυτην την εγκυμοσυνη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη :D

Με το καλό να ερθει το μωρό σου! Κι εγώ είμαι ξανα εγκυος 6,5 εβδομαδων, αλλά σημερα θα παω πρώτη φορά κι εχω μεγαλη αγωνία! (συγνώμη για το οφ τοπικ)

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Με το καλό να ερθει το μωρό σου! Κι εγώ είμαι ξανα εγκυος 6,5 εβδομαδων, αλλά σημερα θα παω πρώτη φορά κι εχω μεγαλη αγωνία! (συγνώμη για το οφ τοπικ)

Ευχομαι ολα να σου πανε τελεια! Κι εγω αλλαξα γιατρο μετα απο πολλες ατυχιες (2 παλλινδρομες και 1 διακοπη στην 23η εβδομαδα) και ευχομαι ολα να ειναι καλα μεχρι τελους... Παντως το Ρεα θα εχει αρκετη πελατεια τελικα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ευχομαι ολα να σου πανε τελεια! Κι εγω αλλαξα γιατρο μετα απο πολλες ατυχιες (2 παλλινδρομες και 1 διακοπη στην 23η εβδομαδα) και ευχομαι ολα να ειναι καλα μεχρι τελους... Παντως το Ρεα θα εχει αρκετη πελατεια τελικα...

Δεν παρακολουθώ φανατικά το τοπικ αλλά δεν εχω δει και κανεναν να γραφει ασχημα για το ΡΕΑ. Εχω υποψη μου 2 γυναικολογους που ειπαν ότι θα πανε στο ΡΕΑ μετά που θα κλεισει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας για να βεβαιωθούν ότι όλα δουλεύουν οκ. Μακαρι κι εγώ σε 8 μηνες να το προτιμήσω!!! :-D

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Το Ρεα ειναι καταπληκτικο "ξενοδοχείο - μαιευτηριο" με σούπερ χειρουργεία, πολυ καλο κ εξυπηρετικο προσωπικο κ πολυ ωραιο φαγητο! Επίσης στο θεμα καθαριοτητας ήταν αψογοι! Όσον αφορα το επισκεπτηριο είναι ελαστικοι όταν καποιος επιμείνει..Εμενα ο αντρας μου ερχοταν καθε πρωι κ εφευγε αργα το βραδυ..Δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρόλο το γεγονός ότι ήμουν μόνη στο δωματιο..Επίσης όλα τα βραδια με αφηνα να εχω συνοδο μιας κ τους παρακαλεσα λόγω καισαρικης. Και το μωρο μου το εφερναν όποτε ήθελα, ακομα κ στο επισκεπτηριο. Όλα αψογα δλδ.

Στο μόνο που δεν εμεινα ευχαριστημενη ήταν στον θηλασμό. Παρόλο που είχα ζητησει αποκλειστικό, βρεθηκα να απολογουμε σε μαια κ στους παιδιατρους, οι οποιοι με κατηγόρησαν εμμεσως ότι το παιδι θα πάθει αφυδατωση, ότι εχει χασει βαρος κτλ. Δλδ όχι μόνο δεν τον προωθούν, αλλα σε κάνουν να νιωθεις κ τυψεις! Μόνο κάποιες μαίες επεμειναν να συνεχισω την προσπαθεια, κ η αλήθεια είναι ότι εδωσα ξένο γτ αισθανόμουν χαλια ότι το δικό μου δεν φτανει....

Ετυχε? Δεν ξέρω...:rolleyes:

Ldp5p3.png

Το Ρεα ειναι καταπληκτικο "ξενοδοχείο - μαιευτηριο" με σούπερ χειρουργεία, πολυ καλο κ εξυπηρετικο προσωπικο κ πολυ ωραιο φαγητο! Επίσης στο θεμα καθαριοτητας ήταν αψογοι! Όσον αφορα το επισκεπτηριο είναι ελαστικοι όταν καποιος επιμείνει..Εμενα ο αντρας μου ερχοταν καθε πρωι κ εφευγε αργα το βραδυ..Δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρόλο το γεγονός ότι ήμουν μόνη στο δωματιο..Επίσης όλα τα βραδια με αφηνα να εχω συνοδο μιας κ τους παρακαλεσα λόγω καισαρικης. Και το μωρο μου το εφερναν όποτε ήθελα, ακομα κ στο επισκεπτηριο. Όλα αψογα δλδ.

Στο μόνο που δεν εμεινα ευχαριστημενη ήταν στον θηλασμό. Παρόλο που είχα ζητησει αποκλειστικό, βρεθηκα να απολογουμε σε μαια κ στους παιδιατρους, οι οποιοι με κατηγόρησαν εμμεσως ότι το παιδι θα πάθει αφυδατωση, ότι εχει χασει βαρος κτλ. Δλδ όχι μόνο δεν τον προωθούν, αλλα σε κάνουν να νιωθεις κ τυψεις! Μόνο κάποιες μαίες επεμειναν να συνεχισω την προσπαθεια, κ η αλήθεια είναι ότι εδωσα ξένο γτ αισθανόμουν χαλια ότι το δικό μου δεν φτανει....

Ετυχε? Δεν ξέρω...:rolleyes:

Κορίτσι μου καλησπέρα. Που λές όσο αφορά το θέμα θηλασμού σε εμένα λέγανε ακριβώς τα αντίθετα και οι μαίες και οι παιδίατροι. Δηλαδή σαν τον μητρικό θηλασμό δεν υπάρχει τίποτα και κοινώς μην μπλέκεις με μπουκάλια ασχέτως που πλέον του δίνω μισά γεύματα ξένο γάλα γιατί δεν αντέχω να σηκώνομαι ανα μιάμιση ώρα. Τώρα τι να σου πώ. Μπορεί να έτυχε διότι και στις άλλες κοπέλες λέγανε τα ίδια πράματα με εμένα.

κοριτσια καλησπερα!πριν απο 4 μερες γεννησε η κολλητη μου στο ρεα και πηγα επισκεπτηριο να δω τι παιζει αφου και εγω σε 7 μηνες θα γεννησω εκει. οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης ωραιο, καινουργιο νοσοκομειο με ξυλινα πατωματα, ατομικη τηλεοραση πανω απο καθε κρεββατι, αλλα τα δωματια (3κλινα) ειναι μια σταλια, σε σχεση παντα με το μητερα που γεννησα το πρωτο μου παιδι. γενικα ολο το μαιευτηριο ειναι πολυ πιο μικρο ακομα και οι διαδρομοι του. καλα αυτο δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα αλλα τα δωματια ειναι πραγματικα μικρα. οσον αφορα το επισκεπτηριο ειναι πραγματικα πολυ αυστηροι και δεν φερνουν το μωρο καθολου την ωρα του επισκεπτηριου, παρα πηγαινεις και το βλεπεις μεσα απο την τζαμαρια το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι και το πιο σωστο! οσον αφορα το νοσηλευτικο προσωπικο η κολλητη μου μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ ευγενικες και προθυμες, αλλα σε γενικες γραμμες καθυστερουν πολυ. τωρα δεν ξερω μπορει να ετυχε να ειχαν πολυ κοσμο και να μην προλαβαιναν, αλλα αυτο δεν πρέπει να συμβαινει. ζητησε μια παπια και την την πηγανε υστερα απο 1 ωρα και αφου ειχε ενοχλησει 3 φορες. δεν ξερω τι να σας πω.... θα γεννησουμε και εμεις εκει και θα δουμε...

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Κορίτσι μου καλησπέρα. Που λές γέννησα στις 27/5 οπότε τα έχω πρόσφατα. Εγώ γέννησα με ΦΤ μετά απο 18ώρες (πήγα με τεχνητούς πόνους) και πήγαν όλα μια χαρά. Αυτό κατά την γνώμη μου είναι θέμα γιατρού και όχι μαιευτηρίου. Πάντως όταν πάς στην είσοδο επιτόκων σε πάνε στο -1 και σε βάζουν σε ένα δωμάτιο με δική του πεντακάθαρη τουαλέτα και ντούσιέρα, που σου κάνουν κλύσμα και ξύρισμα και σου παίρνουν όλο το ιστορικό σου και σου βάζουν την "κουκλίστικη ρόμπα" και σε πάνε δίπλα με καροτσάκι στην αίθουσα ωδινών που εκεί γεννάς κι'όλας και είναι σούπερ εξοπλησμένη για την μαμά και για το μπεμπέ. Αν θέλεις κάτι άλλο να ρωτήσεις πές μου. Πάντως εγώ έμεινα υπερευχαριστημένη απο όλο το προσωπικό και ειδικά απο τις μαίες που σημειωτέον δεν έδωσα ούτε ένα ευρώ όπως συμβαίνει σε άλλα μαιευτήρια, ιδιωτικά και δημόσια.

΄

Καλησπέρα,

Αυτό με τις μαίες που λες, νομίζω ότι εξαρτάται από το γιατρό και όχι από το νοσοκομείο γιατί στο Μητέρα που γέννησα ο γιατρός μου όταν ήρθε η ώρα για να πληρωθεί, μου είπε να δώσω τόσα στη μία του μαία και τόσα στην άλλη του μαία, όπου εγώ γέννησα με καισαρική!!!! Τώρα γιατί, θα σε γελάσω. Ήταν το πρώτο μας και δεν ξέραμε. Ευτυχώς τώρα, εάν καταφέρουμε και πάμε για φυσιολογικό, επειδή η μία του μαία έφυγε, θα έχουμε υποχρεωτικά τη μία!!!

Η Δαναη μου ήρθε 16-2-2008

Αντίο μεμπάκι 28-7-2010

Ο Τάσος μου ήρθε 22-8-2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...